تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 65 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه جوری میگید گیگز و اسکولز باید زود خداحافظی میکردند که انگار موقعی که تو تیم بودن دائما 90 دقیقه بازی میکردند!!
    والا رونالدو یا نانی کنار گیگزی رونالدو نانی شدند، مایکل کریک و فلچر با حضور اسکولز بازی های زیادی انجام دادن. به کلی بازیکن جوون، به کلی بازیکن شناخته شده یا ناشناس در زمان حضور گیگز و اسکولز فرصت بازی رسید.
    +
    رابین داروی موقت نبود، عامل اصلی قهرمانی شماره 20 بود. همین الان اگه رابین یا چیچا یا ولبک یا حتی اون فالکائوی داغون رو داشتیم! نیازی نداشتیم فلینی نوک حمله یا هافبک هجومی بازی کنه.
    .
    .
    .
    فن خالی که میاد رافائل رو نیمکت نشین میکنه و بعد میفروشه باید بفهمه که با وارلا نمیشه از نفوذ شورله جلوگیری کرد، حالا ستاره های دیگه پیشکش!! ایشون وقتی جیمز ویلسون و یانوزای رو قرضی میده بره، نانی و دی ماریا و هنریکز جوون رو از دست میده، باید دوزاریش میفتاد که ممکنه در مقطعی از فصل دچار فقدان بازیکن بشه. تازه اونم چه فقدان بازیکنی!! خواجه حافظ شیرازی هم میدونه تیم با سه مهاجم و چند بالی که شیشدانگ نیستند قطعا نمیتونه نتیجه مثبت بگیره! عقل سلیم میگه فاز هجومیت رو درست تقویت کن یا تقویت نمیکنی حداقل حفظشون کن! ایشون کل مهاجما رو بر باد داد و تو چنین بازی ای که انصافا حق ویلسون بود که در نبود رونی بازی کنه. نمیدونم چی چی جکسون باید بازی کنه، جیمز ویلسون باید تو برایتون توپ بزنه!
    لوک شاو مصدوم شد، بهترین بازیکنمون بود، قبول! خوب چرا دارمیان بازید از راست بیاد چپ بازی کنه در حالی که اشلی یانگ میتونه سمت چپ بازی کنه باید رو نیمکت باشه!
    همین جسی لینگاردی که اینقدر داره بهش فرصت بازی میده ایشون، یحتمل به سرنوشت تیلور بلکت دچار میشه اگر فن خال بمونه! فصل پیش کلی به بلکت در فقدان مدافع بازی رسید، خوب این فرصت دادن یه جا باید ازش بهره برداری بشه! بهره برداری به تعبیر فن خال اینه که ایشون بره سلتیک!
    ماتا یکی از بهترین بازیکنانمون که پاس گل داده جوری باهاش برخورد میشه که اینکار 34 35 سالشه و 60 دقیقه بیشتر نمیتونه بازی کنه! بعد تو همچین بازی حساسی نیک پاول باهاش تعویض میشه که اولین بازی این فصلش رو انجام بده!
    بلیندی که یک فصل عالی سمت چپ بازی کرد، چرا زمان غیبت شاو، سمت چپ بازی نمیکنه؟ من مطمئنم جونز هم شرایط ایده آل داشته باشه، بازی ترکیب جوری چیده میشه تا بلیند وسط باشه.
    من کاری به بازی ضعیف شوآینی در بازی دیشب ندارم، ولی خداییش باستین هر تیمی بازی میکرد حداقل 80 دقیقه فیکس بازی میکرد. اما الان شده اولین تعویض فن خال!
    .
    .
    خداییش اینقدر مورد فنی و مشکلات داره تیم فن خال که میشه ساعت ها راجع بهش صحبت کرد. من امیدوارم مسئولین باشگاه به سرعت دنبال جانشین برای فن خال باشن. منم با محمد عزیز موافقم و به نظرم اعتماد مکرر به اشتباهات مکرر حماقت محض هستش.
    در پایان تو پرانتز بگم که من واقعا نگران نوع نگرش گیگز هستم که از فن خال تاثیر نگیره!!!

