دوستان یکم درباره ی تاکتیک ها توضیح نمیدید؟مثلا توی زمین حریف در مقابل تیم قوی و ضعیف چه تاکتیکی انتخاب کنیم؟یا توی زمین خودمون؟من خیلی مشکل دارم.من منچستر برمیدارم.
بهترین شادی های گل چی هست؟
شادی گل رونی که قیچی به سیتی زد رو نمیدونید هست یا نه؟
دوستان یکم درباره ی تاکتیک ها توضیح نمیدید؟مثلا توی زمین حریف در مقابل تیم قوی و ضعیف چه تاکتیکی انتخاب کنیم؟یا توی زمین خودمون؟من خیلی مشکل دارم.من منچستر برمیدارم.
بهترین شادی های گل چی هست؟
شادی گل رونی که قیچی به سیتی زد رو نمیدونید هست یا نه؟
به نظر شما این باگ نیست؟ مگه میشه اخه تو هیچ تیمی هم نمیشه پیداشون کرد گویا کلا از دیتا بیس بازی میرن بیرون .
واقعا رو اعصابه...![]()
سلام
من پروفشنال بازی میکنم و تقریباً پایاپای هستم با کامپیوتر . ولی برام توپ گرفتن از بازیکن حریف خیلی سخته !
با دکمه شوت تکل ایستاده میره که همیشه موفق نیست و سرعت مدافعان هم خیلی کمتر از مهاجمان حریفه ! یا حتی مهاجم های من سرعتشون کمتر از مدافعاست توی کورس ! من با کیبرد کامپیوتر بازی میکنم . یه دکمه هست که باهاش سریعتر میدوه . آیا دکمه دیگه ای هم هست ؟ مثلا قبلاً روی فیفا شیفت رو که میزدیم توپ رو جلو مینداخت !
(دریبل خاص اسمش چیه که برم دکمه اش رو رو کیبرد تعریف کنم ؟)
سلام دوستان من با دسته بازی میکنم و توی تنظیمات دسته گزینه RS یعنی شوک سمت راست را ندیدم
اگه تابحال pes بازی کرده باشین میدونید که با شوک سمت راست میشه حرکت تکنیکی مختلفی زد ولی اینجا اصلا نمیشه
چرا ؟ مشکل دیگه من با دسته اینه که اصلا و ابدا پنالتی ها را نمیتونم بپرم....تو تنظیمات بازی نوشته با شوک سمت راست میشه پنالتی گرفت ولی اصلا شوک من کار هم نمیکنه ...... چرا ؟
از نظری باگ هست که پیدا نمیشه و...
از نظر دیگه باگ نیست چون این بازیکن قبل از اتمام قرارداد یه میسج توسطمدیر مالیش برای شما ارسال میشه مبنی برا اینکه این بازیکن قرادادش تموم شده یا باید دوباره قرارداد با قیمت بالاتر ثبت بشه وقتی شما این کار رو نمیکنید به معنی اینه بازیکن رو نمیخواید شاید برای این هست این بازیکن کم پیدا یا ناپدید میشه بعد ازاین که قرارداد تو اون فصل تموم میشه و خودتون هم باشید قرارداد تموم بشه و از باشگاه برید بازم همون لحظه برمیگردید
والا دیگه در اینجا من نمیتونم بگم باگ هست زیاد برام مهم نیست چون قبل از اتمام من همشون رو تمدید یا بیرونش میکنم از باشگاه
عزیز من نمیدونم رو کیبورد چی میگذره و دکمه هاش چیه فقط اینو میدونم شما باید قبل از بازیکن حرکات رو بفهمی یا حدس بزنی بعد برای ینکه بتونی راحت ز بازیکن بگیری با دکمه rb که میگیری دوتا بازیکن همزمان میان دونبال بازیکن که یکیش میتونی کنترلش کنی یعنی سویچ رو سر یکشون هست و یکی اتوماتیک میاد دنبال بازیکن اینجوری میتونی پرشون کنی در رابطه با تکل ایستاده باید درمواقعی این تکل رو بزنی که زمان بندی خاصی براش بکنی فرضا وقتی یه بازیکن حریف جلوت هست و توپ داره میاد دنبالش قطعا این بازیکن به محض رسیدن توپ بهش دو حالت داره یا پاس یا گردش به جلو راست یا چپ که با فاصله نیم متری ازش راحت میتونی با یه تکل ایستاده ازش بگیری با فرضا با یه بازیکن کورس میزاری یه کم ازش فاصله بیر وقتی یه زره ازش جلو هست بعد مثل یه اتوموبیل که تو فیلمها هستسلام
من پروفشنال بازی میکنم و تقریباً پایاپای هستم با کامپیوتر . ولی برام توپ گرفتن از بازیکن حریف خیلی سخته !
با دکمه شوت تکل ایستاده میره که همیشه موفق نیست و سرعت مدافعان هم خیلی کمتر از مهاجمان حریفه ! یا حتی مهاجم های من سرعتشون کمتر از مدافعاست توی کورس ! من با کیبرد کامپیوتر بازی میکنم . یه دکمه هست که باهاش سریعتر میدوه . آیا دکمه دیگه ای هم هست ؟ مثلا قبلاً روی فیفا شیفت رو که میزدیم توپ رو جلو مینداخت !
(دریبل خاص اسمش چیه که برم دکمه اش رو رو کیبرد تعریف کنم ؟)میای و یه تنه مشت یهش میزنی که خیلی راحت میگیره توپ رو راههای زیاد هست ولی شما بتونی با همون دکمه rb کار کنی میتونی راحتتر ازشون بگیری
برای این دوستمون که شوک راست رو باید فعال کنه والا من زیاد سر رشته ندارم وگرنه کمکش میکردم الان هم وقت ندارم والا براش یه سرچ میکرم جواب رو براش میزارم
با عرض پوزش
1-ضربات آزاد رو چطوری گل کنم ؟ یک روش امتحان شده بگید لطفاً ! (چقدر قدرت رو پر کنم و جهت کجا باشه ؟)
2- حرکات تکنیکی چطوریه ؟
3- چطوری سریعتر بدَوَم و حرکت کنم ؟ (به جز با دکمه RT )
سلام
از دوستان کسی هست که منو کمک کنه که بتونم کلیدهای فیفا رو دقیقا مثل PES روی کیبرد و کنترلر درست کنم ؟!
ممنون
kompany ناراضیه با این جمله:
team performing is badly
کمپانی از ترکیب ناراضیه؟ کنار هوملز بازی میکنه ایشون در پست اصلی یعنی cb بازی میکنه
دوستان لیگ این بازی کجاست؟! من از هر طریقی لیگ درست میکنم امکان ورود به بازی وجود نداره و با زدن دکمه Advance فقط بازی شبیه سازی میشه و نتیجه اش نشون داده میشه!
شما از منوی اصلی بازی وارد Customise FIFA بشید و بعد Settings رو انتخاب کنید و بعد Controls رو انتخاب کنید و بعد وارد منوی Controller بشید. حالا دکمه Ctrl رو از روی کیبوردتون فشار بدید و کلید ها رو مطابق دلخواهتون تنظیم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)