تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 386 از 461 اولاول ... 286336376382383384385386387388389390396436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,851 به 3,860 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک سری اطلاعات از فیفا درز شده بیرون. در 4 جون بازی معرفی میشه توسط ea . هفته گذشته ea برای اولین بار بازی رو در یک محفل خصوصی در لندن به یک سری از خبرنگاران نشون داده، یکی از این خبرنگاران در فیسبوک و تویتر خود نوشته:

فیفا 13 واقعی تر از گذشته شده.
    گیم پلی بازی عالی بنظر میاد و پیشرفت های بسیاری داشته و بازی واقعی تر شده.
    همچنان tactical defending در بازی وجود داره.

خبر های دیگه مبنی بر اینه که در فیفا 13 شاهد 3 لیگ جدید هستیم: لیگ ترکیه که پس از فساد مالی از نسخه 12 حذف شده بود اینبار در 13 به بازی برگشته ، لیگ جمهوری چک به بازی اشافه شده و یک سوپرایز جالب که لیگ عربستان در فیفا 13 حضور داره. 14 تیم اصلی لیگ + 2 تیم مطرح از دسته دوم لیگ عربستان رو تشکیل میدن..همچنین گروهی از تیم سازنده بازی به عربستان سفر کردن و چهره چند تن از معروف ترین بازیکنان عربستان رو کپچر کردن. خبر لیگ عربستان در سایت این لیگ هم موجوده.

2. 7 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یک سری اطلاعات از فیفا درز شده بیرون. در 4 جون بازی معرفی میشه توسط ea . هفته گذشته ea برای اولین بار بازی رو در یک محفل خصوصی در لندن به یک سری از خبرنگاران نشون داده، یکی از این خبرنگاران در فیسبوک و تویتر خود نوشته:

خبر های دیگه مبنی بر اینه که در فیفا 13 شاهد 3 لیگ جدید هستیم: لیگ ترکیه که پس از فساد مالی از نسخه 12 حذف شده بود اینبار در 13 به بازی برگشته ، لیگ جمهوری چک به بازی اشافه شده و یک سوپرایز جالب که لیگ عربستان در فیفا 13 حضور داره. 14 تیم اصلی لیگ + 2 تیم مطرح از دسته دوم لیگ عربستان رو تشکیل میدن..همچنین گروهی از تیم سازنده بازی به عربستان سفر کردن و چهره چند تن از معروف ترین بازیکنان عربستان رو کپچر کردن. خبر لیگ عربستان در سایت این لیگ هم موجوده.
    لیگ عربستان جذاب تره یا لیگ ایران؟
    خب معلومه لیگ عربستان
    چون لیگ مارو اصلا توان ساختشو ندارند دلایل زیادی داره یکیش نداشتن چهره ی ثابت از بازیکنان طوری که فلان بازیکن از فلان تیم چهره اش از اول فصل تا آخر فصل هزار مدل میشه
    +
    داشتن رئیس فدراسیون منحصر به فرد که واسه تصمیماتش یه دیسک جدا باید بدن بیرون یا یه DLC به اسم JUST SMILE FOR FIFA13

4. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لیگ عربستان جذاب تره یا لیگ ایران؟
    خب معلومه لیگ عربستان
    چون لیگ مارو اصلا توان ساختشو ندارند دلایل زیادی داره یکیش نداشتن چهره ی ثابت از بازیکنان طوری که فلان بازیکن از فلان تیم چهره اش از اول فصل تا آخر فصل هزار مدل میشه
    +
    داشتن رئیس فدراسیون منحصر به فرد که واسه تصمیماتش یه دیسک جدا باید بدن بیرون یا یه DLC به اسم JUST SMILE FOR FIFA13
    Kafashian Mode

لباس تیم ها هم در طول سال تغییرات زیادی داره لیگ ایران رو بزنن با گزارش خیابانی

6. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

Kafashian Mode

لباس تیم ها هم در طول سال تغییرات زیادی داره لیگ ایران رو بزنن با گزارش خیابانی
    گفتی خیابانی...
    - : حالا هیگواین پا به توپ میشه البته کاکا هستش هیگواین 20 دقیقه پیش تعویض شد
    - : نقطه ی پنالتی رو میبینید که در وسط محوطه جریمه واقع شده
    - : پسر عموی دختر خاله ی پسر داییه دختر عمه ی این بازیکن تو تیم روکش صندلی جاده قم - تهران بازی میکرد

8. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پول که باشه لیگ ایران رو که هیچی دسته سه افغانستان رو هم اضافه میکنن .

راجع به مود داروی هم میتونم بگم که کلا از حد شایعه بیشتر نمیشه . چون همچین مودی به نظرم غیر ممکنه .
    همین جوریش خود cpu این همه اشتباه داوری داره . بعد خودش باز بیاد داوری ما رو قضاوت کنه و به ما امتیاز بده ؟
    بعد در ضمن با این همه باگ گرافیکی که توی این موتور جدید بود فکر نمیکنم بشه فرق خطا رو با برخورد معمولی تشخیص داد .
    همونطور که خود cpu بعضی وقتها که بازیکنها توی هم یا روی هم یا از روی هم رد میرفتن رو خطا نمیگرفت .

10. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    خبری دقیق در دست هست که فیفا 13 کی منتشر میشه دقیقا؟؟؟
    امیدوارم پیشرفتش خیلی بیشتر و قابل توجه تر از نسخه ی 11 به 12 باشه...
    هر چی پیشرفت نسخه ی 10 به 11 خیلی زیاد بود در 11 به 12 اصلا چیز خاصی مشاهده نشد!!از بس وقت خودشون رو سر این tactical defense مسخره هدر دادن...
    امیدوارم روی این بر خورد های فیزیکی بازی بیشتر کار بشه...انگار بازیکنای پلاستیکی هستن وسط بازی...اصلا برخورد ها واقعی نیست و خیلی تو ذوق میزنه...

12. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان
    خبری دقیق در دست هست که فیفا 13 کی منتشر میشه دقیقا؟؟؟
    امیدوارم پیشرفتش خیلی بیشتر و قابل توجه تر از نسخه ی 11 به 12 باشه...
    هر چی پیشرفت نسخه ی 10 به 11 خیلی زیاد بود در 11 به 12 اصلا چیز خاصی مشاهده نشد!!از بس وقت خودشون رو سر این tactical defense مسخره هدر دادن...
    امیدوارم روی این بر خورد های فیزیکی بازی بیشتر کار بشه...انگار بازیکنای پلاستیکی هستن وسط بازی...اصلا برخورد ها واقعی نیست و خیلی تو ذوق میزنه...
    همین که imapact engine رو اضافه کردند خودش ریسک و البته انقلابی بود که با برطرف شدن باگ های این سیستم جدید Fifa 13 میتونه دنیا رو متحول کنه
    tactical defending هم من اوایل بازی نمیتونستم باش ارتباط برقرار کنم ولی رفتیم یه جا کاپ بازی کنیم همه شون با این سیستم بازی میکردن و مجبور شدم اینقدر تمرین کنم که این رو هم یاد بگیرم به نظرم TD خیلی جالبتر ازین هست که دستت رو بزاری رو دوتا دکمه و خودش پرس کنه
    فعلا

14. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

tactical defending هم من اوایل بازی نمیتونستم باش ارتباط برقرار کنم ولی رفتیم یه جا کاپ بازی کنیم همه شون با این سیستم بازی میکردن و مجبور شدم اینقدر تمرین کنم که این رو هم یاد بگیرم به نظرم TD خیلی جالبتر ازین هست که دستت رو بزاری رو دوتا دکمه و خودش پرس کنه
    فعلا
    واقعا همین طوره
    اصلا حالا وقتی میشه توپ رو گرفت که خودت بخوای وقتی خطا میشه که خودت بازیکن حریف رو بزنی
    تو حالت قبل وقتی خطا میشد همیشه شاکی میشدم که چرا بازیکنم این طوری بازی میکنه ولی الان اگه بازیکن حریف رو بزنم خودم زدم اگر هم توپ رو بگیرم خودم گرفتم
    خیلی لذتش بیشتره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

واقعا همین طوره
    اصلا حالا وقتی میشه توپ رو گرفت که خودت بخوای وقتی خطا میشه که خودت بازیکن حریف رو بزنی
    تو حالت قبل وقتی خطا میشد همیشه شاکی میشدم که چرا بازیکنم این طوری بازی میکنه ولی الان اگه بازیکن حریف رو بزنم خودم زدم اگر هم توپ رو بگیرم خودم گرفتم
    خیلی لذتش بیشتره
    لذتش بیشتره ولی تمرکز زیادی میخواد و خیلی باید حواست باشه
    اگه بازیکن حریف رو بزنم خودم زدم اگر هم توپ رو بگیرم خودم گرفتم
    این رو هم اضافه کن که اگه اشتباه کنی این تو هستی که اشتباه کردی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ولی هنوز حالت توپ رو زمین مثل فوتبال واقعی نیست یا استپ کردن توپ
    روی این دو مورد کار کنند و کمی بهترش کنن مطمئنا لذت بیشتری به کاربر میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •