سلام . دوستان من بازی با اورجین آپدیت کردم ولی هنوز ترکیب هام آپدیت نشده ، کار خاصی باید انجام داد ؟
سلام . دوستان من بازی با اورجین آپدیت کردم ولی هنوز ترکیب هام آپدیت نشده ، کار خاصی باید انجام داد ؟
آیا کسی چند تا mode خوب می شناسه واسه نسخه ی کامپیوتر؟
منظورم از mode ، چیزهایی مثل ارتقای گرافیک و چهره ی بازیکن ها و توپ های جدید و بهبود هوش مصنوعی و اینجور چیزهاست.
واقعا از اطلاعاتی که می ذاری ممنونم عالیه فقط امیدوارم یه تایتل آپدیتی چیزی بده که اچیومنت اضافه کنه این دی ال سی تا شور و اشتیاق انجامش دو برابر بشه فردا شب باید دیگه بشه که دانلود کنیم خیلی شور و اشتیاق برای انجام بازی دارم
دیگه فردا دی ال سی رسمی جام ملت های اروپا میاد درسته که تغییر فیس و بهبودی در کار نیست ولی تغییر حس و حال بازی می تونه یه انرژی باشه واسه ادامه...
مد زیاده من 1 گیگ گرفتم.یکی از بهترین هاش world tour که توسط هموطنموت شهاب شاطریان ساخته میشه هست که تیم های ملی زیادی اضافه میکنه +ایران+سپاهان و استقلال. فقط مشکلات هم داره مثلا استقلال و سپاهان وقتی در خانه بازی میکنند توپ ندارند یعنی تکستپر لود نمیشه و باید با توپ نامرئی بازی کتی ( من هر ادیتی کردم درست نشد) یا مثلا یک سری از تیم هایی که ساخته بازی روکرش میکنه ولی بازهم 3 تیم ایرانی قابل بازی هستند و خوبه.
کلا برای دانلود پچ به سایت های
fifa-infinity.com
fifa-patch.com
سر بزنید.![]()
منظورم از مود، ویژگی و قابلیتی که توسط EA به بازی اضافه میشه نیست.دیگه فردا دی ال سی رسمی جام ملت های اروپا میاد درسته که تغییر فیس و بهبودی در کار نیست ولی تغییر حس و حال بازی می تونه یه انرژی باشه واسه ادامه...
منظورم از مود، تغییرات کوچیک و بزرگی ایه که توسط آدم های عادی خارج از EA به بازی اعمال میشه. مثلا مود بهبود چمن:
راستی EA چرا چیزی در مورد فیفای بعدی منتشر نمی کنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارسال این موقع ، چیزهای زیادی در مورد FIFA 12 می دونستیم.
امسال برای اولین بار در تاریخ فیفا، من بیش از 2 فصل Career Mode بازی کردم!
فیفا پارسال به Career Mode خیلی رسید. ولی کافی نیست.
خواهش دوست . من بیشتر تحت تاثیر منو های زیباش قرار گرفتم.
سلام داداش بازیه من اورجینال نیست منم میتونم این پچ world tour رو نصب کنم؟
بله متوجه شدم ولی نه اینکه من روی ایکس باکس بازی می کنم پی مودینگ های مختلف نیستم و بیشتر توی متن یه همچین اخباری قرار می گیرم اخبار دی ال سی های رسمی منظورمه... به عقیده شخصیم هم همین دی ال سی های رسمی بهتر هستند یه زمانی پی مودینگ ها بودم بخصوص در مورد فیفا 09 و PES2010 دیگه خیلی رفته بودم تو کار مودینگ و ادیت و اینجور چیزا ولی خوب گیمین با کنسول از این کارا باز می داره آدم رو
در مورد سوال دوم هم باید بگم البته منتشر که می کنه ولی خوب کمه به قول خودت این موقع پارسال اطلاعات زیاد بود
تنها اخباری که تا الان هست و یه جورایی مهمه اینه که فیفا 13 برای اولین بار از تکنولوژی مو و کینکت استفاده خواهد کرد که این یکی کاملا مورد تائید الکترونیک آرتز هست و یکی دیگه هم اینه که احتمال وجود مود جدید به اسم داور بودن (Be a Refree) هست که شما در نقش داور هستید و هر چه قدر توی دادن کارت ها و اعلام خطاها صحیح عمل کنید پیشرفت می کنید و ... البته این یکی رو فعلا شایعه بدونید چون توی متن خبر هم این رو با تردید نوشته و این شایعه هنوز تائید نشده یه گمانه زنی هایی هم بر این هست که احتمال میدن فیفا 13 توی آخر آگوست منتشر بشه که البته این قابل قبول هست الان چند سالی هست که هی زودتر از سال قبل ترش ریلیز میشه... متاسفانه یه پیش نمایش یا هندزآن یا یه مصاحبه درست حسابی نیست که اقدام به ایجاد تاپیکش بکنیم وگرنه این جزئیات و اخبار و حواشی توش قرار می گرفت...
آره world tour جزو پچ های غیر رسمیه بازی و میتونید نصب کنید .حجمش 300 مگ و مشکلات بالا رو داره![]()
قربون دستت دادا.این یورو 2012 که فردا قراره بیاد چی؟اونم میتونم نصب کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)