سلام قیمت p1 الان دقیقا چنده؟ کسی میتونه کمکم کنه؟![]()
سلام قیمت p1 الان دقیقا چنده؟ کسی میتونه کمکم کنه؟![]()
بدون گارانتیسلام قیمت p1 الان دقیقا چنده؟ کسی میتونه کمکم کنه؟
270 تقریبا"
من که تا الان همچین مشکلی نداشتم اما تنظیمات گوشیه خودمو میگم بذارشون ببین درست میشه یا نه . شما در قسمت بلوتوث و در ادامه My Device هرچی که اونجا ADD شده رو Delet کنید و توجه داشته باشید تیک Visible To other Devices فعال باشه و تیک بقیه گزینه ها جز Bluetooth on فعال نباشه ! امتحان کنید امیدوارم درست بشه
سلام حسام جان،نوشته شده توسط hessam_sz
برای منم یه مدت اینطوری میشد... ولی با خاموش و روشن کردن گوشی درست می شد!
الان من اون تیک Enable Power Saving رو برداشتم، دیگه اونطوری نمیشه...
سلام، من p990 دم رو میخوام بفروشم یه p1 بگیرم، حالا یه p1 تر و تمیز چن بگیرم خوبه؟ به چه نکاتی توجه کنم ؟
بستگی به جیب خودت داره یه چند پست قبل تر دوستان قیمت P1 زده بودن عرضم به خدمتتون که P1 زیاد تقلبیش نیامده توی بازار شما سعی کن Made in China نگاه کنی ببینی مثل p990 دیدی که لیبلش یه چندتا برش خوردگی داره و در ادامه اگه حامیه زبان فارسی هستی ببینی فارسی ساپرت میکنه یا نه چون همه p1 ها به شکلی توی ساپرت فارسی سه میزنن که باید در این خصوص یکم حساس باشی و چیز خواص من به ذهنم نمیرسه اما اگه تاپیک به حالت روزنامه وار هم ورق میزدین الان دیگه شما بودین که به بنده یاد میدادین فرق P1 اصل با غیر اصل خاطر نشان شما بگم No Name هم میزنه که اصلا پیشنهاد نمیشه و همون Made in China بهتره و اصله و بهتره با گرانتی بخرید ... که البته گارانتی توی ایران تنها کاری که میکنه شاید بگم در مورد P1 البته جنس اصل میاره و بقیه خدماتش بدرد خودشون میخوره
امیدوارم موفق باشید
Last edited by Re Z a; 10-12-2008 at 22:16.
حالا که داری میگیری یه دفعه 960 بگیر خوب البته اگه مانی داشته باشی![]()
p1 به نظر من بهتره کیبوردش از 960 ولی خوب بازم بستگی به خود طرف داره .....
سلام دوستان
من یک ماهه پی وان گرفتم. با گارانتی 313 تومن. با فارسی هم هیچ مشکلی ندارم. واقعا گوشی عالی هست. به همه پیشنهاد می کنم گوشی هاشون رو تبدیل کنن به این گوشی.
منم نگفتم مشکل داره با فارسی گفتم سه میزنه چون بعضی از Cda هاش برای کسایی که فارسی دوست دارن مناسب نیست مثل Norway چون تا اونجای که من اون موقع این Cda دستم بود عربی ساپورت میکرد و به خاطر این گفتم که حواسشون باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)