تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 461 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

رو چهره ها باید بیشتر کار شه. البته تا زمان عرضه بازی مطمئنا تغییر پیدا میکنه(امیدوارم) فعلا روی چهره مسی، اوزیل و الکسیس سانچز کار شده بود.

در ضمن گفتن با سیستم جدید طراحی چهره بازیکنان بیشتری در بازی دارای چهره واقعی خودشان خواهند بود.

میشه انتظار داشت تیم هایی مثل منچستر یونایتد و منچستر سیتی ، بارسلونا آرسنال رئال چلسی میلان و اینتر که از تیم های معرف اروپا و مورد علاقه ea هم هستند بیش از 70 درصد چهره بازیکنانشونطراحی شه.
    Last edited by AlexMercer; 06-05-2012 at 15:40.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ازین چیزا فقط تو بازی های کامپیوتری میشه دید
    کمک داور روش جدیدی رو انتخاب کرده پرچم رو داده اون دستش و با دست خالی داوری میکنه

3. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[/COLOR]

اگه بازم باید با cpu بازی بشه که عمرا طرفش نمیرم . ما cpu رو بوسیدیم گذاشتیم کنار . بس که مضخرفه بازیش .[/QUOTE]

=====================

خب تو چرا سطح بازیو به ورد کلاس نمیاری واقعا طبیغی تر از لجندری هستش....

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من چند روزه همش دارم این اروره you are no longer synced with the online match رو میگیرم
    تو هر بازی میاد و قطع میشه بازیم
    کسی میدونه غلت چیه ؟
    برای من هم بکبار درست آخر بازی پیش اومد ... البته برد یا باخت نمی زنه و اصلا نتیجه بازی را به خساب نمیاره.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان دیشب با یه هموطنی داشتم انلاین بازی میکردم یهو یه گلی خوردم عجیب بود 2 به 0 جلو بودم تو نزدیکای نقطه کرنر بازیکنی پشتش به دروازه بود یهو یه سانتر سریع کرد زمینی دروازه بان فرت از بین پاهاش یه گل خورد
    خدایش نمیدونم من با تیم منچستر یونایتد همه تیم ها رو له میکنم تو حالت لجندری نیمدونم دوستان چه ایرادی از بازی میگیرن خدایش یه زره هم تو تنظیمات سی پی یو هم دستکاری نکردم ولی همیشه برنده در مواقعی با زور ولی اکثر مواقع با اقتدار

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان دیشب با یه هموطنی داشتم انلاین بازی میکردم یهو یه گلی خوردم عجیب بود 2 به 0 جلو بودم تو نزدیکای نقطه کرنر بازیکنی پشتش به دروازه بود یهو یه سانتر سریع کرد زمینی دروازه بان فرت از بین پاهاش یه گل خورد
    خدایش نمیدونم من با تیم منچستر یونایتد همه تیم ها رو له میکنم تو حالت لجندری نیمدونم دوستان چه ایرادی از بازی میگیرن خدایش یه زره هم تو تنظیمات سی پی یو هم دستکاری نکردم ولی همیشه برنده در مواقعی با زور ولی اکثر مواقع با اقتدار
    هر کسی شیوه بازیش فرق میکنه . مثلا شما با cpu خوب بازی میکنی .
    ولی من حتی روی پروفشنال هم با cpu مشکل دارم . از طرفی الان توی مود انلاین مستقیم یه ضرب رفتم division 2 . بازیم بدک نیست ولی جلوی cpu کم میارم .

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    من میخوام بازی رو حذف و از اول نصبش کنم ولی چند تا Custom Tactic دارم که نمیخوام از دستشون بدم.میشه کاری کرد که تاکتیک ها حفظ بشن؟
    سیو هام همه خراب شدن

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هر کسی شیوه بازیش فرق میکنه . مثلا شما با cpu خوب بازی میکنی .
    ولی من حتی روی پروفشنال هم با cpu مشکل دارم . از طرفی الان توی مود انلاین مستقیم یه ضرب رفتم division 2 . بازیم بدک نیست ولی جلوی cpu کم میارم .

gregar جون شما با کنسول بازی میکنی یا با لب تابت؟چون من میخام واسه انلاین بازی کردن یه سیستم بخرم...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    من میخوام بازی رو حذف و از اول نصبش کنم ولی چند تا Custom Tactic دارم که نمیخوام از دستشون بدم.میشه کاری کرد که تاکتیک ها حفظ بشن؟
    سیو هام همه خراب شدن
    من فکر کنم تنظیمات تاکتیکها مروبط به فایل settings باشه نه squad . چون یه بار squad رو پاک کردم ولی custom ها هنوز بودن . به نظرم اول یک بک اپ از این دوتا فایل تو پوشه سیو بازیت بگیر .
    بازی رو که دوباره نصب کردی یکی از این دوتا رو دوباره بریز تو پوشه سیوت ببین کدوم یکی custom ها رو توش داشته .

gregar جون شما با کنسول بازی میکنی یا با لب تابت؟چون من میخام واسه انلاین بازی کردن یه سیستم بخرم...
    با هیچ کدوم . با سیستم خونه . مگه بازی انلاین چه سیستم عجیبی داره که میگی واسه بازی انلاین میخوای سیستم بخری .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من سیوم پاک شد میشه یکی بهترین تنظیمات اسلایدر هارو بزاره که بازی واقعی شه

برای بازی واقعی legendary بهتره یا world class

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •