بازیو تو کامپیوتر بازی کردین؟
جذابیت داره واسطون؟
یکنواخت نیست؟
بازیو تو کامپیوتر بازی کردین؟
جذابیت داره واسطون؟
یکنواخت نیست؟
یه سوال دارم خواهشا جواب بدین. من نسخه های قبل این بازی رو گرفتم ولی خوشم نیومد10 دقیقه هم بازی نکردم . یه جورایی گیج کننده بود. نمی دونستم چیکار کنم.انتظار داشتم سبکش مثل prance of persia باشه!
الان عکس های بازی رو میبینم خیلی هوس کردم بازیش کنم! به نظرتون بگیرمش؟ نسبت به نسخه ی قبلی خیلی فرق کرده؟
یه سوال دیگه من مانیتورم wide نیست و تو نسخه ی قبل چون حالت 4:3 نداشت بالا و پایین صفحه سیاه بود که اصلا حال نمیداد!! این نسخه هم همین طوریه؟
داداش واقعا درک نمیکنم چرا خوشت نمیاد
من بر عکس تو از سبک pop اصلا خوشم نمیاد
ادم حوصلش سر میره به مولا
من خودم با 2 بازی خیلی حال میکنم
یکی Gta
یکی ac
صندوق هایی که تو بازی هست را یکیش هم نتونستم باز کنم چجوری باز میشه؟
بازی برای من اسم دکمه ها رو مثلا Q برای شلیک مربع میزنه چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد.
من برای پی سی گرفتم خیلی راحت اجرا شد و بازیش واقعا با گرافیک عالی عرضه شده .. همینطور داستانش .. در کل من خیلی خوشم اومد با اینکه هنوز خیلی بازی نکردم ..
راستی نمیدونم کرکش چیه خودش کامل نصب کرد و کرک کرد![]()
من بعضا میبینم دوستانی که به سیستم انجمن اشنایی دارن و در زیرمجموعه های این انجمن بیشتر رفت امد می کنن چرا دقت نمی کنن که بخشی مجزا برای مباحث مشکلات داریم
و این تاپیک مختص صحبت کردن برای مباحث خود بازی هستش ولی باز این دوستان این موضوع رو رعایت نمی کنن که انتظار ازشون زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره بازیی که خیلی منتظرش بودمو گرفتم ،
یه ساعتی بازی کردم ، تا به اینجا هنوز کرکتر اصلی بازی ینی کانر رو زیارت نکردم ! دی! ولی همین کرکترم شخصیت پردازیش خیلی خوبه ، گرافیک فوق العادس هر چند باگ کم نداره ! موسیقی که جسپر نیس ولی بازم راضی کنندس فعلا نمیشه
زیاد راجبش حرفید ولی Fight ها خیلی راحتن و AI در حد انتظارم نبود ولی بازم خوبه ، امیدوارم Fight ها سختر بشن !
اساتید بدون تعصب و طرفداری بگن بازیش واقعا ارزش بازی رو داره یا نه
من فقط از اولین ورژنش خیلی خیلی خوشم اوم و از بقیه ورژن هاش اصلا خوشم نیومد مخصوصا brother hood. البته ورژن 2 یه کم آبشسته تر از بقیه بود
بازی که یه ذره یکنواخته ولی در کل عاله و من میمیرم براش!
عااااااااااااااااااااالیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)