سلام من چطوری میتونم بازیمو اپدیت کنم؟میخوام نقل وانتقالای جدیدو داشته باشم بازیمم اورجینال نیست اخه تو pes هرماه یه پچ میاد بیرون ماله فیفا چجوریه؟
سلام من چطوری میتونم بازیمو اپدیت کنم؟میخوام نقل وانتقالای جدیدو داشته باشم بازیمم اورجینال نیست اخه تو pes هرماه یه پچ میاد بیرون ماله فیفا چجوریه؟
به این قسمت مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا یک فایل DB به همراه آموزش اعمال تغییرات قرار دادم
اگه دقیقا مطابق آموزش پیش برین مشکلی نخواهید داشت
گزارشگران بازی یورو 2012 فقط کلایو تویسلی و اندی گری هستند.
یک مد داره که میشه یک تیم ساخت و در تمام اوپا مسابقه انجام داد و با هر برد جوایز مختلفی برد (مثلا یک عکس یا یک بازیکن اضافه)
یورو 2012 هیچ تغییری به انجین بازی نمیده و هیچ چهره جدیدی اضافه نمیکنه و دیتابیس بازی با دیتا بیس فیفا 12 متفاوته.
Menu DLC: Kickoff, Offline Tournament, Online Tournament, Challenges, and Shipping.
کفش های جدیدی که در یورو 2012 هست در فیفا 12 قابل دسترس نیست
اینم کاور اصلی بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
فقط کاوری که گذاشتی شیلتر بود که درستش کردم
فقط دیگه تیمای ملی هستن دیگه؟حرکات و گیم بلی هیچ فرقی هم نکرده؟استادیوم های اوکراین و لهستان هستند؟
داداش من از قسمت داکیومنت فولدر فیفارو باز کردم ولی فایلی بنام sqaud نبود که پاک کنم.یکیم اینکه اون db که دانلود کردم همراه با فولدرش تو اون قسمت ک فرمودید copy کنم یا نه فقط فایلهای داخل فولدرشو؟
اگه فایلی به نام Squad ندارین پس مشکلی نیست .
در مورد سوال دوم هم بگم که اگه فولدر DB رو ندارین باید یکی بسازین و فایل fifa_ng_db رو توی اون فولدر کپی کنین
یکی بگه میشه یا نه!!!!!!!!!!
بله. ولی مد expedition بازی فوق العاده معتاد کنندست.
توضیح مد expedition:
از بین تمامی بازیکنان تیم های اروپایی یک بازیکن سرشناس به عنوان کاپیتان انتخاب میکنی. و بعد تیم میسازی و اسم و پیراهن و پرچ رو هم میسازی و سایر بازیکنان تیم رو فیفا از بازیکنان نه چندان معروف بهت میده بعد در اروپا با تیم های مختلف بازی میکنی بازی کردن در اروپا نیاز به جاده داره و با هر برد جاده ای به کشوری باز میشه و گاهی اگر ببازی جاده حذف میشه. در هر بازی اگر برنده شدی میتونی از تیم بازنده یک بازیکن بگیری که به ترتیب اولین برد میشه یک بازیکن سکو نشین رو گرفت برد دوم میشه یک بازیکن نیمکت نشین رو از تیم بازنده برداشت و برد سوم میشه یک بازیکن از تیم اصلی رو برای ترکیب تیممون برداریم و جایگزین یکی از بازیکنان فعلی کنیم.
با برد هر تیم یک عکس (مثلا شادی اسپانیا در فینال یورو 2008) به عنوان موزاییک باز میشه و در قابی قرار میگیره و پس از پیروزی بر 53 تیم حاضر در مسابقات موزاییک کامل میشه و یک عکس زیبا متشکل از اون 53 عکس بدست میاد.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
نه عزیزمانند نسخه های پیش در کریر مد گزینه export team نداره
![]()
بازی فروش های ایکس باکس اینو میدن بیرون دیگه؟ما که بن شدیم نمی تونیم دی ال سی خودمون بخریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)