تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 371 از 461 اولاول ... 271321361367368369370371372373374375381421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,701 به 3,710 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

تعداد ستاره ها برای انجام کار های تکنیکی رو چجوری باید توی یه بازیکن زیاد کرد؟

2. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عرضم به خدمتت جناب خوشگل که خیلی ها مثل من فیفا رو واسه pc ارجینال دارن و احتمالش خیلی کمه که بشه این dlc رو مجانی بگیری و بریزی تو بازی .
    خداییش چی بگم . خیلی ها مثل من میگن پول زوره . ادم واسه یک بازی اینقدر پول بده ؟
    بعدش اینکه الان خوب یاد گرفتن چند ساله با استفاده از dlc ها کلی پول دوباره میزنن به جیب . هر چند الان فقط واسه فیفا به مشکل خوردیم وگرنه همیشه dlc ها رو هم مجانی میگیریم .
    سلام من پستاتون رو قبلا خوندم می دونستم که اورجینال خریدیفیفا 12 رو ایول به شما که ساپورت می کنی ولی خوب این پولی بودن دی ال سی اصلا ملالی نیست یادمه من دی ال سی های مافیا 2 رو واسه pc تمام کمال دانلود کرده بودم ولی ایکس باکس که خریدم دیگه نمی تونستم مفتی داشته باشم چون اون موقع هنوز گلیچ هـک کشف نشده بود... ولی دی ال سی رو دانلود کن و بریز و حالشو ببر
    اینم یه فیلم از تکنیک هایی که میتونید در بازی بزنید :

البته بگم که این Ability هایی که میبینید در تمام بازی کنان نیست حتی Messi !!
    وقتی سعید همه رو سر کار می ذاره فیلم کو بچه؟
    تعداد ستاره ها برای انجام کار های تکنیکی رو چجوری باید توی یه بازیکن زیاد کرد؟
    برای vp فقط تغییر می کنه برای بقیه ثابته و نمی تونی از داخل بازی تغییر بدی برای vp کافیه که توی آرنا هی تکنیک بزنی تا تا 5 ستاره برسه

4. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

EEEEE آرمین !! گذاشتم دیگه چرا افکار عمومی رو متشنج میکنی آخه !

راستی ببین فیلمو اگه دیدی حرکاتی که توش آموزش داده ناقصه بگو باز یه سرچ بکنم

ویرایش
    ای بابا !! مثل اینکه اشتباهی دستم خورده بود حذف رو زده بودم به جای Close

آپ کردم دوباره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by SamGun; 31-03-2012 at 15:03.

6. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام من پستاتون رو قبلا خوندم می دونستم که اورجینال خریدیفیفا 12 رو ایول به شما که ساپورت می کنی ولی خوب این پولی بودن دی ال سی اصلا ملالی نیست یادمه من دی ال سی های مافیا 2 رو واسه pc تمام کمال دانلود کرده بودم ولی ایکس باکس که خریدم دیگه نمی تونستم مفتی داشته باشم چون اون موقع هنوز گلیچ هـک کشف نشده بود... ولی دی ال سی رو دانلود کن و بریز و حالشو ببر

برای vp فقط تغییر می کنه برای بقیه ثابته و نمی تونی از داخل بازی تغییر بدی برای vp کافیه که توی آرنا هی تکنیک بزنی تا تا 5 ستاره برسه
    یعنی امکان داره بدون خرید dlc بشه اونو توی ارجینال ریخت . راستی این EP هستش . یعنی توی خود فیفا نیست ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی امکان داره بدون خرید dlc بشه اونو توی ارجینال ریخت . راستی این EP هستش . یعنی توی خود فیفا نیست ؟
    بله میشه مطمئنا میشه
    در این مورد چیزی منتشر نکرده EA که این dlc یک اکسپنشن کامل هست یا آنلاک کننده البته مسلما تلفیقی از هر دوشونه یعنی نصب این دی ال سی بعضی از فایل های موجود در فیفا 12 رو فعال می کنه اما حجم dlc مشخص میکنه که تا چه اندازه فایل قراره اضافه کنه... اینش خیلی مهم نیست مهم اینه که EA بتونه در قالب این اکسپنشن جو بازی رو متحول کنه طوری که گیمر اصلا حس نکنه داره همون فیفا 12 رو بازی می کنه

امیدوارم چند تا اچیومنت هم اضافه کنه تا انگیزه برای دانلود و بازی کردنش ایجاد کنه

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بله میشه مطمئنا میشه
    در این مورد چیزی منتشر نکرده EA که این dlc یک اکسپنشن کامل هست یا آنلاک کننده البته مسلما تلفیقی از هر دوشونه یعنی نصب این دی ال سی بعضی از فایل های موجود در فیفا 12 رو فعال می کنه اما حجم dlc مشخص میکنه که تا چه اندازه فایل قراره اضافه کنه... اینش خیلی مهم نیست مهم اینه که EA بتونه در قالب این اکسپنشن جو بازی رو متحول کنه طوری که گیمر اصلا حس نکنه داره همون فیفا 12 رو بازی می کنه

امیدوارم چند تا اچیومنت هم اضافه کنه تا انگیزه برای دانلود و بازی کردنش ایجاد کنه
    آرمین قضیه DLC جدید چیه ؟ همین Champions رو میگین ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله میشه مطمئنا میشه

راستی یه سوال . قضیه این اچیومنتها توی ایکس باکس چیه ؟ یادمه زمانی game for windows هم یه سری اچیومنت داشت که با انجامش به اکانتت پوینت میداد که میشد واسه مثلا خرید و ... خرج کرد . حالا توی ایکس باکس هم همینطوره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی یه سوال . قضیه این اچیومنتها توی ایکس باکس چیه ؟ یادمه زمانی game for windows هم یه سری اچیومنت داشت که با انجامش به اکانتت پوینت میداد که میشد واسه مثلا خرید و ... خرج کرد . حالا توی ایکس باکس هم همینطوره ؟
    نه توی ایکس باکس اچیومنت ها بی مصرف هستند ولی توی PS3 معادل اچیومنت تروفی رو داریم که واسه خرج کردن و خرید یه سری چیزا از شبکه PSN به درد می خوره... توی ایکس باکس یه گیم اسکور میده که صرفا جهت دلخوشی گیمره
    آرمین قضیه DLC جدید چیه ؟ همین Champions رو میگین ؟
    جام ملت های اروپا ایشالا اسپانیا می ره که مقام قهرمانیش رو تکرار کنه اول خدا و بعد تلاش و همت ماتادورها که می خوان یه بار دیگه غیرت اسپانیولی رو به دنیا نشون بدن
    خدایا کمکشون که یه بار دیگه دل ملت دوست داشتنی اسپانیا رو شاد کنن
    حس نوستالژی دست داد گل تورس به آلمان توی فینال یوره 2008 ،گل زیبای اینیستا به هلند توی فینال جام جهانی امسالم ایشالا یه اسپانیای قدرتمند رو شاهد خواهیم بود

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iraaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    محل سکونت رو نمیدونم ولی ...

پيش فرض

هورا اسپانیا هورا بارسلونا یا به قول عربا بارشیلونا D:
    سلام
    آقا اینی که میگفتن فیفا 2012 مشکل داره چی بود؟
    چند وقت پیش رفتم بگیرم مغازه دار گفت همه PES 2012 میخرن و فیفا 2012 مشکل داره .
    اگه مشکلی هست خواهشا بگین با هم حلش کنیم بلکه رفتیم خریدیم و حالشو بردیم
    ها؟
    بد میگم؟
    برم بگیرم مشکلی داشته باشه میام یقه شما رو میگیرم ها !
    Last edited by iraaaaan; 01-04-2012 at 16:13.

15. این کاربر از iraaaaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

هورا اسپانیا هورا بارسلونا یا به قول عربا بارشیلونا D:
    سلام
    آقا اینی که میگفتن فیفا 2012 مشکل داره چی بود؟
    چند وقت پیش رفتم بگیرم مغازه دار گفت همه PES 2012 میخرن و فیفا 2012 مشکل داره .
    اگه مشکلی هست خواهشا بگین با هم حلش کنیم بلکه رفتیم خریدیم و حالشو بردیم
    ها؟
    بد میگم؟
    برم بگیرم مشکلی داشته باشه میام یقه شما رو میگیرم ها !
    سلام
    دوست عزیز فیفا هیچ مشکلی نداره
    ایرانیا میخوان سلیقشون رو به دیگران تحمیل کنن.مثه همون فروشنده
    ببینید توی کل دنیا GTA به دلیل مشکلات اخلاقی ممنوعه ولی توی ایران محبوبترین بازیه و همه براش سر و دست می شکنن
    اگه شما دوست داری یه سر گرمی کوتاه داشته باشی و یا میخوای فوتبال تخیی بازی کنی پی ای اس

ولی اگه فوتبال دوست دارید که از بارسایی بودنتون معلومه و دوست دارید فوتبال واقعی بازی کنید فیفا بهترین گزینه ست

17. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •