تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 74 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آره واقعا حرکت خیلی خوبیه
    جالبه یه سری سایت های ایرانی که بازیو برای دانلود گذاشتن سبک اونو اکشن زدن!!!

اونو که هیچ کی جرات نمی کرد بره
    درجه سختی های شماره قبلی نسبت به این سختر بودش و به خاطر همین فکر کنم بعضی ها بازیو ول می کردن!
    ولی این شماره هم اونجوری که بعضی ها میگن نرمال اون مثل آسون شماره قبلیه هم دیگه نیست! نرمالش یکمی نسبت به نرمال شماره قبلی آسونتره و فکر کنم این کارو کردن یکمی بهتره چون درجه های سختی شماره قبلی یکمی غیر طبیعی بود مخصوصا برای اونایی که به این سبک عادت ندارن
    من که این شماره رو فعلا با نرمال شروع کردم ولی دفعه بعدی روی هارد یا کابوس میرم
    امیدوارم این درجه کابوس اون قابل رفتن باشه یعنی بشه تمومش کرد آخه اگه اون اژدهای بزرگ رو نکشیم حال نمیده
    اینی که شایان کشته بعید می دونم اون باشه چون بازی اژدها زیاد داره و اینی که من میگم تقریبا آخرای اونه. بعدشم اگه تا اون جا رسیده باشه و مریل رو پیدا نکرده باشه که دیگه شایان واقعا خیلی باحاله!
    بهترین شخصیتش همین مریله. اون ماموریت فلمث که مربوط به Dallish Elf ها میشه رو بری خودت اونو پیدا می کنی....
    نه بابا من هنوز پامو به Deep Road نزاشتم
    دارم این Rumer ها رو حل میکنم اون کوئستی که Felemth دادم هنوز نزدیکش نشدم
    این درگونه هم اسمشو که گفتم Major Dragon بود تویه اون معدنه Bone Pit .
    Tip هایه لودینگ بازی رو حتمی بخونید.
    من هر جا رفتم آخر نفهمیدم Stagger و Brittle و اون یکی دیگه کارشون چیه ولی تویه لودینگ Stagger رو فهمیدم نامردیه باید یک جایی باشه برایه دیدن نوشته هایه لودینگ عکس میگیرم رفعه ی بعد

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بابا اون غول سنگی کجاش سخته من پدرم رو دراگون در اومد آخرم درجه رو رو ایزی گزاشتم بازم با بدبختی ترکوندمش
    آره واقعا حرکت خیلی خوبیه
    جالبه یه سری سایت های ایرانی که بازیو برای دانلود گذاشتن سبک اونو اکشن زدن!!!

اونو که هیچ کی جرات نمی کرد بره
    درجه سختی های شماره قبلی نسبت به این سختر بودش و به خاطر همین فکر کنم بعضی ها بازیو ول می کردن!
    ولی این شماره هم اونجوری که بعضی ها میگن نرمال اون مثل آسون شماره قبلیه هم دیگه نیست! نرمالش یکمی نسبت به نرمال شماره قبلی آسونتره و فکر کنم این کارو کردن یکمی بهتره چون درجه های سختی شماره قبلی یکمی غیر طبیعی بود مخصوصا برای اونایی که به این سبک عادت ندارن
    من که این شماره رو فعلا با نرمال شروع کردم ولی دفعه بعدی روی هارد یا کابوس میرم
    امیدوارم این درجه کابوس اون قابل رفتن باشه یعنی بشه تمومش کرد آخه اگه اون اژدهای بزرگ رو نکشیم حال نمیده
    اینی که شایان کشته بعید می دونم اون باشه چون بازی اژدها زیاد داره و اینی که من میگم تقریبا آخرای اونه. بعدشم اگه تا اون جا رسیده باشه و مریل رو پیدا نکرده باشه که دیگه شایان واقعا خیلی باحاله!
    بهترین شخصیتش همین مریله. اون ماموریت فلمث که مربوط به Dallish Elf ها میشه رو بری خودت اونو پیدا می کنی....
    والا منم تا الآن 2 تا اژدها کشتم یکی توی معدن و یکی توی Deep Road که دومی یکم سخت تر بود اونم به این دلیل که چند تا اژدهای همراه داشت .
    ولی غول سنگیه آخر Deep Road از هر جفتشون سخت تر بود خداییش . چند بار مردم تا تونستم راهشو پیدا کنم .

