لعنت بهش...نوشته شده توسط sensil
تا دير نشده برو كلانتري شكايت كن و سيم كارتتو بسوزون
تو هفته قبل گوشي يكي از دوستان رو دزديدن ، اون زود رفت اين كار رو كرد و پس از رديابي امروز گوشيش پيدا شد
تو هم برو انشالله كه پيدا ميشه![]()
آخ آخ.سخته.میدونم.گوشی برادر من هم یه مدت پیش دزدیدن.بچه ها گوشی p1 منو دیروز دزدیدن.
خیلی غصه خورددم.
مواظب گوشیاتون باشین.
اون برنامه ضد سرقت گوشی رو چرا نصب نمیکینید دوستان.لازم میشه ها.از قفل صفحه کلید هم غافل نشید.
تایید میشه.حتما این کار رو کنید.تا دير نشده برو كلانتري شكايت كن و سيم كارتتو بسوزون
تو هفته قبل گوشي يكي از دوستان رو دزديدن ، اون زود رفت اين كار رو كرد و پس از رديابي امروز گوشيش پيدا شد
تو هم برو انشالله كه پيدا ميشه
حامد من امتحان کردم ولی نشد توی تنظیمات هم تنظیم کردم و شماره رو دادم که اس ام اس کنه
ولی اس ام اس نداد !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یه چیز عجیب من دیشب گوشیم(P1) با Dail up آپدیت کردم یک ساعت نیم بیشتر طول نکشید که آپدیت شد.درست آپدیت کردم؟
عجب دايل آپ باحالي...
Cda گوشيت رو بنويس اساتيد ببينن.
نه متاسفانه درست نشدریستارت کنید ببینید درست میشه؟
یعنی یک ساعت و نیم 70 مگ دانلود کردی؟آقا یه چیز عجیب من دیشب گوشیم(P1) با Dail up آپدیت کردم یک ساعت نیم بیشتر طول نکشید که آپدیت شد.درست آپدیت کردم؟
من با Adsl 128 حدود 2 ساعت طول کشید!
شما بعد از نصب برنامه یه سیم کارت جدید روی گوشی انداختید؟حامد من امتحان کردم ولی نشد توی تنظیمات هم تنظیم کردم و شماره رو دادم که اس ام اس کنه
ولی اس ام اس نداد !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از اون که سیم کارت جدید رو گذاشتید به همون شماره ای که برای برنامه تعریف شده یه sms میاد که سیم کارت روی گوشی عوض شده.اگر میخواین کاری کنید دستور مورد نظرتون رو ارسال کنید.
توی همون تنظیمات برنامه نوع دستور قابل تعریف هست.مثلا gottall رو ارسال کنید تمام contact های روی سیم کارت جدید برای شما ارسال میشه.
حالا دقیق یادم نیست چه دستوراتی بود ولی تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه.
من خودم با اینترنت پر سرعت در حد 128 نیم ساعته آپدیت کردم.ولی چطور؟یعنی یک ساعت و نیم 70 مگ دانلود کردی؟
من با Adsl 128 حدود 2 ساعت طول کشید!
اول برنامه SEUS رو جدا گانه گرفتم.این شد در حدود 30 مگ.
فلش پلیر رو تنظیمات دیگه هم قبلا انجام شده بود.
کل مراحل آپدیت شد 30 دقیقه.
منم در تعجب به سر میبرماین آقا یک ساعت و نیم آپدیت کردن بعد اون وقت ما با سرعت دانلود 40 حامد یادشه که شبش نذاشتم بخوابه 2 یا 3 ساعت طول کشید ( حاجی بگو از کجا دیال آپ میگیری ما این Adsl جمع کنیم بزنیم تو خط دیال آپ
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)