الان داشتم فیفا بازی می کردم خیلی جالب شد داور خواست خطا بگیره یه مقدار بیش از حد ذوق زده شد هی داشت سوت می زد و این طرف و اون طرف می دوید و هی سوت می زد ملت هم وایساده بودن بهش نگاه می کردن... خیلی جالبه نگاه کنید حتما
الان داشتم فیفا بازی می کردم خیلی جالب شد داور خواست خطا بگیره یه مقدار بیش از حد ذوق زده شد هی داشت سوت می زد و این طرف و اون طرف می دوید و هی سوت می زد ملت هم وایساده بودن بهش نگاه می کردن... خیلی جالبه نگاه کنید حتما
این فیفا فوق العادست
من تا همین امسال همش pes بازی میکردم ولی این فیفا 12 یه چیز دیگه اس
یه صحنه دیدم توی بازی که خیلی حال کردم
با آرتور ویدال تکل زدم و کارت گرفتم بعد ویدال داشت میرفت سمت داور که اعتراض کنه یهو دل پیرو اومد هلش داد عقب و نذاشت بره سمت داور
این حرکتو تا حالا توی هیچ فوتبالی ندیده بودم ...
دوستان یه سوال....تکل هاش چرا اینطوریه ؟؟ من توی بعضی از بازی ها مثل بازی های دوستانه میخوام از پشت تکل بزنم و بازیکنمو اخراج کنم ولی نمیشه
هیچ راهی نداره بازیکن من اخراج بشه ؟![]()
این اتفاق خیلی میفته (البته من خیلی بازی میکنم)
و این یکی:
کمک داور پرچم رو میده دست چپش ولی دست راست رو بلند میکنه یعنی دستی که علامت میده بدون پرچمه!
در ضمن یادشون رفته اول بازی زمانی که بازیکنا دارن میان داخل زمین پرچم بدن دست کمک داورا!
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
به وقتش از این حرکات تکراری خسته میشی! اینارو ولش کن به گیم پلی بچسب
تکل از پشت اخراج داره به شرطی که برخورد کنه این برخورد نکردن ها و فرار بازیکن حریف تکلهارو ضعیف کرده
به نظر من تو این نسخه کل تکل ها بد طراحی شدن
در بهتر بودن TD که شکی نیست . یعنی معرکه است .
ولی فکر نمیکنم فیفا این قدر دستمون باز گذاشته باشه واسه تکل زدن . خیلی وقتها تکلهایی بازیکنهات میزنن که اصلا نمیخواستی اونجوری تکل بزنی .
یه چیز دیگه .
من نمیدونم چرا توی بازی با CPU اگه بخوام توپ رو بگیرم و خطا نکنم بیشتر مواقع خطا میشه .
برعکس هر وقت بخوام از دستی خطا کنم حتی پام به حریف هم نمیخوره چه برسه به خطا .
یه بار اومدم یه بازی گذاشتم که مثلا توش بیام 4 تا بازیکنم رو کارت قرمز بگیرم و ببینم ایا بازی 3-0 به نفع حریف میشه یا نه . کل بازی تنها هدفم تکل توی شکم حریف بود اما اخر بازی همش 2 تا کارت زرد داشتم .
یعنی اصلا نمیتونستم خطا کنم . پس هر وقت هم بخوای توی بازی با CPU نمیشه خطا کرد . چون اینقدر سریعه که تکل رو هم جاخالی میده .
+
من موندم این همه باگ از کجا شما میارین . من توی کل عمر فیفا 12 ام دو سه تا باگ بیشتر ندیدم .
سلام دوستان ، واسه نصب گزارش عربی روی نسخه ی اصلی دوستان یه توضیحاتی داده بودن ، من گزارش عربی گرفتم ، فقط موندم این گزارشو با چی نصب کنم ، bh. و big. نصب می کنن رو از کجا گیر بیارم ؟
Last edited by papillon11; 28-04-2012 at 17:05.
هنوز نمی فهمم و نخواهم هم فهمید که چرا عده ایی دوستان دنبال گزارشگر عرب زبان هستند...اون گاوا با ان صدای نحسشون ارزش گوش کردن دارند؟طرف کلایو تیلدسلی و اندی تاونسند هستش...
می دونی راستش قضیه تنوع و تفنن هست و اینکه از حق نگذریم زبان گزارش انگلیسی یکی از سرد ترین گزارش هایی هست که برای فوتبال وجود داره در حالی که گزارش لاتین اسپانیایی - عربی و ترکی استانبولی فوق العاده پرحرارت هستند بخصوص گزارش استانبولی به صورت اعجاب انگیزی پر شور و حرارت هست من اکثرا بازی هایی که از ماهواره پخش می شه نگاه می کنم فوق العاده پر شور گزارش می کنه امیدوارم گزارش استانبولی برای نسخه های بعدی بیاد چه PES باشه چه فیفا
خواهشمندم به این سوال جواب بدید :
career چند سال طول میکشه تموم بشه ؟ اصلاً تموم میشه ؟
اگه خواستین جوابشو توی اسپویلر یا همچین چیزی بذارین شاید بعضیا نخان بدونن
ممنون
همیشه 15 فصل بوده فکر کنم مال 12 هم همین تعداد باشه امتحان نکردم
اگه منظورت توی فیفاست که من هنوز گزارش عربی رو ندیدم که میگی هیجان داره .
اما من حاضرم گزارش انگلیسی سرد رو گوش بدم اما عربی رو نه که هیچی از گزارشش نفهمی .
مثلا اومدم مراسم توپ طلا رو دانلود کردم 600 مگ شانس من زبونش عربی بود . همون در جا پاکش کردم .
زبون عربی بد نیست اما اصلا از لهجه و گویش گزارش گراشون خوشم نمیاد . دیدید وقتی گل میزنن چجوری میگن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)