2. 15 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

در پایان تو پرانتز بگم که من واقعا نگران نوع نگرش گیگز هستم که از فن خال تاثیر نگیره!!!
    نه حسین جان ، گیگز شاگرد مکتب فرگوسن هست و خیلی بعیده که بعدها راه فن خال رو با این تفکرات ادامه بده ! تویه این مدت خیلی چیزا ازش یاد میگیره قطعا ولی سبک خودش رو دنبال خواهد کرد.

واقعا هیچ چیز تحت کنترل نیست ! پل رابطه بین بازیکنان و فن خال هم خراب شده به نوعی. نمی دونم چرا فن خال گیر داده به شوانی ! یعنی یه کوچولو متوجه نیست شوانی و بقیه یک صدم خودش مقصر هستن؟

با این شرایط من اصلا بی میل نیستم که فن خال اخراج و گیگز جایگزینش بشه تا بیش از پیش اعتبارمون زیر سوال نره. کاش میشد فردا صبح که بیدار می شدیم فصل تموم شده بود

4. 13 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دیگه شورشو در اوردهاین فن خال.
    تمام تقصیرها به گردن خود مربیه.
    میگه ما مشکل گلزنی داریم، گلزن نداریم ...
    د آخه لامصب ما از تیمهای ته جدولی هم بدتر حمله می کنیم، یعنی اونا بازیکنهای بهتری از ما دارن ؟ یه وقت سبکتو عوض نکنیا، بدو برو 100 میلیون دیگه بده بازیکن بخر.
    لااقل یه کلام نمیاد تو مصاحبه هاش این شکست ها رو گردن بگیره. همه مقصرن غیر از این آقا.
    دیگه اعصاب واسم نمونده

6. 15 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بی هیچ مقدمه ای، تمام تقصیر ها رو من گردن فن خال میبینم در درجه اول.
    حتی مویس هم انقدر در اون تیمش مقصر نبود و موارد پر رنگ تری از مویس روی اون تیم تاثیر گذاشتن.جو زده نیستم ولی معتقدم با توجه به شرایط تیم مویس خیلی بهتر و هماهنگ تر با شخصیت باشگاه بازی میکرد تا تیم فن خالی که همه شرایط براش جور شد اما نتیجه ش شد این.

با کیفیت ترین بازیکنان تیم رو میکوبه و دقیقه تعویض های آماتوری رو انجام میده. نمیدونین چقدر شوکه شدم وقتی دیدم دو عنصر با توانایی هجومی و خلاقمون رو کشید بیرون. ترکیب اولیه فاجعه، تاکتیک فاجعه زود تعویض کردن و ده نفره کردن تیم فاجعه انتخاب تعویض ها فاجعه.

رسماً کمر به حذف تیم بست و هیچکس صداش در نیومد. و مطمئن باشید فن خال تا پایان فصل از تیم نمیره.
    کاملا مشخص بود که این تیم تو این برهه به چه وضعیتی می افته بابت مصدومین. همه این مشکلات حتی قبل بسته شدن فصل نقل و انتقالات هم معلوم بود و من گفتمشون. و حالا واقعا عصبانیم که همه ش داره به واقعیت گره میخوره

دوست داشتم بذارم فردا هم بگذره و بعدش همه چی که روشن شد نظرمو بدم، ولی واقعاً ذهن همه طرفدارا داره منفجر میشه.

1.دارم به اون بازه فشرده زمستانی فکر میکنم. به بازه ایی که این چند سال اخیر به دلیل فشار زیاد بر تیم مصدومیت های زیادی داشتیم. و فکر میکنم اگه اینجوری پیش بره یه فاجعه رو اون موقع در پیش داریم. به صورت نرمال همیشه تیم 4-5 مصدوم در اون بازه داره و خدا به دادمون برسه اگه رونی و ماتا همزمان مصدوم بشند.

2. وضعیت اقتصادی فعلی ما به چند دلیل در حال حاضر استثنایی هست ، قرارداد آدیداس ، فروش عجیب پیراهن جدید، تور های درآمدزای پیش فصل و مارکتینگ خوب در آسیا به علاوه یه نکته که کمتر بهش توجه میشه ،اون هم ذخیره کردن دستمزد بسیار بالای بازیکنایی از جمله فالکائو، فن پرسی ، دی ماریا که جز بالاترین پرداختی ها سطح یک فوتبال هستن به علاوه بازینکنان میان قیمتی مثه دخیا، یانوزای و نانی. این پول ها رو چرا به موقع خرج نمیکنن؟؟ چرا مارتیال باید با این قیمت به تیم لینک شه و پدرو و بقیه خیلی راحت از دستمون برن؟

3.از کدوم بازیکن فعلی تیم میشه انتظار داشت که این فصل بالای 25 گل بزنه؟رونی؟ نه اون حتی تو بهترین فصل های فوتبالی که بهترین ها کنارش بودن یه فصل در میون خوب گل میزد. دیپای هم که هنوز کار داره. پس کی میخواد با اگوئرو و کاستا رقابت کنه؟ کی منجی این تیم میشه؟ کی تفاضل گل رو برای تیم به ارمغان میاره

4.بازیکنی با توانایی های فالکائو و دی ماریا رو رد کنی و فن پرسی رو در سراشیبی ببینی اونوقت دل به اینکه شاید یه جوون 19ساله در تیم موفق بشه یا نشه ببندی؟
    تیم مشکل فاز تهاجمی پیدا کرده و به یکباره تمامی مهاجمین تاپ کلاس کنار گذاشته میشن. منچستر اگه میخواد واسه قهرمنای بجنگه یه تیم خوب و یه دست از حداقل هایی هستن که باید داشته باشه نه اینکه به همین بسنده کنه. ما باید بهترین باشیم یا یه حد مطلوب رو داشته باشیم

نمیدونم هیئت مدیره و سهام داران نظارتی ندارن به این مسائل؟ چرا فشار مناسب برای عملکرد بهتر فنخال و ودوارد بهشون نمیاد؟ دارن سقف جاهطلبی تیم رو پایین میارن و این اصلا خوب نیس. ما اگه برای همه جام ها نجنگیم تبدیل به تیم هایی میشیم که به سومی و چهارمی و یه جام کم ارزش فصل قناعت میکنن

8. 11 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    @و عزیزان منچستری

موضوع صحبت من اصلا فرگوسن و مویز و ون گال و گیگز نیست، جنس انتقاد من از جنس انتقاد طرفدارایی هست که شال سبز و زرد میپوشند و تو زمان فرگی هم اعتراض می کردند.
    هیچ جایگاهی جز بالاترین سطح فوتبال دنیا برای ما قابل قبول نیست، نه حتی یکی از تیم های سطح بالا.
    فوتبال تغیر کرده ما برای اینکه موفق باشیم باید سیاست گذاری هامون رو عوض کنیم بسیار بودند امپراطوریهایی که در اوج قدرت فرو ریختند فقط برای اینکه تغیرات پیرامونشون رو درک نکردند.

10. 11 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

یه نقد خیلی خوب دیلی میل درباره فنخال داده که در ورزش سه ترجمه شده:

محتوای مخفی: نمایش 
    به گزارش "ورزش سه"، وقتی قرعه کشی مرحله گروهی چمپیونزلیگ انجام شد و منچستریونایتد در ‏گروهی قرار گرفت که وولفسبورگ، آیندهوون و زسکا مسکو در آن حضور داشتند، بسیاری یک صعود ‏آسان را برای شیاطین سرخ پیش بینی می کردند اما در نهایت مرحله گروهی با یک فاجعه برای یونایتدها ‏به پایان رسید؛ اتفاقی که حتی در زمان حضور دیوید مویس هم رخ نداده بود.‏

مویس توانسته بود در گروهی بایرلورکوزن، شاختار دونتسک و رئال سوسیداد حضور داشتند، بدون ‏شکست و به عنوان تیم اول گروه به مرحله بعد صعود کردند؛ آن هم در تنها فصلی که او روی نیمکت ‏شیاطین سرخ نشسته بود. ‏
    اما فان خال در دومین فصل و بعد از هزینه ای 260 میلیون پوندی، حالا باید رویاهای شیاطین سرخ را ‏در لیگ اروپا دنبال کند. نشریه دیلی میل نگاهی داشته به 5 مورد کلیدی که شایستگی این مربی هلندی ‏روی نیمکت منچستریونایتد را زیر سوال برده است:‏

نتایج
    فان خال همیشه تاکید دارد که در زمان ارزیابی نمایش های تیمش باید شرایط تیمی که او تحویل گرفت را ‏هم در نظر داشت. مشکل این است که مویس به خاطر افت تیم نسبت به زمان حضور سرالکس فرگوسن ‏اخراج شد و قرار نیست دوران حضور مویس به عنوان نقطه مرجع در نظر گرفته شود. ‏
    در 18 فصل حضور یونایتدها در لیگ قهرمانان، این تیم تنها دو بار در رسیدن به مرحله بعد ناکام ماند ‏‏(06-2005 و 12-2011)؛ بنابراین با هر استانداردی، نرسیدن این تیم به مرحله بعد یک ناکامی محسوب ‏می شود. ‏

فان خال در اولین فصل حضورش در منچستریونایتد، این تیم را از رتبه هفتم به چهارم رساند. ‏اوج کار او در فصل گذشته بازه زمانی ماه مارچ و آوریل بود که توانست چهار پیروزی پیاپی مقابل ‏تاتنهام؛ لیورپول، استون ویلا و منچسترسیتی کسب کند‎. ‎چهار پیروزی که تا حد زیادی توانست حضور ‏یونایتد در جمع چهار تیم برتر رقابت های لیگ برتر انگلیس را قطعی کند. اوضاع اما در فصل جاری ‏خوشایند نیست. آمار عجیب 7 تساوی بدون گل در بیست و پنج دیدار به خوبی نشان می دهد که لوئیس فان ‏خال در امر نتیجه گیری نتوانسته خوب عمل کند. پیروزی 3-0 مقابل اورتون در گودیسون پارک و ‏همپنین برتری 3-1 مقابل لیورپول در الدترافورد، مهم ترین نتایج فان خال در فصل جاری محسوب می ‏شوند. فان خال در عین حال مقابل آرسنال در امیریتس با 3 گل شکست خورده و صد البته در خانه ‏سوانسی نیز با ارائه نمایشی ضعیف، شکست 2-1 را متحمل شده است‎.

تاکتیک‎

هواداران منچستریونایتد در فصل جاری همواره با «فلسفه» بازی تیمشان مشکل داشته اند‎. ‎همان فلسفه ای ‏که فان خال معتقد است جا افتادنش یک پروسه طولانی مدت خواهد بود. یونایتد در فصل جاری همواره ‏مالکیت بالای توپ را عهده دار بوده و همواره بیش ترین پاس را نسبت به حریفش رد و بدل کرده است. ‏با این حال این برتری در آمار و ارقام، نتوانسته کمک شایانی به این تیم کند. در یونایتد خبر از حمله های ‏سریع و برق آسا نیست. حمله هایی که می تواند در عرض چند ثانیه حریف را نابود کند.

شاگردان فان خال ‏یکی از مهم ترین مشکلاتشان زود رسیدن به گل است. آن ها تنها دو بار پیش از دقیقه بیست بازی هایشان ‏به گل رسیده اند و همین عامل باعث شده تا در اکثر دیدارها ابتکار عمل را در دست نداشته باشند. فان خال ‏علاقه ندارد بازیکنانش چندان با توپ اقدام به حرکات انفرادی کنند. دقیقا به همین علت بود که او عذر ‏بازیکنی خلاق و رها همچون آنخل دی ماریا را از تیم خواست. یونایتد گرچه در فاز تدافعی موفق بوده ‏است و تنها 10 گل در این فصل از رقابت های لیگ برتر انگلیس دریافت کرده، اما به همان اندازه در فاز ‏تهاجمی کم خطر، کند و کم اثر نشان داده است‎.

جذابیت‎

یونایتد فان خال در فصل جاری فاقد جذابیت است. دقیقا همان پارامتری که یونایتد سر آلکس فرگوسن ‏همواره از آن بهره مند بود و باعث می شد تا دید هواداران همواره نسبت به تیم مثبت باشد. یونایتد ‏فرگوسن همواره به جذابیت و جسارت معروف بود. اینکه تیم تا دقیقه آخر و تا زمانی که سوت پایان بازی ‏به صدا درنیامده، جنگندگی و جسارت خود را حفظ می کرد. شاگردان فان خال اما اکنون این گونه نیستند. ‏تیم آن روح، جذابیت و جسارت لازم را برای کسب نتیجه از خود نشان نمی دهد و همین مسئله در کنار ‏عدم نتیجه گیری باعث شده تا هواداران نیز دید خوبی نسبت به تیم نداشته باشند‎.

