تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 461 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یکی از دوستان تو همین صفحات اخیر فرموند کدوم دکمه رو بگیرن که وقتی شوت میزنن به صورت فنی ضربه زده بشه و بقلی بقل پا حساب بشه مثل بازی PES !!

یادمه اون وقتی که فیفا بقل پا داشت من 9 سالم بود !

من خودم به شخصه یه PES بازه تیر بودم که وقتی 2009 عرضه شد من اونو روی 360 بازی کردم . بعدش زدم تو خط FIFA که البته از اون اوایل سال 98 هم همراه با PES یکم FIFA میزدم که دیگه از سال 2002 شدم FIFA باز تیر بعد تا همین 2009 FIFA رو گذاشتم کنار و PES رو شروع کردم که همین بود اول و آخرین بازی PES من دیگه از 2010 فقط FIFA بازی کردم

چند روز پیش PES رو ریختم که ببینم چطوریه , فقط تنها چیزی که متعجبم کرد این بود که واقعا دوستان چرا وقت خودشون رو سره این بازی دارن تلف میکنن !
    Last edited by SamGun; 01-04-2012 at 17:08.

2. 8 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یکی از دوستان تو همین صفحات اخیر فرموند کدوم دکمه رو بگیرن که وقتی شوت میزنن به صورت فنی ضربه زده بشه و بقلی بقل پا حساب بشه مثل بازی PES !!

یادمه اون وقتی که فیفا بقل پا داشت من 9 سالم بود !

من خودم به شخصه یه PES بازه تیر بودم که وقتی 2009 عرضه شد من اونو روی 360 بازی کردم . بعدش زدم تو خط FIFA که البته از اون اوایل سال 98 هم همراه با PES یکم FIFA میزدم که دیگه از سال 2002 شدم FIFA باز تیر بعد تا همین 2009 FIFA رو گذاشتم کنار و PES رو شروع کردم که همین بود اول و آخرین بازی PES من دیگه از 2010 فقط FIFA بازی کردم

چند روز پیش PES رو ریختم که ببینم چطوریه , فقط تنها چیزی که متعجبم کرد این بود که واقعا دوستان چرا وقت خودشون رو سره این بازی دارن تلف میکنن !
    اگه تا اخر عمرت (که الهی زیاد باشه) به جواب این سوال رسیدی خواهشا یه پیغام خصوصی هم به ما بده . منم تو کفش موندم که واقعا چرا PES ؟ اخ ببخشید منظورم بود.

4. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اگه تا اخر عمرت (که الهی زیاد باشه) به جواب این سوال رسیدی خواهشا یه پیغام خصوصی هم به ما بده . منم تو کفش موندم که واقعا چرا PES ؟ اخ ببخشید منظورم بود.
    PES تو یه دورانی واقعا زیبا کار کرد, من واقعا سری های 2005 و 2009 اش رو دوست داشتم ولی نمیدونم چرا نمیتونه سیر پیشرفت رو روی کارش داشته باشه دقیقا مثل نمودار سینوسی بازی پیش میره که خب اصلا جالب نیست این کارش که جدیدا هم دستش درد نکنه داره کلا افول میکنه !!

بدترین سری FIFA ای هم که من بازی کرده بودم 2004 و 2008 بود که واقعا در نوبه ی خودش از این بدتر نمیشد ساخت !! مخصوصا 2004 که کلا سقوط کرد بازی.

الان دارم Technic های فیفا رو میبینم واقعا چیزایی داره که حتی تو فوتبال واقعی که خودم بازی میکردم به ذهنم نمیرسید برای زدن همچین حرکاتی !!

فیفا الان باید روی فیزیک جدیدی که گذاشته بیشتر کار کنه , یکی از مشکلاتی که اصلا نباید انقدر تکرار بشه برخورد بازیکنان و توپ با داور هست که مشکل از بد بودن هوش مصنوعی داور در جایگیریه که خوده من تا حالا چندین بار گل خوردم سره این موضوع و حتی باختم .

همچنین اسکیل زدن کرنر در فیفا واقعا باید براش تجدید نظر بشه و نمونه های مختلفی براش در نظر گرفته بشه

اینم دیدم جالبه ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا تفاوتی که اینجا بین این 2 بازی نشون داده میشه مثل این میمونه که طراح چهره PES کاریکاتوریست بوده !
    Last edited by SamGun; 01-04-2012 at 20:50.

6. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    لطفا از دوستان محترم میخوام دوباره بحث این دوبازی رو نکشن وسط هرکی واسه خودش سلیقه داره و باید به تمام کاربران و دوستداران هرنوع بازی احترام بزاریم (خودم از بازی مزرعه دار خوشم میومد سه سال ازگار بازی کردم تموم دوستام بهم میخندیدن ولی من خیلی علاقه بهش داشتم چون معتاد کننده و ادم رو گیر میده)فیفا هم تاحالا برای من اینطوری بود که خیلی پیچیده هست حتی امسال فهمیدم که میتونی بازیکن تو اکادمی خودم بزارم و الان هم حدود 2 ماهه اکانت گلد خریدم وانلاین بازی میکنم
    فقط از دوستان تقاضا دارم که بحث دوبازی رو بکشن کنا چون انجمن به بیراه میره و مممکنه اسپم و شاید تایپیک طی مدتی توسط مدیران بسته بشه فکر کنم پارسال بود یه چند روزی بسته شد دقیق یادم نیست پس فیفای ها رو به خیر و پی اس باز ها رو به سلامت بسپاریم

راستی کسی نیست انلاین بازی کنه مردیم از بس با این اجنبی ها بازی کردیم یه چندتا ایرانی خودمون هم هست که به محض اینکه دوتا یا سه تا بازی کردم باهاش قطعش میکنه بهشون میگم میگن اینترنت مشکله نمیگن مشکل از خودمونه تحمل باخت ندارن الان هم سه شب هست تحریمشون کردم و هی میان و میگن بازی کنیم منم میگم صد رحمت به این خارجی ها از 10 تا شاید یکی صفر کنه اونم شاید تو دقیقه 85 به بعد با اختلاف سه یا دو گل ولی فقطبا سه نفر هموطنی بازی میکردم که همشون تو نصفه یا قبل از 80 صفر میکنن فقط یکیشون جزی اینا نیست واقعا بازیش عالیه ولی از شانس بد ما یا باهاش نمیرسیم بازی کنیم یا ان نیست

حالا این گیمر تک من هست لطفا هرکی انلاین بازی میکنه یا منو اد کنه یا گیمرتکش رو برام بزاره تا باهم یواشکی ثواب ببریم
    khelane

راستی دوستان برای دیدن این کلیپ بالای که ف ی ل ت ر ه چیکار کرد یه چیز دارم اسمش تور هست ولی زیاد قوی نیست و قابلیت تماشا کردن انلاین هم نداره با سایت های واسطه هم که یه کم دیر میاد ممنون میشم تو پیغام خصوصی ذکر کنید
    با سپاس
    Last edited by khelane; 01-04-2012 at 21:55.

8. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    خوب گفتم که انجمن رو دنبال میکنم
    راستش رفتم و پی ای اس رو خریدم و بازی کردم و حالم ...... خورد
    ولی خداییش نگید امسال پی ای اس تخیلی و یا شائولینه
    فیفا امسال سی پی یوش واقعا تخیلی بود
    یارو با سر استپ میکرد بعد گل میزد
    یا دفاع من توپ رو میگرفت نمیدونم مهاجم حریف که توپ رو لو داده بود کدوم پاش میاد جلو توپ رو همونجا میگرفت و گل میکرد
    خداییش داشتم با چلسی بازی میکردم من آرسنال بود و 1 بر صفر جلو بودم که یه بازیکن چلسی اخراج شد
    30 دقیقه از بازی گذشته بود بازی رو 2 بر 1 باختم
    آمار جالب بود من 15 تا شوت داشتم اون 4 تا هر دومون هم 100 درصد شوتهامون تو چهارچوب بود
    اما چک لامذهب هیچی گل نمیخورد اونی هم که من زدم پنالتی بود
    جالبتر با نوریچ بازی میکردم تو حمله شوت زدم دروازه بانش توپ رو گرفت یه شوت بلند زد دیدم بازیکنش پشت مدافعهام در رفته و با یک بغل پا گل زد
    تا حالا با دو ضرب گل خوردید
    خداییش امسال آخر شائولین بود فیفا تو پی ای اس یه تیم بارسلونا داشتیم لامذهب تو فیفا همه تیمها بارسلونا هستند و همه لیونل مسی
    والکات تو حمله با اون سرعت بالاش خداییش جلوی دفاع در پیتی حریف سرعت کم میاره تو تمام صحنه ها نگاه کنید کدوم مهاجمتون میتونه سرعتش بیشتر از حریف بشه
    تو محوطه فاصلت با مدافع دو قدمه میری مربع رو بزنی شوت بشه نا خودآگاه یهو 3 تا مدافع رو پاهاتن از کجا میاد خدا میدونه
    تازه همه اینها رو روی دور ورلد کلاس انجام دادم لنجدری پیشکش
    ببخشید این همه ایراد گرفتم شاید من مبتدی باشم
    ولی فیفا خیلی قشنگه و همه این ایراداتش رو میشه به زیباییش تحمل کرد که من نکردم

10. این کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بهتره دعا کنیم این اشکالات فیفا 12 تو سری بعدی حل شه و کاملا بی رقیب بشه......

این اشکالات رو هم همه میدونیم و بهش اشاره شده.....

12. 2 کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا PES بازها سلیقه خاصی دارن که PES رو به فیفا ترجیح می دن مطمئن باشید فیفا رو هم بازی کردن و باز هم PES رو تائید می کنن یه سری مطلب توی صفحات اخیر تاپیک PES 2012 ترجمه کرده بودن یه آقای خارجی اتم شکافته بود و به این نتیجه رسیده بود PES 2012 بهتر از فیفا 2012 هست واقعا چیزهایی که نوشته بود برعکس و غیر قابل قبول بود از نظر من ولی از نظر خودش صحیح بود! به نظرم هیچ PES2012 باز رو نمیشه سرزنش کرد چون با تمام وجود قبولش داره گرچه اصلا واقعی و گیم پلی درستی نداره از نظر ما به هر حال سلیقه خیلی مهمه PES 2012 چیزهایی رو براش ارائه می ده که می خواد اون رو پس به نظرم نمیشه گفت یه نفر چرا PES بازی می کنه... جواب کاملا واضحه چون باهاش ارتباط برقرار می کنه والسلام... اما برای ما که فیفا نکست رو بازی می کنیم یک بازی با گیم پلی PES2012 فقط می تونه خاطرمون رو آزار بده برای من PES 2012 مثل خوردن یه غذایی بود که اصلا با مزاجم سازگار نیست به قدری فحش می دادم خودم رو که نشستم و وقتم رو دارم باهاش تلف می کنم ولی به هر حال خریده بودمش و حداقل می خواستم اچیومنتاشو بگیرم تا خودم رو راضی کنم که ایرادی نداره که دیسکش مونده توی کمدم و خاک می خوره چون تقریبا یه بازی تموم شده اس و انگیزه ای واسه بازی کردنش ندارم... بزرگترین ایرادی که براش می گیرم یکنواختی بازی هست وقتی آدم فیفا بازی می کنه و می بینه حمل توپ بازیکنان متنوع هست گاها توپ زیر پای بازیکن لیز می خوره و ... اینا همه عشق داره بخدا ولی توی PES همه چیز ثابت و یکنواخت هست اینا برای من ایراده ولی اونایی که PES بازی می کنن دقیقا همین رو می خوان و با این یکنواختی PES حال می کنن... بنابراین اینکه بشینیم و نکات ضعف و قوت رو مقایسه کنیم وقت تلف کردنه تمامی نقات ضعف PES از نظر ما نقاط قوت محسوب میشه از نظر PES بازها و دقیقا بالعکس برای همین همان بهتر که مقایسه نکنیم و حتی همدیگه رو تشویق به انجام یکیشون نکنیم مسلمایک فوتبال گیمر هر جفتشون رو دیده و بازی کرده... و به انتخاب خودش ایمان داره مطمئن باشید اون لذتی که ما از فیفا بازی کردنمون می بریم اونا از PES بازی کردن می برن و این اصلا چیزی نیست که ما بهش حساسیت نشون بدیم

شرمنده سر درد دادم و صحبتام طولانی شد... موفق و گیمر باشید

14. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    لطفا از دوستان محترم میخوام دوباره بحث این دوبازی رو نکشن وسط هرکی واسه خودش سلیقه داره و باید به تمام کاربران و دوستداران هرنوع بازی احترام بزاریم (خودم از بازی مزرعه دار خوشم میومد سه سال ازگار بازی کردم تموم دوستام بهم میخندیدن ولی من خیلی علاقه بهش داشتم چون معتاد کننده و ادم رو گیر میده)فیفا هم تاحالا برای من اینطوری بود که خیلی پیچیده هست حتی امسال فهمیدم که میتونی بازیکن تو اکادمی خودم بزارم و الان هم حدود 2 ماهه اکانت گلد خریدم وانلاین بازی میکنم
    فقط از دوستان تقاضا دارم که بحث دوبازی رو بکشن کنا چون انجمن به بیراه میره و مممکنه اسپم و شاید تایپیک طی مدتی توسط مدیران بسته بشه فکر کنم پارسال بود یه چند روزی بسته شد دقیق یادم نیست پس فیفای ها رو به خیر و پی اس باز ها رو به سلامت بسپاریم

راستی کسی نیست انلاین بازی کنه مردیم از بس با این اجنبی ها بازی کردیم یه چندتا ایرانی خودمون هم هست که به محض اینکه دوتا یا سه تا بازی کردم باهاش قطعش میکنه بهشون میگم میگن اینترنت مشکله نمیگن مشکل از خودمونه تحمل باخت ندارن الان هم سه شب هست تحریمشون کردم و هی میان و میگن بازی کنیم منم میگم صد رحمت به این خارجی ها از 10 تا شاید یکی صفر کنه اونم شاید تو دقیقه 85 به بعد با اختلاف سه یا دو گل ولی فقطبا سه نفر هموطنی بازی میکردم که همشون تو نصفه یا قبل از 80 صفر میکنن فقط یکیشون جزی اینا نیست واقعا بازیش عالیه ولی از شانس بد ما یا باهاش نمیرسیم بازی کنیم یا ان نیست

حالا این گیمر تک من هست لطفا هرکی انلاین بازی میکنه یا منو اد کنه یا گیمرتکش رو برام بزاره تا باهم یواشکی ثواب ببریم
    khelane

راستی دوستان برای دیدن این کلیپ بالای که ف ی ل ت ر ه چیکار کرد یه چیز دارم اسمش تور هست ولی زیاد قوی نیست و قابلیت تماشا کردن انلاین هم نداره با سایت های واسطه هم که یه کم دیر میاد ممنون میشم تو پیغام خصوصی ذکر کنید
    با سپاس
    از اولی که تو این فروم بودم با پاک کردن صورت مسئله مخالف بودم چون همیشه راحت ترین کاره !

