تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 359 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام ، این دو تا با اون روتر ایسوس چه فرقی داره ؟ آخه اون ایسوسه که گفتی سیم کارت نمیخوره ولی این دوتا میخوره ، اینا کار اونو انجام میدن ؟
    من تا حالا 4 تا محصول معرفی کردم که سیم کارت میخورند شما 2 تاش رو گفتی این دوتایی که شما عکسشو گذاشتی اینجا و نقل قول گرفتید از ست بنده روتر هستند و 4 تا لن دارند + یکیشون که وایرلس داره و اینترنت رو بین یه اداره میتونه تقسیم کنه
    2 تای قبلی که فقط USB دارند یک مدلی هست که فقط یه سیستم رو راه میندازه و وایرلس هم نداره در واقع تک کاربره هست ولی این دوتایی که عکسشون رو گذاشتی میتونند بین یک مجتمع شبکه راه بندازند و از هاب و سویچ و ... هم بهتر عمل مکینه چون روتر هست روتر هم که معنی مسیریابه و دیگه خلاصه بقیه اش رو خواست بگو در یه پست مجزا توضیح بدم . حالا متوجه شدی یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

من تا حالا 4 تا محصول معرفی کردم که سیم کارت میخورند شما 2 تاش رو گفتی این دوتایی که شما عکسشو گذاشتی اینجا و نقل قول گرفتید از ست بنده روتر هستند و 4 تا لن دارند + یکیشون که وایرلس داره و اینترنت رو بین یه اداره میتونه تقسیم کنه
    2 تای قبلی که فقط USB دارند یک مدلی هست که فقط یه سیستم رو راه میندازه و وایرلس هم نداره در واقع تک کاربره هست ولی این دوتایی که عکسشون رو گذاشتی میتونند بین یک مجتمع شبکه راه بندازند و از هاب و سویچ و ... هم بهتر عمل مکینه چون روتر هست روتر هم که معنی مسیریابه و دیگه خلاصه بقیه اش رو خواست بگو در یه پست مجزا توضیح بدم . حالا متوجه شدی یا نه؟

NO!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پست شماره یک به روز شد
    در این پست نوشته های جدید *** سبز ** رنگ هستند

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

پست شماره یک رو بخون کامل توضیح دادم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

پست شماره یک به روز شد
    در این پست نوشته های جدید *** سبز ** رنگ هستند

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

پست شماره یک رو بخون کامل توضیح دادم.
    سلام ، مرسی ، حتما میرم میخونم

خوندم ولی رنگ سبز که از قبل بود ، ولی خب فهمیدم کدوم قسمتاش جدید بود
    Last edited by David Jones; 17-07-2010 at 15:13.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

پست اول رو خوندم اما :
    1- اون دوتا ویرایش مربوط به معرفی مارک SimCard Reader بود . ولی بازم ممنون که دو تا مدل خوب از دی لینک معرفی کردی.
    2- سئوال من این بود که اون دو تا روتر دی لینک که قابلیت اتصال سیمکارت رو داره ، چه تفاوتی با روتر یو اس بی دار ایسوس میکنه ؟ آخه به ایسوس باید یه دانگل وصل بشه تا سیمکارت رو بخونه ولی دی لینک خودش سیمکارت میخوره و نیازی به دانگل نداره که قیمتشم خیلی ارزونتر میشه .
    3- از این دی لینکهایی که تو پست اول معرفی کردی میشه طوری استفاده کرد که بهشون لینک بدی و خودشون رو هارد اکسترنال دانلود کنه ؟
    معذرت واسه سر درد آوردنتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پست اول رو خوندم اما :
    1- اون دوتا ویرایش مربوط به معرفی مارک SimCard Reader بود . ولی بازم ممنون که دو تا مدل خوب از دی لینک معرفی کردی.
    2- سئوال من این بود که اون دو تا روتر دی لینک که قابلیت اتصال سیمکارت رو داره ، چه تفاوتی با روتر یو اس بی دار ایسوس میکنه ؟ آخه به ایسوس باید یه دانگل وصل بشه تا سیمکارت رو بخونه ولی دی لینک خودش سیمکارت میخوره و نیازی به دانگل نداره که قیمتشم خیلی ارزونتر میشه .
    3- از این دی لینکهایی که تو پست اول معرفی کردی میشه طوری استفاده کرد که بهشون لینک بدی و خودشون رو هارد اکسترنال دانلود کنه ؟
    معذرت واسه سر درد آوردنتون
    1- من مارک سیم کارت ریدر معرفی نکردم هرچی که اونجا عکسش رو گذاشتم با توضیحاتش چیزی بوده حاصل جستجوی 3G دانگلی توی گوگل بوده سیم کارت ریدر قیمتش 10 تومنه چیزی نداره حتی قابلیت تماس تلفنی نداره با این دانلگها فرق میکنه. فقط میتونه اطلاعات داخل سیم کارت مثل باکس SMS و شماره های گرفته شده و شماره تلفن و..... رو نشون بده ضمن اینکه فلش میکنند و ... کاربردش به درد تعمیکرارا میخوره تا خونگی و ..

2-خوب از اول میگفتی ایسوز اون مدل ایسوزی رو میگی که داخل تاپیک خودم گذاشتم ؟ همونی که شها میتونی روشنش بزاری و یه هارد اکسترنال برای دانلود بهش وصل کنی ؟ همونی که توی امضای من هست ؟
    خوب اگر منظورت اون مدلی هست که من تضویحشو داده باشم خیلی فرق میکنه مثلا اون مدل به یک مودم ADSL باید وصل بشه یا یک مودمی که ورودی لن داشته باشه مثل وایمسک ویا ADSL و کاربرد اون روتر هم فرق میکنه دانلود منیجر داره که روی هارد اسکترنالی که بهش وصل میکنی دانلود کنه.
    ولی این مودم دانگل هست که از یک طرف سیم کارت بهش وصل میشه و از طرف دیگه 4 تا خروجی لن میده که از سرویس 3G و یا EDGE استفاده کنند و مورد مصرفش هم تیو ادارات و اینها هستش .
    در ضمن ایسوز باید بهش دانگل وصل کنی ولی این خودش سیم کارت ریدر داره در واقع این روترها فقط باری استفاده از سیم کارت بین چندت سیستم هستند و قابلیت اضافه ای نداره .
    شما درست متوجه شدید برای اون ایسوزه باید سیم کارت دانگل بخرید ولی این روتره خودش دانلگ داره ولی خوب قابلیت دانلود منیجر و خروجی هارد اسکترنال نداره دیگه.

3-نه دیگه این قابلیت رو ندارند باید به اون روتری که توی امضای من هست ( کامیپوتر رو 24 ساعته دانلود نزارید محصول جدید اومد ) وصلش کنی و لینک بدی تا دانلود کنه .
    در ضمن با این اینترنت EDGE من توصیه نمیکنم چون اولا هنوز نقشه BTS های موبایل تهه نشده و نقطه کور زیادی در تهران و بقیه جاها هست
    دوما هنوز که هنوزه قولی مبنی بر پایدار بودن این سرویس داده نشده
    ایرانسل درسته اتیش زده به مالش ولی هنوز که هنوزه قولی نداده این سرویس پایدار بمونه

راستی یک نکته
    کسانی که از مخابرات سرویس دارند میدونند که من چی میگم.
    مخابرات از 128 بالاتر نمیده مگرا ینکه بسیجی و یا قاضی و ایثارگر و.. باشی
    دلیلشون همینی هست که گفتم
    ولی جالب اینجاست که قیمت 512 مخابات 20 تومنه ولی همین سرویس رو روی GPRS ایرانسل ما با همین سرعت 30 کیلو در ثانیه با قیمت 10 تومن میگیریم
    روحت شاد مخابرات که هنوز عقلت قد گنجیشکه
    حیف که مشخص نیست تا کی قراره این سرویسها به مردم واگزار بشه اگر دائمی باشه که خدایی من یک دانگل میگیرم. حیف که وصد حیف که مشخص نیست و هنوز منبع رسمی گزارشی در این مورد نداده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه V A H í D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    192.168.2.216 .... مدل گوشی : 1100 ندارم ! :دي

پيش فرض

سلام

من یه مدتیه دارن استفاده می کنم بعد از ظهرا سرعت پایین می اد ! بعضی وقتا وصل نمیشه اعصابمو خورد میکنه !
    شبا سرعتش عالیه ! ساعت 3 به بعد سرعت دانم 45 ه !
    برای شما هم بعد از ظهرا این جوریه ؟؟

راستی در مورد این که تا کیه تو سایت ایراتسل زده بود تا اخر تابستون ! که این حرفای ایرانسل همش تمدید می شه ! :دي

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

راستی گوشیم اومنیا 2 هست و کلاسش 12 .
    ولی من قشنگ با سرعت بالا دانلود می کنم ! و شبا سرعتش هم stable هست !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

حذف شود....

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

1- من مارک سیم کارت ریدر معرفی نکردم هرچی که اونجا عکسش رو گذاشتم با توضیحاتش چیزی بوده حاصل جستجوی 3G دانگلی توی گوگل بوده سیم کارت ریدر قیمتش 10 تومنه چیزی نداره حتی قابلیت تماس تلفنی نداره با این دانلگها فرق میکنه. فقط میتونه اطلاعات داخل سیم کارت مثل باکس SMS و شماره های گرفته شده و شماره تلفن و..... رو نشون بده ضمن اینکه فلش میکنند و ... کاربردش به درد تعمیکرارا میخوره تا خونگی و ..

2-خوب از اول میگفتی ایسوز اون مدل ایسوزی رو میگی که داخل تاپیک خودم گذاشتم ؟ همونی که شها میتونی روشنش بزاری و یه هارد اکسترنال برای دانلود بهش وصل کنی ؟ همونی که توی امضای من هست ؟
    خوب اگر منظورت اون مدلی هست که من تضویحشو داده باشم خیلی فرق میکنه مثلا اون مدل به یک مودم ADSL باید وصل بشه یا یک مودمی که ورودی لن داشته باشه مثل وایمسک ویا ADSL و کاربرد اون روتر هم فرق میکنه دانلود منیجر داره که روی هارد اسکترنالی که بهش وصل میکنی دانلود کنه.
    ولی این مودم دانگل هست که از یک طرف سیم کارت بهش وصل میشه و از طرف دیگه 4 تا خروجی لن میده که از سرویس 3G و یا EDGE استفاده کنند و مورد مصرفش هم تیو ادارات و اینها هستش .
    در ضمن ایسوز باید بهش دانگل وصل کنی ولی این خودش سیم کارت ریدر داره در واقع این روترها فقط باری استفاده از سیم کارت بین چندت سیستم هستند و قابلیت اضافه ای نداره .
    شما درست متوجه شدید برای اون ایسوزه باید سیم کارت دانگل بخرید ولی این روتره خودش دانلگ داره ولی خوب قابلیت دانلود منیجر و خروجی هارد اسکترنال نداره دیگه.

3-نه دیگه این قابلیت رو ندارند باید به اون روتری که توی امضای من هست ( کامیپوتر رو 24 ساعته دانلود نزارید محصول جدید اومد ) وصلش کنی و لینک بدی تا دانلود کنه .
    در ضمن با این اینترنت EDGE من توصیه نمیکنم چون اولا هنوز نقشه BTS های موبایل تهه نشده و نقطه کور زیادی در تهران و بقیه جاها هست
    دوما هنوز که هنوزه قولی مبنی بر پایدار بودن این سرویس داده نشده
    ایرانسل درسته اتیش زده به مالش ولی هنوز که هنوزه قولی نداده این سرویس پایدار بمونه

ولی جالب اینجاست که قیمت 512 مخابات 20 تومنه ولی همین سرویس رو روی GPRS ایرانسل ما با همین سرعت 30 کیلو در ثانیه با قیمت 10 تومن میگیریم
    سلام ...
    1- سیم کارت ریدر یه چند مدلیشو خریدم اما حتی نمیشد باهاش ریکاوری کرد چه برسه به اس ام اس و فون بوک
    2- من که از اولش گفتم ایسوس : حالا اون حرف آخرش قابله بحثه که ز یا س خونده میشه
    سلام ، این دو تا با اون روتر ایسوس چه فرقی داره ؟ آخه اون ایسوسه که گفتی سیم کارت نمیخوره ولی این دوتا میخوره ، اینا کار اونو انجام میدن ؟
    3- دقیقا منظورم این بود که مودم های دی لینک سیمکارت ساپورت میتونن کار اون روتر ایسوز یا ایسوس رو انجام بدن یا نه ! و اینکه اگه هنوز هیچ چیزش معلوم نیست پس چرا اینقدر با اطمینان گفتی که بریم این روتر ایسوز رو بخریم با یه هارد اکسترنال ؟ نزدیک بود خرج رو دست بابام بزارم
    4- شما که خودت داری با 30 دانلود میکنی از کامپیوتر استفاده میکنی یا روتر ایسوز ؟ بهتر بگم ، از چه وسیله ای استفاده میکنی ؟
    بازم عذر خواهی بابت زیادی سئوالات

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام ...
    1- سیم کارت ریدر یه چند مدلیشو خریدم اما حتی نمیشد باهاش ریکاوری کرد چه برسه به اس ام اس و فون بوک
    2- من که از اولش گفتم ایسوس : حالا اون حرف آخرش قابله بحثه که ز یا س خونده میشه

3- دقیقا منظورم این بود که مودم های دی لینک سیمکارت ساپورت میتونن کار اون روتر ایسوز یا ایسوس رو انجام بدن یا نه ! و اینکه اگه هنوز هیچ چیزش معلوم نیست پس چرا اینقدر با اطمینان گفتی که بریم این روتر ایسوز رو بخریم با یه هارد اکسترنال ؟ نزدیک بود خرج رو دست بابام بزارم
    4- شما که خودت داری با 30 دانلود میکنی از کامپیوتر استفاده میکنی یا روتر ایسوز ؟ بهتر بگم ، از چه وسیله ای استفاده میکنی ؟
    بازم عذر خواهی بابت زیادی سئوالات
    1-اون قضیه مربوط به تعمیرکاران موبایل میشه که میرن سیم کارت فلش میکنند قبلا توی یه مجله خونده بودم و میدونم به دست ملت و مردم عادی قابلیت ریکاوری نمیشه که.
    2-خوب دقیق نگفتهبودی من 4 تا رورت معرفی کردم و 10 تا روتر هم توی تاپیکها به بچه ها گفتم که بخرند سرجمع 14-15 تا تا حالا محصول معرفی کردم که خودم نمیدونم کدوم مال کدومه حتی بچه ها یه دفعه پرسیدن چه مودمی جایگزین 604 شده رفتم توی پستهای قبلی رو شخم زدم تا اسمشو دراوردم یکی که سئوال میپرسه معمولا اگه سئوالش تکراری باشه من متوجه نمیشم و خودش مچل میشه اخه تقصیر منم نیست تو حساب کن 1700تا پست فرستادم باید برم دستی دونه دونه نگاه کنم ببینم کی چه گفته حالا بحث شما هم نباشه گه گداری میبینی توی این تاپیکها یه عده میان بالنسبت بقیه اینجا رو گلاب بارون میکنند و میرن ویا اخطار میگیرن یا تعلیق میشن از این نمونه ها هم داریم + 3 تا فروم خارجی هست که هر روز میرم سر میزنم و کارای خودم دیگه وق نمیمونه که ببینم کی چه گفته ..خوب پیش میاد

3- در تاپیک مروبط به روتر ایسوزی که شما میگید من هنوز هیچ ویرایشی نکردم برید ببینید پستهای من رو
    من اخرین ویرایشی که کردم نوشتم
    ویرایش:
    بعد از این همه مدت شرکت ایرانسل بسته های افزایش رو اورده به نام سرویس gprs که یک ماه نامحدود رو به قیمت 10 تومن و بسیار مناسب تحویل میده شما با خرید یک سیم کارت دانگل ( رجوه به تاپیک edge ایرانسل در امضای بنده ) میتونید این دانگل رو به روتر وصل کنید و بدون نیاز به موبایل با این دانگل به به اینترنت وصل بشید و مستقیم فایلهای دانلودی رو به داخل هارد اکسترنال بریزید این روش برای جاهایی که ADSL ندارند امکان پذیر هست ضمن این که ارتباط بصورت بی سیم هست و قابلیت reconnect شدن هم داره خلاصه بی نیاز از هرچیزی با خیال راحت دانلود کنید پس اگر ADSL ندارید لزومی به خواندن قسمت خرید مودم ADSL
    ندارید .... با تشکر .
    پس حرف شما سندیت نداره چون من این مطلب رو کامل توضیح دادم و در قسمت بولد شده شما میتونید ببینید که من گفتم باید این سیمکارت دانگل رو حتما تهیه کنید وگرنه خود روتر ایسوز همچین قابلیتی رو نداره ولی میتونه به سیم کارت دانگل وصل بشه هر روتری این قبالیت رو نداره ( البته به غیر از اون 2 تا مدل دی لینک که در پست اول معرفی کردم ..

4- شما چیکار به کار من داری ؟ با یه گوشی e 251 که همون e250 هستش فقط قیافش فرق کرده . سامسونگه و خدا رو شکر با ویندوز 7 مشکل داره اون روتر رو هم من خریداری نکردم اخه کار دانلود زیادی ندارم همین 128 برای من کافیه ولی یه وقتایی که به دانلود بخورم با همین EDGE مشکلم رو حل میکنم ولی خدایی میگم سرعت خیلی کمه .و صبر و تحمل من تاییدی بر کار کسانی که مسئول سرویس دهی هستند نیست.
    برای قضیه این روتر میتونید با اقای gharibe_63 که توی اون تاپیک روتر ایسوز پستهای بعد از من رو دادند میتونید هماهنگ کنید و سوالتون رو بپرسید ایشون یکی از این روترها رو خریداری کردند میلاد هم یکی از دوستاش خریده حالا رفته تحقیق تا ببینیم چیکار میکنه و نتیجه اش رو توی همون تاپیک میزنیم.
    خوب فعلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •