فکر نکنم طولانی مدت باشه احتمالا واسه یه مدت انی باشه ولی کاستوم تاکتیک تا اخر بازی اعمال میشه
ولی امروز تو یه سایت رفتم یه اموزش های گذاشته بود خالی از لطف نبود و براتون گذاشتم که تو عکسش اسم سایت رو نوشته خودتون میتونید برید و اگاهی بیشتر رو کسب کنید
خب در اینجا منظورمون شیوه صحیح دفاع کردنه
وقتی یه مهاجم حریف در این حالت میبیند دو تا روش داره برای پاس (به گفته سایت) ولی به نظر من سه تا نوع پاس میتونه بده که میتونی خیلی خطر ناک ظاهر بشه اول از خود نوشته سایت شروع میکنم
همیشه نزدیک ترین بازیکن که میخواد توپ رو توسط پاس دهنده بگیرید یعنی همون بازیکن رو برای دفاع نتخاب که دروش نوار قرمز هست اینجوری سریع تر میتونید حمله رو بلوکه کنید اگه به بالا پاس بده به احتمال 70 درصد توپ توسط شما گرفته میشه ولی اگه توپ سالم به دست مهاجم دیگه برسه از سرعت حمله میکاهه و شمارو اماده تر میکنه واسه دفاع کردن
ولی تو یه حالت دیگه متیونه بازیکن حریف عمل کرنه که بهتره من بودم این کار رو میکردم با بازیکنی که تو پایین صفحه هست پاس میدادم ولی قبل از پاس دادن دکمه lb رو چند بار میزدم این کار باعث میشه بازیکن پاس دهنده سریع به جلو و زود به حالت حمله بره اینجوری حریف نمیتونه همزمان دو مهاجم رو اداره کنه و با یه پاس تو عمق کارش ساخته هست
یا یه روش دیگه هم برای این پاس هست ولی یه مقدار فرد کاردان و باهوش میخواد تو اون لحظه تصمیم بگیره به همون بازیکن حمله سفید رنگ وقتی پاس میده وقتی قبل ز رسیدن توپ میتونه دکمه rb رو بگیریه اینجوری دفاع میاد زود پرس کنه حریف توپ رو با استفاده از نگه داشتن دگمه ذکر شده میتون از بین پاهای خودشو دفاع عبور بده به نوعی جاخال میده خیلی خیلی جواب میده چون اکثر بازیکنان خیال میکنن شما به بالا یا به پایین میاید اینجوری درصد توپ از دست دادن کم میشه پس باید دفاع رو زود به حالت پرس در میارید باید یه کاور و پشتیبان داشته باشید
در عکس دوم موضوع به بحث کاور گیری (همون پشتیبان گیری هست)
در اینجا دو حالت ممکن هست برای بازیکن پا به توپ و باید هوشیار باشید
اولین حالت تو صحنه هست بازیکن به بازیکن دوم پاس میده در این حالت شما باید رو اون بازیکنی که نوار و حاشه قرمز هست با انالوگ راست سویچ کرده و سریع رو به طرف بازیکن مورد نظر برده و پاس رو قطع یا پرس کرده
در این حالت میتونی یه عقب گرد کنه و سریع به پشت خودش چرخش کرده و کافیه یه سانتر کنه یا باید تو محوطه و به همون بازیکن که علامت گذاری شده پاس رو به بیرون بده و یه فنی بزنه و خلاص
مثل رضا مارمولک که گفت راه های رسیدن به خدا زیاده
راه های رسیدن به گل م زیاد ولی فرق میکنه یکی با سر یکی با پا و یکی با .......
.gif)
ببینید همیشه درمواقع ضروری تکل بزنید بیخود و بی جهت این کار رو نکنید بعد میبینید چه کار انجام دادید
یه بازیکن حرفه ای باید با انالوگ راست راحت کار کنه و سریع سویچ و دریبل بزنه و......
سریع تصمیم گیری و انجام بده