سلام
من P1i دارم حوصله ندارم همه ي فايل ها رو امتحان كنم .
مي خواستم بدونم P1i چه فرمت هاي
صوتي
تصويري
و متني
رو ساژورت مي كنه ؟؟؟؟؟
سلام
من P1i دارم حوصله ندارم همه ي فايل ها رو امتحان كنم .
مي خواستم بدونم P1i چه فرمت هاي
صوتي
تصويري
و متني
رو ساژورت مي كنه ؟؟؟؟؟
ای بابا.این همه موارد رو میخوای؟
شما خودت که کم حوصله ای چطور از بقیه توقع با حوصله بودن داری.دی...
ببین.گوشی که سیستم عامل داره مزیت بزرگی که داره این هست که با نصب نرم افزار به راحتی میتونید تعداد زیادی فرمت مختلف رو اجرا کنید.
برای صوت و تصویر تقریبا تمام فرمتهای رایج رو میشه با نصب نرم افزار اجرا کرد.
ولی در حالت دیفالت فرمتهای صوتی mp3& AAC رو میخونه.فرمتهای تصویری هم MP4& 3GP اگر بیشتر هم باشه من نمیدونم.
ولی با نرم افزاری مثل core player تقریبا اکثر فرمتها اجر میشه.حتی عکس.
متنی هم باز با office روی گوشی TXT.* و doc.* رو اجرا میکنه.
برای فرمتهای دیگه هم برنامه هست.
آقایون کیفیت صدای هندزفریp990 با p1 خیلی فرق داره ؟
یعنی صدا بهتر شده ؟ من p990 دارم به نظر شما برم یه P1 بگیرم پخش موسیقی خیلی مهم هست برام
و سوال دیگم این که قیمت کار کرده و کار نکردش چنده الان تو الائدین؟
مرسی
Last edited by peyman_master; 16-12-2008 at 12:25.
دوستان برنامه ای سراغ دارید که باهاش بشه برنامه های مدیا را توی ویندوز کنترل کرد و کامپیوتر را باهاش خاموش کرد؟ در ضمن با دکمه های پی وان مشکلی نداشته باشه.
Bluetooth Remote Control را دارم برنامه خوبی هم هست ولی با دکمه های پی وان مشکل داره ، اگه لمسی بود خیلی خوب بود.
Salling Clicker رو بگیر که خیلی عالی هست...دوستان برنامه ای سراغ دارید که باهاش بشه برنامه های مدیا را توی ویندوز کنترل کرد و کامپیوتر را باهاش خاموش کرد؟ در ضمن با دکمه های پی وان مشکلی نداشته باشه.
Bluetooth Remote Control را دارم برنامه خوبی هم هست ولی با دکمه های پی وان مشکل داره ، اگه لمسی بود خیلی خوب بود.
هم وایرلس و هم بلوتوث رو ساپورت میکنه
خدا خیرت بده عجب برنامه خوب و کاملیه . فقط عجیبه که تا حالا اسمی از این برنامه با این کارائی بالا نشنیده بودم.
من همه هک صدا ها رو تست کردم یه شب ، دو سه ساعت طول کشید ولی به این نتیجه رسیدم روی P1 با "هک صدای افزایش Bass " ، هم صدای هدفون و هم صدای اسپیکر فوق العاده خوب میشه
دستت درد نکنه فردا حتما امتحانش میکنم.
راستی پیرو سوال قبلیم برنامه Salling Clicker یه تالار گفتگو هم توی سایتش داره که از اونجا میشه با نصب یه سری افزونه ها کارائی این برنامه را بالا برد و نرم افزار های بیشتری را ساپورت کرد.
این کنترل موسش خیلی عالیه.
با p1 در حالت نور روشن فيلم برداري كنيد قبل از هر چيز برنامه torch (چراغ قوه پورت شده از g700) رونصب كنيد
بعد shortcat button رو از منوي cotorol panel /device پيدا كنيد و اون رو روي STANDBY قرار بديد
بعد دوربين رو فعال كنيد اونو روي فيلم برداري قرار بديد و به قسمت wiew بريد
بعد كه ويو لود شد يعني اخرين عكس يا فيلم كه گرفتين ظاهر شد دكمه shortcut button رو فشار بدين
و از منوي اصلي بريد و برنامه torch رو فعال كنيد و اون رو روي on بزاريد
سپس به task manager بريد و از resent دوربين (camera) رو فعال كنيد و يه بك بزنيد تا بره رو فيلمبر داري حالا از فيلمبرداري با نور روشن لذت ببريد
توجه:ممكنه استفاده زياد به فلش گوشي اسيب بزنه
اگر آسیب دید به عهده خودتان
منبع : موبایلستان m_salimi
دوستان ببخشید من حس سرچ زدن نداشتم. این برنامه براش لینک دانلود هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)