تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 74 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ولی Nightmare چطوری رفتی؟ باور نکردنیه! اون High dragon رو کشتی؟ بدبخت میشی . من گذاشتم روی ایسی تا تونستم بگذرونم!
    الان هم یک زره ای گرفتم قدرت دفاعی 321. شما زره تون چنده؟
    و یک خواهش دیگه. هر کی اگه تونست عکس کارکترشو بذاره.
    والا من 7یه 9 ساعتی بازی کردم تقریبا هیچیه بازی رو نرفتم! چون بازی رو Nightmare هست مجبورم Slow برم تا بتونم رد کنم ( بسی پاره شدم تا حالا ) اما خوب مشکل شماها اینکه سره Boss به اندازه ی کافی فکر نمی کنید و Codex هایه مربوط به Boss رو نمیخونید! معلومه که نمیتونید بزنید! مثلا High Dragon ای که تویه DAO بود یک جایه بخصوص داشت که نمیتونست Attack بده باید دور زن ها و هلر ها رو میبردی اونجا تا در امان باشند بعد یک تانک فقط واسه زیر Boss موندن میرفت زیر تا تاقت بیاره بعدش هم میکشتیم ( حدود 2 ساعت واسه High Dragon نسخه ی قبلی وقت گذاشتم ، چون بازی واسه من بسیار جذاب بود و هر بار که میمردم بیشتر به قوله معروف حشری میشدم واسه باره بعدی چون فکر هایه جدید به مغزه آدم خطور میکنه! اون Pause اگه نباشه! تقریبا غیر ممکنه بتونی بری. هر ثانیه باید Pause بدی و فکر کنی )
    والا Shield من که الان اوله بازیه کاملم یادم نیست! ولی واقعا Defense شما رو 321 زده؟ آخه من با 10 تا Defense زده بود 8% چجوری 321 Defense دارین؟!!!!!!!!!!!!

حداقل بار اول اصلا نمیشه رو این درجه رفت من که اصلا طرفش نرفتم چون باتوجه به اینکه بازی تغییر کرده و بار اول هم زیاد باهاش آشنا نیستیم خیلی طول می کشه تموم بشه!
    یعنی واقعا با این درجه می تونی اون High Dragon رو بکشی؟!
    فکر کنم باید یه چند روزی فقط برای کشتن اون وقت بذاری یا اینکه درجه سختی رو کم کنی
    کجایه کاری من تا یک جایه بازی رفتم بعد دوستم گفت نه نمیشه باید از اول بری منم از اول رفتم!
    مگه میشه نتونم؟ اگه نمیشد که نمی ساختن! میشه که ساختن روش داره

دقیقا میشه بگی چی میگی؟!
    آخه اتفاقا Spell و Talent ها خیلی متنوعن و توی این 30 ساعتی که من رفتم به نظرم اگه اونا بیشتر نشده باشن دیگه کمتر هم نشدن! یه نگاهی قشنگ به اون درخت مهارتی بنداز. یکمی درخت مهارتی تغییر کرده شاید به خاطر همین فکر می کنی کمتر شده. بعد جالبه که هر شخصیت یه Specialization مخصوص به خودش رو داره که شماره قبلی به این صورت نبود بعد تازه اگه باهاشون رابطه بهتر بشه یه مهارت مخصوص اونا هم باز میشه!
    بعدشم کلا فاصله کلاس ها با هم کمتر شده و به خاطر همین اینجوری نیست که با جادوگر بری راحت همه رو نابود کنی
    در مورد Skill ها هم خب توی level up حذف شده ولی یه سری از اونا توی جاهای دیگه گنجونده شدن
    مثلا poison ها یا potion می تونی از جاهای مختلف بخری و استفاده کنی که اونا هم یه شرایط خاصی دارن
    نه Spell ها مطمئنم تعدادشون تویه اون شاخه ای که هستن کم تره. ممکنه تعداد شاخه ها بیشتر باشه اما تعداد Spell هایی که تویه اون شاخه وجود دارن مطمئنم کم تره! اما در حالت کلی خوب بیشتر به حساب میاد. برایه مثال ما تویه DAO تویه شاخه ای که اسمش یادم نیست همونی که یخ و Freeze داره 4 تا Spell داریم اما اینجا 3 تا Spell هست. بدترین چیزش شاخه ی Creation هست که همش چرته به تمام معنایه به جز Healش. آخه Paralysis چیه که دو تا Spell دادن بهش؟ کدوم Mage دیوانه ای میاد این چرت و پرتا رو بگیره؟ مگه اینکه بخواد FUN بازی کنه! خلاصه Support میج بازی بسیار مزخرفه. Defense Warrior خوب کار شده تا اینجا که اومدم و Weapen And Shield هم شبیه DAO هستش بقیشونم زیاد به تانک شدن مربوط نیست نخوندم کامل.

