تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 378 از 461 اولاول ... 278328368374375376377378379380381382388428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,771 به 3,780 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا این کاپ دهن ما رو که سرویس کرده با این لگی که داریم . من شاید از هر 5 تا بازی دو تا رو ببازم که اونم به خاطر لگه . چون نافرم به لگ حساسم . البته تاخیر رو میگم نه اون لگی که هی قطع میشه .
    شانس ما هر چی بازی به ما افتاد بدشانسی اوردیم و لگ ناجوری داشت . با چند تا جوجه هم افتادیم که در کمال ناباوری منو میبردن . جوری که تعداد موقعیتهاشون نصف من هم نمیشد .
    کلا امروز کاپ واسم سودی نداشت و یک بار بیشتر به نیمه نهایی نرفتم . اینقدر خوب بازی کنی اما نتیجه رو ببازی .

اقا کسی راهنمایی هایی نداره واسه finishing ؟ مردم اینقدر زدم به تیر یا تو دست دروازه بان . اصلا یه جهت دیگه رو میگیری یه جهت دیگه شوت میکنه . واقعا رفته رو اعصاب ها .
    ببین من یه روش روبرای خودم انتخاب کردم واسه بازی ها وقتی میری تو بازی ببین تا دقیقه 5 بازی مجازی بیای بیرون نتیجه ثبت نمیشه تا قبل از این دقیقه اگه توپ دستت بود یه چندتا پاس بده و دقیق (خیلی ریز بینانه) ببینش تاخیر نداره من اینطوری بازی میکنم الان شاید از ده بازی شاید دوتاش داشته باشه اونم تو بخش دیویژن ها هستش تو بخش فرندلی همون دوستانه خودش عکس لتنسی رو داد و باید زرد و بهترینش سبز هست بازی کنی در اونجا هم وقتی تیمت رو انتخاب میکنی وقتی یه فلش رو میزنی که تیم رد بشه تا برسه به تیمت ببین تاخیر داره یا نه اگه داشت نرو تو بازی این راهه دیگه
    واسه گل نمیدونم چی بگم اگه تک به تک هستید چیپ خیلی اسونتره یا یه کم از دور ضربه مستقیم به گوشه ها بزن و در نزدیک هم فنی بزن کارش تموم من نمیدونم شما در کجا مشکل دارید فضا بیشتر مواقع کجا مشکل دارید بفرمایید اگه تونستم راهنمایی میکنم من الان کمتر موقعیتی رو از دست میدم یکی مثل رونی رو گذاشتم وسط که مال شوت زنی و اند قدرت بدنی هست و خیلی حال میده اشلی یانگ رو گذاشتم دست راستش که تو دریبل و فنی زدن خوراکشه دست چپش هم هرناندس هست که خوراکش فقط در رفتن و سر زدن هست پشت سر این سه تا هم نانی هست که خیلی خیلی تو ریباند و توپ های سرگردان به دردم میخوره

2. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان من با دسته بازی میکنم و توی تنظیمات دسته گزینه RS یعنی شوک سمت راست را ندیدم
    اگه تابحال pes بازی کرده باشین میدونید که با شوک سمت راست میشه حرکت تکنیکی مختلفی زد ولی اینجا اصلا نمیشه
    چرا ؟ مشکل دیگه من با دسته اینه که اصلا و ابدا پنالتی ها را نمیتونم بپرم....تو تنظیمات بازی نوشته با شوک سمت راست میشه پنالتی گرفت ولی اصلا شوک من کار هم نمیکنه ...... چرا ؟
    برای زدن حرکات تکنیکی علاوه بر RS باید LT یا همون L2 را هم نگه داری

4. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

من امروز میخواستم بعد از حدودا 10 روزی head to head season بازی کنم. وقتی Play match Season رو زدم و رفت که online squad رو دانلود کنه، کلی مکس کرد و آخر هم نوشت :
    There Was a Problem With The Online Roster Check.Please Try Again Later
    چند باری این اتفاق افتاده از چند ساعت پیش تا حالا
    مشکل چیه و چیکار میتونم بکنم ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ببین من یه روش روبرای خودم انتخاب کردم واسه بازی ها وقتی میری تو بازی ببین تا دقیقه 5 بازی مجازی بیای بیرون نتیجه ثبت نمیشه تا قبل از این دقیقه اگه توپ دستت بود یه چندتا پاس بده و دقیق (خیلی ریز بینانه) ببینش تاخیر نداره من اینطوری بازی میکنم الان شاید از ده بازی شاید دوتاش داشته باشه اونم تو بخش دیویژن ها هستش تو بخش فرندلی همون دوستانه خودش عکس لتنسی رو داد و باید زرد و بهترینش سبز هست بازی کنی در اونجا هم وقتی تیمت رو انتخاب میکنی وقتی یه فلش رو میزنی که تیم رد بشه تا برسه به تیمت ببین تاخیر داره یا نه اگه داشت نرو تو بازی این راهه دیگه
    واسه گل نمیدونم چی بگم اگه تک به تک هستید چیپ خیلی اسونتره یا یه کم از دور ضربه مستقیم به گوشه ها بزن و در نزدیک هم فنی بزن کارش تموم من نمیدونم شما در کجا مشکل دارید فضا بیشتر مواقع کجا مشکل دارید بفرمایید اگه تونستم راهنمایی میکنم من الان کمتر موقعیتی رو از دست میدم یکی مثل رونی رو گذاشتم وسط که مال شوت زنی و اند قدرت بدنی هست و خیلی حال میده اشلی یانگ رو گذاشتم دست راستش که تو دریبل و فنی زدن خوراکشه دست چپش هم هرناندس هست که خوراکش فقط در رفتن و سر زدن هست پشت سر این سه تا هم نانی هست که خیلی خیلی تو ریباند و توپ های سرگردان به دردم میخوره
    ممنون . اگه این نکاتی که واسه لگ گفتی درست کار کنه که خیلی خوبه . امتحان میکنم حتما .

واسه گل زدن من مشکلم اساسیه . یعنی باور کن هزار بار توی یک بازی به حریف بد و بیراه میگم که دروازه بانش توپ های منو میگیره .
    خودم اگه بدونم مشکل کجاست میتونم حلش کنم . البته اینطوری هم که همیشه خراب کنم نیست .
    گل های فنی و چیپ زیاد میزنم . مشکل اینه که با اینکه بازیکنم clinical finisher هم هست ولی توپ هایی رو که 100 در صد گل حساب میشن رو خراب میکنه . اکثر گل هایی رو هم که میزنم یا با head یا از بیرون منطقه جریمه با شوت فنی یا ضربه ازاد و ... هستش .
    در واقع راحت ترین گل ها رو نمیتونم بزنم . از طرفی گل های سخت رو میتونم بزنم .
    در حالی که گل های راحتی هم میخورم . واسم عجیب بود که طرف همچین گلهای راحتی بهم بزنه ولی من اینقدر موقعیت داشته باشم ولی ببازم . تقریبا من 20 موقعیت داشتم و 1 گل زده بودم ولی طرف 8 موقعیت و 3 گل .

سلام

من امروز میخواستم بعد از حدودا 10 روزی head to head season بازی کنم. وقتی Play match Season رو زدم و رفت که online squad رو دانلود کنه، کلی مکس کرد و آخر هم نوشت :
    میگم از این پچ های غیر رسمی اپدیت نقل و انتقالات که نریختی یه موقع ؟
    Last edited by Gregar; 08-04-2012 at 15:01.

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

نه. من با ايكس باكس بازي ميكنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بابا این کاپ دهن ما رو که سرویس کرده با این لگی که داریم . من شاید از هر 5 تا بازی دو تا رو ببازم که اونم به خاطر لگه . چون نافرم به لگ حساسم . البته تاخیر رو میگم نه اون لگی که هی قطع میشه .
    شانس ما هر چی بازی به ما افتاد بدشانسی اوردیم و لگ ناجوری داشت . با چند تا جوجه هم افتادیم که در کمال ناباوری منو میبردن . جوری که تعداد موقعیتهاشون نصف من هم نمیشد .
    کلا امروز کاپ واسم سودی نداشت و یک بار بیشتر به نیمه نهایی نرفتم . اینقدر خوب بازی کنی اما نتیجه رو ببازی .

اقا کسی راهنمایی هایی نداره واسه finishing ؟ مردم اینقدر زدم به تیر یا تو دست دروازه بان . اصلا یه جهت دیگه رو میگیری یه جهت دیگه شوت میکنه . واقعا رفته رو اعصاب ها .
    آقا زیاد سخت نگیر این مشکل پوست من رو هم کنده 20 تا موقعیت میبری زوری 2 تاش گل میشه بعد حریف با 3 تا موقعیت نصفه و نیمه 3 تا گل میزنه ، نمونش این که تو یه بازی از حریفم 3-0 تو جام جلو بودم یهو نمیدونم چی شد 3-3 شد رفتیم وقت اضافه پوستشو کندم اما گل نخورد بعد دقیقه 120 یه گل خوردم حذف شدم!!
    منم بعضی وقت ها از وسط زمین گل میزنم بعی وقتها 4-5 تا تک به تک پشت سر هم گل نمیزنم!!!
    یه چیزی امروز فکر منو مشغول کرده اونم اینه که تو بازی های واقعی دیدید مثلا بازیکن داره پا به توپ میدوه بعد یهو توپ رو استپ میکنه و میکاره خودش میره یار خودی میاد یا با توپ حرکت میکنه یا شوت میزنه اما تو فیفا همچین حرکتی نیست کسی در این مورد اطلاعی داره به ما بده؟
    Last edited by nilmar10; 08-04-2012 at 18:50.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون . اگه این نکاتی که واسه لگ گفتی درست کار کنه که خیلی خوبه . امتحان میکنم حتما .

واسه گل زدن من مشکلم اساسیه . یعنی باور کن هزار بار توی یک بازی به حریف بد و بیراه میگم که دروازه بانش توپ های منو میگیره .
    خودم اگه بدونم مشکل کجاست میتونم حلش کنم . البته اینطوری هم که همیشه خراب کنم نیست .
    گل های فنی و چیپ زیاد میزنم . مشکل اینه که با اینکه بازیکنم clinical finisher هم هست ولی توپ هایی رو که 100 در صد گل حساب میشن رو خراب میکنه . اکثر گل هایی رو هم که میزنم یا با head یا از بیرون منطقه جریمه با شوت فنی یا ضربه ازاد و ... هستش .
    در واقع راحت ترین گل ها رو نمیتونم بزنم . از طرفی گل های سخت رو میتونم بزنم .
    در حالی که گل های راحتی هم میخورم . واسم عجیب بود که طرف همچین گلهای راحتی بهم بزنه ولی من اینقدر موقعیت داشته باشم ولی ببازم . تقریبا من 20 موقعیت داشتم و 1 گل زده بودم ولی طرف 8 موقعیت و 3 گل .

ببین این روش ها رو گفتم خیلی جواب میده و تست شده هست نه یه بار بلکه بارها چون اگه در موقع انتخاب تیمت دقت کرده باشی وقتی جهت رو میزنی صدا همیشه زدوتر میره ولی تصویر دیر تکان میخوره اینجوری متونی تشخیص بدی که بازی کنی یا نه
    برای موقعیت های گل من این کار ها رو میکنم در مواع تک به تک
    در حالت اول اگر یارو اماتور باشه یه چیپ کارش ساخته هست ولی در یه مواقع یارو حرفه ای هست چیپ میزنی ولی قبل از چیپ زدن دروازه بان رو ول میکنه و بر میکرده به دروازه و توپ لو میره
    در حالت دوم اگه بازیکن دومی در راه هست بهتره پاس بدی اینجوری دیگه صدرصد هست و اگه اینجوری گل هم نزدی برو اصلا همون رو بازی نکن
    در حالت سوم هم همیشه یه کم زودتر شوت بزن چون دروازه بان بیاد بیرون زاویه تنگ میشه و نمیتونی گل کنی من بیشتر تک به تک هام رو مستقیم میزنم و اصلا فنی نمیزنم
    یه روش هست یه کم ریس میخواد تو تک به تک ها ولی خیلی حال میده و کاری میکنی که دیگه یارو جرات نکنه دروازه بان رو برای بارهای دگه بیاره جلو من با این کار بارها دروازه بان حریف رو دوکارته کردم خیلی مشته
    وقتی تک به تک هستی بادروازه بان شما میتونید قبل از نزدیک شدن یعنی یه متر یا نیم متر مونده برسی به دروازه بان با rs انالوگ راست یه جهت مورب به راست یا پایین بگیر تمام به پایین یا بالا نباشه مایل به راست یا چپ باشه اینجوری که از دست دروازه بان در رفتی میتونی راحت گل کنی و اگر هم نرفتی صدرصد پنالتی هست من این کار رو در مواقعی انجام میدم که یک گل جلو باشم
    ولی پیشنهاد من اینه که وقتی میرسی به دروازه بان تا میتونی زاویه رو بگیر که خیلی دروازه بان ها به زاویه حساس هستند همیشه هم بازیکنها رو درست بچین یعنی بازیکنی مثل مسی رو نباید بزاری مهاجم چپ یعنی وقتی از چپ به راست حمله میکنی مسی سمت بالا و چپ باشه با پای چپ نمیتونه اون راندمان کاری خودش رو به تمام معنا انجام بده که خوشبتخانه خود فیفا مسی رو گذاشته وسط و اینیستا هم پاینتش
    خلاصه بهترین راه این بری تو ارنا یا تو بخش دوستانه بازی کنی اینجوری هم امتیاز ازدست نمیدی (از روشهای دیگران هم درس عبرت بگیر و سرمشق خودت قرار بده من مثل شما بارها موقعیت خراب میکردم ولی الن شکر خدا هر چی باشه از قبل بهتر شدم)
    با سپاس
    آقا زیاد سخت نگیر این مشکل پوست من رو هم کنده 20 تا موقعیت میبری زوری 2 تاش گل میشه بعد حریف با 3 تا موقعیت نصفه و نیمه 3 تا گل میزنه ، نمونش این که تو یه بازی از حریفم 3-0 تو جام جلو بودم یهو نمیدونم چی شد 3-3 شد رفتیم وقت اضافه پوستشو کندم اما گل نخورد بعد دقیقه 120 یه گل خوردم حذف شدم!!
    منم بعضی وقت ها از وسط زمین گل میزنم بعی وقتها 4-5 تا تک به تک پشت سر هم گل نمیزنم!!!
    یه چیزی امروز فکر منو مشغول کرده اونم اینه که تو بازی های واقعی دیدید مثلا بازیکن داره پا به توپ میدوه بعد یهو توپ رو استپ میکنه و میکاره خودش میره یار خودی میاد یا با توپ حرکت میکنه یا شوت میزنه اما تو فیفا همچین حرکتی نیست کسی در این مورد اطلاعی داره به ما بده؟
    این بازی که شما میگی به سر خود من اومده تازه من 4 به صفر جلو بودم خیلی راحت تو اغاز نیمه دوم تا دقیقه 50 2 تا گل خوردم دیگه یه خودم اومدم یه گل دیگه هم خوردم اعصاب دیگه واسم نبود و .... مساوی خلاصه با هزار جور بدختی بردم الان یاد گرفتم تا قبل از دقیقه 80 الکی بازی نکنم چون بارها بازی های رو که داشتم میبردم با دست خودم باختم و موقعیت های زیادی رو از دست دادم (داشتم رو حریف مانور میدادم)
    ولی از من شنیدن تو فیفا که مثل فوتبال واقعی هست همه چیز ممکنه من خودم یه دفعه دو به 1 عقب بودم دقیقه 89 یه گل زدم داور یه 5 دقیقه ای وقت اضافه گرفت دوتا گل زدم
    یارو در جا دستگاه رو خاموش یا بگم افلاین شد وقتی وضعیتش رو دیدم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظرم توی فیفا دفاع درست درمون حرف اول رو میزنه . خیلی تا حالا پیش اومده که طرف از حمله هیچی بارش نبوده ولی عجب دفاعی داشته . در عوض که من حمله ام خوبه و دفاعم ضعیف اخر بازی با نتیجه بدی باختم .
    واقعا به نظرم دفاع حرف اول رو میزنه .
    چون اگه دقت کرده باشین کسی که دفاعش خوبه دستتون رو خونده و به راحتی جلوتون رو میگیره مگه شیوه حمله تون رو از ریشه عوض کنید که توی یک بازی خیلی همچین کاری سخته .
    در عوض اگه دفاعتون بد باشه طرف با راحت ترین حرکات میتونه به دروازه برسه . این از مشکلاتیه که منو بیچاره کرده . دفاع ضعیف

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

كسي نست كه بتونه كمكم كنه ؟ مشكلم هنوز برطرف نشده.
    با ايكس باكس بازي ميكنم.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نظرم توی فیفا دفاع درست درمون حرف اول رو میزنه . خیلی تا حالا پیش اومده که طرف از حمله هیچی بارش نبوده ولی عجب دفاعی داشته . در عوض که من حمله ام خوبه و دفاعم ضعیف اخر بازی با نتیجه بدی باختم .
    واقعا به نظرم دفاع حرف اول رو میزنه .
    چون اگه دقت کرده باشین کسی که دفاعش خوبه دستتون رو خونده و به راحتی جلوتون رو میگیره مگه شیوه حمله تون رو از ریشه عوض کنید که توی یک بازی خیلی همچین کاری سخته .
    در عوض اگه دفاعتون بد باشه طرف با راحت ترین حرکات میتونه به دروازه برسه . این از مشکلاتیه که منو بیچاره کرده . دفاع ضعیف
    والا راست میگی دفاع خیلی مهمه و خیلی هم ضرر میده من با همین هموطنی ها بازی میکنم نمیگم بازیم خیلی خوبه ولی همشون تو گل دوم از هم میپاشن با یه نفرشون بازی میکردم دیروز تا دقیقه 60 یک به هیچ عقب بودم یه ل کردم بعد دقیقه 78 والنسیا رو با دونفر دیگه اوردم باورتون نمیشه والنسیا تا دقیقه 90 سه گل زد

كسي نست كه بتونه كمكم كنه ؟ مشكلم هنوز برطرف نشده.
    با ايكس باكس بازي ميكنم.
    ببین مشکلی که داشتید سرچ کردم تو اینرنت زیاد چیزی دستگیرم نشد ولی اگه مشکلتون روستر هست این کار رو بکینید شاید درست شه تمام اسکواد و روستر ها رو حذف کن که خود فیفا داره اه میتونی یا بکاپ از سیو های تورنمتت بگیر و همشون رو پاک کن اینجوری یه تست کن شاید درست شه
    یه جا هم نوشته بود حدود 5 تا 8 بار کانکت شده تا اخرش وصل شده
    بازم میگردم اگه چیزی پیدا کردم حتما میزارم براتون
    Last edited by khelane; 14-04-2012 at 18:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •