تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 461 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام . دوستان من بازی با اورجین آپدیت کردم ولی هنوز ترکیب هام آپدیت نشده ، کار خاصی باید انجام داد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آیا کسی چند تا mode خوب می شناسه واسه نسخه ی کامپیوتر؟
    منظورم از mode ، چیزهایی مثل ارتقای گرافیک و چهره ی بازیکن ها و توپ های جدید و بهبود هوش مصنوعی و اینجور چیزهاست.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله. ولی مد expedition بازی فوق العاده معتاد کنندست.

توضیح مد expedition:

از بین تمامی بازیکنان تیم های اروپایی یک بازیکن سرشناس به عنوان کاپیتان انتخاب میکنی. و بعد تیم میسازی و اسم و پیراهن و پرچ رو هم میسازی و سایر بازیکنان تیم رو فیفا از بازیکنان نه چندان معروف بهت میده بعد در اروپا با تیم های مختلف بازی میکنی بازی کردن در اروپا نیاز به جاده داره و با هر برد جاده ای به کشوری باز میشه و گاهی اگر ببازی جاده حذف میشه. در هر بازی اگر برنده شدی میتونی از تیم بازنده یک بازیکن بگیری که به ترتیب اولین برد میشه یک بازیکن سکو نشین رو گرفت برد دوم میشه یک بازیکن نیمکت نشین رو از تیم بازنده برداشت و برد سوم میشه یک بازیکن از تیم اصلی رو برای ترکیب تیممون برداریم و جایگزین یکی از بازیکنان فعلی کنیم.

با برد هر تیم یک عکس (مثلا شادی اسپانیا در فینال یورو 2008) به عنوان موزاییک باز میشه و در قابی قرار میگیره و پس از پیروزی بر 53 تیم حاضر در مسابقات موزاییک کامل میشه و یک عکس زیبا متشکل از اون 53 عکس بدست میاد.

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

نه عزیز مانند نسخه های پیش در کریر مد گزینه export team نداره
    واقعا از اطلاعاتی که می ذاری ممنونم عالیه فقط امیدوارم یه تایتل آپدیتی چیزی بده که اچیومنت اضافه کنه این دی ال سی تا شور و اشتیاق انجامش دو برابر بشه فردا شب باید دیگه بشه که دانلود کنیم خیلی شور و اشتیاق برای انجام بازی دارم

منظورم از mode ، چیزهایی مثل ارتقای گرافیک و چهره ی بازیکن ها و توپ های جدید و بهبود هوش مصنوعی و اینجور چیزهاست.
    دیگه فردا دی ال سی رسمی جام ملت های اروپا میاد درسته که تغییر فیس و بهبودی در کار نیست ولی تغییر حس و حال بازی می تونه یه انرژی باشه واسه ادامه...

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مد زیاده من 1 گیگ گرفتم.یکی از بهترین هاش world tour که توسط هموطنموت شهاب شاطریان ساخته میشه هست که تیم های ملی زیادی اضافه میکنه +ایران+سپاهان و استقلال. فقط مشکلات هم داره مثلا استقلال و سپاهان وقتی در خانه بازی میکنند توپ ندارند یعنی تکستپر لود نمیشه و باید با توپ نامرئی بازی کتی ( من هر ادیتی کردم درست نشد) یا مثلا یک سری از تیم هایی که ساخته بازی روکرش میکنه ولی بازهم 3 تیم ایرانی قابل بازی هستند و خوبه.

کلا برای دانلود پچ به سایت های

fifa-infinity.com
    fifa-patch.com

سر بزنید.

6. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دیگه فردا دی ال سی رسمی جام ملت های اروپا میاد درسته که تغییر فیس و بهبودی در کار نیست ولی تغییر حس و حال بازی می تونه یه انرژی باشه واسه ادامه...
    منظورم از مود، ویژگی و قابلیتی که توسط EA به بازی اضافه میشه نیست.
    منظورم از مود، تغییرات کوچیک و بزرگی ایه که توسط آدم های عادی خارج از EA به بازی اعمال میشه. مثلا مود بهبود چمن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی EA چرا چیزی در مورد فیفای بعدی منتشر نمی کنه؟
    پارسال این موقع ، چیزهای زیادی در مورد FIFA 12 می دونستیم.

امسال برای اولین بار در تاریخ فیفا، من بیش از 2 فصل Career Mode بازی کردم!
    فیفا پارسال به Career Mode خیلی رسید. ولی کافی نیست.

8. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا از اطلاعاتی که می ذاری ممنونم عالیه فقط امیدوارم یه تایتل آپدیتی چیزی بده که اچیومنت اضافه کنه این دی ال سی تا شور و اشتیاق انجامش دو برابر بشه فردا شب باید دیگه بشه که دانلود کنیم خیلی شور و اشتیاق برای انجام بازی دارم

.
    خواهش دوست . من بیشتر تحت تاثیر منو های زیباش قرار گرفتم.

10. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مد زیاده من 1 گیگ گرفتم.یکی از بهترین هاش world tour که توسط هموطنموت شهاب شاطریان ساخته میشه هست که تیم های ملی زیادی اضافه میکنه +ایران+سپاهان و استقلال. فقط مشکلات هم داره مثلا استقلال و سپاهان وقتی در خانه بازی میکنند توپ ندارند یعنی تکستپر لود نمیشه و باید با توپ نامرئی بازی کتی ( من هر ادیتی کردم درست نشد) یا مثلا یک سری از تیم هایی که ساخته بازی روکرش میکنه ولی بازهم 3 تیم ایرانی قابل بازی هستند و خوبه.

کلا برای دانلود پچ به سایت های

fifa-infinity.com
    fifa-patch.com

سر بزنید.
    سلام داداش بازیه من اورجینال نیست منم میتونم این پچ world tour رو نصب کنم؟

12. این کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظورم از مود، ویژگی و قابلیتی که توسط EA به بازی اضافه میشه نیست.
    منظورم از مود، تغییرات کوچیک و بزرگی ایه که توسط آدم های عادی خارج از EA به بازی اعمال میشه. مثلا مود بهبود چمن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی EA چرا چیزی در مورد فیفای بعدی منتشر نمی کنه؟
    پارسال این موقع ، چیزهای زیادی در مورد FIFA 12 می دونستیم.

امسال برای اولین بار در تاریخ فیفا، من بیش از 2 فصل Career Mode بازی کردم!
    فیفا پارسال به Career Mode خیلی رسید. ولی کافی نیست.
    بله متوجه شدم ولی نه اینکه من روی ایکس باکس بازی می کنم پی مودینگ های مختلف نیستم و بیشتر توی متن یه همچین اخباری قرار می گیرم اخبار دی ال سی های رسمی منظورمه... به عقیده شخصیم هم همین دی ال سی های رسمی بهتر هستند یه زمانی پی مودینگ ها بودم بخصوص در مورد فیفا 09 و PES2010 دیگه خیلی رفته بودم تو کار مودینگ و ادیت و اینجور چیزا ولی خوب گیمین با کنسول از این کارا باز می داره آدم رو

در مورد سوال دوم هم باید بگم البته منتشر که می کنه ولی خوب کمه به قول خودت این موقع پارسال اطلاعات زیاد بود

تنها اخباری که تا الان هست و یه جورایی مهمه اینه که فیفا 13 برای اولین بار از تکنولوژی مو و کینکت استفاده خواهد کرد که این یکی کاملا مورد تائید الکترونیک آرتز هست و یکی دیگه هم اینه که احتمال وجود مود جدید به اسم داور بودن (Be a Refree) هست که شما در نقش داور هستید و هر چه قدر توی دادن کارت ها و اعلام خطاها صحیح عمل کنید پیشرفت می کنید و ... البته این یکی رو فعلا شایعه بدونید چون توی متن خبر هم این رو با تردید نوشته و این شایعه هنوز تائید نشده یه گمانه زنی هایی هم بر این هست که احتمال میدن فیفا 13 توی آخر آگوست منتشر بشه که البته این قابل قبول هست الان چند سالی هست که هی زودتر از سال قبل ترش ریلیز میشه... متاسفانه یه پیش نمایش یا هندزآن یا یه مصاحبه درست حسابی نیست که اقدام به ایجاد تاپیکش بکنیم وگرنه این جزئیات و اخبار و حواشی توش قرار می گرفت...

14. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام داداش بازیه من اورجینال نیست منم میتونم این پچ world tour رو نصب کنم؟
    آره world tour جزو پچ های غیر رسمیه بازی و میتونید نصب کنید .حجمش 300 مگ و مشکلات بالا رو داره

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آره world tour جزو پچ های غیر رسمیه بازی و میتونید نصب کنید .حجمش 300 مگ و مشکلات بالا رو داره
    قربون دستت دادا.این یورو 2012 که فردا قراره بیاد چی؟اونم میتونم نصب کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •