آخه بازی چیزی هم نداره که بخواد انقدر سنگین باشه
من سیستمم اینه ولی دیگه با حد اقل تنظیمات باید 28 فریم بده که!
ram:4 gb ddr3
vga:9600 gt
cpu:یه خورده ضعیفه g530
dx:10
آخه بازی چیزی هم نداره که بخواد انقدر سنگین باشه
من سیستمم اینه ولی دیگه با حد اقل تنظیمات باید 28 فریم بده که!
ram:4 gb ddr3
vga:9600 gt
cpu:یه خورده ضعیفه g530
dx:10
سلام..
میخواستم بگم این بازی اونقدر هم که میگن بازی مزخرفی نیست..
من بازی کردم..ارزش یکبار بازی کردن رو داره..حداقل اونایی که سه نخسه قبلی رو روی ps1 بازی کردن.پیشنهاد میکنم این نخسه رو بازی کنن.
درسته به پای سری بازی های RE نمیرسه..ولی نقاط مثبت بازی کاورگرفتن + حرکت هنگام شلیک کردن هست که تو شماره 4 و 5 خیلی اذیت میکرد....گرافیکشم خوبه...
اونایی هم که مشکل افت فریم دارن من تنظیمات رو آوردم medium..گرافیک بازی زیاد پایین نمیاد..خیلی خوب شده لگ نمیزنه..بهتره با dx9 بازی کنین...
خیلی گند بود این بازی :-&
پنج دقیقه بیشتر دووم نیاوردم حیف وقتی که واسه دانلودش گذاشتم:|
یعنی حیفه دی وی دی رام مبارک و هارد مبارک را صرف نصب این بازی کرد... خاک تو سرشون![]()
خداییش من هر چی بازی شروع کنم تا تهش نرم ول کن نیستم ولی چند وقتی هست تعداد بازی های مزخرف روز به بوز داره زیاد میشه.اینو اومدم شروع کردم چپتر یک رو رفتم گفتم اولش بود. چپتر دو رو هم رفتم گفته الان دیگه یکم یکم بازی پیشرفت میکنه دیدم هیچ فرقی نکرد .نه داستانی , نه گرافیکی , نه گیم پلی .به قول دوستان حیف برقی که برای دانلودش رفت. خدا وکیلی دلم برای کسایی میسوزه که الان هر دونه دی وی دی رو تو این بی پولی ,1000 تومان پول میدن.
این دیگه چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟
باید یه خشاب تو سر اون سربازا خالی میکردی تا بمیرن.
به نظرم 5-6برابر اون چیزی که میگن مزخرف بود!
واقعا گند زدن
یه وقت خریت نکنین این بازیو بخرین حالم به هم خورد ازش![]()
با سلام لطفا کد نسوز یا سیو مراحل راکون سیتی رو اگر دارین بذارین . من نمیدونم چند مدل از این راکون سیتی منتشر شده اما هر سیوی که از نسخه پی سی دارین بذارین بالاخره یکیش جواب میشده
من که رفتم مغازه بگیرم ولی دم فروشنده گرم که گفت بازیش آشغاله وگرنه اگه میگرفتم که!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)