من اون 2 ساعت رو به غیر از دانلود فایل Sony Ericsson Updater گفتم...
آخه اینترنت من داتک آشغالی بوده...![]()
من اون 2 ساعت رو به غیر از دانلود فایل Sony Ericsson Updater گفتم...
آخه اینترنت من داتک آشغالی بوده...![]()
اره دیگه سیم رو عوض کردمشما بعد از نصب برنامه یه سیم کارت جدید روی گوشی انداختید؟
بعد از اون که سیم کارت جدید رو گذاشتید به همون شماره ای که برای برنامه تعریف شده یه sms میاد که سیم کارت روی گوشی عوض شده.اگر میخواین کاری کنید دستور مورد نظرتون رو ارسال کنید.
توی همون تنظیمات برنامه نوع دستور قابل تعریف هست.مثلا gottall رو ارسال کنید تمام contact های روی سیم کارت جدید برای شما ارسال میشه.
حالا دقیق یادم نیست چه دستوراتی بود ولی تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه.
حالا یه بار دیگه تنظیم می کنم جواب داد میگم
چند روز پیش گوشیم به کامپیوتر متصل بود و کار خاصی هم باهاش نمیکردم. بعد یه دفعه دیدم گوشی خاموشه هر کاری هم کردم روشن نشد ، چند بار باطری را در آوردم و گذاشتم سر جاش دیدم خیر روشن نمیشه ، بعد زدمش توی شارژ دیدم باریش داره پر میشه ، توی شارژ روشنش کردم دیدم باطری 0 درصده ، یعنی یه دفعه کل باطری خالی شده بود.
من همون روز برنامه آنتی ویروس مک آفی را روش نصب کرده بودم ، احتمال دادم مشکل از اونه و پاکش کردم و تا حالا هم دیگه باطری خالی نشده .
از شما دوستان کسی تا حالا با این برنامه چنین مشکلی داشته یا نه؟
دیگه اینکه توی این همه هک صدا که توی سایت هست کدومشون روی پی وان خوب جواب داده؟
میخوام موقع مکالمه صدای اسپیکر و کپسول صدای جلوی گوشی بیشتر بشه.برای مکالمه توی شلوغی و موقع رانندگی.
عجیبه.بعید نیست از برنامه باشه.خوبه که درست شد.
برای هک صدا هم به نظرم این خوب باشه.باز از دوستان یه سراغی بگیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا محمد میخواست بگه یعنی منم داتک دارمآقا قبول همتون کارتون درسته
ما هم از شرکت سر کوچمون همون که معروفه هم مبایل میفروشه هم اینترنت میده و کم مونده آدامس هم بفروشه خلاصه برای خودش یه پا آچار فرانس هستش ازونجا Adsl گرفتم ( منم اومدم بگم Adsl دارم)
البته از شوخی گذشته دیال آپ بهتره از این سرعت ما که چند ساله داریم ازش استفاده میکنیم
آقا از من میشنوی مد صدا دیفالت خود گوشی بهتره دست کاریش نکن. ولی اگه خیلی خیلی احساس میکنی کمه و نمیشنوی مد صدای افزایش دهنده بریز اما در کل نظر من اینه که صدای دیفالت خود گوشی مناسب هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Re Z a; 15-12-2008 at 10:22.
در این مورد هم باید بگم به نظر من نمیتونه از یک برنامه باشه که شارژ باتری اینقدر سریع خالی کنه یه چندوقت دیگه صبر کنید اگه بازم اینجوری شد بدونین مشکل سخت افزاریه یا شایدم باتری.. اما من بعید میدونم یک برنامه آنتی, شارژ این جوری ببره بعدش شما پاکش کنید درست بشه! مگه باتری p1 این قدر ضعیفه که یه برنامه بخواد کل شارژش خالی کنه!!؟![]()
بله من Adsl به مدت 2 ماه داشتم (اونم به صورت Share که از همسایمون میگرفتیم...) ---> همسایه ی ******مون رفت پسش داد! (با اینکه کل پولشم من میدادم!!)آقا محمد میخواست بگه یعنی منم داتک دارمآقا قبول همتون کارتون درسته
ما هم از شرکت سر کوچمون همون که معروفه هم مبایل میفروشه هم اینترنت میده و کم مونده آدامس هم بفروشه خلاصه برای خودش یه پا آچار فرانس هستش ازونجا Adsl گرفتم ( منم اومدم بگم Adsl دارم)
البته از شوخی گذشته دیال آپ بهتره از این سرعت ما که چند ساله داریم ازش استفاده میکنیم
الان که خیلی وقته Dial Up دارم...![]()
نه 70MBکه دانلود نکردم اما مراحل آپدیت خیلی سریع رفت.از آپدیت شدنشم مطمئنم چون شد مثل روز اول.cda گوشیمم اینه
CDA162022\9 R6G02
CDAگوشیم طبق اون لیست باید word generic باشه اما زدهArabic
فهمیدم جریان چیه.چون گوشیمو 3روز قبلش بازم آپدیت کرده بودم.نوشته بود Leatest Update Is Inestaled.بعد من Continue Any way زدم.مرحلش خیلی سریع طی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)