تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 461 اولاول ... 277327367373374375376377378379380381387427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان career تا کی ادامه پیدا میکنه ؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اتفاقا سوال منم هست و این سوالی هست که جوابش باید مخفی باشه مثل بقیه بازیها که دوست ندارید داستان و اخرش مشخص بشه هرچند که به این مسئله هیچ توجهی نمیشه و الان یکی میاد نه تنها سال پایانو میگه اورال نهایی بازیکنارو هم میگه
    منم که پستهای بعدی رو نخواهم دید
    کریر فیفا11 تا 2022 بود

چیزی رو که دوست دارم اینه که بازیکنا دیرتر بازنشسته میشن و ما تا سالهای آخر هم میبینم بازیکنای چهره همچنان بازی میکنند و غیرچهره ها و بازیکنان ساخته ی خود فیفا کمتر هستند البته بازیکنان اورال بالا 99 درصد چهره هستند و بازیکنان اورال پایین رو فیفا در سالهای آخر خودش میسازه که این قضیه تو فیفا 11 نبود و ما یدفعه شاهد بودیم که مثلا فلان بازیکنای کره ای با اورال 99 سر و کله شون یه دفعه ای پیدا میشه
    اینجوری تا آخر هم واقعی میمونه

3. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال ناشیانه این دروازه بان چطوری میپره موقع پنالتی؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من احساس میکنم کسایی که دارم کریر رو تا سالهای زیاد بازی میکنند تو لجندری بازی نمی کنند...واقعا ادم میخاد کلشو بزنه به دیوار از این لجندری.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان یه سوال ناشیانه این دروازه بان چطوری میپره موقع پنالتی؟
    RS
    با آنالوگ سمت راست

7. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من با دسته بازی میکنم و توی تنظیمات دسته گزینه RS یعنی شوک سمت راست را ندیدم
    اگه تابحال pes بازی کرده باشین میدونید که با شوک سمت راست میشه حرکت تکنیکی مختلفی زد ولی اینجا اصلا نمیشه
    چرا ؟ مشکل دیگه من با دسته اینه که اصلا و ابدا پنالتی ها را نمیتونم بپرم....تو تنظیمات بازی نوشته با شوک سمت راست میشه پنالتی گرفت ولی اصلا شوک من کار هم نمیکنه ...... چرا ؟
    کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟!؟!؟!؟!
    درضمن یه سوال دیگه....برای زدن ضربه آزاد از پشت محوطه طوری بزنیم که توپ سریع بیاد پایین باید چه دکمه هایی زد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟!؟!؟!؟!
    درضمن یه سوال دیگه....برای زدن ضربه آزاد از پشت محوطه طوری بزنیم که توپ سریع بیاد پایین باید چه دکمه هایی زد ؟
    جهت هاش و میزان پر کردن شوت با خودت اما واسه این کار شما باید بلافاصله هنگام زدن ضربه A (پاس زمینی) رو بزن

10. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    شرمنده که جواب قانع کنند های نیست
    دکمه آر اس توپ رو جلو میندازه
    ولی کلا سی پی یو تو تمام موارد از شما سریعتر من هم همین مشکل رو دارم و حتی با سرعتیترین بازیکنها هم جلوی دفاع حریف سرعت کم میارم
    سلام
    خدمت دوستان عرض كنم من هم جزو كساني بودم كه ديگه داشتم ازبازي خسته ميشدم از بس توپهامو دروازبان بصورت رويايي ميگرفت و تيم حريف با يك حمله نصف ونيمه به گل ميرسيد اما الان ديگه اين مشكل واسم حل شده چون براي هر مسابقه تركيبو بارها جابجا ميكنم و كلا تو تنظيمات تانكيكي تيم زياد كار ميكنم الانم رو حالت ورد كلاس راحت دارم بازي ميكنم و از نتيجه تيمم ارسنال تو كرير مو د كاملا راضي هستم از بازي هم دارم لذت مي برم.
    به دوستان كه از بازي انتقاد ميكنن بگم كه شما ميخواين بازي ها رو زود زود رد كنيد تا تموم بشه بريد فصل بعدي والي اخر....
    بايد براي هر بازي وقت بزاريد تنضيمات بازي وباهاش زياد ور بريد تاكتيكاي مختلف رو اجرا كنيد بازيكنا رو جابجا كنيد و......
    ما که دیگه cpu رو گذاشتیم کنار . چون فهمیدم اصلا بازی با cpu بازی نیست . هی میبازی اونم باختهای مفتی . چه وضعشه اخه . بهترین بازیت رو هم انجام میدی ولی باختت حتمی . ما که قیدش رو زدیم .
    حالا زدیم تو خط head to head . قبلا هم کم و بیش میزدم اما کریر رو بیشتر دوست داشتم . اما حالا دیگه عمرا خر بشم برم با cpu مسابقه بدم . چون کلا یک بازی ناجوانمردانه است و هیچ رسمیتی به نظرم نداره .
    هوشش که از انسان کمتره . واسه کنترل بازی هم که اصلا احتیاجی به فشردن دکمه و ... نداره و کلا اشتباه تو کارش نیست . تقلب هم که تا میتونه میکنه .
    الان که دارم با human بازی میکنم باعث شده شیوه بازیم عوض بشه . یعنی کاملا فهمیدم که کسی که با cpu خوب جواب بده شاید نتونه با human خوب بازی کنه . چون کاملا شیوه بازی جلوی هر کدومشون فرق داره .
    الان که رسیدیم به division 3 . تا الان که خوب بوده و بدون باخت بودم . اما ببینیم توی لیگ های بعدی چقدر سخت تر میشه . کمی لگ هست اما میشه باهاش سر کرد . اما همین امروز که کاپ هست و میخوام اولین کاپ رو بزنم پینگ رفته بالای 600 . مملکته داریم .

saber تنها پیشنهاد من اینه که کلا اگه امکانش رو داری دور بازی با cpu رو خیط بکشی . چون چه ببری چه ببازی باعث اعصاب خوردیه . البته به همه این پیشنهاد رو میدم .
    راستی پسرخالم که ادعاش میشد لجندری رو میکوبونه اومد با منی که از پروفشنال هم شکست میخورم بازی کردیم . دو سه تا بازی فقط له شد همین . چون فقط به خاطر شیوه بازیش .
    یعنی 7city جان کاملا باید شیوه بازیت در مقابله human عوض بشه . حرکات ناگهانی و غیر منتظره واسه cpu جواب نمیده اما واسه human خوب جواب میده . skill move ها واسه cpu خوب جواب نمیده اما واسه human خوب جواب میده . تو سر توپ که دیگه رو شاخشه . پاس تو عمق های هوایی . سانترها . همه اینا چیزاییه که واسه cpu خوب جواب نمیده اما خوراک human . در کل در بازی با human حواست به همه بازیکنهای تیمت حتی دور ترین بازیکنت هم باشه . امیدوارم کمت کنه .
    واقعا راست میگی این cpu خیلی جلو تر از ما حرکت میکنه من یه مدت باهاش راه میومدم ولی اوایل گریه ام رو کم مونده بود دربیاره ولی الان راحت میتونم با اختلاف ازش ببرم
    راستی منم تو devision 3 هستم فکر کنم امروز کاپ هست
    ولی من با کنسول بازی میکنم فکر نکنم بشه بازی کرد اگه با پی سی بازی کنی؟؟11

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من احساس میکنم کسایی که دارم کریر رو تا سالهای زیاد بازی میکنند تو لجندری بازی نمی کنند...واقعا ادم میخاد کلشو بزنه به دیوار از این لجندری.....
    من الان سال 2014 2015 رو دیشب تموم کردم. از اولشم با لجندری شروع کردم تا الان. بدون هیچ کلکی. تیمم چلسی دیشب هم لیگو بردم هم جام باشگاه های اروپا که ریالو 5-2 بردم. یه نصیحته مهم. برید روملو لوکاکو رو از چلسی بخرید. توو یک فصل بهش بازی زیاد بدید تا فصل بعد ببینید چی می شه. هم کم سنو ساله. هم اسپیدش الان واسم شده 98. هدرش شده 90. شوتش شده 92. درحالی که فقط 24 سالشه. توو لیگم فکر می کنید چندتا گل زد تا اقایه گل شد واسم؟
    .............

.
    .
    .
    .
    .20تا؟
    .
    .
    .نه.
    .
    .
    ..
    30تا؟

.
    .
    .
    .نه
    .
    .
    .40تا
    .
    .
    .
    .
    بازم نه
    .
    .
    .
    .
    .
    58تا.
    اره 58تا گل واسم زده.
    برید سریع بخریدش.

13. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واقعا راست میگی این cpu خیلی جلو تر از ما حرکت میکنه من یه مدت باهاش راه میومدم ولی اوایل گریه ام رو کم مونده بود دربیاره ولی الان راحت میتونم با اختلاف ازش ببرم
    راستی منم تو devision 3 هستم فکر کنم امروز کاپ هست
    ولی من با کنسول بازی میکنم فکر نکنم بشه بازی کرد اگه با پی سی بازی کنی؟؟11
    بابا این کاپ دهن ما رو که سرویس کرده با این لگی که داریم . من شاید از هر 5 تا بازی دو تا رو ببازم که اونم به خاطر لگه . چون نافرم به لگ حساسم . البته تاخیر رو میگم نه اون لگی که هی قطع میشه .
    شانس ما هر چی بازی به ما افتاد بدشانسی اوردیم و لگ ناجوری داشت . با چند تا جوجه هم افتادیم که در کمال ناباوری منو میبردن . جوری که تعداد موقعیتهاشون نصف من هم نمیشد .
    کلا امروز کاپ واسم سودی نداشت و یک بار بیشتر به نیمه نهایی نرفتم . اینقدر خوب بازی کنی اما نتیجه رو ببازی .

اقا کسی راهنمایی هایی نداره واسه finishing ؟ مردم اینقدر زدم به تیر یا تو دست دروازه بان . اصلا یه جهت دیگه رو میگیری یه جهت دیگه شوت میکنه . واقعا رفته رو اعصاب ها .

15. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •