یه جوری میگید گیگز و اسکولز باید زود خداحافظی میکردند که انگار موقعی که تو تیم بودن دائما 90 دقیقه بازی میکردند!!
والا رونالدو یا نانی کنار گیگزی رونالدو نانی شدند، مایکل کریک و فلچر با حضور اسکولز بازی های زیادی انجام دادن. به کلی بازیکن جوون، به کلی بازیکن شناخته شده یا ناشناس در زمان حضور گیگز و اسکولز فرصت بازی رسید.
+
رابین داروی موقت نبود، عامل اصلی قهرمانی شماره 20 بود. همین الان اگه رابین یا چیچا یا ولبک یا حتی اون فالکائوی داغون رو داشتیم! نیازی نداشتیم فلینی نوک حمله یا هافبک هجومی بازی کنه.
.
.
.
فن خالی که میاد رافائل رو نیمکت نشین میکنه و بعد میفروشه باید بفهمه که با وارلا نمیشه از نفوذ شورله جلوگیری کرد، حالا ستاره های دیگه پیشکش!! ایشون وقتی جیمز ویلسون و یانوزای رو قرضی میده بره، نانی و دی ماریا و هنریکز جوون رو از دست میده، باید دوزاریش میفتاد که ممکنه در مقطعی از فصل دچار فقدان بازیکن بشه. تازه اونم چه فقدان بازیکنی!! خواجه حافظ شیرازی هم میدونه تیم با سه مهاجم و چند بالی که شیشدانگ نیستند قطعا نمیتونه نتیجه مثبت بگیره! عقل سلیم میگه فاز هجومیت رو درست تقویت کن یا تقویت نمیکنی حداقل حفظشون کن! ایشون کل مهاجما رو بر باد داد و تو چنین بازی ای که انصافا حق ویلسون بود که در نبود رونی بازی کنه. نمیدونم چی چی جکسون باید بازی کنه، جیمز ویلسون باید تو برایتون توپ بزنه!
لوک شاو مصدوم شد، بهترین بازیکنمون بود، قبول! خوب چرا دارمیان بازید از راست بیاد چپ بازی کنه در حالی که اشلی یانگ میتونه سمت چپ بازی کنه باید رو نیمکت باشه!
همین جسی لینگاردی که اینقدر داره بهش فرصت بازی میده ایشون، یحتمل به سرنوشت تیلور بلکت دچار میشه اگر فن خال بمونه! فصل پیش کلی به بلکت در فقدان مدافع بازی رسید، خوب این فرصت دادن یه جا باید ازش بهره برداری بشه! بهره برداری به تعبیر فن خال اینه که ایشون بره سلتیک!
ماتا یکی از بهترین بازیکنانمون که پاس گل داده جوری باهاش برخورد میشه که اینکار 34 35 سالشه و 60 دقیقه بیشتر نمیتونه بازی کنه! بعد تو همچین بازی حساسی نیک پاول باهاش تعویض میشه که اولین بازی این فصلش رو انجام بده!
بلیندی که یک فصل عالی سمت چپ بازی کرد، چرا زمان غیبت شاو، سمت چپ بازی نمیکنه؟ من مطمئنم جونز هم شرایط ایده آل داشته باشه، بازی ترکیب جوری چیده میشه تا بلیند وسط باشه.
من کاری به بازی ضعیف شوآینی در بازی دیشب ندارم، ولی خداییش باستین هر تیمی بازی میکرد حداقل 80 دقیقه فیکس بازی میکرد. اما الان شده اولین تعویض فن خال!
.
.
خداییش اینقدر مورد فنی و مشکلات داره تیم فن خال که میشه ساعت ها راجع بهش صحبت کرد. من امیدوارم مسئولین باشگاه به سرعت دنبال جانشین برای فن خال باشن. منم با محمد عزیز موافقم و به نظرم اعتماد مکرر به اشتباهات مکرر حماقت محض هستش.
در پایان تو پرانتز بگم که من واقعا نگران نوع نگرش گیگز هستم که از فن خال تاثیر نگیره!!!