عجله نکن به اینا هم می رسی
    برای اونارو نمی تونی عوض کنی ولی در جاهاش مختلف ممکنه یه سری آپگرید مخصوص هر کارکتر پیدا کنی یا اینکه از یه سری جاها بخری. بعدشم لباس بعضی ها ممکنه تغییر کنه که نمی خوام لو بدم خودت بری می فهمی. مثلا برای مریل یه لباس خیلی قوی میاد.....
    امیدوارم که همینطور باشه.
    Specialization هم خوب شده آره من خوشم اومد ( خودم میخوام برایه Warrior تانکم اول برم Templar. )

2. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

20 امتیاز برای حامد واسه این طرح
    ولی وحید من از تو زودتر شروع کردم ، تو روز هم بیشتر بازی می کنم ، ولی به هم رسیدیم. من که تک تک کوئیست های جانبی رو میرم.
    یا کلکی می زنی یا فقط کوئیست اصلی رو میری.
    بگو کلک ! یا اصلا فقط رومنس میری

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

شایان templar نشو که خیلی مضخرفه.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بهتره یه تاپیک در مورد
    مشکلات رومنس و اجرای ان در دراگون ایج بزنیم که حل بشه همه چی کلی هم بازی تو این سبک داریم امسال با حال میشه.
    والا بخدا .
    یه نفر ندیدم بیاد بپرسه مثلا اون غول سنگی رو چطور میشه کشت ، هرکی میاد گیره روی این قسمت بازی .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشحالم مثل بعضی تاپیک ها( همین بغل ) اینجا پستا بی ربط و اسپم نیست و اکثرا فنیه

والا بخدا .
    یه نفر ندیدم بیاد بپرسه مثلا اون غول سنگی رو چطور میشه کشت ، هرکی میاد گیره روی این قسمت بازی .
    علیرضای عزیز باور کن از این خبرا نیست!
    الان پستارو قشنگ بخونی فقط گاهی وقتا در پستا به این اشاره میشه اونو هم مثلا مبین می پرسه من میام جواب میدم
    در مورد مسائل دیگه بازی خب هر کسی سوال بپرسه اکثرا جوابشو می گیره. مثلا در مورد همین باس ها هم میشه پرسید

والا من 7یه 9 ساعتی بازی کردم تقریبا هیچیه بازی رو نرفتم! چون بازی رو Nightmare هست مجبورم Slow برم تا بتونم رد کنم ( بسی پاره شدم تا حالا ) اما خوب مشکل شماها اینکه سره Boss به اندازه ی کافی فکر نمی کنید و Codex هایه مربوط به Boss رو نمیخونید! معلومه که نمیتونید بزنید! مثلا High Dragon ای که تویه DAO بود یک جایه بخصوص داشت که نمیتونست Attack بده باید دور زن ها و هلر ها رو میبردی اونجا تا در امان باشند بعد یک تانک فقط واسه زیر Boss موندن میرفت زیر تا تاقت بیاره بعدش هم میکشتیم ( حدود 2 ساعت واسه High Dragon نسخه ی قبلی وقت گذاشتم ، چون بازی واسه من بسیار جذاب بود و هر بار که میمردم بیشتر به قوله معروف حشری میشدم واسه باره بعدی چون فکر هایه جدید به مغزه آدم خطور میکنه! اون Pause اگه نباشه! تقریبا غیر ممکنه بتونی بری. هر ثانیه باید Pause بدی و فکر کنی )
    والا Shield من که الان اوله بازیه کاملم یادم نیست! ولی واقعا Defense شما رو 321 زده؟ آخه من با 10 تا Defense زده بود 8% چجوری 321 Defense دارین؟!!!!!!!!!!!!
    بابا اینارو می دونم
    شماره قبلی رو که درجه های سختیش نسبت به این سختر بود هم من چند بار روی نرمال و یه بار هم روی هارد تموم کردم
    ولی کلا این که بار اول بخوای یه بازیو روی آخرین درجه بری یکمی غیر طبیعیه
    حالا اگه بازی کلا شبیه شماره قبلی بود آره میشد ولی الان به نظرم بار اول کلا به مشکل می خوری. دیگه حداکثر روی هارد برو!
    اونجوری انگیزت هم برای چند بار تموم کردن بیشتر میشه. اینجوری که توی داری میری انگار فقط یه بار می خوای تمومش کنی
    در مورد آخری هم با توجه به اینکه کارکترم کلا فرق داره فعلا در جریانش نیستم

امیدوارم که همینطور باشه.
    Specialization هم خوب شده آره من خوشم اومد ( خودم میخوام برایه Warrior تانکم اول برم Templar. )
    با Rogue می رفتی و Assassin رو هم انتخاب می کردی خیلی عالی بود
    این تانک که میگی رو فکر کنم توی این شماره خیلی خوب نیست. من که بیشتر وقتا اصلا تانک توی گروهم ندارم! فقط Aveline این شرایط رو داره که منم زیاد ازش خوشم نمیاد و اکثرا توی گروهم نمی ذارمش....

20 امتیاز برای حامد واسه این طرح
    ولی وحید من از تو زودتر شروع کردم ، تو روز هم بیشتر بازی می کنم ، ولی به هم رسیدیم. من که تک تک کوئیست های جانبی رو میرم.
    یا کلکی می زنی یا فقط کوئیست اصلی رو میری.
    بگو کلک ! یا اصلا فقط رومنس میری
    نه بابا مگه رومنس هم داره؟
    منم تا اینجا همه ماموریت ها رو میرم و بیشتر جزئیات بازی رو می بینم. خب من بعضی روزا 5 ساعت یا بیشتر هم میرم و الانم در کل 30 ساعت رفتم. ولی از این به بعدش دیگه نمی خوام همه جزئیات رو ببینم چون حتما چند بار دیگه می خوام تمومش کنم و فرصت برای اونا هست. فکر کنم همه اچیومنت ها رو باز کنم و حداقل سه بار هم اونو تموم کرده باشم دیگه نرم مگر اینکه چند تا dlc جالب براش بیاد
    بار اول حدود 40 ساعت تموم کنیم فکر کنم مناسبه و بیشترین حدش هم فکر کنم 50 ساعت باشه
    Last edited by vahidgame; 16-03-2011 at 23:03.

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

دوستان کسی میدونه در مرحله ی Herbalist's Task این Dragon Fang کجاست؟
    من الان هیچی ندارم ( Quest Mark یا Plot Point منظورمه ).
    آخرین کاری هم که کردم The Deep Road Expedition بود که پنجاه تا طلا دادم به بارترند + نقشه و آخرش هیچی به هیچی. فقط الان Herbalist's Task مونده که انجام نشده، حالا بعدش چی میشه دیگه نمیدونم :((

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا من فک کنم باید از اول برم این طوری که پیش میرم اصلا نمیشه حرکت کرد
    چقدر هم خون داره یه ضربه میزنی خونه روی چهره هاوک هستش
    میشه بگید روی چه درجه سختی بازی میکنید..؟ کلا کدوم رو پیشنهاد میدید.؟ (برای یک ppg باز جدید راهنمایی کنید)
    خیلی هم سخته من با سبک نوبتی تو فاینال زیاد حال کردم درسته چالش برانگیزه ولی این سبک اصلا ایتمهاش ادمو قاطی میکنه.

والا من 7یه 9 ساعتی بازی کردم تقریبا هیچیه بازی رو نرفتم! چون بازی رو Nightmare هست مجبورم Slow برم
    شایان قدرت گیمری می خواد این کلاس خدا کمکت کنه.

علیرضای عزیز باور کن از این خبرا نیست!
    وحید حالا نگفتیم که تو کلی گفتم ...داداش.

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب Major Dragon هم تویه Bone Pit بود کجا بود مرد
    عجب سخت بود !!
    استراتژی هم خیلی خوب نبود! اما اینطوری کشتم :
    اول تانکمو بردم زیر ( وحید جان چجوری بدونه تانک میری اون زیر ؟ آخه تویه Nightmare هم بیشتر Damage میخوری هم دشمنت کم تر Damge میخوره! بعد فکر کردی من امتحان نکردم؟ بله باره اول الکی رفتم زیرش با 2 تا آتیش و یک Stun و 2 تا Attack همه مردیم استراتژی باید بریزی. در ضمن بعداد Unit هایه دشمن خیلی زیاد تر از Normal هست و سخت میمیرن لامسب ها من یکی یکی میارم . والا این نسخه هم اونقدر سنگین نیست که بخوام چند بار برم ولی بار هایه دیگه 100% رو Easy یا Normal میرم ) بعد ابتدا افراد گروه رو HOLD کردم ( گروه شامل Anders ، Bethany ، Isabel و خودم راستی این شخصیتی که میگی کیه وحید؟ من هنوز پیدا نکردم اسمشم Merill ) بعد دیدم الیزابت کلا نمیتونه Hold شه گفتم ولش بریم درگیری خلاصه تا نصفه جونش کشیدیم ( ماشالله کلا 3 تا Health هم بیشتر نداشتیم ) بعد ایزابل و بتانی به خاطره اینکه Attack هاشون سنگین بود نمیتونستم Taunt کنم مردن بعد من موندم با Anders و اینجا بود که روش حرفه ایه خودمو رفتم ( از اینجا به بعد 15 دقیقه طول کشید تا مرد!! ) من چرخیدم آندرس میزد بعد دراگون میومد رویه آندرس باز اون میچرخید من میزدم خلاصه پیش رفت و بالاخره مرد و خیلی هم لذت بردم چون واقعا به سختی کشتم.

شایان قدرت گیمری می خواد این کلاس خدا کمکت کنه.
    یعنی تو به R.P.G باز بودن من شک داری؟

شایان templar نشو که خیلی مضخرفه.
    Templar شدم رفت
    حیف که States نداره وگرنه آمار بازی رو میزاشتم ببینین.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خوب Major Dragon هم تویه Bone Pit بود کجا بود مرد
    عجب سخت بود !!
    استراتژی هم خیلی خوب نبود! اما اینطوری کشتم :
    اول تانکمو بردم زیر ( وحید جان چجوری بدونه تانک میری اون زیر ؟ آخه تویه Nightmare هم بیشتر Damage میخوری هم دشمنت کم تر Damge میخوره! بعد فکر کردی من امتحان نکردم؟ بله باره اول الکی رفتم زیرش با 2 تا آتیش و یک Stun و 2 تا Attack همه مردیم استراتژی باید بریزی. در ضمن بعداد Unit هایه دشمن خیلی زیاد تر از Normal هست و سخت میمیرن لامسب ها من یکی یکی میارم . والا این نسخه هم اونقدر سنگین نیست که بخوام چند بار برم ولی بار هایه دیگه 100% رو Easy یا Normal میرم ) بعد ابتدا افراد گروه رو HOLD کردم ( گروه شامل Anders ، Bethany ، Isabel و خودم راستی این شخصیتی که میگی کیه وحید؟ من هنوز پیدا نکردم اسمشم Merill ) بعد دیدم الیزابت کلا نمیتونه Hold شه گفتم ولش بریم درگیری خلاصه تا نصفه جونش کشیدیم ( ماشالله کلا 3 تا Health هم بیشتر نداشتیم ) بعد ایزابل و بتانی به خاطره اینکه Attack هاشون سنگین بود نمیتونستم Taunt کنم مردن بعد من موندم با Anders و اینجا بود که روش حرفه ایه خودمو رفتم ( از اینجا به بعد 15 دقیقه طول کشید تا مرد!! ) من چرخیدم آندرس میزد بعد دراگون میومد رویه آندرس باز اون میچرخید من میزدم خلاصه پیش رفت و بالاخره مرد و خیلی هم لذت بردم چون واقعا به سختی کشتم.
    شایان جون جا داره یهت یه تبریک بگم نشون دادی که یه CRPG بازی. اصلا شادم کردی . (آخه خیلیا همینجوری می پرن وسط جنگ انگار دارن اکشن بازی میکنن9
    البته اون دراگوه خیلی سخت نبود ، جلوتر یه غول سنگی توی Deep road هست که خیلی سخته .
    ببینم استراتژی کشتن اونو میتونی پیدا کنی یا نه ؟
    اینم جهت انگیزه دادن بهت بگم : من بدون اینکه حتی یدونه از همراهام بیهوش بشن کشتمش یعنی پس قطعا یه راهی داره .
    (البته ما با ذهنیتمون از شماره 1 مثل شما جرئت نکردیم روی درجه کابوس بریم)
    Last edited by Alireza.M67; 17-03-2011 at 12:26.

12. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

شایان جون جا داره یهت یه تبریک بگم نشون دادی که یه CRPG بازی. اصلا شادم کردی . (آخه خیلیا همینجوری می پرن وسط جنگ انگار دارن اکشن بازی میکنن9
    البته اون دراگوه خیلی سخت نبود ، جلوتر یه غول سنگی توی Deep road هست که خیلی سخته .
    ببینم استراتژی کشتن اونو میتونی پیدا کنی یا نه ؟
    اینم جهت انگیزه دادن بهت بگم : من بدون اینکه حتی یدونه از همراهام بیهوش بشن کشتمش یعنی پس قطعا یه راهی داره .
    بابا اون غول سنگی کجاش سخته من پدرم رو دراگون در اومد آخرم درجه رو رو ایزی گزاشتم بازم با بدبختی ترکوندمش

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شایان جون جا داره یهت یه تبریک بگم نشون دادی که یه CRPG بازی. اصلا شادم کردی
    آره واقعا حرکت خیلی خوبیه
    جالبه یه سری سایت های ایرانی که بازیو برای دانلود گذاشتن سبک اونو اکشن زدن!!!

اونو که هیچ کی جرات نمی کرد بره
    درجه سختی های شماره قبلی نسبت به این سختر بودش و به خاطر همین فکر کنم بعضی ها بازیو ول می کردن!
    ولی این شماره هم اونجوری که بعضی ها میگن نرمال اون مثل آسون شماره قبلیه هم دیگه نیست! نرمالش یکمی نسبت به نرمال شماره قبلی آسونتره و فکر کنم این کارو کردن یکمی بهتره چون درجه های سختی شماره قبلی یکمی غیر طبیعی بود مخصوصا برای اونایی که به این سبک عادت ندارن
    من که این شماره رو فعلا با نرمال شروع کردم ولی دفعه بعدی روی هارد یا کابوس میرم
    امیدوارم این درجه کابوس اون قابل رفتن باشه یعنی بشه تمومش کرد آخه اگه اون اژدهای بزرگ رو نکشیم حال نمیده
    اینی که شایان کشته بعید می دونم اون باشه چون بازی اژدها زیاد داره و اینی که من میگم تقریبا آخرای اونه. بعدشم اگه تا اون جا رسیده باشه و مریل رو پیدا نکرده باشه که دیگه شایان واقعا خیلی باحاله!
    بهترین شخصیتش همین مریله. اون ماموریت فلمث که مربوط به Dallish Elf ها میشه رو بری خودت اونو پیدا می کنی....

15. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •