تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 461 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستی یه سوال . دیدین بعضی وقتها توی مود انلاین دقیقا وقتی چندتا گل جلو هستین و بردتون حتمیه dc میشین ؟
    چرا بعد از عمری باید توی یه بازی انلاین نتیجه به نفع من باشه ولی دقیقه 80 dc بشم . اخ که سوختم
    حالا مطمئنی که مشکل از طرف خودت بوده؟؟ شاید طرف مقابلت وقتی دیدیه نتیجه نمیگیره سریع خودشو dc کرده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اما سخته که مثلا تو زمین خودت در موقع مثلا کرنر حریف توب رو در اختیار گرفتی و میخوای ضد حمله بزنی سریع اون گزینه ضد حمله رو فعال کنی....اینجوری ادم زمانو از دست میده.....
    یا اینکه از قبلش باید خودتو اماده کنی و قبل از کرنر اون دکمه رو بزنی.....اگرم نه که بدون اون دکمه ضد حمله کن مگه نمیشه؟؟؟؟؟!!!!ببین ما یه ضدحمله داریم،یه ضدحمله ی تاکتیکی داریم،تاکتیکی اونه که روش برنامه داری و تیمتو بر اون اساس میچینی......ضد حمله ای که در لحظه به وجود میاد دیگه باید سعی کنی به بهترین شکل انجام بدی.....چون تیمت رو اون برنامه ای نداره و ارایش تیمی به اون تاکتیک نمی خوره..........

3. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بیشتر اینایی که گفتی مال مبتدیهاست که حتی نمیتونن روی semi pro بازی کنن . یه چیزی نداری در حد لجندری ؟ مردیم از بس دروازه این cpu رو به توپ بستیم اما نتیجه رو باختیم .

ولی من هنوز تو کف این تعویض بازیکن به صورت منوال و با RS موندم . خداییش خیلی سخته . یعنی اگه روی بازیکن مورد نظرت سوییچ نشه کلی حواست پرت میشه که به کدوم بازیکن سوییچ کرد و هول میشی .
    کلا به نظرم کنترل منوال فیفا خیلی خطا داره . توی همه چی . مثلا دوتا بازیکن کنار هم رو به سختی میشه با RS سوییچ کرد . با LB هم که ممکنه دیر یا اصلا اشتباه سوییچ کنه . این سوییچ کردن بازیکنها توی دفاع هم که به نظرم مهمترین عامل توی دفاع هست .
    من گذاشتم روی auto و شاید یک درصد مواقع از LB استفاده کنم . دیگه یه جورایی باهاش کنار اومدم ولی خیلی از این سوییچینگ مینالم .

راستی یه سوال . دیدین بعضی وقتها توی مود انلاین دقیقا وقتی چندتا گل جلو هستین و بردتون حتمیه dc میشین ؟
    چرا بعد از عمری باید توی یه بازی انلاین نتیجه به نفع من باشه ولی دقیقه 80 dc بشم . اخ که سوختم
    (اینو باید به "تا حالا دقت کردین ... " اضافه کنن)
    عزیز میدونم ولی دوستان هی گله دارن از باختن اونم در لول وردکلاس و لجندری شما اینها رو بلدباشی دیگه نمیدونم چی بهتون پیشنهاد بدم واقعا بلد باشی و در مواقع خودش بکار ببری نتیجه میگیری
    این rs هم که گفتم خیلی ضروریه واسه پیشرفت و توانای های دیگر که باید سریع تر امنتخاب کنی وقتی نمیدونی رو کدومشون سوچ کردی با rs میتونی برای بازگشتن زود lb رو زده تا به دفاع جلو بازیکن انتقال سویچ داده و بازم ازاول شروع کن اینجوری میتونی از بهم خوردن حواست کم کنی
    منم سویچم رو اوتو یا همون اوتماتیک هست که کار رو یه کم راحت تر میکنه ولی باید خودت سریعتر از اونی که اتو باشه و خودش انتخاب میکنه باشی و به میل خودت انتخاب کن
    ضمنا بازم میگم شما باید یه طور بازی نکنید یعنی یکنواخت نباشه که عادت میکنید و عادت کنید دیگه فوتبالتون بدردنخور میشه
    نمیدونم دوستان تو کدوم مود بیشتر بازی میکنن ولی اگه انلاین یا با دوستانشون بازی میکنن باید چهارچشمی و از نهایت توانایهای بازیکنانتون استفاده کنن چون خیلی کارسازه و همیشه دوتا تعویض بدربخور و سریع حداقل یکیشون سریع یا دریبل زن باشه تو نیکمت داشته باشید که خیلی کارسازه من همین کار رو میکنم و الان که فقط با منچستر بازی میکنم سه نفر مثل گیگز و بخصوص والنسیا که جون میده واسه دقائق 75 به بعد دیگه نفس تموم دفاع وسط های حریف چیده شده و راحت با سرعت از بینشون میره پیشنهاد میدم شما هم این کار رو انجام بدید واسه دقائق اخر بازی برنامه داشته باشید که خیلی کارسازه
    من دیشب با یکی داشتم انلاین بازی میکردم یه زره تاخیر داشت بازی و نمیشد از بازی بیام بیرون واسه این مجبور شدم تا اخر با چنگ و دندون تو بازی بمونم واسه این بمونم که این تاخیر تو بازی (میلی ثانیه تاخیر داشت) حریف بازیم رو میخوند و هر دفعه یه کار انجام میدادم تا دقیقه 88 1-1 مساوی بودم همین والنسیا که بود رو اوردم تو بمحض ورود یه نفوذ و گل کرد ولی خب اعصابم نموند اینقدر مواظب بودم تا اینکه بازی تموم شد هردو چشمام درد میکرد ولی میارزید حریف رو بردم و به دیوژن 2 راه پیدا کردم
    ضمنا شما میگید تو دقائق 80 قطع میشی ببین اگه تو حالت seassion باشی و بازی کنی اخرین نتایج رو مینویسه یعنی اگه برده باشی مینویسه و اگر مشکل از شما باشه به محض ورود به ارنا همون بخش تمرینی بعد از دیسکانت شدن ارور مبنی براینکه شما با سرور فیفا قطع ارتباط شدید میده یا نه اگه میده دیگه مشکل از شما بوده اگه بازم تونستید برید تو بخش انلاین مشکل از اون طرف خط بوده و یارو تحمل دیدن باخت شما رو نداره

دوستان من چون سیستم مغازه ام بالا نیست نمیتونم زیاد عکس و براتون اموزش تصویری با عکس بزارم تو خونه ام که یه کنسول دارم اونم فقط شبها ساعت 11 به بعد اگه فرصت داشتم میرم ان میزنم به بزرگی خودتون ببخشید اگه مطلبی سوالی بود در خدمتم در حد توانای و سرچ اینترنتی باشه میتونم کمکتون کنم
    به خبر که الان ویرایش کردم پستم رو همون عکس قبلی درموردش حرف میزدم و شرح دادم لینک ویدئوش رو پیدا کردم ولی خودم با هزار جور بدبختی تونستم ببینم باید با چیز ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه اموزش و عکس های تو اینتر نت باشه براتون بازم میزارم
    انشالله همتون یه گیمر حرفه ای باشید اگرچه که الان هم هستید ولی زیادترتتتترررررر
    Last edited by khelane; 27-03-2012 at 17:33.

5. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بچه ها یه سوال من یه مشکلی که دارم با بازیکنایی که قرار دادشون تموم میشه وقتی تمدید نمیکنن دیگه نمیتونم پیداشون کنم مشکل از چیه ؟قبلا راموس رو به خاطر مشکل مالی نتونستم قراردادشو تمدید کنم الان که میخوام بخرمش هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم یا این فصل مسی رو نتونستم تمدید کنم هرچی سرچ میزنم نیستش انگار کلا محو میشن...
    مشکل از چیه؟

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه مشکل
    من گیم پد فراسو داشتم تو فیفا هم خوب کار میکرد متأسفانه خراب شد مجبور شدم یکی دیگه بخرم یه دونه از این ایک باکسی ها خریدم ولی تو بازی خوب جواب نمی ده همه دکمه ها کار می کنه ولی جوی استیک راست در حالت آنالوگ کار نمی کنه برا همین نمی تونم دریبل بزنم می شه یکی یه راهنمایی بکنه
    در ضمن من دسته فراسو رو با یه فایل که تو فیفا (اگه اشتباه نکنم) 09 بچه ها ساخته بودن (فایل خود گیم پد فیفا تو پوشه سیو بازی رو دست کاری کرده بودن) باهاش می تونستم کار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز میدونم ولی دوستان هی گله دارن از باختن اونم در لول وردکلاس و لجندری شما اینها رو بلدباشی دیگه نمیدونم چی بهتون پیشنهاد بدم واقعا بلد باشی و در مواقع خودش بکار ببری نتیجه میگیری
    این rs هم که گفتم خیلی ضروریه واسه پیشرفت و توانای های دیگر که باید سریع تر امنتخاب کنی وقتی نمیدونی رو کدومشون سوچ کردی با rs میتونی برای بازگشتن زود lb رو زده تا به دفاع جلو بازیکن انتقال سویچ داده و بازم ازاول شروع کن اینجوری میتونی از بهم خوردن حواست کم کنی
    منم سویچم رو اوتو یا همون اوتماتیک هست که کار رو یه کم راحت تر میکنه ولی باید خودت سریعتر از اونی که اتو باشه و خودش انتخاب میکنه باشی و به میل خودت انتخاب کن
    ضمنا بازم میگم شما باید یه طور بازی نکنید یعنی یکنواخت نباشه که عادت میکنید و عادت کنید دیگه فوتبالتون بدردنخور میشه
    نمیدونم دوستان تو کدوم مود بیشتر بازی میکنن ولی اگه انلاین یا با دوستانشون بازی میکنن باید چهارچشمی و از نهایت توانایهای بازیکنانتون استفاده کنن چون خیلی کارسازه و همیشه دوتا تعویض بدربخور و سریع حداقل یکیشون سریع یا دریبل زن باشه تو نیکمت داشته باشید که خیلی کارسازه من همین کار رو میکنم و الان که فقط با منچستر بازی میکنم سه نفر مثل گیگز و بخصوص والنسیا که جون میده واسه دقائق 75 به بعد دیگه نفس تموم دفاع وسط های حریف چیده شده و راحت با سرعت از بینشون میره پیشنهاد میدم شما هم این کار رو انجام بدید واسه دقائق اخر بازی برنامه داشته باشید که خیلی کارسازه
    من دیشب با یکی داشتم انلاین بازی میکردم یه زره تاخیر داشت بازی و نمیشد از بازی بیام بیرون واسه این مجبور شدم تا اخر با چنگ و دندون تو بازی بمونم واسه این بمونم که این تاخیر تو بازی (میلی ثانیه تاخیر داشت) حریف بازیم رو میخوند و هر دفعه یه کار انجام میدادم تا دقیقه 88 1-1 مساوی بودم همین والنسیا که بود رو اوردم تو بمحض ورود یه نفوذ و گل کرد ولی خب اعصابم نموند اینقدر مواظب بودم تا اینکه بازی تموم شد هردو چشمام درد میکرد ولی میارزید حریف رو بردم و به دیوژن 2 راه پیدا کردم
    ضمنا شما میگید تو دقائق 80 قطع میشی ببین اگه تو حالت seassion باشی و بازی کنی اخرین نتایج رو مینویسه یعنی اگه برده باشی مینویسه و اگر مشکل از شما باشه به محض ورود به ارنا همون بخش تمرینی بعد از دیسکانت شدن ارور مبنی براینکه شما با سرور فیفا قطع ارتباط شدید میده یا نه اگه میده دیگه مشکل از شما بوده اگه بازم تونستید برید تو بخش انلاین مشکل از اون طرف خط بوده و یارو تحمل دیدن باخت شما رو نداره

دوستان من چون سیستم مغازه ام بالا نیست نمیتونم زیاد عکس و براتون اموزش تصویری با عکس بزارم تو خونه ام که یه کنسول دارم اونم فقط شبها ساعت 11 به بعد اگه فرصت داشتم میرم ان میزنم به بزرگی خودتون ببخشید اگه مطلبی سوالی بود در خدمتم در حد توانای و سرچ اینترنتی باشه میتونم کمکتون کنم
    به خبر که الان ویرایش کردم پستم رو همون عکس قبلی درموردش حرف میزدم و شرح دادم لینک ویدئوش رو پیدا کردم ولی خودم با هزار جور بدبختی تونستم ببینم باید با چیز ببینید
    داداش الان من لجندری و ورد کلاس رو میتونم ببرم(من رئال و تیم حریف بارسا) اگه بیام انلاین بزنم سطحم خوبه یا نه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممنون . منظورم هم همون بود که خودم dc میشم . وگرنه که از خدامه طرف dc بشه 3-0 ببرم . خیلی رو اعصابه مخصوصا توی ultimate team .

داداش الان من لجندری و ورد کلاس رو میتونم ببرم(من رئال و تیم حریف بارسا) اگه بیام انلاین بزنم سطحم خوبه یا نه؟
    فکر نمیکنم بشه نظر داد . چون کاملا شیوه بازی فرق میکنه . مثلا خود من جلوی لجندری بدجور کم میارم .
    اما توی انلاین که گهگداری میزنم عالی بازی میکنم . چون حرکاتم معمولا غیر قابل پیشبینیه . دیگه بستگی به شیوه شما داره .

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کلا تو فیفا و تو لجندری اگه گل بزنی فقط باید اتلاف وقت کنی تا گل نخوری.............از هر نظر هوش مصنوعی به نفع کامبیوتر هستش....

12. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حالا مطمئنی که مشکل از طرف خودت بوده؟؟ شاید طرف مقابلت وقتی دیدیه نتیجه نمیگیره سریع خودشو dc کرده!
    واسه منم خیلی اتفاق افتاده ، حتی بوده 4 به صفر جلو بودم دقیقه نود، فکر می کردم طرف زده بیرون ، بعد نتیجه سه بر صفر به نفع طرف، اونم کی وقتی آخرین بازی فصله و امتیازشو لازم داری .

14. این کاربر از papillon11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببین اینطوری اصلا فکر نکن تو انلاین قضیه فرق داره من هم مصل شما خیلی راحت لجندری رو میبردم ولی تازه انلاین بازی کردم شوکه شدم اینقدر حریفهای سرسختی اومده بود خب یه 10 بازی انجام بدی انلاین دیگه همه فوت و فن های حریفها رو یاد میگری اقلا میدونی دیگه چه کارهای نکنی پیشنهاد میکنم وقتی میخوای انلاین بازی کنی تو قسمت کاستوم مچ هد تو هد رو بزن که اونجا میتونی لتنسی خودت رو ببینی با ایرانی ها بازی کنی سبز هست باخارجی ها مال من اکثرا زرد هست و خوبه ولی قرمز و درمواقعی زرد هم نمیتونی اصلا بازی کنی پس اگه بازیت هم خیلی عالی باشه باید در انلاین بازی کردن حواس پینگ و لتنسی رو داشته باشی چون تاخیر بازیت زیاد باشه راحت بازیت خونده میشه پس باید انجام بدی تا بفهمی سطحت تو چه حده اگه خواستی با هم یه چند باری بازی کنیم در خدمتیم
    فکر نمیکنم بشه نظر داد . چون کاملا شیوه بازی فرق میکنه . مثلا خود من جلوی لجندری بدجور کم میارم .
    اما توی انلاین که گهگداری میزنم عالی بازی میکنم . چون حرکاتم معمولا غیر قابل پیشبینیه . دیگه بستگی به شیوه شما داره .
    با جازه شما
    گفته شما کاملا صدق داره و بقول معروف همینی که گفتی درسته
    مشکلات دیسکانت شدن مربوط به این سرویس های چرت ما هست این خارجی ها میرن 11 به 11 بازی میکنن هیچی ما که 1 به 1 بازی میکنیم یه دفعه جلو هستیم از شانس بدمون هم قطع میشه
    احتمال واسه این قطع میشه تو این مواقع تراکم بازیکنان زیاد میشه و پردازش ها زیادتر میشه چون در اون مواقع حریف به دنبال توپ هست شاید زیاد دکمه ها و دستورات زدوبدل بشه که خارج از پهنای باند باشه (نظر شخصی)
    ولی به نظر من بیشتر دوستانه برید تا فصلی اینجوریحداقل حرص ازدست دادن امتیاز رو ندارید
    با سپاس

16. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •