این بازی مبارزاتش اعصاب منو خورد کرده....همش میمیرم..
کسی میتونه بگه باید از چه دکمه هایی استفاده کرد تا بهتر مبارزه کنن؟
رو کاراکتر من زده injured چیکار کنم اوکی بشه؟؟
این بازی مبارزاتش اعصاب منو خورد کرده....همش میمیرم..
کسی میتونه بگه باید از چه دکمه هایی استفاده کرد تا بهتر مبارزه کنن؟
رو کاراکتر من زده injured چیکار کنم اوکی بشه؟؟
از پوشن های اینجوری کید استفاده کن .
نفهمیدم ! یعنی نتونستی arishok رو بکشی؟ خب اگه ریلیک رو ایزابلا بگیره و رد کنی که کاون ها ایزابلا رو با خودشون ببرن دوئل می کنی با آریشاک. اونوقت می تونی بکشیش دیگه. ( راحت با health potion میشه کشتش. دمیج وارد کن ، هلثت که کم شد برگرد عثب یک پوشن بخور دوباره دمیج بزن )
آفرین. این دقیقا همون پیش رومنسه !!!!
اسم س*س هست ، ولی توی بازی بهشمی گیم رومنس. رومنس وقتی رابطه ات با رفیقت خیلی خوب بشه امکان پذیر میشه. اونوقت ..... . ولی این رومنس اصلی نبود . این پیش رومنس بود.
اتفاقا من با Andres و merrill هم پیش رومنس داشتم.
نه این جز داستان نیست ، می تونی اصلا این کارو نکنی.
نه دیگه. اهمیت نده به این چیزا
دیلیت رو بچسب بعدش یک دو نقطه دی بزن تموم !
منظورتون ازریشه ها origin ست؟ این طوری ترجمه نکنید ! بگید DAO .
آره. فرق اون چنونی نکرده. فقط بجای یک دکمه زدن هی باید اونو بزنی تا اتک بده.
داستانش از قبلی بدتره.
نه . اون پیش رومنس بود. حتما باید رابطه ات رو 100 درصد کنی و بهش پیشنهاد بدی که باهات بمونه.
حتما ابزار خودت و همراهاتو قوی تر کن. و جدید تر هاشو بخر. به موقع از اسپل ها استفاده کن.
از هلث پوشن و استامینا پوشن درست استفاده کن. از قسمت تاکتیک ها هم همچنین.
و اصلا نذار کسی تون بمیره.
اگه کسی بمیره بعد از پایان نبرد زنده میشه ولی به حالت مجروح یا injured . اون جور مواقع خون اون طرف ته ته پر نمیشه و ضربه زیادی بهش می زنه. حتما یک injured kit بهش بده.
توی نسخه ی قبلی مثلا سه نوع اینجورید پوشن داشتیم. هر کدوم یک مقدار زخم رو بهبود می داد. مثلا شکستگی سر یا خون ریزی . ولی توی این بازی خیلی ساده ترش کردن.
امروز آندرس حسودی کرد و گفت چرا به یک blood mage گفتی که بیاد پیش خودت زندگی کنه. ( منظورش مریل بود ) می خواد تورو شیطانی کنه. منم بهش گفتم ما دوتا باهمیم ، به توچهمریل هم بهش گفت حسودیت میشه؟؟؟؟
بدبخت آندرس یک جاییش سوخت
![]()
یک High dragon هم کشتم. وای چقدر سخت بود ! بدبخت شدم.
آقا من با دستای خودم این فلمت رو کشتم ، چرا اینجا هم هست آخه ؟
سیو هامم که بردم اون تو ، چرا اومده اینجا باز ؟ هنوز اون قسمت ِ داستان نرسیده از لحاظ زمانی شاید هم ؟
خوب منم بازی رو شروع کردم.
چون با یکی از دوستام کل کل داشتم مجبور شدم رویه Nightmare برم که اصلا خوشایند نیست ( و توصیه نمیشه چون غیر عادی سخته )
یادمه سره دوئل ایزابلا با اون پسره حدود 30 دقیقه ای کار کردم روش! آخرم همه ی اون سربازاشو کشتم و خودش رو اسکول کردم!! ( یعنی حی چرخوندمش نمیتونست بزنهالبته شانس آوردم اولش به ایزابلا چسبید و چون ایزابلا هنوز از گروه نبود نمیمرد وگرنه کارم تموم بود)
یک استراتژیه خیلی مفید و کمی نامردیاینکه اول تمامیه گروهت رو عقب نگه داری ( Hold کنی ) و بعد با یک تانک ( من هیرو اصلیمو تانک کردم ) بری و دشمنا رو جایی که هم گروهیاتو گزاشتی بیاری بعدشم یک Taunt و ... تقریبا بدونه این روش من به هیچ عنوان نتونستم رد کنم! ( اون قسمت که وارد یک Ruins میشیم که توش رتیل داره ، اونجایی که Arcane Mage میاد من نیم ساعت داشتم فکر میکردم چجوری بزنمش حتی داشتم به ترکیب بندیه Ability هایه خودم شک میکردم که اینطور نشد
تانکمم ماشالله تانکه
)
امروز ساعت 10:30 بیدار شدم تا الان داشتم یکسره بازی میرکدم ( ناهارو الان خوردم ) بسی جذاب بود حداقل واسه من چون هربار که میمردم بیش تر ترقیب میشدم که دوباره برم ( تقریبا تو هر جنگی یک بار رو میانگین میمردم دوباره میومدممخصوصا اوایل بازی که هیچی نداری خیلی سخته! سره اون Ogre من ..ها دادم
)
بازی خیلی از آیتم ها و کارهایه اضافی رو برداشته!
مثلا ما Minor Health داشتیم Health و Major Health ( اگه درست گفته باشم ) داشتیم که تا اینجا همشون یکین!
همین موضوع در مورده Injury Kid هم بود که اونم نیست.
خیلی از خوردنی هایه اکتیوی داشتیم که بهت Resistance و ... میداد اونم تا الان ندیدم.
امیدوارم که اسلحه ها تنوعشونو تا اینجا حفظ کنند چون مثلا تویه DAO یک کوئست بود که بهترین Sword بازی رو میداد ( که خیلی هم سخت بود ) یا مثلا کوئست ست لباس و ... که واقعا امیدوارم اینا باشند.
Spell ها به نسبت قبل خیلی کم ترن هرچند که اون Upgrade Spell واقعا یکی از نقاط ضعف DAO بود که خوب برطرف شد به قیمت کم شدن تعداد Spell ها ( مثلا تویه DAO دیگه Heal برایه Mage آخره بازی تاثیره زیادی نداشته! اما بجاش الان تویه قسمت Creation که مخصوص Mage Supporter هست من هیچی جز Heal ندیدم تویه DAO خیلی چیزایه باهال تری داشت مثلا Heal دسته جمعی ، Regenerate و ... که واقعا موندم چجوری میتونم بدونه اینا تا آخر برم؟!! آخه چرا اینا رو برداشتن؟ )
Skill که من اصلا ندیدم کجائن اینا؟فقط چند تا فروشنده یک چیزایی میگفتن که اگه تویه اون حد باشه واقعا خیلی کمه!
ست هایه هم گروهیا هم که یکی شدن من نمیدونم این دیگه چیه؟!! اگه واقعا قابلیت Upgrade نداشته باشه ست هاشون که آخره بازی خیلی ضعیف میشن!! چون لباس که دیگه نمیشه واسشون گزاشت!فقط میمونه 4 تا رینگ و Belt و گردنبند و سلاح که اینا کاره آرمور و Enchant هایه رویه آرمور رو نمیکنه!! وای که چرا آخه اینقد پسرفت؟
تا اینجا که اومد تعداد Side Quest ها به شدت نسبت به نسخه ی 1 پایین اومده اما بجاش کمی طولانی تر و قشنگ تر شده.
شب و روز هم جالبه حداقل اینو میدونم که دیگه امنیتم تویه روز تامینه!
در مورد روابط کاراکتر ها من نمیدونم الان که نمیشه باهاشون همیشه حرف زد پس چطوری میخوام Romance ایجا کنم و باهاشون Friendly بشم؟!!!! والا Gift هم که منقرض شده !! همه چی نابود شده بازی کاملا ساده شده آخه چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
راستی States بازی کجایه؟
من یه سوال دارم. من بازی رو تموم کردم ولی isabella رو پیدا نکردم.من حتی ندیدمش که بخوام بگم بمونه یا بره؟
صحبت فقط توی کوئیست های companion میشه کرد.
بازی آمار هم نداره
گیفت هم هر کسی داره. ولی 2 تا ! مثل گیفت های مخصوص توی Origins .
ولی Nightmare چطوری رفتی؟ باور نکردنیه! اون High dragon رو کشتی؟بدبخت میشی . من گذاشتم روی ایسی تا تونستم بگذرونم!
الان هم یک زره ای گرفتم قدرت دفاعی 321. شما زره تون چنده؟
و یک خواهش دیگه. هر کی اگه تونست عکس کارکترشو بذاره.
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
خب هیچی. باید توی Act 1 میرفتی hanged man tavern تا اونو پیدا می کردی ، وگرنه انگار نه انگار چنین شخصی هست.
راستی اینو بخونید جالبه :
من سیو قبلی رو ایمپورت کردم. توی Origins الیاستر رو شاه نکردم. امروز رفتم hanged man tavern الیاستر رو دیدم دیپرسیکی بهش گفت بیا بریم ، بعدش رفت
همین
![]()
مبین امروز چه قدر برای من و تو عین هم بوده!امروز آندرس حسودی کرد و گفت چرا به یک blood mage گفتی که بیاد پیش خودت زندگی کنه. ( منظورش مریل بود ) می خواد تورو شیطانی کنه. منم بهش گفتم ما دوتا باهمیم ، به توچه مریل هم بهش گفت حسودیت میشه؟؟؟؟ بدبخت آندرس یک جاییش سوخت
یک High dragon هم کشتم. وای چقدر سخت بود ! بدبخت شدم.
اتفاقا برای منم این قضیه حسودی آندرس و اون High Dragon پیش اومد ولی High Dragon رو دیدم یکمی سخته فعلا بی خیالش شدم
بابا تو خیلی باحالی!چون با یکی از دوستام کل کل داشتم مجبور شدم رویه Nightmare برم که اصلا خوشایند نیست ( و توصیه نمیشه چون غیر عادی سخته )
حداقل بار اول اصلا نمیشه رو این درجه رفت من که اصلا طرفش نرفتم چون باتوجه به اینکه بازی تغییر کرده و بار اول هم زیاد باهاش آشنا نیستیم خیلی طول می کشه تموم بشه!
یعنی واقعا با این درجه می تونی اون High Dragon رو بکشی؟!
فکر کنم باید یه چند روزی فقط برای کشتن اون وقت بذاری یا اینکه درجه سختی رو کم کنی
از نظر سلاح و زره مطمئن باش که صد در صد تنوع بالایی داره. فقط جالبه که پیش نیاز های اونا یکمی تغییر کرده و یکمی بری مشخصهامیدوارم که اسلحه ها تنوعشونو تا اینجا حفظ کنند چون مثلا تویه DAO یک کوئست بود که بهترین Sword بازی رو میداد ( که خیلی هم سخت بود ) یا مثلا کوئست ست لباس و ... که واقعا امیدوارم اینا باشند.
دقیقا میشه بگی چی میگی؟!Spell ها به نسبت قبل خیلی کم ترن هرچند که اون Upgrade Spell واقعا یکی از نقاط ضعف DAO بود که خوب برطرف شد به قیمت کم شدن تعداد Spell ها ( مثلا تویه DAO دیگه Heal برایه Mage آخره بازی تاثیره زیادی نداشته! اما بجاش الان تویه قسمت Creation که مخصوص Mage Supporter هست من هیچی جز Heal ندیدم تویه DAO خیلی چیزایه باهال تری داشت مثلا Heal دسته جمعی ، Regenerate و ... که واقعا موندم چجوری میتونم بدونه اینا تا آخر برم؟!! آخه چرا اینا رو برداشتن؟ )
Skill که من اصلا ندیدم کجائن اینا؟ فقط چند تا فروشنده یک چیزایی میگفتن که اگه تویه اون حد باشه واقعا خیلی کمه!
آخه اتفاقا Spell و Talent ها خیلی متنوعن و توی این 30 ساعتی که من رفتم به نظرم اگه اونا بیشتر نشده باشن دیگه کمتر هم نشدن! یه نگاهی قشنگ به اون درخت مهارتی بنداز. یکمی درخت مهارتی تغییر کرده شاید به خاطر همین فکر می کنی کمتر شده. بعد جالبه که هر شخصیت یه Specialization مخصوص به خودش رو داره که شماره قبلی به این صورت نبود بعد تازه اگه باهاشون رابطه بهتر بشه یه مهارت مخصوص اونا هم باز میشه!
بعدشم کلا فاصله کلاس ها با هم کمتر شده و به خاطر همین اینجوری نیست که با جادوگر بری راحت همه رو نابود کنی
در مورد Skill ها هم خب توی level up حذف شده ولی یه سری از اونا توی جاهای دیگه گنجونده شدن
مثلا poison ها یا potion می تونی از جاهای مختلف بخری و استفاده کنی که اونا هم یه شرایط خاصی دارن
عجله نکن به اینا هم می رسیست هایه هم گروهیا هم که یکی شدن من نمیدونم این دیگه چیه؟!! اگه واقعا قابلیت Upgrade نداشته باشه ست هاشون که آخره بازی خیلی ضعیف میشن!! چون لباس که دیگه نمیشه واسشون گزاشت!فقط میمونه 4 تا رینگ و Belt و گردنبند و سلاح که اینا کاره آرمور و Enchant هایه رویه آرمور رو نمیکنه!! وای که چرا آخه اینقد پسرفت؟
برای اونارو نمی تونی عوض کنی ولی در جاهاش مختلف ممکنه یه سری آپگرید مخصوص هر کارکتر پیدا کنی یا اینکه از یه سری جاها بخری. بعدشم لباس بعضی ها ممکنه تغییر کنه که نمی خوام لو بدم خودت بری می فهمی. مثلا برای مریل یه لباس خیلی قوی میاد.....
اینجا رو هم عجله نکندر مورد روابط کاراکتر ها من نمیدونم الان که نمیشه باهاشون همیشه حرف زد پس چطوری میخوام Romance ایجا کنم و باهاشون Friendly بشم؟!!!! والا Gift هم که منقرض شده !! همه چی نابود شده بازی کاملا ساده شده آخه چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
روابط به جاهای مختلف ربط داره. یکی اینکه در حین ماموریت های هم گروهی ها کی باشن و چه کارایی کنی که ممکنه رابطه ات با اونا خوب یا بد باشه که خودش اون زیر می نویسه
بعد یه سری ماموریت ها در بخش companion طبقه بندی میشن که مخصوص هم گروهی هان و نسبت به شماره قبلی خیلی بیشتر شدن و دیگه هر شخصیت یه ماموریت نداره و هر کدوم چندین ماموریت دارن که به مرور داده میشه. اونارو اگه درست بری می تونی بهشون نزدیک تر و محبوتر بشی. هدیه هم داره که از جاهای مختلف گیر میاری و توی همون ماموریت های companion میاد و خودش هم میگه به کی باید اونارو بدی
بعد جالبه باید طرف مقابلت رو بشناسی چه مدلیه. الان مثلا ایزابلا وقتی باهاش صحبت می کنی اون گزینه شوخی رو انتخاب کنی خوشش میاد و شوخی می کنه. کلا این ایزابلا در این مکالمات که هم گروهی ها به هم میگن خیلی چیزای جالب و خنده داری میگه به اونا توجه کن
بعد راستی تو که دنبال یه موریگان جدید بودی به نظرم تلفیقی از ایزابلا و مریل می تونن تقریبا مثل اون باشن
به نظرم بهترین شخصیت اون مریل هستش و سعی کن همیشه اونو توی گروهت بذاری. اون Specialization که داره فوق العاده ست سعی کن اونارو بیشتر بهشون اختصاص بدی. به اون آخری هاش که می رسه که با توجه به که این spell ها برای blood mage حساب میشن دیگه همه رو کلهم نابود می کنه!
بهتره یه تاپیک در مورد
مشکلات رومنس و اجرای ان در دراگون ایج بزنیم که حل بشه همه چی کلی هم بازی تو این سبک داریم امسال با حال میشه.![]()
بهتره یه تاپیک در مورد
مشکلات رومنس و اجرای ان در دراگون ایج بزنیم که حل بشه همه چی کلی هم بازی تو این سبک داریم امسال با حال میشه.
حامد اتفاقا برای خود من رومنس اون چنان مهم نیست و اون چیزی که همه فکر می کنن و در نظر دارن نیست!....
بیشتر دیالوگ ها و واکنش افراد در این قضیه ها جالبه و مثلا به خاطر صحنه و اینا نیست و کلا اینجوری نیست که این چیزا باعث جذابیت بازی بشن!! کلا آدم دوس داره ببینه که شخصیت هر کسی به چه صورتیه و ممکنه مثل شماره قبلی با توجه به یه سری چیزا که پیش میاد نوع رفتار و شخصیت اون فرد تغییر کنه یا نه
راستی پست دوم تاپیک رو بخواید ویرایش می کنم و در مورد هر چیزی که خواستین به انتخاب خودتون به مرور توضیح میدم مثلا کارکتر ها و داستان و رومنس و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)