1- من مارک سیم کارت ریدر معرفی نکردم هرچی که اونجا عکسش رو گذاشتم با توضیحاتش چیزی بوده حاصل جستجوی 3G دانگلی توی گوگل بوده سیم کارت ریدر قیمتش 10 تومنه چیزی نداره حتی قابلیت تماس تلفنی نداره با این دانلگها فرق میکنه. فقط میتونه اطلاعات داخل سیم کارت مثل باکس SMS و شماره های گرفته شده و شماره تلفن و..... رو نشون بده ضمن اینکه فلش میکنند و ... کاربردش به درد تعمیکرارا میخوره تا خونگی و ..
2-خوب از اول میگفتی ایسوز
.gif)
اون مدل ایسوزی رو میگی که داخل تاپیک خودم گذاشتم ؟ همونی که شها میتونی روشنش بزاری و یه هارد اکسترنال برای دانلود بهش وصل کنی ؟ همونی که توی امضای من هست ؟
خوب اگر منظورت اون مدلی هست که من تضویحشو داده باشم خیلی فرق میکنه مثلا اون مدل به یک مودم ADSL باید وصل بشه یا یک مودمی که ورودی لن داشته باشه مثل وایمسک ویا ADSL و کاربرد اون روتر هم فرق میکنه دانلود منیجر داره که روی هارد اسکترنالی که بهش وصل میکنی دانلود کنه.
ولی این مودم دانگل هست که از یک طرف سیم کارت بهش وصل میشه و از طرف دیگه 4 تا خروجی لن میده که از سرویس 3G و یا EDGE استفاده کنند و مورد مصرفش هم تیو ادارات و اینها هستش .
در ضمن ایسوز باید بهش دانگل وصل کنی ولی این خودش سیم کارت ریدر داره در واقع این روترها فقط باری استفاده از سیم کارت بین چندت سیستم هستند و قابلیت اضافه ای نداره .
شما درست متوجه شدید برای اون ایسوزه باید سیم کارت دانگل بخرید ولی این روتره خودش دانلگ داره ولی خوب قابلیت دانلود منیجر و خروجی هارد اسکترنال نداره دیگه.
3-نه دیگه این قابلیت رو ندارند
.gif)
باید به اون روتری که توی امضای من هست ( کامیپوتر رو 24 ساعته دانلود نزارید محصول جدید اومد ) وصلش کنی و لینک بدی تا دانلود کنه .
در ضمن با این اینترنت EDGE من توصیه نمیکنم چون اولا هنوز نقشه BTS های موبایل تهه نشده و نقطه کور زیادی در تهران و بقیه جاها هست
دوما هنوز که هنوزه قولی مبنی بر پایدار بودن این سرویس داده نشده
ایرانسل درسته اتیش زده به مالش ولی هنوز که هنوزه قولی نداده این سرویس پایدار بمونه
ولی جالب اینجاست که قیمت 512 مخابات 20 تومنه ولی همین سرویس رو روی GPRS ایرانسل ما با همین سرعت 30 کیلو در ثانیه با قیمت 10 تومن میگیریم .gif)