تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 368 از 461 اولاول ... 268318358364365366367368369370371372378418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,671 به 3,680 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کسی میتونه یه ترکیب مناسب واسه ناپولی و منچستر سیتی بده؟ البته بازی بنده کاملا سرعتی و چون خودم نمیتونم رو سیستم خودم بازی کنم نمیتونم ترکیبات مختلف رو امتحان کنم

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حیف نمیشه دو نفر کریر رو بازی کنند خیلی جالب میشد
    البته میشه یک نفر تو کریر باشه و نفر بعدی نقش حریف به جای CPU ولی دونفر دوتیم داشته باشند نمیشه اگه میشد از صدتا انلاین بیشتر هیجان داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

کسی میتونه یه ترکیب مناسب واسه ناپولی و منچستر سیتی بده؟ البته بازی بنده کاملا سرعتی و چون خودم نمیتونم رو سیستم خودم بازی کنم نمیتونم ترکیبات مختلف رو امتحان کنم
    سلام داداش
    ترکیب می خوای واسه ناپولی؟
    من خودم صابقه ی 2 فصل قهرمانی توو سری آ رو با ناپولی دارم. ترکیبمم این بود.

..................کاوانی...........لاوت ی................

........................همشیک................ ........

گرگنو.....................................ا لنر...........

.......................اون یکی هافبکو اسمشو یادم رفت(همونو همینجا بزار).....................

مدافع..............کاناوارو.......... .مدافع.............مدافع............

اونایی که نوشتم مدافع اسمشونو یادم رفته. سیستم: 4-1-2-1-2

با همشیک فقط شوت بزن. من عاشقشم شوتاش حرف نداره. لاوتزی هم که دیریپل , سرعت , همچی داره , کاوانی هم که دیگه مشخصه.

برو حالشو ببر. من خودم بعد چلسی عاشق ناپولیم.

4. 2 کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام رفقا. من با کیبورد بازی میکنم . مشکلم در گرفتن پنالتی هاست دروازه بانم اصلا از جاش تکون نمیخوره . چکار کنم. ممنون

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه مطلبی سوالی بود در خدمتم در حد توانای و سرچ اینترنتی باشه میتونم کمکتون کنم
    باسلام
    من گاهی اوقات فیفا12 روبازی میکنم ولی همچنان توزمان بندی برای زدن ضربه سر مشکل داردم.چندتاعامل هست که توزدن ضربه سراهمیت داره اگه از اون فاکتورهای فیزیکی وبدنیه خود بازیکن بگذریم یکی از فاکتورهایی که به نظرم خیلی اهمیت داره زمان فشار دکمه مربوط به ضربه سرهستش،اگه زودکمه زده بشه بازیکن معمولا عکس العملی نشون نمیده اگرم دیر زده بشه که کارازکارگذشته.روش واصول خاصی برای این زمان بندی سراغ دارید؟اصولا چه جوری میتونیم تو زدن ضربه سرنسبت به حریف موفق ترباشیم(اون مسایل فیزیکیه بازیکن روکاریش ندارم)

خیلی ممنون میشم حرفه ایاواستخوان شکنای فیفاتو این مورد نظرشونو بگن.
    باتشکر

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باسلام
    من گاهی اوقات فیفا12 روبازی میکنم ولی همچنان توزمان بندی برای زدن ضربه سر مشکل داردم.چندتاعامل هست که توزدن ضربه سراهمیت داره اگه از اون فاکتورهای فیزیکی وبدنیه خود بازیکن بگذریم یکی از فاکتورهایی که به نظرم خیلی اهمیت داره زمان فشار دکمه مربوط به ضربه سرهستش،اگه زودکمه زده بشه بازیکن معمولا عکس العملی نشون نمیده اگرم دیر زده بشه که کارازکارگذشته.روش واصول خاصی برای این زمان بندی سراغ دارید؟اصولا چه جوری میتونیم تو زدن ضربه سرنسبت به حریف موفق ترباشیم(اون مسایل فیزیکیه بازیکن روکاریش ندارم)

باتشکر

==========================

دو عامل تو سر زدن یک بازیکن و موفق شدنش حیاتیه...اولی قدرت heading و دومی قدرت jumping...که اکثر مدافعان میانی خوب سرزن مثل ویدیچ و یا نوان سوبوتیچ و بیکه از jumping بالا برخوردارند...مهاجمان کلاسیک سرزن مثل کلوزه و یا هونتلار بیشتر قدرت heading بالایی دارن...مهم ترین کار نحوه ی ارسال توب یا همون سانتر کردن هستش.......که اگر خوب سانتر کنی موفق میشی....

8. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

==========================

دو عامل تو سر زدن یک بازیکن و موفق شدنش حیاتیه...اولی قدرت heading و دومی قدرت jumping...که اکثر مدافعان میانی خوب سرزن مثل ویدیچ و یا نوان سوبوتیچ و بیکه از jumping بالا برخوردارند...مهاجمان کلاسیک سرزن مثل کلوزه و یا هونتلار بیشتر قدرت heading بالایی دارن...مهم ترین کار نحوه ی ارسال توب یا همون سانتر کردن هستش.......که اگر خوب سانتر کنی موفق میشی....
    اولا ممنون از نظرت ولی اگه دقت میکردی من منظورم مشخصات فیزیکیه بازیکن نبود(به خاطرتاکید این مورد رو دوبارذکرکردم)،منظورم فقط وفقط زمان مناسب درفشاردکمه سرهستش(البته جای گیری هم مهمه که اگه دوستان تو این مورد هم نظری داشته باشن خیلی ممنون میشم)

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام رفقا. من با کیبورد بازی میکنم . مشکلم در گرفتن پنالتی هاست دروازه بانم اصلا از جاش تکون نمیخوره . چکار کنم. ممنون
    برو تنظیمات کنترلر
    RS میشه جهت شیرجه دروازه بان تو پنالتی
    و تکنیک های بازیکنان
    با شوت هم دروازه بان شیرجه میزنه

11. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

با ناپولی زیاد بازی میکنم،بهترین ترکیب 4.3.3 هستش،چون دفاع زیاد باز نمیشه و چون کاوانی هم هد زن خوبیه راحت هم میتونی با هد گل بزنی هم میتونی از کناره ها نفوذ کنی،البته این ترکیب 2 تا عیب داره،دفاع چپ کلاسیک نداری با مهاجم راست خوب.................

GKe Sancitis
    Rb:Maggio
    Cb:Cannavaro
    Cb:Britos
    Lb:Ansaldi پیشنهاد میشه
    ِDm:inler
    Dm:Gargano
    Rw:Gareth Bale پیشنهاد میشه
    Lw:Lavvezi
    CAM:Hamsik
    St:Cavani

13. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

3
    باسلام

باتشکر
    والا این سوالی که میفرماید خیی سخت و بقول معروف end سوال فنی هست این سوال رو از کجا گیراوردی
    نمیتونم چیز دقیقی بهتون بگم ولی روش خودم رو میگم شاید به دردتون بخوره وقتی دوازه بان شوت میزنه به وسطای زمین وقتی توپ به وسط و میانه نزدیک میشه زود یه چند قدمی بازیکن رو میارم جلو و به محض دیدن بازیکنم دو سه بار فشارش میدم و خب جواب میگرم
    در مورد حمله هم ازاین قراره شرایط فرق میکنه وبستگی به جاگیری و موقعیت هست اگه شما تو یه موقعیت مطلوب هستید سع کنید جای بهتری رو بگیری وکرنه دقیق و سروقت هم بزنی نمیتونید درست وحسابی اون چیزی که میخواد رو کسب کنید
    من مواقعی دکمه رو فشار میدم که توپ حدود 5 یا 6 متری مونده به بازیکن دکمه رو میشار میده اینجوری بازیکن رو توپ سوار میشه و راحت میتونه بزنه من بیشتر مواقع دیرتر سر میزنم که جواب هم میده ولی تو مواقعی که بازیکن خودم جلوتره یه سانتر سرعتی میزنم به حض دیدن بازیکن و نزدیک شدن توپ چند بار میزنم که گل میشه تو کرنر ها هم اول سانتر مکینم سریع بازیکن رو در جلو تیر اول قردار میدم و حدود 4 تا همون 5 قدم سریع دکه رو میزنم و دیگه با جتها معلوم مکینم ودیگه
    خب شاید اینا به درد ت بخوره

این قضیه ناپولی چه حدود چند نفر اومدن هی ناپولی ناپولی مکنن این تیم چیه اخه هم هواشو دارن ماهم بریم ببینیم !!!!!!!!!!!!!!

15. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •