انصافا p1 یه گوشی عالی هست.جدیدهاش رو نمیدونم با چه کیفیتی هستن.خبر دارید؟
من که از اینکه میبینم دست همه هست ناراحت نمیشم.چه بهتر.همه حالش رو ببرن.دی..
انصافا p1 یه گوشی عالی هست.جدیدهاش رو نمیدونم با چه کیفیتی هستن.خبر دارید؟
من که از اینکه میبینم دست همه هست ناراحت نمیشم.چه بهتر.همه حالش رو ببرن.دی..
ولی من خیلی ناراحتمنوشته شده توسط hamed1297
یه مدت دیگه اینم میشه مثل p990![]()
راستی بذار بحس p3 باز کنم . دوستان کسی خبر جدیدی ازش نداره؟
نه بابا.بیخیال.ولی من خیلی ناراحتم
یه مدت دیگه اینم میشه مثل p990
از رضا بپرس شعار من در این مورد چیه.
بزار خودم برای بار صدم بگم 90 درصد اونهایی که این گوشی رو دارن کار با خیلی قسمتهاش رو بلد نیستن.برنامه ای روش ندارن.
منظورت کدومه؟همون پاریس؟راستی بذار بحس p3 باز کنم . دوستان کسی خبر جدیدی ازش نداره؟
ولی بعید میدونم سری فاخر p دیگه ادامه پیدا کنه.
وقتی خز بشه که دیگه کار با قسمت های مختلف گوشی مهم نیست!نوشته شده توسط hamed1297
الان من چندین دختر دیدم که P1i دارن...
(تازه دوستامم به گوشیم میگن ماشین حساب)
من که زیاد دست دختر جماعت دیدم.
یادمه اولین بار اصلا دست یه دختر دیدم.وقتی خودم توی کفش بودم.
آره.من هم شنیدم میگن ماشین حساب.ملت چه میفهمن که کیبورد qwerty چی هست.
درسته دقیقا من فرمایش حامد جان تایید میکنم و همین طور این حرفشون
90 درصد اونهایی که این گوشی رو دارن کار با خیلی قسمتهاش رو بلد نیستن.برنامه ای روش ندارن.
و در مورد حرف این دوستمون
شاید این حرفم جوابی باشه برای رد حرفتون . میدونین وقتی می خوایم بریم گوشی انتخاب کنیم و بخریم خوبه که مد نظرمون موارد استفاده ی باشه که در طول روز با گوشی داریم نه اینکه توی پاساژ یا دست مردم بگردیم ببینیم چی دارن که ما اونو نخریم و یه چیزی خریداری کنیم که مارو تک کنه و از بقیه جدا و نداشته باشن و فقط شما داشته باشید ولی بدونین هر چه قدر هم گوشیتون گرون باشه بلاخره مردم میخرنش. کسی که گوشیو بخاطر مد بگیره به نظر من دو روز بعدش ازش خسته میشه و میره یه گوشیه دیگه میخره اما من زمانی میرم گوشیه جدید میخرم که ببینم دیگه امکاناتش جوابگوی مواردی که من باهاش کار میکنم نیست!
وقتی خز بشه که دیگه کار با قسمت های مختلف گوشی مهم نیست!
الان من چندین دختر دیدم که p1i دارن...
من هم در تایید صحبت های دوستان باید بگم که P1 واقعا گوشی خوبیه و آدم هیچ احساس کمبودی نمیکنه.
در این مدت که پی1 رو داشتم خیلی ازش راضی بودم. اینقدر راضی بودم که حاضر نشدم حتی با خریدن اکسپریا
این گوشی رو بفروشم. الان هم پی1 و هم اکسپریا با هم کار میکنند و فکر نکنم هیچ وقت پی1 رو بفروشم.
شاید با اومدن Xperia X2 به فکر فروختن X1 باشم اما پی1 هرگز.
گوشی پی1 همه امکاناتی رو که از یک گوشی انتظار میره سریع در دسترس میزاره و مثل ویندوز موبایل نیست که
برای تنظیم کردن آلارم و یا بقیه مواردش توی هزار سوراخ سنبه سر بکشی تا بتونی پیدا کنی. در گوشی های
UIQ3 همه این تنظیمات 1 قسمت دارند و شخص استفاده کننده میدونه که با 2 کلیک میتونه به قسمت مورد نظرش
برسه.
اتفاقا یکی از دلایل مهمی که منو در خرید پی1 بیشتر بطرف خودش کشوند همین کیبوردش بود. این کیبورد رو در
این سری هیچ گوشی دیگه ای نداره بجز M600. اما پی1 کاملتره و باطری بهتری هم داره.
وقتی یک آهنگ با کیفیت خوب رو از پی1 پخش میکنم صدای اکسپریا گم میشه. اصلا معلوم نیست صدایی داره
یا نه. به نظر من اگر از پی1 راضی هستید و نیاز بیشتری ندارید به فکر گوشی های گرونتر مثل اکسپریا نباشید مگر
اینکه واقعا مثل من مجبور باشید که بخریدش. به حرف این و اون هم گوش نکنید که چی میگن. نمیدونم این ماشین
حسابه یا پهنه و از این جود حرفها. مهم اینه که خودتون راضی باشید و بتونه نیازی که از یک گوشی دارید رو فرهم
بکنه که این کار رو هم خیلی خیلی خوب انجام میده.
شاید شما هرگز نتونید دیگه گوشی مانند P1i رو ببینید اما گوشی هایی مانند اکسپریا زیادند و هر روز هم به
تعدادشون اضافه میشه.![]()
باید بگم که p1 واقعا گوشی خوبیه و آدم هیچ احساس کمبودی نمیکنه.
واقعا" قبول دارم
با اینکه فقط 2 هفتست این گوشی رو دارم اما نسبت به گوشی های قبلیم خیلی خیلی ازش راضیم
وتقریبا" تمام خواسته های من رو براورده کرده
Last edited by استبداد; 09-12-2008 at 10:23.
حامد از پاریس چه خبر؟ نگفتی ببینیم وضعیتش چطوریه یه InFo هم بذاری بد نیست چون یادمه شایعه براش زیاد بود ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن عید سعید قربان رو هم به کل دوستای عزیز در P30World و بخصوص کلوپ P1i تبریک عرض میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)