تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 461 اولاول ... 276326366372373374375376377378379380386426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1-ضربات آزاد رو چطوری گل کنم ؟ یک روش امتحان شده بگید لطفاً ! (چقدر قدرت رو پر کنم و جهت کجا باشه ؟)

2- حرکات تکنیکی چطوریه ؟

3- چطوری سریعتر بدَوَم و حرکت کنم ؟ (به جز با دکمه RT )
    بسته به فاصله ضربه آزاد ، نوع ضربه ازاد کاملا فرق می کنه ، برای فاصله های کم، ضربه آزاد زمینی ، برای فاصله های متوسط ضربه آزاد " curve" و برای فواصل زیاد ضربه ازاد قدرتی پیشنهاد میشه ، آموزش این ضربه ها هم تو توتیوب هست.
    2- با استفاده از Lt و جویستیک راست
    3- با استفاده از جویستیک راست می تونی توپ را بندازی جلوت وقتی کسی کنارت نیست خوبه ، ولی وقتی کسی نزدیکت باشه راحت توپتو می گیره

2. این کاربر از papillon11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

شما از منوی اصلی بازی وارد Customise FIFA بشید و بعد Settings رو انتخاب کنید و بعد Controls رو انتخاب کنید و بعد وارد منوی Controller بشید. حالا دکمه Ctrl رو از روی کیبوردتون فشار بدید و کلید ها رو مطابق دلخواهتون تنظیم کنید.
    ممنون دوست عزیز. آشنائی دارم با تنظیمات و منوش . منظورم گفتن دقیقا جایگزینیشه ! من هر کاری کردم نشد که نشد ! با کلیدهای L مخصوصا بیشتر به مشکل میخورم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

7

سلام
    من پروفشنال بازی میکنم و تقریباً پایاپای هستم با کامپیوتر . ولی برام توپ گرفتن از بازیکن حریف خیلی سخته !
    با دکمه شوت تکل ایستاده میره که همیشه موفق نیست و سرعت مدافعان هم خیلی کمتر از مهاجمان حریفه ! یا حتی مهاجم های من سرعتشون کمتر از مدافعاست توی کورس ! من با کیبرد کامپیوتر بازی میکنم . یه دکمه هست که باهاش سریعتر میدوه . آیا دکمه دیگه ای هم هست ؟ مثلا قبلاً روی فیفا شیفت رو که میزدیم توپ رو جلو مینداخت !
    (دریبل خاص اسمش چیه که برم دکمه اش رو رو کیبرد تعریف کنم ؟)
    سلام
    شرمنده که جواب قانع کنند های نیست
    دکمه آر اس توپ رو جلو میندازه
    ولی کلا سی پی یو تو تمام موارد از شما سریعتر من هم همین مشکل رو دارم و حتی با سرعتیترین بازیکنها هم جلوی دفاع حریف سرعت کم میارم

5. این کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سلام
    خدمت دوستان عرض كنم من هم جزو كساني بودم كه ديگه داشتم ازبازي خسته ميشدم از بس توپهامو دروازبان بصورت رويايي ميگرفت و تيم حريف با يك حمله نصف ونيمه به گل ميرسيد اما الان ديگه اين مشكل واسم حل شده چون براي هر مسابقه تركيبو بارها جابجا ميكنم و كلا تو تنظيمات تانكيكي تيم زياد كار ميكنم الانم رو حالت ورد كلاس راحت دارم بازي ميكنم و از نتيجه تيمم ارسنال تو كرير مو د كاملا راضي هستم از بازي هم دارم لذت مي برم.
    به دوستان كه از بازي انتقاد ميكنن بگم كه شما ميخواين بازي ها رو زود زود رد كنيد تا تموم بشه بريد فصل بعدي والي اخر....
    بايد براي هر بازي وقت بزاريد تنضيمات بازي وباهاش زياد ور بريد تاكتيكاي مختلف رو اجرا كنيد بازيكنا رو جابجا كنيد و......

7. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

kompany ناراضیه با این جمله:
    team performing is badly
    کمپانی از ترکیب ناراضیه؟ کنار هوملز بازی میکنه ایشون در پست اصلی یعنی cb بازی میکنه
    نتیجه های تیمتون ضعیفه
    3-4 تا بازی رو ببرین happy میشه!

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    خدمت دوستان عرض كنم من هم جزو كساني بودم كه ديگه داشتم ازبازي خسته ميشدم از بس توپهامو دروازبان بصورت رويايي ميگرفت و تيم حريف با يك حمله نصف ونيمه به گل ميرسيد اما الان ديگه اين مشكل واسم حل شده چون براي هر مسابقه تركيبو بارها جابجا ميكنم و كلا تو تنظيمات تانكيكي تيم زياد كار ميكنم الانم رو حالت ورد كلاس راحت دارم بازي ميكنم و از نتيجه تيمم ارسنال تو كرير مو د كاملا راضي هستم از بازي هم دارم لذت مي برم.
    به دوستان كه از بازي انتقاد ميكنن بگم كه شما ميخواين بازي ها رو زود زود رد كنيد تا تموم بشه بريد فصل بعدي والي اخر....
    بايد براي هر بازي وقت بزاريد تنضيمات بازي وباهاش زياد ور بريد تاكتيكاي مختلف رو اجرا كنيد بازيكنا رو جابجا كنيد و......
    شما که حوصله داری مطمئن باش لجند رو هم شکست میدی من هیچوقت با کمتر از لجندری بازی نکردم و عادت هم کردم و خوب هم نتیجه میگیرم ولی به هیچ عنوان پیشرفت نکردم و از human شکست میخورم کلا شکست CPU نشونه ی قدرت نیست چون CPU هرچقدرم قوی باشه به انسان نمیرسه اگر لجندری رو هم شکست بدی فقط به این دلیله که دست CPU با اون حرکات تکراریش رو میخونی و عادت کردی با اینحال معتقدم فیفا12 از نظر هوش مصنوعیش با این همه کاستی ها از تمام بازی ها بالاتره و عملکرد بهتری داره

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

نتیجه های تیمتون ضعیفه
    3-4 تا بازی رو ببرین happy میشه!
    مطمئن نیستم یه چند فصلی رو با KOMPANY هستم تاجایی که یادمه تو اون فصل هایی که قهرمانم شدم همچین استتوسی داشت

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    شرمنده که جواب قانع کنند های نیست
    دکمه آر اس توپ رو جلو میندازه
    ولی کلا سی پی یو تو تمام موارد از شما سریعتر من هم همین مشکل رو دارم و حتی با سرعتیترین بازیکنها هم جلوی دفاع حریف سرعت کم میارم
    شما که حوصله داری مطمئن باش لجند رو هم شکست میدی من هیچوقت با کمتر از لجندری بازی نکردم و عادت هم کردم و خوب هم نتیجه میگیرم ولی به هیچ عنوان پیشرفت نکردم و از human شکست میخورم کلا شکست CPU نشونه ی قدرت نیست چون CPU هرچقدرم قوی باشه به انسان نمیرسه اگر لجندری رو هم شکست بدی فقط به این دلیله که دست CPU با اون حرکات تکراریش رو میخونی و عادت کردی با اینحال معتقدم فیفا12 از نظر هوش مصنوعیش با این همه کاستی ها از تمام بازی ها بالاتره و عملکرد بهتری داره

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

مطمئن نیستم یه چند فصلی رو با KOMPANY هستم تاجایی که یادمه تو اون فصل هایی که قهرمانم شدم همچین استتوسی داشت
    ما که دیگه cpu رو گذاشتیم کنار . چون فهمیدم اصلا بازی با cpu بازی نیست . هی میبازی اونم باختهای مفتی . چه وضعشه اخه . بهترین بازیت رو هم انجام میدی ولی باختت حتمی . ما که قیدش رو زدیم .
    حالا زدیم تو خط head to head . قبلا هم کم و بیش میزدم اما کریر رو بیشتر دوست داشتم . اما حالا دیگه عمرا خر بشم برم با cpu مسابقه بدم . چون کلا یک بازی ناجوانمردانه است و هیچ رسمیتی به نظرم نداره .
    هوشش که از انسان کمتره . واسه کنترل بازی هم که اصلا احتیاجی به فشردن دکمه و ... نداره و کلا اشتباه تو کارش نیست . تقلب هم که تا میتونه میکنه .
    الان که دارم با human بازی میکنم باعث شده شیوه بازیم عوض بشه . یعنی کاملا فهمیدم که کسی که با cpu خوب جواب بده شاید نتونه با human خوب بازی کنه . چون کاملا شیوه بازی جلوی هر کدومشون فرق داره .
    الان که رسیدیم به division 3 . تا الان که خوب بوده و بدون باخت بودم . اما ببینیم توی لیگ های بعدی چقدر سخت تر میشه . کمی لگ هست اما میشه باهاش سر کرد . اما همین امروز که کاپ هست و میخوام اولین کاپ رو بزنم پینگ رفته بالای 600 . مملکته داریم .

saber تنها پیشنهاد من اینه که کلا اگه امکانش رو داری دور بازی با cpu رو خیط بکشی . چون چه ببری چه ببازی باعث اعصاب خوردیه . البته به همه این پیشنهاد رو میدم .
    راستی پسرخالم که ادعاش میشد لجندری رو میکوبونه اومد با منی که از پروفشنال هم شکست میخورم بازی کردیم . دو سه تا بازی فقط له شد همین . چون فقط به خاطر شیوه بازیش .
    یعنی 7city جان کاملا باید شیوه بازیت در مقابله human عوض بشه . حرکات ناگهانی و غیر منتظره واسه cpu جواب نمیده اما واسه human خوب جواب میده . skill move ها واسه cpu خوب جواب نمیده اما واسه human خوب جواب میده . تو سر توپ که دیگه رو شاخشه . پاس تو عمق های هوایی . سانترها . همه اینا چیزاییه که واسه cpu خوب جواب نمیده اما خوراک human . در کل در بازی با human حواست به همه بازیکنهای تیمت حتی دور ترین بازیکنت هم باشه . امیدوارم کمت کنه .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بسته به فاصله ضربه آزاد ، نوع ضربه ازاد کاملا فرق می کنه ، برای فاصله های کم، ضربه آزاد زمینی ، برای فاصله های متوسط ضربه آزاد " curve" و برای فواصل زیاد ضربه ازاد قدرتی پیشنهاد میشه ، آموزش این ضربه ها هم تو توتیوب هست.
    2- با استفاده از Lt و جویستیک راست
    3- با استفاده از جویستیک راست می تونی توپ را بندازی جلوت وقتی کسی کنارت نیست خوبه ، ولی وقتی کسی نزدیکت باشه راحت توپتو می گیره
    =================

من تو یوتیوب تو یکی از اموزش های ضربه ازاد دیدم که همش از LB بهره می جست؟واقعا درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

=================

من تو یوتیوب تو یکی از اموزش های ضربه ازاد دیدم که همش از LB بهره می جست؟واقعا درسته؟
    اون مربوط میشه به ضربات محکم روی پا که با بازیکنانی مثل دنی آلوز و رونالدو خوب میشه زد

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=Gregar;6946669]ما که دیگه cpu رو گذاشتیم کنار . چون فهمیدم اصلا بازی با cpu بازی نیست . هی میبازی اونم باختهای مفتی . چه وضعشه اخه . بهترین بازیت رو هم انجام میدی ولی باختت حتمی . ما که قیدش رو زدیم .
    حالا زدیم تو خط head to head . قبلا هم کم و بیش میزدم اما کریر رو بیشتر دوست داشتم . اما حالا دیگه عمرا خر بشم برم با cpu مسابقه بدم . چون کلا یک بازی ناجوانمردانه است و هیچ رسمیتی به نظرم نداره .
    هوشش که از انسان کمتره . واسه کنترل بازی هم که اصلا احتیاجی به فشردن دکمه و ... نداره و کلا اشتباه تو کارش نیست . تقلب هم که تا میتونه میکنه .
    الان که دارم با human بازی میکنم باعث شده شیوه بازیم عوض بشه . یعنی کاملا فهمیدم که کسی که با cpu خوب جواب بده شاید نتونه با human خوب بازی کنه . چون کاملا شیوه بازی جلوی هر کدومشون فرق داره .
    الان که رسیدیم به division 3 . تا الان که خوب بوده و بدون باخت بودم . اما ببینیم توی لیگ های بعدی چقدر سخت تر میشه . کمی لگ هست اما میشه باهاش سر کرد . اما همین امروز که کاپ هست و میخوام اولین کاپ رو بزنم پینگ رفته بالای 600 . مملکته داریم .
    =================

بن میشیا...به سرنوشت من 1 سال قبل دچار نشو....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •