والا من 7یه 9 ساعتی بازی کردم تقریبا هیچیه بازی رو نرفتم! چون بازی رو Nightmare هست مجبورم Slow برم تا بتونم رد کنم ( بسی پاره شدم تا حالا ) اما خوب مشکل شماها اینکه سره Boss به اندازه ی کافی فکر نمی کنید و Codex هایه مربوط به Boss رو نمیخونید! معلومه که نمیتونید بزنید! مثلا High Dragon ای که تویه DAO بود یک جایه بخصوص داشت که نمیتونست Attack بده باید دور زن ها و هلر ها رو میبردی اونجا تا در امان باشند بعد یک تانک فقط واسه زیر Boss موندن میرفت زیر تا تاقت بیاره بعدش هم میکشتیم ( حدود 2 ساعت واسه High Dragon نسخه ی قبلی وقت گذاشتم ، چون بازی واسه من بسیار جذاب بود و هر بار که میمردم بیشتر به قوله معروف حشری میشدم واسه باره بعدیولی Nightmare چطوری رفتی؟ باور نکردنیه! اون High dragon رو کشتی؟بدبخت میشی . من گذاشتم روی ایسی تا تونستم بگذرونم!
الان هم یک زره ای گرفتم قدرت دفاعی 321. شما زره تون چنده؟
و یک خواهش دیگه. هر کی اگه تونست عکس کارکترشو بذاره.
چون فکر هایه جدید به مغزه آدم خطور میکنه! اون Pause اگه نباشه! تقریبا غیر ممکنه بتونی بری. هر ثانیه باید Pause بدی و فکر کنی )
والا Shield من که الان اوله بازیه کاملم یادم نیست! ولی واقعا Defense شما رو 321 زده؟آخه من با 10 تا Defense زده بود 8% چجوری 321 Defense دارین؟!!!!!!!!!!!!
کجایه کاری من تا یک جایه بازی رفتم بعد دوستم گفت نه نمیشه باید از اول بری منم از اول رفتم!حداقل بار اول اصلا نمیشه رو این درجه رفت من که اصلا طرفش نرفتم چون باتوجه به اینکه بازی تغییر کرده و بار اول هم زیاد باهاش آشنا نیستیم خیلی طول می کشه تموم بشه!
یعنی واقعا با این درجه می تونی اون High Dragon رو بکشی؟!
فکر کنم باید یه چند روزی فقط برای کشتن اون وقت بذاری یا اینکه درجه سختی رو کم کنی![]()
مگه میشه نتونم؟ اگه نمیشد که نمی ساختن! میشه که ساختنروش داره
نه Spell ها مطمئنم تعدادشون تویه اون شاخه ای که هستن کم تره. ممکنه تعداد شاخه ها بیشتر باشه اما تعداد Spell هایی که تویه اون شاخه وجود دارن مطمئنم کم تره! اما در حالت کلی خوب بیشتر به حساب میاد. برایه مثال ما تویه DAO تویه شاخه ای که اسمش یادم نیستدقیقا میشه بگی چی میگی؟!
آخه اتفاقا Spell و Talent ها خیلی متنوعن و توی این 30 ساعتی که من رفتم به نظرم اگه اونا بیشتر نشده باشن دیگه کمتر هم نشدن! یه نگاهی قشنگ به اون درخت مهارتی بنداز. یکمی درخت مهارتی تغییر کرده شاید به خاطر همین فکر می کنی کمتر شده. بعد جالبه که هر شخصیت یه Specialization مخصوص به خودش رو داره که شماره قبلی به این صورت نبود بعد تازه اگه باهاشون رابطه بهتر بشه یه مهارت مخصوص اونا هم باز میشه!
بعدشم کلا فاصله کلاس ها با هم کمتر شده و به خاطر همین اینجوری نیست که با جادوگر بری راحت همه رو نابود کنی
در مورد Skill ها هم خب توی level up حذف شده ولی یه سری از اونا توی جاهای دیگه گنجونده شدن
مثلا poison ها یا potion می تونی از جاهای مختلف بخری و استفاده کنی که اونا هم یه شرایط خاصی دارنهمونی که یخ و Freeze داره 4 تا Spell داریم اما اینجا 3 تا Spell هست. بدترین چیزش شاخه ی Creation هست که همش چرته به تمام معنایه به جز Healش. آخه Paralysis چیه که دو تا Spell دادن بهش؟ کدوم Mage دیوانه ای میاد این چرت و پرتا رو بگیره؟ مگه اینکه بخواد FUN بازی کنه! خلاصه Support میج بازی بسیار مزخرفه. Defense Warrior خوب کار شده تا اینجا که اومدم و Weapen And Shield هم شبیه DAO هستش بقیشونم زیاد به تانک شدن مربوط نیست نخوندم کامل.
امیدوارم که همینطور باشه.عجله نکن به اینا هم می رسی
برای اونارو نمی تونی عوض کنی ولی در جاهاش مختلف ممکنه یه سری آپگرید مخصوص هر کارکتر پیدا کنی یا اینکه از یه سری جاها بخری. بعدشم لباس بعضی ها ممکنه تغییر کنه که نمی خوام لو بدم خودت بری می فهمی. مثلا برای مریل یه لباس خیلی قوی میاد.....
Specialization هم خوب شده آره من خوشم اومد ( خودم میخوام برایه Warrior تانکم اول برم Templar. )