FIFA 12 vid has questions for Kaka
یه مصاحبه 3 دقیقه ای با Kaka هست . کیفیت HD 720p . تا مدت محدودی مستقیم هست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FIFA 12 vid has questions for Kaka
یه مصاحبه 3 دقیقه ای با Kaka هست . کیفیت HD 720p . تا مدت محدودی مستقیم هست !
ای کاش از منبع اصلیش بر میداشتی . این مطلب نوشته احمدرضا ناطق الهی از ماهنامه بازی نما شماره 68 هست !
اون سایتی هم که من ازش این را گرفتم نوشته بود کار سایته خودشونه میتونید برید وببینید:wwebest.ir
در صفحه توییتر EA SPORTS FIFA گفته شد که تاریخ انتشار نسخه دمو هفته دیگه در نمایشگاه GamesCom اعلام خواهد شد.
یه سوال برام پیش اومد،البته تو تاپیک 11 هم میشد پرسید ولی گفتم اینجا بپرسم به درد امسال هم میخوره:
میدونید که فیفا توزیع های زیادی داری انگلستان و ایرلند،استرالیا،امریکا و ...
اون نسخه ای که تو ایران توزیع میشه کدومه؟
تفاوت گزارشگر هم دارند؟مثلا نسخه توزیع اسپانیا گزارشگر اسپانیولی داشته باشه؟توزیع ایتالیا ایتالیایی؟
بجز تفاوت کاور (و گزارشگر اگه فرق داره) و ریجن تفاوت دیگه ای شاهد هستیم تو توزیع ها؟ (بک گراند و اینجور موارد)
loooool
Wayne Rooney Gets FIFA 12 Hair Transplant
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره فرق میکنه.الان نسخه 360 فیفا 11 من گزارشگر انگلیسی اسپانیولی اتریشی (فکر کنم) داره فقط. ولی دوستم که ps3 داره همه گزارشگرا تو بازیش هست.حالا تو ایران چی گیر ما میاد معلوم نیست.یه سوال برام پیش اومد،البته تو تاپیک 11 هم میشد پرسید ولی گفتم اینجا بپرسم به درد امسال هم میخوره:
میدونید که فیفا توزیع های زیادی داری انگلستان و ایرلند،استرالیا،امریکا و ...
اون نسخه ای که تو ایران توزیع میشه کدومه؟
تفاوت گزارشگر هم دارند؟مثلا نسخه توزیع اسپانیا گزارشگر اسپانیولی داشته باشه؟توزیع ایتالیا ایتالیایی؟
بجز تفاوت کاور (و گزارشگر اگه فرق داره) و ریجن تفاوت دیگه ای شاهد هستیم تو توزیع ها؟ (بک گراند و اینجور موارد)
Last edited by JUSTIN11; 09-08-2011 at 00:47.
Who says skill moves aren't used to score goals in 'real' football games?
این واقعا خیلی باحال شده گرافیکش..بقیه بازیکنا همین جوری تغییر میکنن یا فقط رونی؟!
این کدومش مال fifa12هست راستیه یا چپیه؟
اون که من هم گرفنم انگلیسی+اسپانیایی و سوئدی داره
سمت راست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)