عزیز میدونم ولی دوستان هی گله دارن از باختن اونم در لول وردکلاس و لجندری شما اینها رو بلدباشی دیگه نمیدونم چی بهتون پیشنهاد بدم واقعا بلد باشی و در مواقع خودش بکار ببری نتیجه میگیری
این rs هم که گفتم خیلی ضروریه واسه پیشرفت و توانای های دیگر که باید سریع تر امنتخاب کنی وقتی نمیدونی رو کدومشون سوچ کردی با rs میتونی برای بازگشتن زود lb رو زده تا به دفاع جلو بازیکن انتقال سویچ داده و بازم ازاول شروع کن اینجوری میتونی از بهم خوردن حواست کم کنی
منم سویچم رو اوتو یا همون اوتماتیک هست که کار رو یه کم راحت تر میکنه ولی باید خودت سریعتر از اونی که اتو باشه و خودش انتخاب میکنه باشی و به میل خودت انتخاب کن
ضمنا بازم میگم شما باید یه طور بازی نکنید یعنی یکنواخت نباشه که عادت میکنید و عادت کنید دیگه فوتبالتون بدردنخور میشه
نمیدونم دوستان تو کدوم مود بیشتر بازی میکنن ولی اگه انلاین یا با دوستانشون بازی میکنن باید چهارچشمی و از نهایت توانایهای بازیکنانتون استفاده کنن چون خیلی کارسازه و همیشه دوتا تعویض بدربخور و سریع حداقل یکیشون سریع یا دریبل زن باشه تو نیکمت داشته باشید که خیلی کارسازه من همین کار رو میکنم و الان که فقط با منچستر بازی میکنم سه نفر مثل گیگز و بخصوص والنسیا که جون میده واسه دقائق 75 به بعد دیگه نفس تموم دفاع وسط های حریف چیده شده و راحت با سرعت از بینشون میره پیشنهاد میدم شما هم این کار رو انجام بدید واسه دقائق اخر بازی برنامه داشته باشید که خیلی کارسازه
من دیشب با یکی داشتم انلاین بازی میکردم یه زره تاخیر داشت بازی و نمیشد از بازی بیام بیرون واسه این مجبور شدم تا اخر با چنگ و دندون تو بازی بمونم واسه این بمونم که این تاخیر تو بازی (میلی ثانیه تاخیر داشت) حریف بازیم رو میخوند و هر دفعه یه کار انجام میدادم تا دقیقه 88 1-1 مساوی بودم همین والنسیا که بود رو اوردم تو بمحض ورود یه نفوذ و گل کرد ولی خب اعصابم نموند اینقدر مواظب بودم تا اینکه بازی تموم شد هردو چشمام درد میکرد ولی میارزید حریف رو بردم و به دیوژن 2 راه پیدا کردم
ضمنا شما میگید تو دقائق 80 قطع میشی ببین اگه تو حالت seassion باشی و بازی کنی اخرین نتایج رو مینویسه یعنی اگه برده باشی مینویسه و اگر مشکل از شما باشه به محض ورود به ارنا همون بخش تمرینی بعد از دیسکانت شدن ارور مبنی براینکه شما با سرور فیفا قطع ارتباط شدید میده یا نه اگه میده دیگه مشکل از شما بوده اگه بازم تونستید برید تو بخش انلاین مشکل از اون طرف خط بوده و یارو تحمل دیدن باخت شما رو نداره
دوستان من چون سیستم مغازه ام بالا نیست نمیتونم زیاد عکس و براتون اموزش تصویری با عکس بزارم تو خونه ام که یه کنسول دارم اونم فقط شبها ساعت 11 به بعد اگه فرصت داشتم میرم ان میزنم به بزرگی خودتون ببخشید اگه مطلبی سوالی بود در خدمتم در حد توانای و سرچ اینترنتی باشه میتونم کمکتون کنم
به خبر که الان ویرایش کردم پستم رو همون عکس قبلی درموردش حرف میزدم و شرح دادم لینک ویدئوش رو پیدا کردم ولی خودم با هزار جور بدبختی تونستم ببینم باید با چیز ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اموزش و عکس های تو اینتر نت باشه براتون بازم میزارم
انشالله همتون یه گیمر حرفه ای باشید اگرچه که الان هم هستید ولی زیادترتتتترررررر
.gif)