تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 44 اولاول ... 28343536373839404142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با تشکر از جناب Alucard عزیز
    من مدتها بود دنبال محاسبه مقدار Lux خونم بودم و نمی دونستم چطور باید حساب کنم. پست جناب Alucard مثل همیشه فوق العاده مفید و ارزشمند بوده و مشکل منو حل کرد.
    دوستان رو جعبه های لامپ ها مقدار روشنایی بر اساس لومن lm نوشته شده.
    مثلا روی جعبه لامپ 55 وات کم مصرف شرکت افراتاب زده 3500 Lm و روی جعبه لامپ مهتابی 65 وات شرکت OSRAM آلمان زده 4000 Lm

دو سوال خیلی سخت داشتم از جناب Alucard عزیز
    Distance فاصله زمین تا لامپه؟ یا فاصله Tv تا لامپه؟ یا فاصله چشم تا لامپ؟
    و
    Viewangle زاویه ایجاد شده بین لامپ و tv هست یا زاویه بین لامپ و چشم؟

این دوتا سوال خیلی برام مهمن چون با گزینه های مختلف که وارد می کنم بین 165 تا 543 لوکس نور خونم تغییر می کنه. حالا موندم عدد دقیق چنده.
    Last edited by poonel; 23-08-2011 at 21:53.

2. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببین اول فاصله تا tv چقد هست که تو یکی از این سایتهایی که دوستان در پستهای قبلی معرفی کردن چک کنی چون الان من که گرفتم فاصلم حدود 4.5 متر هست و تو تصاویر sd احساس میکنم کمی چشمم خسته میشه شایدم چون اولشه اینطوریه بعدشم تیونر دیجتال میخوای چه؟ کانالهای جمهوری اسلامی رو بدر با کیفیت hd داره پخش میشه زمان کارکردم در پستهای اولیه این تاپیک ذکر شده که چگونه میشه فهمید من خودم موقعی که نصاب اورد گفتم برام چک کن چون اصلا خودش خبر نداشت میشه این کارو کرد و دیدم پنلم 16 دقیقه کار کرده 3بار خاموش روشن شده
    فاصله تا TV حدود 4 متره، ما چون تو شهرک اکباتان هستیم سالی 6 ماه ماهپاره نداریم
    بعدم الان اینقدر سیم و کابل تو خونه ما ریخته که هرچی از این دستگاه ها کم بشه نعمته.
    روش زمان کارکرد رو هم دیدیم خیلی ممنون.
    شما خودت با گارانتی خریدی و یا بدون گارانتی؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با تشکر از جناب Alucard عزیز
    من مدتها بود دنبال محاسبه مقدار Lux خونم بودم و نمی دونستم چطور باید حساب کنم. پست جناب Alucard مثل همیشه فوق العاده مفید و ارزشمند بوده و مشکل منو حل کرد.
    دوستان رو جعبه های لامپ ها مقدار روشنایی بر اساس لومن lm نوشته شده.
    مثلا روی جعبه لامپ 55 وات کم مصرف شرکت افراتاب زده 3500 Lm و روی جعبه لامپ مهتابی 65 وات شرکت OSRAM آلمان زده 4000 Lm

دو سوال خیلی سخت داشتم از جناب Alucard عزیز
    Distance فاصله زمین تا لامپه؟ یا فاصله Tv تا لامپه؟ یا فاصله چشم تا لامپ؟
    و
    Viewangle زاویه ایجاد شده بین لامپ و tv هست یا زاویه بین لامپ و چشم؟

این دوتا سوال خیلی برام مهمن چون با گزینه های مختلف که وارد می کنم بین 165 تا 543 لوکس نور خونم تغییر می کنه. حالا موندم عدد دقیق چنده.

5. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    کسی نیست که بتونه چندتا عکس باکیفیت از شبکه های داخلی (sd) از این تی وی بذاره --- ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام

من الان چند روزه با بانه تماس می گیرم هی امروز و فردا می کنن، امروز (چهارشنبه دو شهریور) که با بانه صحبت کردم گفتن چون با گمرک بصره مشکل دارن براشون آوردن تلویزیون گرون نمی صرفه(چراشو من نفهمیدم).

یک سایتی دوستان معرفی کرده بودن (پست 132) که چند نفر هم ازش خرید کرده بودن با اون تماس گرفتم گفت موجود نداره و تکی هم نمیاره. ولی گفت الان یکی دوتا مشتری داره که اگه دو نفر دیگه -البته بجز خود من- هم بخوان برامون از جنوب میاره و می گفت توی تهران از قیمت خود بانه 100 تا 150 تومن ارزونتر میده.(امیدوارم این اطلاعات مخالف مقررات فوروم نباشه)
    حالا اگه کسی خواست پی ام بده ببینیم می تونیم کاری بکنیم یا نه.

در ضمن برای دوستانی که دنبال ST30 بودن از بانه به من گفتن St30 42 آوردن با دوتا عینک 1700

8. این کاربر از ardalan_o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پاناسونیک برای مدلهای 2009 محیطی با میزان نور 200 lux و کمتر رو پیشنهاد داده بود برای این منظور بهتر هست که شما تحقیق کنید که لامپهایی که در منزل دارین به ازای هر وات چند لومن نور تولید میکنن مثلا بعضی لامپها به ازای هر وات 0.1 لومن نور تولید میکنن و بعضی به ازای هر وات مصرفی 1 لومن.

میزان نور در محیطهای مختلف:

لامپی با 1000 لومن درخشش از فاصله 2.5 متری (ارتفاع تقریبی سقف رو در نظر گرفتم ) با زاویه تابش 90 درجه 86 lux درخشش تولید میکنه.
    برای داشتن 200lux درخشش از منبع تابشی با 2.5 متر فاصله به 2300 lumen درخشش نیاز هست از اونجایی که هر لامپ کم مصرف مرغوب حدودا 800 لومن (به صورت حقیقی نه ادعای سازنده) درخشش تولید میکنه حدودا 3 لامپ کم مصرف برای تولید این میزان نور در فاصله 2.5 متری کافی هست البته شما باید فاصله منبع نور و زاویه تابش با صفحه پنل رو در نظر بگیرین برای این منظور با توجه به مساحت اغلب خونه های ایرانی فکر میکنم اتاقی با حداکثر 5 لامپ روشن برای مدلهای 2009 کافی بوده باشه (که البته تجربه من هم این مسئله رو تائید میکنه) مگر اینکه لامپها خیلی به صفحه پنل نزدیک باشن.

این منبع برای تبدیل لومن به لاکس و برعکس با توجه به زاویه تابش و فاصله منبع نورانی میتونه کمک خوبی باشه در این سایت جدولی هم هست که میزان نور محیط های مختلف بر حسب lux نمایش میده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول از همه میخواستم از اطاعات غنی و وزین شما کمال تشکر را بنمایم و بعد بپرسم که آیا پاناسونیک اطلاعاتی در مورد شرایط محیطی از نظر میزان روشنایی برای مدلهای 2010 یا 2011 اعلام نموده است؟

10. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام

من الان چند روزه با بانه تماس می گیرم هی امروز و فردا می کنن، امروز (چهارشنبه دو شهریور) که با بانه صحبت کردم گفتن چون با گمرک بصره مشکل دارن براشون آوردن تلویزیون گرون نمی صرفه(چراشو من نفهمیدم).

یک سایتی دوستان معرفی کرده بودن (پست 132) که چند نفر هم ازش خرید کرده بودن با اون تماس گرفتم گفت موجود نداره و تکی هم نمیاره. ولی گفت الان یکی دوتا مشتری داره که اگه دو نفر دیگه -البته بجز خود من- هم بخوان برامون از جنوب میاره و می گفت توی تهران از قیمت خود بانه 100 تا 150 تومن ارزونتر میده.(امیدوارم این اطلاعات مخالف مقررات فوروم نباشه)
    حالا اگه کسی خواست پی ام بده ببینیم می تونیم کاری بکنیم یا نه.

در ضمن برای دوستانی که دنبال ST30 بودن از بانه به من گفتن St30 42 آوردن با دوتا عینک 1700
    میشه شماره فروشنده st30 را p.m کنید
    ولی قیمت st30 را خیلی گفته الان شنیدم تهران با گارانتی 1900 میدن

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من حساب کردم با دو تا مهتابی 65 وات که تو پذیرایی دارم تو شب 320 لوکس روشنایی دارم و تو روز با نوری که از پنجره میاد نباید بیشتر از500 لوکس روشنایی داشته باشم.
    این روشنایی با 200 لوکسی که برای مدلهای 2009 پیشنهاد شده به خصوص در روز فاصله زیادی داره!
    جناب Alucard می بخشید که باز سوال می کنم، جایی به چشمتون نخورده که برای مدلهای Neo PDP و Neo Plasma چه مقدار روشنایی مناسبه؟ آخه سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اول از همه میخواستم از اطاعات غنی و وزین شما کمال تشکر را بنمایم و بعد بپرسم که آیا پاناسونیک اطلاعاتی در مورد شرایط محیطی از نظر میزان روشنایی برای مدلهای 2010 یا 2011 اعلام نموده است؟
    من حساب کردم با دو تا مهتابی 65 وات که تو پذیرایی دارم تو شب 320 لوکس روشنایی دارم و تو روز با نوری که از پنجره میاد نباید بیشتر از500 لوکس روشنایی داشته باشم.
    این روشنایی با 200 لوکسی که برای مدلهای 2009 پیشنهاد شده به خصوص در روز فاصله زیادی داره!
    جناب Alucard می بخشید که باز سوال می کنم، جایی به چشمتون نخورده که برای مدلهای Neo PDP و Neo Plasma چه مقدار روشنایی مناسبه؟ آخه سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم.
    متاسفانه اطلاعاتی در این مورد وجود نداره تنها چیزی که پاناسونیک راجع به مدلهای 2010 نسبت به 2009 اعلام کرده و میتونه به این موضوع ارتباط داشته باشه این هست که در مصرف برق یکسان برایتنس مدلهای 2010 دو برابر مدلهای 2009 هست.

@poonel
    اگر شما پنل رو جایی قرار بدین که یکی از مهتابی ها پشت تی وی قرار بگیره زاویه تابش بالاتر از 180 درجه میشه و تاثیر نور بر پنل کم میشه.

14. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یک راهنمایی در مورد Flicker از دوستانی که VT20 دارند می خوام.
    من می خوام امتحان کنم ببینم که من و همسرم سوسو زدن تصویر رو می بینیم یا نه. برای همین هماهنگ کردم برم تو یک نمایندگی پانا ببینیمش.
    حالا سوالم اینه که چه نوع تصویری معمولا Flicker داره. 2D یا 3D و سورسش چی باشه؟ مثلا تصویر تلویزون جمهوری اسلامی (دیجیتال)?
    چون شنیدم دموی خود پاناسونیک که با بلوری پلیر خودش(60 HZ) پخش میشه این مشکل رو نداره.

خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمای کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •