تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 58 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 580

نام تاپيک: BioShock 2

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا یه سئوال من پچ رو دانلود کردم

نصب کردم به کرک گیر داد کرک رو دوباره کپی کردم بازی اجرا میشه می خوام بدونم حالا پچ اعمال شده یا نه؟
    ای بابا کسی چواب مارو نمی ده ؟

داره خودمونی میشه Soap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Pandora

پيش فرض

ای بابا کسی چواب مارو نمی ده ؟
    من پست هاي قبلي شما رو خوندم . فهميدنش سخت نيست كافيه بزيو run كنيد و 1 ساعت بازي كنيد يقينا خودتون ميفهميد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من پست هاي قبلي شما رو خوندم . فهميدنش سخت نيست كافيه بزيو run كنيد و 1 ساعت بازي كنيد يقينا خودتون ميفهميد.

حتما قبل و بعد از پچ تغییری نکرده که من الان این سئوال رو پرسیدم دیگه می خوام بدونم اصلا این پچ چه کارهای انجام میده و اگر قرار باشه تغییر کنه چیکار می کنه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بازی رو امروز صبح شروع کردم
    همه چیز به همون قوت خودش باقیه
    شماره اول یکی از بهترین بازی هایی بود که تجربه کردم و این شماره هم ادامه اون با یک سری امکانات جدید که از جمله اونها سلاح های جدیدی مثل drill که عالی هم کار شده و سیستم جدید ---- کردن هست
    گرافیک هنوز هم یکی از بهترین و چشم نوازترین هاست
    محیط های تاریک با lighting های کم و صد البته زیبا که یک جورای رعب اور هم هست
    به همراه موسیقی و صدا گذاری عالی بازی در کنار داستان جذاب بازی و صحنه های جالب که پیش میاد ادم رو شدیدا به ادامه بازی راغب میکنه
    شنا کردن های زیر اب هم جالب کار شده

خیلی وقت بود منتظر این بازی بودم

5. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من رسیدم به Siren Alley اگه اشتباه نکنم!
    خوب Spider Splicer های که در شماره قبل زیاد جالب نبودند حالا واقعا وحشی و ترسناک ظاهر میشن!دستهاشون هم بیش از حد دراز شده!کلا هولناک شدن!
    بعضی از این به اصلاح SetPiece های که وجود دارد کاملا کیفیت عالی برخوردار هست و آدم کیف میکنه!از دیدن آنها و آدم را در موقعیت های خوبی قرار میدن!موسیقی به شدت عالی عالی اوجش را که تا اینجا رفتم موقعی بوده که داشتم میرفتم سراغ Grace Halloway که اون راه روی تاریک موسیقی بسیار هیجانی نواخته میشه!
    به نظر من یکی از نکات مثبت این اثر ظاهر شدن Big Sister هست که واقعا عالی و میخکوب کننده هست!
    و یک جایی هم هست که به خوبی عقاید اندرو نشان داده میشه در Ryan Amusement که واقعا فوق العاده هست دستهایی که مانع پیشرفت هستند!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آموزش استخراج موزیک این بازی رو در تایپیک " استخراج SOUND و MUSIC بازیها" قرار دادم.

8. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا لطفا گیمر ها جواب بدن چون اینجا کسی های که ادعا می کنند زیادن اما وقتی پای جواب دادن میشه کسی جواب نمیده

آقا این مشکل که مثلا کاهی که میری رو منو یا رو نقشه یا مثلا میری چون و تیر بخری ماوس گیر میکنه از چیه ؟

من پچ نصب کردم اما به کرک ایراد گرفت بعد دوباره کرک نصب کردم می خواستم بدون آیا پچ اعمال شده یا اینکه باید کرک دیگه پیدا کنم ؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من هم اون پچ 170 مگی را دانلود کردم ولی همین مشکل را داشت شاید به خاطر این باشه که نسخه دزدی هست بازی این پیغام را میده
    آقا این مشکل که مثلا کاهی که میری رو منو یا رو نقشه یا مثلا میری چون و تیر بخری ماوس گیر میکنه از چیه ؟
    برای من همچین مشکلی به وجود نیومده!ماوس گیر بکنه فقط یک ثانیه تو منوی اول گیر میکنه بعدا دیگه مشکلی نداره!!
    من پچ نصب کردم اما به کرک ایراد گرفت بعد دوباره کرک نصب کردم می خواستم بدون آیا پچ اعمال شده یا اینکه باید کرک دیگه پیدا کنم ؟
    اعمال شدن که فکر نکنم اعمال شده باشه و مشکل هم از کرک به نظر من نمیتوانه باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب همین رو منو دیگه پچ گفته این مشکلات رو حل می کنه

بالاخحره یه کرک باید واسه این پچ باشه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من نميدونم با اين بازي چه مشكلي دارم!بازي برام مثل بگم چي ميمونه!بازي روئ نصب كردم اما اصلا از بازي خوشم نمياد!با اينكه ميگن داستان فوقلعاده اي داره و منم از داستان بازي ها خيلي خوشم مياد اما نميدونم چرا از اين بازي خوشم نمياد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •