باید اعتراف کرد که بارسا از اوجش فاصله زیادی گرفته، موارد زیادی هم دخیل هست، شاید مهم ترینش غیبت سه ماهه تیتو، افت نسبی ژاوی و وابستگی زیاد به درخشش مسی باشه، با وجود همه
این موارد و غیبت نفرات دیگه در شب گذشته این افت تا حدی بود که اثری از روحیه بازگشت به بازی یا انگیزه در این تیم دیده نمیشد و این بیشتر باید دلائل روحی روانی داشته باشه تا دلائل فنی؛ در
صورتی که یک بارسای آماده مثل بارسای 2009 مقابل بایرن قرار می گرفت قطعا بازی خیلی نزدیک تر و البته جذاب تر رو شاهد می بودیم.
در مورد واکنش های بعد از بازی: ببینید دوستان، اگر صحبت ها یا مواردی رو از سمت دوستان بایرنی می بینید که شاید توی بعضی از قسمت ها کمی تند باشه، این ها در واکنش به خلاصه کردن بازی
رفت در "آب دادن به زمین" و "صرفا داوری" (اون هم با نگاه یک طرفه و مثلا بدون اشاره به پنالتی) و موارد دیگه ای که قبل از بازی داشتیم، مثل اشاره های زیاد به اون بازی 0-4 سال 2009 در شرایطی
که در اون برهه زمانی بایرن جدای از نفرات غایبش در خط دفاع، دوران سراسر اختلافی رو در مدیریت داشت تا جایی که کلینزمن یک سال دوام نیاورد... یا موارد دیگه از جمله اینکه حتی یکی از بچه ها
خاطرم هست از لفظ "جوجه" برای بایرن استفاده کرد که عینا مصداق توهین آمیز بود ولی متاسفانه کوچکترین واکنشی ندیدیم.
حتی توی تاپیک یورو صحبت کردن راجع به تیم آلمان درجات آزادی بیشتری داشت(نظر شخصی)
صحبت های من در تایید همه صحبت های بعد از بازی نیست ولی باید قبول کنیم وقتی اون موارد رو توی یک بازه طولانی از یک سمت ببینیم، به طور طبیعی همچین واکنش هایی هم به دنبالش خواهد بود.
با این حال من از دوستان بایرنی و آلمانی هم قطار خودم درخواست می کنم دیگه موارد مربوط به گذشته رو مد نظر قرار ندن و رو به جلو نگاه کنن