مبین دیگه از تو بعیده!
پستتو ویرایش کن و اون جاهایی که داستان بازیو لو دادی توی اسپویلر بذار تا بخونمش!
با اینکه دیگه آخراشم ولی نمی خوام چیزی از داستانش برام لو بره و بقیه هم شاید براشون جالب نباشه که مثلا آخر بازیو بفهمن چی میشه
همین الان این High Dragon رو با هزار بد بختی روی درجه نرمال کشتم واقعا فوق العاده سخت و نفس گیر بود! بعد از کشتن اون قشنگ حس یه RPG کلاسیک بهم منتقل شد
.gif)
خداییش اینجا دیگه خیلی کلاسیک بود و توی یه بازی اکشن RPG همچین چیزی هیچ وقت نمی بینیم....
اون High Dragon توی شماره قبلی رو که یادتونه چه قدر سخت بود حالا در نظر بگیرید این از اونم سختره
.gif)
دفعه اول رفتم دیدم نشد گفتم پس باید قشنگ برای کشتنش برنامه ریزی کنم. اولا با Rune ها سعی کردم مقاومت کارکترا رو زیاد کنم مخصوصا مقاوت در مقابل آتش. بعد هر چی Potion میشد رو خریدم تا قشنگ آماده باشم. زره خودم رو هم یه دونه قوی گذاشتم که اسمش زره Champion بود و جزو قوترین زره های بازیه که کلی هم Rune میشه براش گذاشت
بعد گروهم رو هم یه دونه Healer یعنی Anders یه دونه جادوگر قدرتی یعنی Merrril و یه دونه تانک یعنی Aveline انتخاب کردم خودمم Rogue دو شمشیره بودم که اتفاقا خیلی هم قویه و قدرت های اون فوق العاده ست و فقط Health اون زیاد بالا نبود و اونو هم با Potion ها و همین طور Anders جبران کردم. چیزی هم که خیلی دقت کردم این بود که به هیچ وجه اولای مبارزه نباید هیچ کارکتری بمیره چون دیگه تمومه و اصلا نمیشه کشتش!
خلاصه با کلی دردسر بعد از حدود از 20 - 30 دقیقه تونستم بکشمش . شایان به نظر من هر چه قدر هم دقت کنی به این High Dragon که برسی روی این درجه کابوس کشتنش تقریبا مثل یه رویا می مونه
.gif)
حداقلش بار اول که داری میری با این درجه بخوای اونو بکشی دیگه از کابوس هم یه چیزی اونورتره و شاید مثلا باید دو برابر من برای کشتنش وقت بذاری بعد تازه یه اشتباه کوچیک در تاکتیکات کنی دیگه کارت تمومه!