دوستان career تا کی ادامه پیدا میکنه ؟
دوستان career تا کی ادامه پیدا میکنه ؟
اتفاقا سوال منم هست و این سوالی هست که جوابش باید مخفی باشه مثل بقیه بازیها که دوست ندارید داستان و اخرش مشخص بشه هرچند که به این مسئله هیچ توجهی نمیشهو الان یکی میاد نه تنها سال پایانو میگه اورال نهایی بازیکنارو هم میگه
منم که پستهای بعدی رو نخواهم دید
کریر فیفا11 تا 2022 بود
چیزی رو که دوست دارم اینه که بازیکنا دیرتر بازنشسته میشن و ما تا سالهای آخر هم میبینم بازیکنای چهره همچنان بازی میکنند و غیرچهره ها و بازیکنان ساخته ی خود فیفا کمتر هستند البته بازیکنان اورال بالا 99 درصد چهره هستند و بازیکنان اورال پایین رو فیفا در سالهای آخر خودش میسازه که این قضیه تو فیفا 11 نبود و ما یدفعه شاهد بودیم که مثلا فلان بازیکنای کره ای با اورال 99 سر و کله شون یه دفعه ای پیدا میشه
اینجوری تا آخر هم واقعی میمونه
دوستان یه سوال ناشیانه این دروازه بان چطوری میپره موقع پنالتی؟![]()
من احساس میکنم کسایی که دارم کریر رو تا سالهای زیاد بازی میکنند تو لجندری بازی نمی کنند...واقعا ادم میخاد کلشو بزنه به دیوار از این لجندری.....
RS
با آنالوگ سمت راست![]()
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟!؟!؟!؟!
درضمن یه سوال دیگه....برای زدن ضربه آزاد از پشت محوطه طوری بزنیم که توپ سریع بیاد پایین باید چه دکمه هایی زد ؟
جهت هاش و میزان پر کردن شوت با خودت اما واسه این کار شما باید بلافاصله هنگام زدن ضربه A (پاس زمینی) رو بزن![]()
واقعا راست میگی این cpu خیلی جلو تر از ما حرکت میکنه من یه مدت باهاش راه میومدم ولی اوایل گریه ام رو کم مونده بود دربیاره ولی الان راحت میتونم با اختلاف ازش ببرم
راستی منم تو devision 3 هستم فکر کنم امروز کاپ هست
ولی من با کنسول بازی میکنم فکر نکنم بشه بازی کرد اگه با پی سی بازی کنی؟؟11
من الان سال 2014 2015 رو دیشب تموم کردم. از اولشم با لجندری شروع کردم تا الان. بدون هیچ کلکی. تیمم چلسی دیشب هم لیگو بردم هم جام باشگاه های اروپا که ریالو 5-2 بردم. یه نصیحته مهم. برید روملو لوکاکو رو از چلسی بخرید. توو یک فصل بهش بازی زیاد بدید تا فصل بعد ببینید چی می شه. هم کم سنو ساله. هم اسپیدش الان واسم شده 98. هدرش شده 90. شوتش شده 92. درحالی که فقط 24 سالشه. توو لیگم فکر می کنید چندتا گل زد تا اقایه گل شد واسم؟
.............
.
.
.
.
.20تا؟
.
.
.نه.
.
.
..
30تا؟
.
.
.
.نه
.
.
.40تا
.
.
.
.
بازم نه
.
.
.
.
.
58تا.
اره 58تا گل واسم زده.
برید سریع بخریدش.
بابا این کاپ دهن ما رو که سرویس کرده با این لگی که داریم . من شاید از هر 5 تا بازی دو تا رو ببازم که اونم به خاطر لگه . چون نافرم به لگ حساسم . البته تاخیر رو میگم نه اون لگی که هی قطع میشه .
شانس ما هر چی بازی به ما افتاد بدشانسی اوردیم و لگ ناجوری داشت . با چند تا جوجه هم افتادیم که در کمال ناباوری منو میبردن . جوری که تعداد موقعیتهاشون نصف من هم نمیشد .
کلا امروز کاپ واسم سودی نداشت و یک بار بیشتر به نیمه نهایی نرفتم . اینقدر خوب بازی کنی اما نتیجه رو ببازی .
اقا کسی راهنمایی هایی نداره واسه finishing ؟ مردم اینقدر زدم به تیر یا تو دست دروازه بان . اصلا یه جهت دیگه رو میگیری یه جهت دیگه شوت میکنه . واقعا رفته رو اعصاب ها .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)