تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 461 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

كسي نست كه بتونه كمكم كنه ؟ مشكلم هنوز برطرف نشده.
    با ايكس باكس بازي ميكنم.
    سلام . میتونه اشکال از سرورتون باشه !

بعضی وقتا هم EA Servers قاط میزنه ولی اینقدر طول نمیکشه !

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چطور میشه از کرنر یا سانتر از جناحین گل زد ؟؟
    من هرچی کرنر یا سانتر میکشم یا کوتاهه یا بلند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام . میتونه اشکال از سرورتون باشه !

بعضی وقتا هم EA Servers قاط میزنه ولی اینقدر طول نمیکشه !
    اره منم تو انجمن های خارجی دیدم همین مشکل رو داشتن ولی یه راه حلی درستی نداشت واسه دوستمون بزارم
    دوستان چطور میشه از کرنر یا سانتر از جناحین گل زد ؟؟
    من هرچی کرنر یا سانتر میکشم یا کوتاهه یا بلند
    والا واسه سانتر کردن از جناحین بستگی به موقعیت و بازیکن داره یا بازیکنی مثل ابراهیمویچ طی هر شرایطی توپ واسهش مهیا بشه مگه شانس یارت باشه وگرنه گله ولی سانتر دسته خودته یه بار دکنه رو فشار بدی سانتر بلند میکنه دوبار سریع پشت سر هم بزنی سانتر سریع و کوتاه هست سه بار بزنی سریع و زمینی هست حالا هرستاش رو با مثال میگم
    اول بلند وقتی دوتا مهاجم داری و یکیشون در بالا هست و جلوش خالیه میتونی سانتر رو با یه بار فشار دادن تا نصفه ها و اخرهای قدرت بگیری یعنی قدرت سانتر رو تا انتها یا نرسیده با انتها بگیری اینجوری دقیق میره رو سر بازیکن ولی باید بگم باید جهت رو هم بگیری
    تو دومی هم وقتی با یه بازیکن کورس میدی میبینی بازیکنت یه کم جلوتره از حریف یا همراه حریف هست وقتی سریع میزنی خیلی راحت میزنه یا مواقعی که خودت عقب در پشت محوطه جریمه در پایین هست با یه گرفتن جهت مایل و سریع دوبار بزنی بازیکنت یا سر میزنه یا شوت میزنی که با گرفتن rb شاید قیچی هم بزنه که بنده چند بار اقدام کردم فقط یه بار قیچی از این طریق گل زدم
    در حالت سوم میبینی بازیکن جلوش خالی و میترسی بلند بزنی و از بالای سرش بگذره بهترین کار اینه که زمینی بزنی واقعا جواب میده و خیلی هم حال میده یا یه مواقع وقتی میری تو با همن سانتر زمینی به پشت محوطه بفرست خوراک بازیکنان شوت زن هست یا فنی زن
    خلاصه بستگی به خودتون و تشخیص موقعیت داره شما میتونی با فکرت و موقعیت مناسب بهترین کار و نتیجه رو بگیری بهترین کار هم تمرین کردن هست و خودتون هم واسه خودت یه روش ابداع و بزار خیلی بهتره
    در مورد کرنر هم نمیدونم چی بگم من با منچستر اکثر مواقع بازی میکنی کرنر سمت راست رو به چپ پا ها و بلکس میدم و بجای سانتر موافق سانتر محالف یعنی شما با پای چپ بهترینه کار اینه که داخل پا کات بزنی ولیم ن بلعکس کات بیرون پا میزنم اینجوری بازیکنن جا میمونن و راحت بازیکنی مثل ویدیج و فردیناد گل میزنن من بارها این روش کار کرده ولی بگم باید بازیکنها رو هم به سوی توپ بکشید و در موقع سر زدن هم هواستون به دکمه ها باشه

کسی نیست اینجا لایو فیفا بزنه مردیم از بس با این خارجی ها بازی میکنیم با دوتا هموطنی بازی کردیم ضدحال خوردیم
    موفق باشید

4. 4 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اره منم تو انجمن های خارجی دیدم همین مشکل رو داشتن ولی یه راه حلی درستی نداشت واسه دوستمون بزارم والا واسه سانتر کردن از جناحین بستگی به موقعیت و بازیکن داره یا بازیکنی مثل ابراهیمویچ طی هر شرایطی توپ واسهش مهیا بشه مگه شانس یارت باشه وگرنه گله ولی سانتر دسته خودته یه بار دکنه رو فشار بدی سانتر بلند میکنه دوبار سریع پشت سر هم بزنی سانتر سریع و کوتاه هست سه بار بزنی سریع و زمینی هست حالا هرستاش رو با مثال میگماول بلند وقتی دوتا مهاجم داری و یکیشون در بالا هست و جلوش خالیه میتونی سانتر رو با یه بار فشار دادن تا نصفه ها و اخرهای قدرت بگیری یعنی قدرت سانتر رو تا انتها یا نرسیده با انتها بگیری اینجوری دقیق میره رو سر بازیکن ولی باید بگم باید جهت رو هم بگیری تو دومی هم وقتی با یه بازیکن کورس میدی میبینی بازیکنت یه کم جلوتره از حریف یا همراه حریف هست وقتی سریع میزنی خیلی راحت میزنه یا مواقعی که خودت عقب در پشت محوطه جریمه در پایین هست با یه گرفتن جهت مایل و سریع دوبار بزنی بازیکنت یا سر میزنه یا شوت میزنی که با گرفتن rb شاید قیچی هم بزنه که بنده چند بار اقدام کردم فقط یه بار قیچی از این طریق گل زدم در حالت سوم میبینی بازیکن جلوش خالی و میترسی بلند بزنی و از بالای سرش بگذره بهترین کار اینه که زمینی بزنی واقعا جواب میده و خیلی هم حال میده یا یه مواقع وقتی میری تو با همن سانتر زمینی به پشت محوطه بفرست خوراک بازیکنان شوت زن هست یا فنی زنخلاصه بستگی به خودتون و تشخیص موقعیت داره شما میتونی با فکرت و موقعیت مناسب بهترین کار و نتیجه رو بگیری بهترین کار هم تمرین کردن هست و خودتون هم واسه خودت یه روش ابداع و بزار خیلی بهترهدر مورد کرنر هم نمیدونم چی بگم من با منچستر اکثر مواقع بازی میکنی کرنر سمت راست رو به چپ پا ها و بلکس میدم و بجای سانتر موافق سانتر محالف یعنی شما با پای چپ بهترینه کار اینه که داخل پا کات بزنی ولیم ن بلعکس کات بیرون پا میزنم اینجوری بازیکنن جا میمونن و راحت بازیکنی مثل ویدیج و فردیناد گل میزنن من بارها این روش کار کرده ولی بگم باید بازیکنها رو هم به سوی توپ بکشید و در موقع سر زدن هم هواستون به دکمه ها باشه کسی نیست اینجا لایو فیفا بزنه مردیم از بس با این خارجی ها بازی میکنیم با دوتا هموطنی بازی کردیم ضدحال خوردیمموفق باشید
    اصلا چطوری باید انلاین بازی کنیم؟؟!!!حتما نسخه اورجینال میخواد؟؟؟من میرم تو گزینه ی آنلاین بعد میزنه checking connection بعد هم که ارور میده...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اصلا چطوری باید انلاین بازی کنیم؟؟!!!حتما نسخه اورجینال میخواد؟؟؟من میرم تو گزینه ی آنلاین بعد میزنه checking connection بعد هم که ارور میده...
    خب اگه با کنسول بازی میکنی برای ورود به دنیای اینترنت باید اکانت گلد داشته باشی که ایکس باکس واسه کسای که دستگاه رو خریداری کردند یه ماه رایگان میده بعد از اتمام باید اکانت گلد رو خریداری کرده و برای انلاین بازی کردن بازی مثل فیفا باید یه مبلغی رو به فیفا بدی برای این یا باید بازی اورجینال داشته باشی یا بازی کپی خور هست باید 800 پوینت مایکروسافت رو خریداری کرده و داخل پروفایل دستگاهت بریزی بعدا میری تو بازی و میخری همین دیگه انواع مد بازی داره
    ضمنا اگه کنسول داری و یه ماه رایگان داری فیفا واسه کسانی که میخوان انلاین بازی کنن یه اکانت تریل دوروزه میده به فیفا بازان اگه در این دوروز مشکلی نداشتید و پسنیدید باید بری همون 800 پوینت رو بخری
    در کل اگه میخوای با کسنول وارد شی تو پروفایلم پیام بزار تا کمکتون کنم
    ولی اگه با کامپیوتر وصل میشی تو تایپیک بازی های انلاین تایپیک فیفا وجود داره
    موفق باشی

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان این پچ جام ملت ها اومد؟

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

24 آپریل میاد..

9. 3 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واسه ایکس باکسم میاد مهندس جان؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه ایکس باکسم میاد مهندس جان؟
    بله میاد و چه موقعی هم میاد سه شنبه هفته آینده اگه سریع لینک این DLC روی نت قرار بگیره روز چهارشنبه تعطیل - پنجشنبه مرخصی می گیرم و جمعه هم که تعطیله کلی فاز میده 3 روز بشینی یورو 2012 بازی کنی (بگو ایشالا)

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله میاد و چه موقعی هم میاد سه شنبه هفته آینده اگه سریع لینک این DLC روی نت قرار بگیره روز چهارشنبه تعطیل - پنجشنبه مرخصی می گیرم و جمعه هم که تعطیله کلی فاز میده 3 روز بشینی یورو 2012 بازی کنی (بگو ایشالا)
    ==============================

ایشالاه مهندس جان...فقط یه چیز...این مثل ورلد کاب 2010 eassport میشه یا فقط یه تورنمنت به همون سبک و استایل بازی اضاف کردند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •