خوبه،نه زیاد قویه نه زیاد ضعیفه..............
یه پاستوره داره به تمام CM,CAM های فیفا میارزه...............
خوبه،نه زیاد قویه نه زیاد ضعیفه..............
یه پاستوره داره به تمام CM,CAM های فیفا میارزه...............
داشتم بازی میکردم مساوی شد و بازی به پنالتی کشید پنالتی اخر رو اگه cpu گل میکرد باز هم پنالتی میزدیم ولی اگه گل نمیشد میباخت.بازیکن پنالتی رو زد به تیرک و از ناراحتی دستش رو گذاشت رو سرش ولی توپ چرخید و رفت خورد به دروازبانم و گل شد.ولی دیگه اونو حساب نکردن و من بازی رو باختم.
سلام بچه ها
ببخشید من میخواستم بدونم با دسته با کدوم کلید ها میشه دریبل زد؟
این دکمه انالوگ چه کار میکنه؟چجوری میشه تنظیمش کرد؟
مفهوم RS چی هست؟
واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید.
خوش تیپ خود فیفا 12 هم رایگان نیست که الان ملت نشستن دارن مفتی بازیش می کننمن خودم دستگاهم جی تگ شده هست و قرار نیست 1800 تا مایکی پوینت برای بازی خرج کنم به محض اینکه اومد PC بازها فایل هاش رو از سایت های پایریسی دانلود می کنن و می ریزن و حالشو می برن ما ایکس باکسی ها هم که جی تگ کردیم می شنیم از نت دانلود می کنیم و میریزیم رو کنسول و حالشو می بریم...
ولی ایکاش که مملکتمون اینطوری نبود که اینقدر استفاده پایریسی از محصولات سایبری رایج باشه دلیل اینکه امروز توی فیفا 12 شامل تیم ملی کشورمون نیستیم ولی تیم های مثل چین و نیوزلند هستند همینه
با یه تیم باید حال کنی من خودم با والنسیا شروع کردم و تا آخرشم ترک نخواهم کرد این تیم رو و فقط روی این تیم سرمایه گذاری می کنم تیم هم الان خیلی خوبه عشقم اینه که بازیکنانی رو که اسکوت هام پیدا کردن رشد بدم یه مشکل وحشتناکی که این مسئله داره اینه که این بازیکنان یوث (امید) تکنیکی نیستن و اکثرا درجه تکنیکی بودنشون یک یا دو ستاره اس این باعث شده با اینکه رشد می کنن و تبدیل به یه ستاره می شن نمی تونن دریبل بزنن خیلی بی برنامه هست یه بازیکن مدافع آخر پیدا کرده بودن برام این بازیکن 5 ستاره بود درجه تکنیکی بودنش آخه یه بچه 16 ساله که پستش مدافع هست چطوری می تونه درجه تکنیکی بودنش مثله رونالدو باشه؟ یعنی حتی بهتر از مسی که 4 ستاره اس!!! امیدوارم روی این مسائل کار کنه EA
به هر شکل من عاشق والنسیا هستم و این تیم رو برداشتم و کلی هم حال می کنم باهاش البته فعلا فیفا استریت بازی می کنم دی:
Last edited by Spaniuly; 30-03-2012 at 15:45.
سلام
با L2 و شوک سمت راست
دکمه آنالوگ راست برای دریبل زندن و شیرجه زدن درازبان در موقع پنالتیه
توی فیفا با دسته ی ایکس باکس 360 برای کامپیوتر کار می کنه
برای به کار انداختنش در این دسته های معمولی باید برین به این تاپیک
rs مفهوم right shock یا همون شوک راستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عرضم به خدمتت جناب خوشگلکه خیلی ها مثل من فیفا رو واسه pc ارجینال دارن و احتمالش خیلی کمه که بشه این dlc رو مجانی بگیری و بریزی تو بازی .
خداییش چی بگم . خیلی ها مثل من میگن پول زوره . ادم واسه یک بازی اینقدر پول بده ؟
بعدش اینکه الان خوب یاد گرفتن چند ساله با استفاده از dlc ها کلی پول دوباره میزنن به جیب . هر چند الان فقط واسه فیفا به مشکل خوردیم وگرنه همیشه dlc ها رو هم مجانی میگیریم .
چطوری میشه تو این بازی ضربه بغل پا فنی زد؟ مثل PES
سلام
RTرو با شوت بگیرید فنی می زنه
دیشب داشتم به یه هموطنی بازی میکردم 1 به 1 بودم تو حوطه حریفبودم با نانی یه ضربه فنی زدم رفت گل یه زره خوشحالی کرد ولی داور پنالتی گرفت و متاسفانه پنالتی رو گل نکردم نمیدونم چه مرگش بود داور من گل رو زدم و خوشحالی هم کردم .......![]()
اینم یه فیلم از تکنیک هایی که میتونید در بازی بزنید :
البته بگم که این Ability هایی که میبینید در تمام بازی کنان نیست حتی Messi !!
Last edited by SamGun; 31-03-2012 at 15:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)