سلام من نسخه بلک باکس رو دارم. گزارشگر عربی روش نصب میشه یا نه؟؟
اگه میشه لطفا لینکشو بدید.ممنون.
سلام من نسخه بلک باکس رو دارم. گزارشگر عربی روش نصب میشه یا نه؟؟
اگه میشه لطفا لینکشو بدید.ممنون.
دوستان سلام. من سی دی کی بازیو دارم. یه پچ اومد واسه یورو. ینی جام ماتها. اما وقتی توی فیفا روی یورو 12 کلیک میکنم میگه باید 2500 fp داشته باشم. من fp 0 هستش. کسی میتونه بگه چطور باید اف پیم زیاد بشه؟ میدونم به بخش creation centre مربوطه. ممنون میشم کمک کنید. تا ما بتونیم یورو رو بازی کنیم.
من سطح بازی رو اوردم تو ورلد کلاس اینجوری خیلی واقعی تره بابا......اخه با لجندری کاتانیا و سیه نا و چزنا جلوت مثه بارسلونا بازی می کنن...یعنی مگه میشه اصن اونا اشتباه نکنن و همه ضرباتشون بره تو گل...؟
من بازیکنم skill move تک ستاره داره، چکار کنم که لااقل دو ستاره بشه
دریبلینگم روی 80 هستش و ball control هم همون 79 یا 80
حتی توی قسمت traits تیک گزینۀ skilled dribbling رو هم زدم
توصیه ایی چیزی........
بچه ها کسی یوفا رو روی نسخه ارجینال پی سی تونسته نصب کنه و بازی کنه ؟ اگه که اره بگین ما هم بگیریم .
هنوز که آنلاک نشده باید کرک بشه اونم که هکـرها خوابیدن ولی خوب به نظر من خیلی هیجان انگیز نبود تنها خوبیش مود جذاب اگزپدیشن که بازم ربطی به جام ملتها نداره اصلا و فقط یه تیم داری که می تونی تبدیل کنیش به تیم رویایی اروپا الان من تیمم خوبه ولی همچین رویایی هم نیست رونالدو رو نتونستم گیر بیارم کاسیاس دروازبان هست بنزما رو هم دارم همینطور پویول اینکه بخوای تیم رویایی بسازی مصیبته کلی باید بازی کنی اوایل حال میده الان ولی نه زیاد
توی اکامپلیشمنت های قسمت آرنا هست و باید اول چند تا دریبل از skill move تک ستاره بزنی بعد دوستاره میشی بعد چند تا از دوستاره و همینطور تا 5 ستاره.دریبل ها رو هم توی Settings به ترتیب نوشته.
منظورت ultimate team هست ؟ اون که توی خود بازی هست .
نه اگزپدیشن مود مربوط به دی ال سی هست بله مشابه اولتیمت تیمه به قول شما ولی حالت کریر داره... ایشالا که برا پی سی آنلاک بشه تا بتونی بازی کنی یه چیزی مثل ورلد تور فیفا استریت هست
از دوستان پی سی باز اگه کسی virtual pro با سطح بالا مخصوصاً تو دفاع و دروازه بانی داره سیوش رو بزاره ما هم یه استفاده ای بکنیم.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)