چیزی بهت جایزه نداده تازه ازت 100 تومن هم کم کرده برو حالش رو ببر![]()
چیزی بهت جایزه نداده تازه ازت 100 تومن هم کم کرده برو حالش رو ببر![]()
ممنون از جوابتون
یعنی نمیشه دستی خودت کانکشن درست کنی بدون پی سی سویت ؟؟ یه جا نوشته بود ولی مال دو سه سال پیش بود فکر کنم اون شماره که گفته بود برای isp اشتباه بود وصل نشد کسی اگه میدونه بگه![]()
ميشه ...
يه کانکشن مثل ديال آپ درست کن ... تو تنظيمات مودمش اسم گوشيت رو انتخاب کن .... در قسمت شماره گيري اين عدد رو بزن :
#1***99*
يوزر و پسورد رو هم خالي بزار ...
و Dial رو بزن...
گوشي بايد در حالت PC به کامپيوتر وصل باشه
واسه من که نشد دیال آپ درست کنم. اگه میشد خیلی خوب بود!
کی اینطوری کانکت میشه؟ با ساختن یه دیال آپ؟
نه دیگه 100 تومنی که پریده بود برگشت سر جایش ما فقط توی این مسابقه شرکت کردیم یه ورودی 100 تومنی دادیم وارد شدیم موقع جایزه هم بهمون 100 تومن جایزه دادن
دوستم مسیج زده میگه آخ ایرانسل دستت به خشتکت با این جایزه دادنتواسه اون هم همینجوری شده
عزیز پی سی سوئیت یه نرم افزار برای مدیریت داخل تلفن شماست ربطی به گوشی نداره
شما باید اول می باست درایور گوشی رو نصب کنید تا گوشی به مودم تبدیل بشه با ساخت کانکنش چیزی حل نمیشه وقتی که گوشی شناخته نشده
مثل این می مونه که من اسپیکرم رو به خروجی کارت صدا نصب کنم و ولی درایورش رو نصب نکنم و برم اهنگ گوش بدم آیا به نظرت همچین چیزی میشه ؟ صدایی از اسپیکر به گوش میرسه ؟ مسلما جواب خیر هست دیگه.
شما باید درایورش رو نصب کنید که سامسونگ متاسفانه همچین درایوری رو بیرون نداده اگر نه کار منو راحت میکرد دیگه مجبور نبودم دو ویندوزه باشمتا الان صد دفعه این مسئله رو تکرار کردم.
وقتی درایورش شناخته نشده همه این راهها به بن بست میخوره عزیز
این روش وقتی درسته که گوشی شناخته شده باشه. خواهشا اول به سئوال طرف توجه کنید سئوالش رو بررسی کنید امکان سنجی کنید و بعدا جواب بدهید الان این بنده خدا میره کانکشن رو میسازه توقع داره بره تو اینترنت ....
ولی تا سر کوچه هم نمیره
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
منتازه 2 تا هم دارم یه وقتهایی این یکی هنگ میکنه میرم اون یکی رو روشن میکنم سیستم از هنگی نجات پیدا میکنه.
ممنون از جوابتون
به خدا می دونم پی سی سوئیت چیه !!!
اخه این رفیق ما نوت بوک داره سون روشه پی سی سوئیت روش نصب میشه ولی وقتی با usb وصل می کنی گوشی رو نمی شناسه ولی با بلوتوث میشناسه بعد که کانکت اینترنتو می زنی ازت یوزر پسورد این چیزا می خواد مثله دایل آپ بعد من گفتم شاید شماره رو داشته باشم وصل شه درضمن توی device manager گوشی رو به عنوان مودم شناخته بود حتی با usb ولی مشکلش پی سی سوئتش !!
اصلا ولش کن یارو بی خیال شد می خواد یه k750 بگیره
از همه دوستان ممنون
اگه توی دیوایس منیجر گوشی رو شناخته باشه که حله مشکلی نیست !
شما وقتی که کنترل پنل رو باز میکنی و کانکشن رو میبینی برو نگاه کن ببین مودم سامسونگ رو شناخته ؟ میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ؟ معمولا داخل detail کانکشن به این مورد اشاره شده یه نگاه بنداز .
اگر شناخته بود که مشکلی نیست این شماره رو وارد کنید.
#98*
ستاره نود و هشت مربع
و کانکت میشه ( من فکر کردم نشناخته اگر شناخته که موردی نداره )
یک چک بکن ببین جواب میگیری یا نه.
آهانمن حواسم نبود بسته جایزه رو بسته GPRS خوندم
![]()
سلام ، این دو تا با اون روتر ایسوس چه فرقی داره ؟ آخه اون ایسوسه که گفتی سیم کارت نمیخوره ولی این دوتا میخوره ، اینا کار اونو انجام میدن ؟
باز هم از جواب و پیگیری شما ممنون
اصلا من از همون اول همین کد می خواسنم حالا بهش می گم استفاده کنه ببینه چی میشه جوابو بهتون می گم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)