تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 359 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

1-
    دوما هنوز که هنوزه قولی مبنی بر پایدار بودن این سرویس داده نشده
    ایرانسل درسته اتیش زده به مالش ولی هنوز که هنوزه قولی نداده این سرویس پایدار بمونه

حیف که مشخص نیست تا کی قراره این سرویسها به مردم واگزار بشه اگر دائمی باشه که خدایی من یک دانگل میگیرم. حیف که وصد حیف که مشخص نیست و هنوز منبع رسمی گزارشی در این مورد نداده.
    سلام
    خب مگه قرار نیست اپراتور سوم دهه فجر سیم کارتاش عرضه بشه؟اصلا میگیم نهایتا تا عید.اونم که نسل سومه.پس حتی اگه ایرانسل سرویسش رو ادامه هم بده با وارد شدن اپراتور سوم،اولا دیگه کسی سراغ ایرانسل نمیره و دوما دانگل ها تازه بازارشون رونق میگیره.البته اگه سرعتی که قرار هست اپراتور سوم بده رو واقعا بذارن بده.چون میگن 8 مگا میخوان بدن!!!(تعجب برا سرعتش نیست برای اجازشه)
    ---------------------------------------------------
    راستی من بالاخره تونستم با ایرانسل به edge وصل بشم.اینجا هم شرایط جالبی داره.وقتی g میشه با یکی دوبار قطع و وصل کردن e میشم و دیگه ثابت میمونه.فکر کنم دوتا دکل مختلف هستن.اما یه سوال دارم:من همراه اول رو با کلاس 10 و 32 امتحان کردم.با 32 دانلودم نهایت تا 7-8 میرفت.با کلاس 10 هم کمی پایینتر بود.اما با ایرانسل الان کانکتم با کلاس 10 و دانلودم مدام بین 1 تا 17 بالا پایین میشه(بالاخره رفتم بالای 10 کیلوبیت)که ثابت موندنش بستگی به همون ساعات روز و حجم مکالمات داره.حالا سوالم اینه که با این وضعیت آیا با edge 32 روی ایرانسل میتونم به دانلودی بالاتر از 30 برسم؟؟(چون فعلا امکان تستش رو ندارم پرسیدم ها)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    خب مگه قرار نیست اپراتور سوم دهه فجر سیم کارتاش عرضه بشه؟اصلا میگیم نهایتا تا عید.اونم که نسل سومه.پس حتی اگه ایرانسل سرویسش رو ادامه هم بده با وارد شدن اپراتور سوم،اولا دیگه کسی سراغ ایرانسل نمیره و دوما دانگل ها تازه بازارشون رونق میگیره.البته اگه سرعتی که قرار هست اپراتور سوم بده رو واقعا بذارن بده.چون میگن 8 مگا میخوان بدن!!!(تعجب برا سرعتش نیست برای اجازشه)
    ---------------------------------------------------
    راستی من بالاخره تونستم با ایرانسل به edge وصل بشم.اینجا هم شرایط جالبی داره.وقتی g میشه با یکی دوبار قطع و وصل کردن e میشم و دیگه ثابت میمونه.فکر کنم دوتا دکل مختلف هستن.اما یه سوال دارم:من همراه اول رو با کلاس 10 و 32 امتحان کردم.با 32 دانلودم نهایت تا 7-8 میرفت.با کلاس 10 هم کمی پایینتر بود.اما با ایرانسل الان کانکتم با کلاس 10 و دانلودم مدام بین 1 تا 17 بالا پایین میشه(بالاخره رفتم بالای 10 کیلوبیت)که ثابت موندنش بستگی به همون ساعات روز و حجم مکالمات داره.حالا سوالم اینه که با این وضعیت آیا با edge 32 روی ایرانسل میتونم به دانلودی بالاتر از 30 برسم؟؟(چون فعلا امکان تستش رو ندارم پرسیدم ها)
    سلام
    جریان اپراتور سوم رو نمیدونم درمورد دهه فجر هم به اطلاع برسنم که با شرایط خطرناک منطقه بعید میدونم عمرمون تا اون موقع برسه فعلا قراره یه اتفاقات خاصی بیفته که حالا گفتن با صحبت کردن حل میکنند وگرنه که باد لباس رزم بپوشیم و .... پس عملا حرف زدن در مورد اینده بیخوده ضمن اینکه همین اپ=ارتور مگه قرار نبود شرکت اتصالات باشه پس کی بوده که این وسط یه چک گذاشته تو جیب رییس مجلس و شرکت اتصالات رو حذف کرده ؟ پس اینها یه چیزایی که پشت پرده است و وفعلا مردم بازی چه ای بیشتر نیستند پس نمیشه روی حرف این خاله زنکهای رختشورخونه میدون بهارستون اعتماد کرد باید ببینی هر وقت استرات فروش سیم کات رو زدند در موردش بحث کنیم وگرنه اینها قرار بود پارسال این سیم کارتها رو عرضه کنند بی خودی دارن لفتش میدهن.
    --------------------------------------
    خوب به سلامتی اقا تبریک
    مشکلت رو شنیدم ویک سئوال دارم مگه نمیگی با کلاس 32 با همراه اول تست کردی ؟ خوب با همون گشوی که کلاس 32 داره با همراه اول دوباره تست کن کاری نداره که.
    ولی در مورد اینکه سرعتت بیشتر از 30 بشه ابید بگم که چون کلاس 32 سقف دانلودش روی 35 و اینهاست و کلا 10 هم دور و بر 25 هستش همین 5 کیلو بایت یه قدرت مانور بیشتری رو میده ولی انتظار نداشته باش که 35 رو کامل پر کنی .
    تو نهایت تا سی میری و لی بیشتر از سی رو نمیدونم احتمالش هست وضعیتت تا حدی شبیه به من بشه
    یعنی از 20 کمتر نشه و تا سی هم بصورت ناپایدار بالا بره ولی دوباره به 20 برگرده.
    خلاصه اقا این سرعت با این سیم کارت و این قیمت نعمته خدایی .
    سئوالی هست بپرس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یکی به داد من بدبخت برسه :
    چند وقت پیش من تو همین تایپیک نوشتم که اینترنت یه ماهه من (شبانه) بعد 1 هفته غیر فعال شده پیگیری هم کردم ولی نتیجه نگرفتم و یه بسته دیگه خریدم یهو دیدم این بسته هم بعد یه هفته غیر فعال شد (یعنی هزینه کم میکنه ) با ایرانسل هم که تماس میگیرم فقط میگن پیگیری میکنیم حالا جالب اینجاست که بعد چند روز که دیشب تماس گرفتم گفتن : مشترک گرامی ((حد اعتبار)) شما تمام شده !!!! منم گفتم یعنی چی ؟ جواب چرت و پرت بمن دادن .. کسی از دوستان مشکل منو داره ؟؟؟ تازه یکی از اپراتورها بمن گفت : درسته که شرکت گفته نامحدود ولی امکان داره نامحدود نباشه . اینم بگم که من تو این یه هفته هر شب 500 مگ دانلود داشتم . کسی مثل من(که بستش یه ماهه هست) دان داشته ؟؟؟ آخه چرا اینجوری شده !؟ یعنی بین این همه مشترک فقط من اینجوریم ... دزدی از این بدتر ؟؟ شما را بخدا جواب منو بدین ...

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    چورین یا نه دوستان؟
    به نظر میرسید که سایت یه مدت دان شده بود. همون پیغام Time out رو واسم میداد.
    بهترین گوشی برای این سیستم رو چی پیشنهاد میکنید؟ کینگ جان. وضعیتت با E251 چطوری؟ پیشنهاد میکنی زیر 60 تومن یا 100 تومن چه گوشی تهیه کنیم؟
    خوبیه گوشی اینه که میتونی در حین استفاده از نت هم باهاش صحبت کنی. البته خوندن اس ام اس رو نمیشه.( شاید هم واسه من نمیشه) ولی مکالمه هیچ مشکلی نداشته!!!
    این روزا یکم وضعیت بهتر شده. ولی شارژ ماهیانه ام تموم بشه میخوام همراه اول هم یه تست بکنم. چون توی منطقه ی ما خوب آنتن میده .کلیپ های یوتوپ رو من با در ثانیه ای بافر کردن باز میکردم. خیلی سریع بود...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    سایت که مشکل داره در این حرفی نیست
    والا بهترین گوشی که همین e 251 خوبه ولی موضوع اینه که اگه میخوای اکبند بخری بهتره بری دانگل بخری چون دیگه فرق قیمتی با اکبند این گوشی نداره همش 10-20 تومن فرق دارند. تازه دی لینک هم میتونی بخری فقط دقت کن که 3g داشتهباشه که بعدا هم نسل سوم اومد به مشکل نخوری ..
    راستی امروز توی تابناک نوشته بود که نسل چهارو رو میخوان جایگزین کنند.
    و نسل سه منحل میشه ولی شما فعلا دانگل رو بگیر این پینشهاد منه دیگه تصمیم گیری با خودت.
    در مورد یوتوب هم خوش به حالت والا من که فعلا شبانه دارم تا ببینم ماه بعدی اوضع چه جوری پیش میره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایرانسل فقط توی روز و تا قبل از ساعت 6 و7 سرعتش خوبه مخصوصا دانلود از یوتیوب اما تو شب پینگ بالاست و وبگردی تعطیل میشه سرعت دانلود هم از 10 بالاتر نمیره . به نظرم باید سرعت شب بالا باشه ولی چرا اینطوری نیست نمی دونم شاید برای من اینطوریه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نه من شبانه دارم و شبها از 20 کمتر نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

اینجوری که معلومه هیچ چیز نمیتونه تضمین کنه من با تهیه ی همه ی این تجهیزات بتونم از Edge با خیال راحت استفاده کنم ؟
    دل رو به دریا میزنم , هرچه بادا باد
    .................................................. .................................................. ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اینجوری که معلومه هیچ چیز نمیتونه تضمین کنه من با تهیه ی همه ی این تجهیزات بتونم از Edge با خیال راحت استفاده کنم ؟
    دل رو به دریا میزنم , هرچه بادا باد
    .................................................. .................................................. ....
    ظاهرا شما یه گوشی شعیف دارید چون اگر گوشی پقدرت و جدید داشتید هیچ وقت همچین حرفی رو نمیزدید
    ولی به هرحال :

فعلا یه گوشی بگیر با همون کار کن
    اگه این سرویس به کل منحل بشه ضرری نکردی یه گوشی با قابلیتهای بیشتر کاسب شدی
    حتی میتونی بفروشیش و پولت رو پس بگیری و مایه اولیه رو برگدونی.
    اگر هم که این سرویس پابرجا موند . که گوشی جدید رو داری میری یه روتر میخری و یه دونه هم دانگل میخری میزنی تنگش . که هزینه اون بیشتره و منوط به صابت شدن این سرویس هست باید این سرویس ثابت بشه بعدش شما اقدام به خرید بکنی.

این دیگه ماتم گرفتن نداره .
    نکته دیگه اینکه در قسمت روتر یه بخض اضافه شده و پست اول رو ویرایش کردم حتما بخون . ( همون تاپیک معروف بهترین محصول اومد کامیپوتر رو 24 ساعته روشن نزارید
    الان دوستم خریده داره کار میکنه و حال میکنه .)

اگه نباشه جاش خالی می مونه V A H í D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    192.168.2.216 .... مدل گوشی : 1100 ندارم ! :دي

پيش فرض

اقا یه سوال می شه توش " وی p ....ان " استفاده کرد ؟ اخه من هر کاری می کنم نمیشه ! پرتش رو بستن ؟ کاری می شه کرد ؟:((

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •