خواهش میکنم ان شاالله به سلامتی خراب شی![]()
خواهش میکنم ان شاالله به سلامتی خراب شی![]()
گوشیمو فورمت کردم با همون کد راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره !
همه چیز به تنظیمات کارخونه برگشت و کیبورد فارسی هم هنوز سر جاشه و تشخیص دستخط فارسی هم همین طور.
اما عجیب اینکه سرعت گوشی زیاد تغییری نکرد هنوز به نظرم کم میاد با اینکه رم هم روش نیست ، برش داشتم که یوقت فایلهام پاک نشه.
یه سوال : نرم افزار ها را بهتره روی مموری خود گوشی نصب کنم یا روی کارت مموری تقلبی خودم؟
یکی از دلایلی که من گوشیمو فورمت کردم این بود که موقعی که میخواستم عکسهام را بصورا اسلاید ببینم گوشی هنگ میکرد. هنوزم همین طوره !!!
زبان منو های گوشیم هم فقط انگلیسی شد و دیگه فارسی نمیشد که البته با اون فایلی که زحمت آپلودشو کشیدی درست شد.
Last edited by mehrdad_zero; 04-12-2008 at 21:08.
نظر من اینه که مشکل از کارت مموریتونه و در ضمن آپدیت کنید گوشیتونو اصلا دست خط نمیپره و کیبوردتون هم سر جاش میمونه چون انگاری cda تون مال خاورمیانست پس جای نگرانی نیست! مشکل سرعتتون هم رفع میشه
بهتره یه کارت مموری اصلی بگیرید و روی اون بریزید چون شما الان روی حافظه خود گوشی برنامه نصب میکنید خوب معلومه که سرعت هم به همون مقدار میاد پایین دوست منیه سوال : نرم افزار ها را بهتره روی مموری خود گوشی نصب کنم یا روی کارت مموری تقلبی خودم؟
سلام
دوستان من قبلا گوشیم رو هک کردم و همه ی بلایی هم سرش آوردم.هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی اخیراً که یه پک آیکن و status bar جدید ریختم روش (دستی ها) ، با volum گوشی مشکل پیدا کردم.
هر جایی که سراغ volum میرم ، خطای Dump File Created میده.اینم جزئیاتش:
Application: EikAppUiServerThread
Reson code: EIKON-DIALOG
Reson Number: 5
خودم که فکر می کنم ظاهراً فایل تصویر volum پاک شده. اگه کسی لطف کنه برام آپ کنه ممنون میشم.
راستی یه چند تا مارک مموری اصل هم اگه سراغ دارید و بگید ممنون میشم. و چجوری تشخیص میشه داد
واسه منم همين مشكل پيش اومد البته بعد از ريختن استارت منو جديد آخرشم مجبور شدم فرمت كردم
دوستان ميشه حافظه اس ام اس ها رو روي مموري كارت گذاشت؟
ظاهرا خود گوشي حدود 700 تا اس ام اس جا ميشه توش
دنبال مموری جدید نگرد که گیرت نمیاد.
من نصف اصفهانو گشتم دنبال مموری اورجینال ولی موبایلی ها مسخرم میکردند که مال ما اورجیناله تو نمیفهمی ، اما اینقدر احمق بودند که حتی نمیتونستند روی مموری را بخونند.
به هر کسی میگی مموری دست میکنه تو خورجینش یه مشت مموری میریزه جلوت میگه این برچسبو ببین اصله اصله!!
هیچی حالیشون نیست ، برو یه موری ارزون بخر و هر هفته ازش بک آپ بگیر ، اگر هم سوخت یکی دیگه بخر. من مموری دو گیگ را از ده تومن قیمت گرفتم تا 25 تومن ، همشون هم تقلبی بود.
آخر سر توی یکی از موبایل فروشی ها یکیشون گفت 17 تومن ، من اونو شناختم اون منو نشناخت ، گفتم تو دوران دانشجوئی اینقدر کلاه بردار نبودی!!!خلاصه ازش خریدم 13 تومن.
کمککککککککککککککککککککک.... ..
منظورتون اگه Clipart ها و Frames باشه که کاری نداره اگه فلدرهاش باشن خود عکساش موجود میباشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)