اقا حامد برای نصب پک گرافیکی رو پ 1 بایاد گوشی هک بشه؟ من نمی تونم داخل c/resourse چیزی کپی کنم. توی d کپی میکنم که ایکن هام عوض نمیشه چند تاش
بقیه دوستانم اگه راهنمایی کنن ممنونم
اقا حامد برای نصب پک گرافیکی رو پ 1 بایاد گوشی هک بشه؟ من نمی تونم داخل c/resourse چیزی کپی کنم. توی d کپی میکنم که ایکن هام عوض نمیشه چند تاش
بله البته هم از لحاظ هدفون و هم اسپیکر خود گوشی بهتر شده ولی همونطور که گفتن شما میتونی با هک افزایش صدا تا حد زیادی صدای هر دو گوشی رو زیادتر از دیفالت کنی.برای هدفون هم همین طور , من خودم هم استفاده میکتم و عالیه!!!
ممنون!
از دوستان کسی قیمت بازار رو داره؟ (p1 نو)
**
یکی از رفقا هست که کمتر از یه ساله این گوشی رو داره. بنظرتون چند می شه قیمت گذاشت روش؟
روی اون 30درصد حساب کنم یا چی؟!![]()
موقعی که گوشی روشن رم اشکال نداره بکشیم بیرون و جا بزنیم؟رم 8 گیگ پر شه سرعت p1 پایین نمیاد؟
سلام.برای تغییر تمام آیکونها باید گوشی هک بشه.اگر نشه باید توی مموری کارت بریزید و در اون حالت هم 4 تا آیکونش تغییر نمیکنه.اقا حامد برای نصب پک گرافیکی رو پ 1 بایاد گوشی هک بشه؟ من نمی تونم داخل c/resourse چیزی کپی کنم. توی d کپی میکنم که ایکن هام عوض نمیشه چند تاش
مشکلی نداره.p1 قابلیت hot swap داره که معنیش اینه که اگر مموری خارج بشه وقتی گوشی روشن هست مشکلی پیش نمیاد.موقعی که گوشی روشن رم اشکال نداره بکشیم بیرون و جا بزنیم؟رم 8 گیگ پر شه سرعت p1 پایین نمیاد؟
M E E H R A N خان که گفتن مشکلی نداره وقتی 8 هم پر بشه.میتونید از خودشون بپرسید
من coreplayer نصب کردم اما باگهاش کم نیستن موقع عقب و جلو شدن تو فیلم avi هم همون smart movie بهتره چون با core اصلا نمیشه عقب جلو شد تو 3gp هم همینطور
اون دوتا مربع که تو هم هستن بالا سمت راست core player به چه درد می خوره؟اصلا کار نمی کنه!
وقتی هم می ذارم که فایل های گوشی به طور پیش فرض با core باز شن بعضی هاشون درست باز میشه بیشترشون موقع باز شدن error میده و باز نمیشه خیلی باگ داره ورژن سالم تری ازش نیست؟
یه چیز جالب گوشیم رفت رو اسکرین سیور همون موقع زدم به کابل کامپیوتر یه لحظه تعجب کرد همونجوری موند دکمه هاشم کار نمی کرد بعد ری استارت شد بعد که اومد بالا هیچ برنامه ای نصب نبود دیگه روش البته همرو رو حافظه داخلی نصب کرده بودم نمی دونم اگر تو رم هم نصب کرده بودم همین جوری میشد یا نه خلاصه همه آیکونهایی هم که ازشون رو desktop بود خاکستری شدن بعد یه نرم افزار نصب کردم یه دفعه همه برنامه ها رو نشون داد نصبن یعنی همونهایی که قلا نصب بودن همه چیز برگشت به حالت اول اما این یعنی چی؟حافظه داخلی مشکل پیدا نکرده باشه؟!
core player برای دیدن کلیپ و فیلم خوبه به نظر من.با jog dial میتونی تصویر رو عقب جلو کنی با دکمه های جهت چپ و راست هم صدا کم و زیاد میشه.
ترجیحا از این قابلیت که تمام فایلها رو باز کنه استفاده نکنید.هر فایلی رو میخواستین اجرا کنید رو با خود برنامه open کنید.
در مورد آخر هم عجیبه.گوشی هر از گاهی قاط میزنه.فکر نکنم مشکلی باشه.انشااله که موردی نیست.
قیمت روز من ندارم دوست عزیزم
اما اگه تمیزه گوشیش خط و خش نداره , و باز نشده باشه پشت گوشی همچنین کارتون هم داشته باشه آره می تونی روی اون 30٪ که خدمت شریفتون عرض کردم حساب کنیدو بدونید ضرر نمیکنید
موفق باشید
امروز یک جا پرسیدم گفت 300.000
ولی شاید کمتر یا بیشتر هم باشه.
مرسی از جوابت حامد جان. راستی روی گوشی میشه رم 8 گیگا بایت انداخت؟ کسی تست کرده. میخوام بخرم. اگه جواب میده 8 بگیرم که کلی حال میده. و کدوم مارک؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)