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

دوستان کسی میدونه در مرحله ی Herbalist's Task این Dragon Fang کجاست؟
    من الان هیچی ندارم ( Quest Mark یا Plot Point منظورمه ).
    آخرین کاری هم که کردم The Deep Road Expedition بود که پنجاه تا طلا دادم به بارترند + نقشه و آخرش هیچی به هیچی. فقط الان Herbalist's Task مونده که انجام نشده، حالا بعدش چی میشه دیگه نمیدونم :((
    همین بالا بحثش هست . توی معدن Bone pit هست .
    برای اینکه بازش کنی این معدنو باید بری خونه داییت و روی میز چند تا نامه هست که یکیش مربوط میشه به یه ماموریت توی اون محدوده .

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هر جا رفتم آخر نفهمیدم Stagger و Brittle و اون یکی دیگه کارشون چیه ولی تویه لودینگ Stagger رو فهمیدم نامردیه باید یک جایی باشه برایه دیدن نوشته هایه لودینگ عکس میگیرم رفعه ی بعد
    قبلا نوشته بودم این پستو ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بازی رو بالاخره تموم کردم. در عرض 25 ساعت و نیم. فکر نکنید که کم رفتما ! خب دلیل داره.
    چون که حوصله نداشتم و اچیومنتی هم ندیدم که نوشته باشه مثلا روی nightmare تموم کن ، دلیلی ندیدم که سختی رو زیاد کنم و روی easy رفتم. خب مشخصه که زودتر تموم می کنم. مثلا شما هر نبردو 2 یا سه بار می گذرونید ، ولی من یک باره تمومه. همون باعث میشه 15 ساعت به بازی اضافه بشه. تقریبا 90 درصد ساید کوئست هارو رفتم. اون 10 درصد هم 3 درصدشو احتمال میدم که پیدا نکردم ، 3 درصدش باید چیز میزای مختلف جمع می کردی ( herbalist دوم مثلا ، اولی رو رفتم. ) و 4 درصدشو هم پیچیده بود نرفتم. شما هم همین قدر می تونید برید دیگه. مگر این که از روی راهنمای بازی بخونید و بگذرونید.
    لولم هم 21 و نیم بود در آخرین لحظه. خود سازنده های بازی گفته بودن که 50 تا لول داره و اگه خیلی خوب برید و همه کوئست های بازی رو انجام بدید لولتون به 20 تا 25 میرسه. و بقیه لول ها برای دی ال سی ها هست.
    بازی خیلی خوبی بود. ساید کوئیست های بازی اولش خیلی زیاد بود ولی هر چی می گذشت کمتر میشد. یک علت دیگه ای که زمان بازی کم شد اسکیل خودم بود تو کل بازی یک بار هم بازیو پاز نکردم کمتر از 10 بار مردم خب معلومه که سریع تر می گذرونم.
    با مریل رومنس کردم. یک نکته ای در مورد رومنس بگم :
    رومنسش مثل قبلی نیست. یک مرحله داره Kiss عادی. بعدش که رابطه بالای 50 درصد بشه میاد خونتونو و... . و یک بار هم دقیقا قبل از مرحله ی آخر بری پیش یکی یک kiss هست. اونوقت اچیومنت میده که کامل رومنس کردی با یکی.
      محتوای مخفی: اسپویلر رومنس با مریل 
    من با مریل رومنس کردم. و ازدواج کردم به قولی. بهش پیشنهاد دادم که بیاد خونمون. اونم قبول کرد. منو هم Love صدا می زد. بعضی وقتا هم به زبان الفی منو Love صدا میزد

محتوای مخفی: تصمیمات در بازی 
    من طرف Mage هارو گرفتم. Arishock رو نابود کردم.داداش varic رو هم کشتم. اون Andres رو هم کشتم.

رابطم با varric و merril و isabella پر شده بود و اچیومنت گرفتم واسه همین.
    حتما سیو هاتونو برای دراگون ایج 3 نگه دارید که مشخصه ادامه همینه.
    منتظر دی ال سی های بازی هستم. کلا بازی خوبی بود. نقد بازی رو هم که قبلا کرده بودم. اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      محتوای مخفی: آخر بازی 
    بازی رو هم تا آخرش فهمیدم. فقط اون جایی که بازجویی از varric تموم شد و اون زنه رفت بیرون ، کلی دوس و فامیل ریختن خونه و سر و صدا کردن اصلا نفهمیدم چی شد . یکی توضیح بده ممنون میشم.

وقتی اچیومنت هارو دیدم فهمیدم با یک بار دیگه بازیو تموم کردن می تونم achivment هارو کامل کنم. الان که خیلی خسته شدم. شاید یک ماه دیگه دوباره برم با انتخاب های دیگه. یک چیز دیگه هم تا یادم نرفته : انتخاب ها خیلی کم شده بود و اکثر مواقع 2 تایی بود. پس با دوبار رفتن میشه کامل انواع بازیو فهمید.
    ممنون
    مبین
    Last edited by MobinS; 18-03-2011 at 09:49.

5. 3 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا اسپویلری چیزی !!! عجبا

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی رو هم تا آخرش فهمیدم. فقط اون جایی که بازجویی از varric تموم شد و اون زنه رفت بیرون ، کلی دوس و فامیل ریختن خونه و سر و صدا کردن اصلا نفهمیدم چی شد . یکی توضیح بده ممنون میشم.
      محتوای مخفی: داستان 
    کاساندرا رفت بیرون و اون کتابی که توش حرفهایی وریک رو انگاری نوشته بود داد دست Leliana! این لیلیانا هم لباسی مثل کاساندرا تنش بود! من با انتخاب پیش فرض بازی کردم که گری واردن نسخه قبل زنده مونده، اینا انگاری دنبال چمپیون و اون گری واردن نسخه قبلی داشتن میگشتن که هر دو تاشون معلوم نیست کجا هستند حالا علت گشتن اینا چیه باید در نسخه بعدی ببینیم احتمالا!

8. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت nathanid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    somewhere in Iran

10. این کاربر از nathanid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان کسی میدونه در مرحله ی Herbalist's Task این Dragon Fang کجاست؟
    دوستان منم همین سوالو داشتم کسی میدونه کجاست؟ منم نمیتونم پیداش کنم، ممنون

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبین دیگه از تو بعیده!
    پستتو ویرایش کن و اون جاهایی که داستان بازیو لو دادی توی اسپویلر بذار تا بخونمش!
    با اینکه دیگه آخراشم ولی نمی خوام چیزی از داستانش برام لو بره و بقیه هم شاید براشون جالب نباشه که مثلا آخر بازیو بفهمن چی میشه

نه بابا من هنوز پامو به Deep Road نزاشتم
    دارم این Rumer ها رو حل میکنم اون کوئستی که Felemth دادم هنوز نزدیکش نشدم
    این درگونه هم اسمشو که گفتم Major Dragon بود تویه اون معدنه Bone Pit .
    والا منم تا الآن 2 تا اژدها کشتم یکی توی معدن و یکی توی Deep Road که دومی یکم سخت تر بود اونم به این دلیل که چند تا اژدهای همراه داشت .
    ولی غول سنگیه آخر Deep Road از هر جفتشون سخت تر بود خداییش . چند بار مردم تا تونستم راهشو پیدا کنم .
    همین الان این High Dragon رو با هزار بد بختی روی درجه نرمال کشتم واقعا فوق العاده سخت و نفس گیر بود! بعد از کشتن اون قشنگ حس یه RPG کلاسیک بهم منتقل شد خداییش اینجا دیگه خیلی کلاسیک بود و توی یه بازی اکشن RPG همچین چیزی هیچ وقت نمی بینیم....
    اون High Dragon توی شماره قبلی رو که یادتونه چه قدر سخت بود حالا در نظر بگیرید این از اونم سختره
    دفعه اول رفتم دیدم نشد گفتم پس باید قشنگ برای کشتنش برنامه ریزی کنم. اولا با Rune ها سعی کردم مقاومت کارکترا رو زیاد کنم مخصوصا مقاوت در مقابل آتش. بعد هر چی Potion میشد رو خریدم تا قشنگ آماده باشم. زره خودم رو هم یه دونه قوی گذاشتم که اسمش زره Champion بود و جزو قوترین زره های بازیه که کلی هم Rune میشه براش گذاشت
    بعد گروهم رو هم یه دونه Healer یعنی Anders یه دونه جادوگر قدرتی یعنی Merrril و یه دونه تانک یعنی Aveline انتخاب کردم خودمم Rogue دو شمشیره بودم که اتفاقا خیلی هم قویه و قدرت های اون فوق العاده ست و فقط Health اون زیاد بالا نبود و اونو هم با Potion ها و همین طور Anders جبران کردم. چیزی هم که خیلی دقت کردم این بود که به هیچ وجه اولای مبارزه نباید هیچ کارکتری بمیره چون دیگه تمومه و اصلا نمیشه کشتش!
    خلاصه با کلی دردسر بعد از حدود از 20 - 30 دقیقه تونستم بکشمش . شایان به نظر من هر چه قدر هم دقت کنی به این High Dragon که برسی روی این درجه کابوس کشتنش تقریبا مثل یه رویا می مونه حداقلش بار اول که داری میری با این درجه بخوای اونو بکشی دیگه از کابوس هم یه چیزی اونورتره و شاید مثلا باید دو برابر من برای کشتنش وقت بذاری بعد تازه یه اشتباه کوچیک در تاکتیکات کنی دیگه کارت تمومه!

13. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوستان منم همین سوالو داشتم کسی میدونه کجاست؟ منم نمیتونم پیداش کنم، ممنون
    داداش 6 تا پست بالاترتو یه نگاه مینداختی ، جای دوری نمیرفت .
    پست 382 آخرش توضیح دادم .

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

مبین دیگه از تو بعیده!
    پستتو ویرایش کن و اون جاهایی که داستان بازیو لو دادی توی اسپویلر بذار تا بخونمش!
    با اینکه دیگه آخراشم ولی نمی خوام چیزی از داستانش برام لو بره و بقیه هم شاید براشون جالب نباشه که مثلا آخر بازیو بفهمن چی میشه

همین الان این High Dragon رو با هزار بد بختی روی درجه نرمال کشتم واقعا فوق العاده سخت و نفس گیر بود! بعد از کشتن اون قشنگ حس یه RPG کلاسیک بهم منتقل شد خداییش اینجا دیگه خیلی کلاسیک بود و توی یه بازی اکشن RPG همچین چیزی هیچ وقت نمی بینیم....
    اون High Dragon توی شماره قبلی رو که یادتونه چه قدر سخت بود حالا در نظر بگیرید این از اونم سختره
    دفعه اول رفتم دیدم نشد گفتم پس باید قشنگ برای کشتنش برنامه ریزی کنم. اولا با Rune ها سعی کردم مقاومت کارکترا رو زیاد کنم مخصوصا مقاوت در مقابل آتش. بعد هر چی Potion میشد رو خریدم تا قشنگ آماده باشم. زره خودم رو هم یه دونه قوی گذاشتم که اسمش زره Champion بود و جزو قوترین زره های بازیه که کلی هم Rune میشه براش گذاشت
    بعد گروهم رو هم یه دونه Healer یعنی Anders یه دونه جادوگر قدرتی یعنی Merrril و یه دونه تانک یعنی Aveline انتخاب کردم خودمم Rogue دو شمشیره بودم که اتفاقا خیلی هم قویه و قدرت های اون فوق العاده ست و فقط Health اون زیاد بالا نبود و اونو هم با Potion ها و همین طور Anders جبران کردم. چیزی هم که خیلی دقت کردم این بود که به هیچ وجه اولای مبارزه نباید هیچ کارکتری بمیره چون دیگه تمومه و اصلا نمیشه کشتش!
    خلاصه با کلی دردسر بعد از حدود از 20 - 30 دقیقه تونستم بکشمش . شایان به نظر من هر چه قدر هم دقت کنی به این High Dragon که برسی روی این درجه کابوس کشتنش تقریبا مثل یه رویا می مونه حداقلش بار اول که داری میری با این درجه بخوای اونو بکشی دیگه از کابوس هم یه چیزی اونورتره و شاید مثلا باید دو برابر من برای کشتنش وقت بذاری بعد تازه یه اشتباه کوچیک در تاکتیکات کنی دیگه کارت تمومه!
    High dragon کدومه ؟ اون که توی Deep Road بود .
    اگه اون بود که هنر کردی . یکم جلوتر اون غول سنگیس که گفتم ، برو اونو بکش.

15. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •