تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 44 اولاول ... 27333435363738394041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض شکایت باشگاه استقلال از خسرو حیدری

در پی صحبت‌های نامربوط خسرو حیدری در گفتگو با یکی از خبرگزاری و اتهامات واهی او نسبت به مسئولین باشگاه استقلال،کمیته حقوقی این باشگاه از این بازیکن به دادگاه شکایت کرد.
    کمیته حقوقی باشگاه استقلال در شکایت خود از خسرو حیدری از دادگاه درخواست کرده با توجه به اینکه اتهامات او نسبت به مسئولین این باشگاه به هیچ وجه صحت ندارد و موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود لذا نامبرده باید در دادگاه حاضر شده و نسبت به حرف‌های خود با ادله و سند پاسخگو باشد.

لازم به ذکر که خسرو حیدی رفته به تیم سپاهان...

گردآوری: گروه خبر سیمرغ

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مدافع پرسپولیس از موناکو فرانسه می آید

بازیکن ایرانی - فرانسوی مورد نظر دایی در تیم امید موناکو فرانسه عضویت دارد و قرار است در اردوی دورتمند به جمع سرخپوشان پایتخت اضافه شود.

این بازیکن که هنوز نامی از او برده نشده 23 ساله است و در تیم امید های موناکوی فرانسه توپ می زند. بازیکن ایرانی الاصل تیم موناکوی فرانسه در اردوی آلمان به جمع پرسپولیسی ها اضافه می شود.

پس از اینکه حبیب کاشانی در مصاحبه ای در روزگذشته اعلام کرد پرسپولیس با یک بازیکن ایرانی در فرانسه به توافق رسیده است امروز خبر رسید که همه کارها تمام است و این بازیکن در اردوی آلمان به جمع پرسپولیسی ها می پیوندد.

این در حالی است که طبق شنیده ها پرسپولیس قرار است دو بازیکن خارجی دیگر هم جذب کند که طبق گفته مسئولین باشگاه یکی از آنها مدافع است.

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

عرفان اولروم در راه پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس :
    اولروم بازیکنی است که احتمال پرسپولیسی شدنش در روز های آتی بسیار زیاد است.

به گزارش مرجع خبری و به نقل از روزنامه پرسپولیس در صورتی که محسن خلیلی با پرسپولیس به توافق نرسد عرفان اولروم به جمع سرخپوشان اضافه خواهد شد.
    اولروم که بازیکن آزاد به شمار می آید و قرار دادش با تراکتورسازان به اتمام رسیده مذاکراتی را با پرسپولیسی ها انجام داده و اگر خلیلی تا آخر هفته با سرخپوشان به توافق نرسد این بازیکن سیه چرده جانشین او در فهرست علی دایی خواهد شد.

البته پرسپولیسی ها در روزهای گذشته مذاکراتی را هم برای جذب وحید هاشمیان انجام داده اند اما طبق شنیده ها هاشمیان یک پیشنهاد خوب خارجی دارد که اگر با آنها به توافق نرسد به پرسپولیس جواب خواهد داد.
    طهماسبی و نوروزی نیز گزینه های دیگر پرسپولیس هستند. این احتمال وجود دارد که امروز پرسپولیس با یکی از این گزینه ها قرارداد امضاء کند.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگه الروم پرسپولیسی بشه حتما نیمکت نشین میشه در غیر این صورت اگه بازی کنه از الان به هوادارای پیروزی تسلیت میگم فصل قبل که رو اعصاب ما داشت شنا میکرد !

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

صداقت را در استقلال جا گذاشتی آقای خسرو حیدری!

دروغ گفتن بدترین اتفاقی است که ممکن است رخ دهد به ویژه آنکه معمولا انسانی که دروغ می‌گوید فراموشکار هم می‌شود و خودش خودش را لو می‌دهد.

..........

زمان قاضی خوبی است و البته قضاوت زمان به اندازه قضاوت وجدان قدرتمند نیست و حالا هر دوی این قاضی‌ها می‌توانند قضاوت کنند.

در نهایت خسرو خان حیدری؛ صداقت داشته باش و بگوید پول را بیشتر از هواداران استقلال دوست داشتم.
    کاش یه کم معرفت جان واریو رو داشتی آقای حیدری . اون حداقل اومد باشگاه و اول با استقلال مذاکره کرد و بعد رفت اصفهان !!!
    تو که 10 روز گوشیت رو هم جواب ندادی !!!!!
    تو سایتها بهانه های مسخره اش رو خوندید !!!!!!!! خودش هم نفهمیده چی گفته !!!!!
    1 میلیارد نوش جونت حیدری . استقلال بزرگتر از اونی هست که امثال تو بخاطر پول دورش بزنن و دچار مشکل بشه !!!!!

متاسفانه دیگه فوتبال و زیبایی ها و جذابیت قبلی رو نداره
    امروزه فوتبال با صنعتی شدنش فقط اسمش رو یدک میکشه
    شما ببینید وقتی جام های جهانی قبلی رو میدید چقدر ادم لذت میبرد
    خدا شاهده بیشتر دوستان فوتبالیم فقط نتایج رو دنبال میکنند
    و همش میگن یاد فوتبال اون روزها بخیر
    چند ساله که استقلال رو با زیبایی های بازیهای خسرو فرهاد وحید مجتبی و ... دنبلا میکنم
    خدا میدونه که از سال 1372 تا به حال به استقلالی بودنم افتخار میکردم ، اما چه سود که حالا با این قراردادهای کهکشانی باید هر روز منتظر خبر جدیدی در این تاپیک باشیم ، کی رفته کی پول بیشتری میخاد
    درسته که قرارداد و دستمزد و پاداشی و هر چیز دیگه ای هم مهمه
    ولی ارزشش رو داشت که فرضا بازیکنی مثل نیکبخت واحدی که هم در استقلال و هم در پیروزی تا به اوج میرسید خودش رو به حاشیه میبرد ، چند روز پیش از قول نیکبخت خوندم : نمیذارم از فوتبال محوم کنند

امثال ریوالدو فقط برای اینکه کسر شانشان میشد که یک کم کمتر بگیرند خودشون رو خراب کردند
    یادتون هست که یک فصل ریوالدو در هیچ تیمی نبود و اخرش هم سرنوشت جالبی نصیبش شد

این همه دل هواداران استقلال به امثال خسرو خوش بود ( که خداییش خداییش خداییش غیرتی بازی میرد )
    حالا به خاطر قرارداد بهتر به یک تیم دیگه رفته ، به نظر شما دید مردم اصفهان به بازیکنی که اینگونه تیمش رو ول میکنه باید چطور باشه ؟

امیدوارم هیچ وقت از اون خسرویی که در استقلال میشناختیم کم نشه ، چون تیم ملی به امثال اون احتیاج داره

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خطيبي با تراكتورسازي قرارداد بست، خلیلی در حال مذاکره

* رسول خطیبی، مهاجم فصل گذشته گسترش فولاد با تراكتورسازي تبريز قرارداد امضا كرد.

* قرار است فردا محمد نصرتي با اين تيم قرارداد امضا كند.

* اكنون نيز محسن خليلي در باشگاه تراكتورسازي حضور دارد و در حال مذاكره با مسئولان اين باشگاه است.

* ميثم بائو هافبك سابق تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال، سرانجام قرارداد خود را با باشگاه شهرداري تبريز به ثبت رساند تا به مدت دو سال در اين تيم بازي كند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

دايي: قرارداد متمم را امضا مي‌كردم 3 ماه بيشتر سرمربي تيم ملي مي‌ماندم

کانون هواداران پرسپولیس:
    سرمربي پرسپوليس با بيان جزئيات جديدي از قراردادش گفت: در صورتي كه متمم مدنظر فدراسيون را امضا مي‌كردم 3 ماه بيشتر سرمربي تيم ملي مي‌ماندم. علي دايي درباره آخرين شرايط پرسپوليس و ماجراي متمم قراردادش با فدراسيون صحبت‌هاي زير را مطرح كرد:

اردوي اردبيل را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
    اردوي خيلي خوبي برگزار كرديم و از روز شنبه تا جمعه به مدت يك هفته، 15 جلسه تمرين خيلي خوب و مفيد را انجام داديم و بعد از بازگشت به تهران بعد از يك روز استراحت مجددا تمرينات خود را از روز گذشته آغاز كرديم.
    تمام بازيكنان در اردو با شما بودند؟
    يكي دو تا از بازيكنان ما به خاطر اينكه با باشگاه قبلي خودشان تسويه حساب كنند و كارهاي مالياتي خودشان را انجام دهند با ما نبودند اما از امروز خدا را شكر همه بازيكنان را در اختيار داريم تا استارت محكمي بزنيم.
    اردوي آلمان را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
    ما از نهم كه روز چهارشنبه مي‌شود، اردوي خودمان را تا 19 تير در دورتموند آلمان برگزار مي‌كنيم. سعي مي‌كنيم از لحاظ بدني بيشتر كار كنيم و دركارهاي تاكتيكي نيز به هدف خود برسيم.
    بازيكن جديدي در اين اردو خواهيد داشت؟
    انشاءالله سعي مي‌كنيم دو بازيكن جديد را بگيريم تا ليست ما كامل شود.
    آقاي دايي بالاخره ماجراي محمد پروين با باشگاه پرسپوليس چه شد؟ آيا به او احتياج داريد؟
    از موقعي كه تمرينات را شروع كرديم محمد پروين اصلا در تمرينات ما حضور پيدا نكرد. كساني كه باشگاه آنها را از روز اول مازاد اعلام كرده در كنار ما بودند اما از پروين خبري نشد. همه آمدند و تمرين مي‌كنند چون با باشگاه قرارداد دارند.
    نگفتيد تكليف پروين چه مي‌شود؟
    جواب شما را دادم. محمد پروين نه در ليست مازاد بود و نه حرف و حديث ديگري. ايشان سر تمرينات ما تشريف نياوردند. اين جواب سؤال شما است.
    بگذريم. بالاخره ماجراي شما با فدراسيون فوتبال به كجا كشيده شد؟ آيا به دريافت مبلغ 450 ميليون تومان از فدراسيون فوتبال اعتراض داريد؟
    من هرگز نگفتم اين مبلغ كم است. اصلا راجع به مبلغ حرف نزدم. ببينيد من دو سال ديگر با فدراسيون قرارداد داشتم و بايد حق و حقوق دو سالم را بگيرم. اين حرف من است.
    پس ماجراي 450 ميليون كه مي‌خواهند به شما بدهند چيست؟
    نمي‌دانم آقايان 450 ميليون را از كجا آورده‌اند. باتوجه به مداركي كه هست و همه را ارائه دادم اين راي را قبول ندارم. كسي نمي‌تواند بگويد چون بعد از 9 ماه من با پرسپوليس قرارداد بستم قراردادم را كم كنند. اين استدلال اصلا درست نيست و بسيار ضعيف است. آقايان به خاطر اين ماجرا مي‌خواهند 9 ماه به من حق و حقوق بدهند.
    پس رسما اين راي را قبول نداريد؟
    اگر مطلع باشيد در تمام دنيا اگر مربي اخراج شود، يك هفته يا 2 هفته بعد مي‌رود و با تيم ديگري قرارداد مي‌بندد چون اخراج شده است. اين موضوع عادي است. در دنيا مربي‌اي كه اخراج مي‌شود مي‌تواند با هر جايي كه دوست داشته باشد قرارداد ببندد و حق و حقوقش را از باشگاه قبلي بگيرد. كسي كه قرارداد من را با فدراسيون ثبت كرده است خود آقاياني بودند كه در فدراسيون هستند. هيچ كسي ديگري نبوده است.
    پس ماجراي قراردادهاي متمم چيست؟
    اگر لازم باشد مطمئن باشيد متممي كه آقاي كفاشيان راجع به آن حرف مي‌زند و خود آقايان آن را امضا كردند و من امضا نكردم و به نفع فدراسيون هم شد كه اين متمم‌ را امضا نكردم ارائه خواهم كرد. اگر اين متمم كه آقايان مي‌گويند از طرف من امضا مي‌شد قراردادم 3 ماه ديگر اضافه مي‌شد. اگر لازم باشد متمم‌ها را در رسانه‌ها منتشر مي‌كنم.
    مي‌شود درباره متمم‌ها واضح‌تر صحبت كنيد؟
    متممي را براي من آوردند كه من آن را امضا كردم. اين متمم براي 23 بهمن ماه 87 بود كه روي اين متمم من پول آخرم را گرفتم اما متاسفانه به آقاي كفاشيان اطلاعات كافي نمي‌دهند. اگر خواستند كپي‌هاي خودشان را كه براي اداره ماليات فرستادند مي‌توانم بفرستم تا ببينند.
    در متمم 23 بهمن 87 بر روي اصل آن ذكر شده بود كه تمام ماليات به عهده فدراسيون فوتبال است و فدراسيون بايد مبلغ را پرداخت كند اما آقايان آمدند يك متمم به تاريخ اول فروردين 88 اضافه و خودشان آن را امضا كردند كه من اصلا در اين مسئله دخيل نبودم.
    البته اگر همين متمم را امضا مي‌كردم با توجه به مواردي كه در آن ذكر شده بود، قرارداد سال اول من سه ماه ديگر اضافه مي‌شد و بقيه مفاد قرارداد به قوت خودش باقي بود. يعني قرارداد من 3 سال و 3 ماه مي‌شد. من اين قراردادها را كه عنوان مي‌كنم به چند نفر از افراد حقوقدان و بزرگان مسائل حقوقي كشورمان نشان دادم و همه اين نظر را داشتند. اگر قرارداد را من امضا مي‌كردم سه سال و سه ماه قراردادم بود.
    بالاخره تكليف اين متمم‌ها چه شد؟
    من پول آخرم را بر اساس متمم 23 بهمن 87 كه خودم آن را امضا كردم،‌ گرفته‌ام. در اين ماجرا رسيد هم وجود دارد. من نوشتم بر اساس متمم قرارداد 23 بهمن 87 پولم را گرفتم. اين درحالي كه آقاي كفاشيان در متمم اول فروردين 88 كه يك طرفه امضا شده است و من آن را امضا نكردم چيز ديگري مي‌گويد. به همين دليل من به اين ماجراي پرونده‌ام با فدراسيون يعني متممي كه از سوي فدراسيون در تاريخ اول فروردين 88 يك طرفه امضا شده اعتراض دارم.
    چرا بندهاي قرارداد بازيكنان و مربيان در فوتبال ما اينقدر به مشكل برمي‌خورند؟
    چون قراردادهاي ما محكم و حقوقي نيست. متاسفانه برخي باشگاه‌ها و فدراسيون‌ها از لحاظ حقوقي كمي ضعيف هستند. مثلا همين قرارداد متممي كه آقاي كفاشيان استناد مي‌كند كه من آن را امضا نكردم. اگر امضا مي‌كردم سه ماه ديگر به قراردادم اضافه مي‌شد. متاسفانه چون از لحاظ حقوقي نه من و نه فدارسيوني‌ها آشنايي كافي نداشتيم اين مسائل پيش آمده است كه اميدوارم به زودي حل شود.
    در پايان اگر حرفي داريد بگوييد؟
    اميدوارم پس از اردوي آلمان با جمع‌بندي‌هايي كه مي‌كنيم با قدرت خودمان را براي حضور در سه جام آماده كنيم و با پوشش نقاط ضعف و پرقدرت‌تر كردن نقاط قوت به هدف خود برسيم.

کد:
    Last edited by mojtaba-civil; 28-06-2010 at 14:29.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خط و نشان استقلالی ها برای جباری

پس از مراجعات پي‌درپي بازيكنان به دفتر باشگاه براي وصول مطالبات فصل پيش‌شان فتح‌ا...‌زاده تصميم گرفت در يك جلسه با حضور تمام نفرات تيم يك بار براي هميشه به اعضاي تيم استقلال بگويد كه چطور، چه زمان و در چه مكاني باقيمانده طلب بازيكنان از فصل نهم ليگ برتر را پرداخت خواهد كرد. اين جلسه اما روز پنجشنبه گذشته پس از پايان تمرين صبح در دفتر باشگاه برگزار شد. بازيكنان مشتاق براي شنيدن خبر پولدار شدن رودرروي فتح‌ا...‌زاده نشسته بودند و سرپرست باشگاه استقلال به آنها گفت كه: «20 درصد كل طلب‌تان را در اردوي كردان به شما پرداخت خواهيم كرد. البته اين 20 درصد هم به صورت پول نقد نيست شش چك روز به بازيكنان داده مي‌شود... 80 درصد باقي‌مانده را هم به صورت چك مدت‌دار براي برج شش و هفت تقديم‌تان خواهد شد تا ان‌‌شاءا... بابت مطالبات فصل پيش با باشگاه بي‌حساب شويد.»... پس از آن هم يك نطق مختصر صورت گرفت تا نوبت به بازيكنان رسيد. هيچ كس سوالي نداشت مگر مجتبي جباري كه از فتح‌ا...‌زاده پرسيد آيا بازيكناني كه سوال شخصي دارند مي‌توانند به صورت خصوصي در پايان جلسه با شما جلسه بگذارند؟ سرپرست باشگاه هم اين خواسته را رد نكرد و سپس جلسه تمام شد... اما پس از آنكه فضاي آرام جلسه شكست تعدادي از بازيكنان استقلال نسبت به اين اقدام جباري معترض شدند و به مجتبي گفتند كه «با فتح‌ا...‌زاده چه كار داري؟ پولت را مي‌‌خواهي؟ خب ما هم مي‌خواهيم...! چرا دائم مي‌خواهي بچه‌ها را دور بزني؟ اگر ببينيم كه پولت را زودتر از ما گرفته‌اي به باشگاه معترض مي‌شويم!» ...و از اين قبيل حرف‌ها كه در نقطه مقابل واكنش مجتبي جباري جالب بود.

آقاي موبايل‌فروش در پاسخ به اين طعنه‌ها فقط لبخند زد و از اتاق خارج شد تا احتمالا به سراغ فتح‌ا...‌زاده برود و مشكلات مالي‌اش را با او مطرح كند.

کد:
    Last edited by mojtaba-civil; 28-06-2010 at 15:50.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قيمت‌گذاري سهام تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس مهرماه آغاز مي‌شود

کانون هواداران پرسپولیس :
    معاون واگذاري و امور سهام سازمان خصوصي‌سازي گفت: قيمت‌گذاري سهام دو باشگاه استقلال و پرسپوليس تهران از اوايل مهرماه امسال آغاز مي شود.
    مهدي عقدايي با بيان مطلب فوق افزود: باشگاه استقلال تهران اطلاعات مالي خود را به سازمان خصوصي‌سازي ارائه كرده و هم اكنون در انتظار دريافت اطلاعات مالي باشگاه پرسپوليس تهران هستيم.
    وي اضافه كرد: قيمت‌گذاري سهام سرخ آبي‌هاي پايتخت از اوايل مهر ماه امسال آغاز مي‌شود كه به احتمال فراوان سهام اين دو شركت بهمن ماه سالجاري در بازار سوم فرابورس عرضه خواهد شد.

معاون سازمان خصوصي‌سازي اظهار داشت: بازاريابي سهام اين دو باشگاه پرطرفدار پايتخت نشان مي‌دهد كه متقاضيان زيادي خواهان خريد سهام اين دو باشگاه هستند.
    عقدايي احتمال حضور سرمايه‌گذاران خارجي براي خريد سهام دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را رد كرد و گفت: با توجه به استقبال سرمايه‌گذاران داخلي، دليلي براي ورود سرمايه‌گذاران خارجي در اين عرضه‌ها وجود ندارد.

وي ادامه داد: با واگذاري سهام اين دو باشگاه، شاهد يكي از جذاب‌ترين رقابت‌هاي تاريخ بازار سرمايه خواهيم بود.
    بر اساس قانون بودجه سال ‪ ،۸۹‬باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس بايد امسال به بخش خصوصي واگذار شوند.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مهاجم 29 ساله سابق بایرن مونیخ در راه پرسپولیس

مهاجم بلغاری در آلمان پرسپولیسی می شود
    مرجع خبری پرسپولیس : این ستاره بلغاری که سابقه پوشیدن پیراهن بایرن مونیخ را نیز در کارنامه دارد گزینه اصلی حضور در خط آتش پرسپولیس برای لیگ برتر و بازی های آسیایی محسوب می شود.

به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس؛ سرانجام نام جانشین محسن خلیلی از سوی باشگاه پرسپولیس رسانه ای شد. در آخرین لحظات دیشب باشگاه پرسپولیس کروم بیبشکوف، مهاجم 29 ساله بلغاری را گزینه اصلی دایی برای خط حمله پرسپولیس معرفی کرد.

این بازیکن 194 سانتی متری که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی کشورش را هم دارد از قدرت سرزنی بالا و تکنیک قابل قبولی برخوردار است ضمن آنکه سابقه بازی در بایرن مونیخ آلمان نیز در کارنامه این بازیکن دیده می شود.

با توجه به رسانه ای شدن نام این بازیکن و انتشار بیوگرافی او در روزنامه پرسپولیس (ارگان رسمی باشگاه) به نظر می رسد حضور این بازیکن بلغاری در پرسپولیس مراحل نهایی خود را طی می کند و مهاجم سابق بایرمونیخ فصل آینده با پیراهن این تیم در مسابقات لیگ برتر حاضر خواهد شد.

اولروم در رختکن از دایی التماس دعا داشت

افشاگری باشگاه پرسپولیس علیه مهاجم تراکتور
    مرجع خبری پرسپولیس : عرفان اولروم مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی به رختکن پرسپولیس رفت و ضمن اسطوره خواندن علی دایی سرمربی این تیم، از آرزوی خود برای پوشیدن پیراهن پرسپولیس خبر داد!

به گزارش اختصاصی مرجع خبری؛ روزنامه پرسپولیس در شماره امروز خود در گزارشی با عنوان "در راستای کلاس گذاشتن اولروم" ابعاد جدیدی از ماجرای حضور این بازیکن در پرسپولیس را فاش کرد. عرفان اولروم در مصاحبه ای حضورش در پرسپولیس را شایعه دانست و اعلام کرد از آنجایی که با تراکتورسازی قرارداد دارد حضورش در پرسپولیس را یکسال به تاخیر می اندازد. گذشته از اینکه آیا اولروم این حرف ها را مطرح کرده است یا خیر؛ بد ندیدیم هواداران در جریان چند و چون کارها قرار بگیرند.

شاید صحبت های اولروم این ذهنیت را برای هواداران پرسپولیس ایجاد کند که کاشانی و دایی خواب و خوراک را از دست داده بودند و پاشنه در خانه اولروم را از جا کنده بودند! ولی آیا واقعا داستان این چنین است؟

نکته اول اینست که بازیکنانی چون خطیبی و اولروم برای این در لیست پرسپولیس قرار گرفته بودند که در کنار مهاجم اصلی مد نظر پرسپولیس ( که تا دقایقی دیگر در مرجع خبری معرفی خواهد شد) یک ذخیره مطمئن و اسم و رسم دار روی نیمکت پرسپولیس باشند.

نکته دیگر اینکه پرسپولیس هنوز مطمئن نیست باید برای جذب اولروم جدیت به خرج دهد یا خیر! نکته آخر هم که شاید برای هواداران پرسپولیس جالبتر باشد از این قرار است:

عرفان اولروم شاید فراموش کرده روزی را که برای دیدن دایی به رختکن پرسپولیس رفته بود! او پس از دیدار پرسپولیس و پتروشیمی تبریز در جام حذفی، به بهانه دیدن یکی از بازیکنان پرسپولیس به رختکن این تیم رفت.

ولی بیشتر از اینکه با بازیکن مورد نظر گفت و گو کند از آرزوی پوشیدن پیراهن پرسپولیس و اسطوره بودن دایی سخن گفت! به این ترتیب او خودش پیشنهاد حضور در پرسپولیس را مطرح کرد در حالی که مسئولان پرسپولیس در حال حاضر تصمیم قطعی خود را در این خصوص اتخاذ نکرده اند.

هلیکوپتر به پرسپولیس نزدیک شد

برای تقویت خط حمله
    مرجع خبری پرسپولیس : به نظر می رسد تجربه مهدی مهدوی کیا در این مورد به هاشمیان کمک خواهد کرد و مهاجم سابق بوخوم در اردوی پرسپولیس به جمع بازیکنان پرسپولیس اضافه خواهد شد.

به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس؛ پس از جدایی محسن خلیلی از پرسپولیس، علی دایی تلاش گسترده ای برای معرفی جانشین مهاجم شماره 9 پرسپولیس آغاز کرده است. وحید هاشمیان مهاجم فصل گذشته بوخوم یکی از دو گزینه علی دایی برای تقویت خط حمله پرسپولیس است.

هاشمیان که سال ها در کنار دایی زوج خط حمله تیم ملی ایران را تشکیل داده بود رابطه نزدیکی با سرمربی پرسپولیس دارد. این دو در اردوهای تیم ملی اغلب هم اتاقی بودند و رفاقت دیرینه ای با یکدیگر دارند.

علاوه بر این پس از مذاکرات دایی و هاشمیان مشخص شد هلیکوپتر با وجود نام بزرگش توقع حضور ثابت در ترکیب پرسپولیس را ندارد و در صورت نیمکت نشینی هم با توجه به ویژگی های شخصیتی برای این تیم حاشیه درست نخواهد کرد.

شنیدیم مذاکرات پرسپولیس و هاشمیان مراحل پایانی خود را طی می کند. تنها عاملی که موجب تردید وحید شده این است که او جدایی ناگهانی از بوندس لیگا را سخت می داند اما به نظر می رسد تجربه مهدی مهدوی کیا در این مورد به هاشمیان کمک خواهد کرد و مهاجم سابق بوخوم در اردوی دورتمند به جمع بازیکنان پرسپولیس اضافه می شود.

شرط عجیب هاشمیان برای امضای قرارداد با پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم سابق تیم فوتبال بوخوم آلمان برای امضای قرارداد با پرسپولیس خواهان دریافت کل مبلغ قراردادش در ابتدای فصل شد.

به گزارش مرجع خبری و به نقل از خبرگزاری فوتبال ایران؛ وحید هاشمیان هافبک ایرانى تیم بوخوم که قصد بازگشت به فوتبال ایران را دارد در تماس با نزدیکان على دایى اعلام کرده دوست دارد در برگشت به ایران، در پرسپولیس فوتبالش را ادامه دهد.

وحید هاشمیان هافبک ایرانى تیم بوخوم که قصد بازگشت به فوتبال ایران را دارد در تماس با نزدیکان على دایى اعلام کرده دوست دارد در برگشت به ایران، در پرسپولیس فوتبالش را ادامه دهد. با این حال وى اعلام کرده تنها شرطش براى حضور در این تیم دریافت مبلغ قراردادش در ابتداى فصل است.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مهاجم خارجی مورد نظر پرسپولیس را بیشتر بشناسیم

کانون هواداران پرسپولیس:
    کروم جورجیف بیبیشکوف اسم این مهاجم 28 ساله متولد بلاگووگراد کشور بلغارستان است . این مهاجم 194 سانتی متری اکنون در تیم آکادمیکا دی کامبرای پرتغال شماره 32 را بر تن دارد که در رده 11 لیگ پرتغال قرار دارد. این مهاجم در 17 سالگی یک فصل بسیار نا موفق را در بایرن سپری کرد که حاصلش انجام 1 بازی و بدون گل زنی برای این تیم مطرح آلمانی بود. این بازیکن با تجربه که سابقه ی حضور در تیم های مطرح از جمله لوسکی صوفیه ، استوا بخارست و مارتیمو پرتغال را دارد بهترین فصلش را بین سال های 2007 تا 2009 در تیم مطرح لیگ بلغارستان لیتکس لووک با انجام 56 بازی و زدن 34 گل سپری کرده است. بعد از آن در سال 2009 به استوا بخارست پیوست که بسیار ناموفق بود که فقط 1 بازی انجام داد و با بازی های بسیار ضعیف به تیم ب استوا بخارست پیوست.

او بعد از یک فصل ناموفق از آنجا نیز به تیم کنونی اش یعنی آکادمیکا دی کامبرا نقل مکان کرده است. او اکنون با انجام یک بازی برای این تیم و بدون گل زده شرایط خوبی ندارد و به احتمال زیاد در پرسپولیس به دنبال احیا شدن است . در سطح ملی این مهاجم بین سال های 2000 تا 2003 برای تیم ملی زیر 23 سال بلغارستان با انجام 21 بازی ، 4 گل نیز به ثمر رسانده است اما در تیم ملی بزرگسالان این کشور تنها یک بازی انجام داده است که آن هم گلی در پی نداشته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •