سلام
کسی این مدل تور رو توی ورزشگاهی دیده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی این مدل تور رو توی ورزشگاهی دیده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره استادیم آزادیبعدش این عکس اینگار اصلا فیفا 12 نیست
خیلی ابتداییه
![]()
عزیزم
این مال FIFA11 ــه
کجاش ابتداییه ؟
حالا توی 12 دنبال این ورزشگاه میگردم
توی همون 11 هم نتونستم پیداش کنم.....
این تور منو یاد WINING ELEVEN 3 همون فوتبال پلی استیشن یک میاندازه که تیم منتخب جهان رو میاوردی امبوا باتیستوتا و رونالدو و ارتگا ... ب.ودن توش![]()
این تور تو فیفا 12 هم هست
باید از قسمت Net Shape انتخاب بشه
تو همه ورزشگاه ها هم میشه استفاده بشه
من چند روزه همش دارم این اروره you are no longer synced with the online match رو میگیرم
تو هر بازی میاد و قطع میشه بازیم
کسی میدونه غلت چیه ؟
اره من تا حالا این ارور رو ندیده بودم که دیروز رفتم تو بازی اینو داد و کلا فیفا کرش کرد . ولی بعد از اون دیگه همچین اروری نداد . قطع و وصل زیاد میشه ولی این ارور رو همون دفعه فقط داد . کلا تازگیا سرور فیفا و اریجین به همراه اینترنت ایران دسته جمعی ر....ن .
ویرایش : امروز سه تا بازی زدم هر سه تا مثل آینه بدون لگ . برد بازی با من بود ولی هنوز توی نیمه اول بودم این ارور رو میداد و میومد بیرون. بازی چهارم لگ داشت افتضاح و به همین خاطر دوتا گل خوردم اول بازی . تا دقیقه 80 تونستم مساوی کنم . دقیقه 80 این ارور رو داد و اومد بیرون . نمیدونم EA ما رو ... کرده یا خودشو .
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
اگه بازم باید با cpu بازی بشه که عمرا طرفش نمیرم . ما cpu رو بوسیدیم گذاشتیم کنار . بس که مضخرفه بازیش .
Last edited by Gregar; 06-05-2012 at 14:35.
اولین تصاویر از فیفا 13
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عالی بود مرسی .
مثل اینکه فیفا 13 قراره بترکونه ها . یعنی اگه بشه چی میشه .
مخصوصا این complete dribbling رو که بزارن دیگه معرکه میشه . دیگه مثل قبلا خیلی ها (از جمله پسر خالم) نمیتونن با دسته معمولی از اون دریبل های کشکی فقط با تغییر جهت بدن و بازیکنت جا بمونه .
ولی چهره بازیکنا که گند زده . این مثلا مسیه ؟گفتن از یک تکنولوژی جدید استفاده میشه که . ولی بدتر شده .
تو این لینکی که گذاشتن 6 تا عکس هست کهفقط با قیلتر شکن نشون داده میشه.
این یکیشه مهمترینشه شاید:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)