نقل و انتقالات‎

لوئیس فان خال 260 میلیون پوند خرج نقل و انتقالات تیم کرده اما باز هم در شبی سرنوشت ساز همچون ‏دیدار مقابل ولفسبورگ، با دست خالی به مصاف حریف رفته است. هر چند مصدومیت های بازیکنان نیز ‏تاثیر گذار بوده، اما فان خال نیز نتوانسته تعادل خوبی در ترکیب تیم ایجاد کند. مصدومیت رونی، والنسیا ‏و هررا باعث شده بود تا یونایتد در فاز تهاجمی با محدودیت های جدی در جدال مقابل ولفسبورگ رو به ‏رو باشد.
    فان خال در این دیدار حساس و مهم رو به جوانانی آورد که شاید بازی های دیگری می توانست ‏فرصت مناسب تری برای آزمایش آن ها باشد. برگ برنده فان خال در بازی دیشب، نیک پاولی بود که ‏پیش از این در شکست ‏‎4-0 ‎‏ یونایتد مقابل تیمی گمنام در جام اتحادیه در فصل گذشته برای یونایتد به ‏بازی گرفته شده بود!! ممفیس دیپای و یا مارسیال خریدهایی قابل قبول در فاز تهاجمی محسوب می شوند ‏اما همچنان جای خالی خریدهایی کلیدی در خط حمله احساس می شود‎.

احساسات هواداران‎

این روزها مهم ترین مسئله در یونایتد، احساس منفی هواداران نسبت به تیم است. صدای اعتراض ‏هواداران در دیدار مقابل پی اس وی و وستهام به خوبی شنیده شد و اکنون محبوبیت فن خال روی سکوها ‏به کمترین میزان خود طی دو سال گشته رسیده است.
    سایه پپ گواردیولا این روزها بیش تر از همیشه ‏روی فان خال سنگینی می کند و هواداران یونایتد معتقد هستند که گواردیولا می تواند راه نجات تیم در ‏تابستان سال آینده باشد. هفته های آتی در لیگ برتر انگلیس برای سرمربی هلندی حیاتی خواهد بود. اگر ‏پیروزی های پیاپی و نمایش های جذاب تر از راه نرسد، مطمئنا صدای اعتراض هواداران نیز بلند تر ‏خواهد شد و فان خال هر چه بیشتر خود را به در خروجی نزدیک می بیند‎.‎

منبع: دیلی میل

نمیدونم هیئت مدیره و سهام داران نظارتی ندارن به این مسائل؟ چرا فشار مناسب برای عملکرد بهتر فنخال و ودوارد بهشون نمیاد؟ دارن سقف جاهطلبی تیم رو پایین میارن و این اصلا خوب نیس. ما اگه برای همه جام ها نجنگیم تبدیل به تیم هایی میشیم که به سومی و چهارمی و یه جام کم ارزش فصل قناعت میکنن
    این عدم فشار برمیگرده به تعهد کاری بیش از حد مالکان باشگاه که در کل یک نکته مثبت کاری و کاملا حرفه ای هست.اصلا در مسایل خارج از اختیارات خود و در مسایل فنی دخالتی ندارند و از قدرت خود در باشگاه سو استفاده نمی کنند.مسئله ای که حتی در باشگاهی مثل رئال و چند باشگاه مطرح دیگه علنا شاهد اون هستیم.
    هیئت مدیره فقط بدنبال گزینه مناسب می گردند اگه عملکرد مثبت و به نفع باشگاه بود که ادامه می دهند اگر منفی بود دست به تغییر می زنند.مانند وضعیت مویس که نتایجش باعث افت شدید ارزش سهام باشگاه شد و تصمیم به تغییر زدند.خیلی خوشحالم که تیم بالا نرفت و دوباره یه ضرر مشابه به باشگاه زد تا مسئله خیلی جدی تر بشه وگرنه ممکن بود با فنخال بیش از این مراعات بشه.حالا این تغییر در صورت انجام،چه زمانی اتفاق بیفته مسئله دیگه ای هست.

در کل من سیاست باشگاه رو در سالهای اخیر کاملا درست میدونم.فرگوسن با بازنشستگی و با میل خود از تیم جدا شد و به عنوان مشاور در کنار باشگاه هست.بعد از فرگی،بدنبال گزینه های مطرح بودند و بخاطر عدم دسترسی به اونها به مویس رسیدند.مویس هم سابقا در اورتون نتایج خوبی گرفته بود و جوایزی هم بخاطر عملکردش گرفته بود ولی نتونست تغییر مثبت داشته باشه.فن خال هم از معدود گزینه های در دسترس بود اما برخلاف مویس تغییرات وسیعی ایجاد کرد.تغییراتی که یا خیلی خوب هستند یا خیلی افتضاح و دقیقا در مسایل فنی با گزینه دوم مواجه شدیم.

هم مویس و هم فن خال ممکن بود تیم رو به سطح اول اروپا برگردونند و انتخاب اونها رو نمیشه نادرست دونست.بهترین انتخاب ها هم همیشه جواب مثبت نمی دهند چه برسه به انتخاب های اینچنینی که به گفته خود سرالکس،دست بسته بودیم و گزینه های اصلی مورد نظر در دسترس نبودند.

12. 10 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فکر می کنید کدوم مربی در نهایت می تونه گمشده ما باشه ؟!
    فعلا سه تا گزینه رو میشه تقریبی در نظر گرفت ؛ گیگز ، کارلتو و گواردیولا

گیگز که قطعا یه روزی سرمربی میشه؛ دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. کارلتو فعلا بدون تیم هست و اخباری مبنی بر علاقش به منچستر بود. پپ هم که زیاد به منچستر لینک میشه، هر چند آیندش نامشخص هست.

14. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

فکر می کنید کدوم مربی در نهایت می تونه گمشده ما باشه ؟!
    فعلا سه تا گزینه رو میشه تقریبی در نظر گرفت ؛ گیگز ، کارلتو و گواردیولا

گیگز که قطعا یه روزی سرمربی میشه؛ دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. کارلتو فعلا بدون تیم هست و اخباری مبنی بر علاقش به منچستر بود. پپ هم که زیاد به منچستر لینک میشه، هر چند آیندش نامشخص هست.
    من منچستری نیستم ولی خدا پپ را برا هیچ تیمی نخواهد.
    برید تاپیک بایرن ببینید از دستش چی کشیدن(من بایرنی هم نیستم)

16. 6 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

برید تاپیک بایرن ببینید از دستش چی کشیدن(من بایرنی هم نیستم)

آره می دونم ، در مورد کارلتو هم میشه به تاپیک رئال سر زد، البته الان دلشون تنگ شده واسش. کم و بیش نظرات سایر دوستان رو خوندم و در جریانشون هستم ولی مهم تر از اسم ها ، فلسفه کاری و تفکرات مربی هست که باید دید آیا با پیشینه و هویت باشگاه سازگار هست یا نه؟ شاید مثلا سیمئونه در منچستر خیلی موفق تر از نام های بزرگ دیگه باشه.

وقتی 27 سال تیم یک مربی بزرگ مثل فرگوسن داشته باشه عملا دیگه اون تیم ، خون فرگی در رگ هاش جاری هست و تغییر اون هویت مثل این می مونه که بخوای کل خون این باشگاه رو عوض کنی ! حاج رضائی خیلی خوب تویه یادداشت خودش اشاره کرده بود؛ منچستر یه تیم هجومی هست که در کسری از ثانیه می تونست به گل برسه. حالا فن خال با تفکری 180 درجه مخالف اون هویت در تلاش هست که تیم رو براساس تفکرات خودش بازسازی کنه و الان پر واضح هست که جواب نداده و نمیده !

مربی بعدی باید کسی باشه که تفکراتش حداقل نزدیک به اون هویت اصلی منچستر باشه.

18. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

برید تاپیک بایرن ببینید از دستش چی کشیدن(من بایرنی هم نیستم
    )

پپ تو بایرن خیلی خوب کار کرده مشکل اینه که هاینکس خدا بود تو بایرن .... طرفدارای بایرن واقعا میپرستیدنش

به شخصه از سبک بازی تیمای گواردیولا خوشم نمیاد
    بازی هایی که تیم حریف راه های نفوذش میبنده دقیقا میشه مث تیم امسال خودمون ... باز حوصله سربر و اعصاب خوردکن
    منتهی این اتفاق برای تیم های پپ خیلی خیلی کم اتفاق افتاد تو این چند سال

کارلتو واقعا گزینه مناسبیه هم تو اروپا ثایت شدست و هم تو جزیره

20. 9 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •