ببین من یه روش روبرای خودم انتخاب کردم واسه بازی ها وقتی میری تو بازی ببین تا دقیقه 5 بازی مجازی بیای بیرون نتیجه ثبت نمیشه تا قبل از این دقیقه اگه توپ دستت بود یه چندتا پاس بده و دقیق (خیلی ریز بینانه) ببینش تاخیر نداره من اینطوری بازی میکنم الان شاید از ده بازی شاید دوتاش داشته باشه اونم تو بخش دیویژن ها هستش تو بخش فرندلی همون دوستانه خودش عکس لتنسی رو داد و باید زرد و بهترینش سبز هست بازی کنی در اونجا هم وقتی تیمت رو انتخاب میکنی وقتی یه فلش رو میزنی که تیم رد بشه تا برسه به تیمت ببین تاخیر داره یا نه اگه داشت نرو تو بازی این راهه دیگه
واسه گل نمیدونم چی بگم اگه تک به تک هستید چیپ خیلی اسونتره یا یه کم از دور ضربه مستقیم به گوشه ها بزن و در نزدیک هم فنی بزن کارش تموم من نمیدونم شما در کجا مشکل دارید فضا بیشتر مواقع کجا مشکل دارید بفرمایید اگه تونستم راهنمایی میکنم من الان کمتر موقعیتی رو از دست میدم یکی مثل رونی رو گذاشتم وسط که مال شوت زنی و اند قدرت بدنی هست و خیلی حال میده اشلی یانگ رو گذاشتم دست راستش که تو دریبل و فنی زدن خوراکشه دست چپش هم هرناندس هست که خوراکش فقط در رفتن و سر زدن هست پشت سر این سه تا هم نانی هست که خیلی خیلی تو ریباند و توپ های سرگردان به دردم میخوره