بحث نکنیم چون ممکنه یک عده ترول وارد بحث بشن تاپیک رو به بیراهه بکشن . مشکل از بحث نیست ! مشکل از کاربر ها هست .

هر کسی با دلیل و مدرک حرف بزنه با کمال میل قبول میکنیم .

شما الان آخرین پست من رو یکبار دیگه درست بخونی متوجه میشی که بنده چندین اشکال از بازی رو گقتم و هنوزم راضی نیستم از وضع بازی که تازه بازهم همه ی مشکلات رو نگفتم .

من با PC آنلاین بازی میکنیم اگه هستی که در خدمتم

ID : saamgun

در مورد لینک هم حتما باید ساکـس یا وی ...ان داشته باشی که سرعت خوبی داشته باشه . آنتی فـیلتر تور به خاطر اینکه از مرور گر خودش استفاده میکنه و اون مرور گر Flash Player نداره
    قابلیت پخش رو به شما نمیده.
    سلام
    خوب گفتم که انجمن رو دنبال میکنم
    راستش رفتم و پی ای اس رو خریدم و بازی کردم و حالم ...... خورد
    ولی خداییش نگید امسال پی ای اس تخیلی و یا شائولینه
    فیفا امسال سی پی یوش واقعا تخیلی بود
    یارو با سر استپ میکرد بعد گل میزد
    یا دفاع من توپ رو میگرفت نمیدونم مهاجم حریف که توپ رو لو داده بود کدوم پاش میاد جلو توپ رو همونجا میگرفت و گل میکرد
    خداییش داشتم با چلسی بازی میکردم من آرسنال بود و 1 بر صفر جلو بودم که یه بازیکن چلسی اخراج شد
    30 دقیقه از بازی گذشته بود بازی رو 2 بر 1 باختم
    آمار جالب بود من 15 تا شوت داشتم اون 4 تا هر دومون هم 100 درصد شوتهامون تو چهارچوب بود
    اما چک لامذهب هیچی گل نمیخورد اونی هم که من زدم پنالتی بود
    جالبتر با نوریچ بازی میکردم تو حمله شوت زدم دروازه بانش توپ رو گرفت یه شوت بلند زد دیدم بازیکنش پشت مدافعهام در رفته و با یک بغل پا گل زد
    تا حالا با دو ضرب گل خوردید
    خداییش امسال آخر شائولین بود فیفا تو پی ای اس یه تیم بارسلونا داشتیم لامذهب تو فیفا همه تیمها بارسلونا هستند و همه لیونل مسی
    والکات تو حمله با اون سرعت بالاش خداییش جلوی دفاع در پیتی حریف سرعت کم میاره تو تمام صحنه ها نگاه کنید کدوم مهاجمتون میتونه سرعتش بیشتر از حریف بشه
    تو محوطه فاصلت با مدافع دو قدمه میری مربع رو بزنی شوت بشه نا خودآگاه یهو 3 تا مدافع رو پاهاتن از کجا میاد خدا میدونه
    تازه همه اینها رو روی دور ورلد کلاس انجام دادم لنجدری پیشکش
    ببخشید این همه ایراد گرفتم شاید من مبتدی باشم
    ولی فیفا خیلی قشنگه و همه این ایراداتش رو میشه به زیباییش تحمل کرد که من نکردم
    فیزیک بازی هنوز جای کار داره و باید بهبود پیدا کنه و این مشکلاتی که میبینید از همین موضوع نشأت میگیره .

در مورد گلهایی هم که خوردید مخصوصا 2 ضرب مشکل از چیدمان دفاع و سبک تدافعی هست که باید با بازی کردن و نحوه ی بازی خودتون اصلاحش کنید و همچنین نوع دفاع انفرادی رو باید با بازی کردن زیاد تقویت کنید .

واقعا PES بازها سلیقه خاصی دارن که PES رو به فیفا ترجیح می دن مطمئن باشید فیفا رو هم بازی کردن و باز هم PES رو تائید می کنن یه سری مطلب توی صفحات اخیر تاپیک PES 2012 ترجمه کرده بودن یه آقای خارجی اتم شکافته بود و به این نتیجه رسیده بود PES 2012 بهتر از فیفا 2012 هست واقعا چیزهایی که نوشته بود برعکس و غیر قابل قبول بود از نظر من ولی از نظر خودش صحیح بود! به نظرم هیچ PES2012 باز رو نمیشه سرزنش کرد چون با تمام وجود قبولش داره گرچه اصلا واقعی و گیم پلی درستی نداره از نظر ما به هر حال سلیقه خیلی مهمه PES 2012 چیزهایی رو براش ارائه می ده که می خواد اون رو پس به نظرم نمیشه گفت یه نفر چرا PES بازی می کنه... جواب کاملا واضحه چون باهاش ارتباط برقرار می کنه والسلام... اما برای ما که فیفا نکست رو بازی می کنیم یک بازی با گیم پلی PES2012 فقط می تونه خاطرمون رو آزار بده برای من PES 2012 مثل خوردن یه غذایی بود که اصلا با مزاجم سازگار نیست به قدری فحش می دادم خودم رو که نشستم و وقتم رو دارم باهاش تلف می کنم ولی به هر حال خریده بودمش و حداقل می خواستم اچیومنتاشو بگیرم تا خودم رو راضی کنم که ایرادی نداره که دیسکش مونده توی کمدم و خاک می خوره چون تقریبا یه بازی تموم شده اس و انگیزه ای واسه بازی کردنش ندارم... بزرگترین ایرادی که براش می گیرم یکنواختی بازی هست وقتی آدم فیفا بازی می کنه و می بینه حمل توپ بازیکنان متنوع هست گاها توپ زیر پای بازیکن لیز می خوره و ... اینا همه عشق داره بخدا ولی توی PES همه چیز ثابت و یکنواخت هست اینا برای من ایراده ولی اونایی که PES بازی می کنن دقیقا همین رو می خوان و با این یکنواختی PES حال می کنن... بنابراین اینکه بشینیم و نکات ضعف و قوت رو مقایسه کنیم وقت تلف کردنه تمامی نقات ضعف PES از نظر ما نقاط قوت محسوب میشه از نظر PES بازها و دقیقا بالعکس برای همین همان بهتر که مقایسه نکنیم و حتی همدیگه رو تشویق به انجام یکیشون نکنیم مسلمایک فوتبال گیمر هر جفتشون رو دیده و بازی کرده... و به انتخاب خودش ایمان داره مطمئن باشید اون لذتی که ما از فیفا بازی کردنمون می بریم اونا از PES بازی کردن می برن و این اصلا چیزی نیست که ما بهش حساسیت نشون بدیم

شرمنده سر درد دادم و صحبتام طولانی شد... موفق و گیمر باشید
    آرمین جان کاملا تائید میکنم حرفاتو مخصوصا مخصوصا مخصوصا این قسمت که در رابطه با تکراری بودن سبک صحبت کردی .

کلا بازیکنان PES دنبال یک نقطه ضعف کلی هستن که تا آخر بازی با همون نقطه ضعف گل بزنن و فقط برای گل زدن یک روش دارن.

البته 95% اینطوری هستن .
    Last edited by SamGun; 02-04-2012 at 01:11.

16. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سپاس
    میتونید از اینجا دانلود کنید و راحت تماشا کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه بازم لینک مشابهی داشتین میتونین تو تاپیک مستقیم کردن لینکها درخواست بدین تا براتون مستقیم کنم

18. 2 کاربر از mojtaba0007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

من تا الان به هر کی فیفا رو معرفی کردم دیگه طرف PES نرفته!
    اولش یه کم مقاومت نشون میدن ولی وقتی بازی میکنن دیگه PES رو میذارن کنار!

20. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •