تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 461 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان بنده از بس بازی کردم دیگه مخم سوت کشید،ولی لامصب این قدر جذابه که خستت نمیشه.........من بازیم نسبت به روز اول زمین تا اسمون تغییر کرده،اما وقتی میبینم هر روز چند تا چیز جدید یاد می گیرم میفهمم که هنوز اول راهم و تو گیمر ها آماتورم نیستم .........به هر حال،یه نکته ای برای کاهش گل خوردن میخوام بگم........

دوستان از اونجایی که ما همیشه دنبال بازی سالم هستیم تو یه بازی 90 دقیقه ای شاید به طور عادی 3تا خطا انجام بدیم.......اما خطا یه جاهایی خیلی لازمه.....تو ایام عید که موقع جام های خانوادگیه با دوستان و فامیل من تصمیم گرفتم یه کاری رو انجام بدم که الان خدمتتون می گمش و نتیجه هم گرفتم،برا همین گفتم بگم بقیه هم بدونن......

دوستان چیزی که میخوام بگم استفاده ی درست از خطای فنی و گرفتن کارت در مواقع نیاز هست........

پیشنهاد می کنم یه بار روبروی دوستتون وقتی دارید بازی کنید تا دیدید میخواد ضد حمله بزنه یه خطا روش بزنید....این خطا چند تا حسن داره که بزرگترینش جلوگیری از حمله ی حریف....حسن بعدی مصدومیت حریف،و یه چیز خیلی مهم عصبانیت حریفت از این مورد هست که در ادامه ی بازی روی بازی او تاثیر منفی میذاره و شما میتونید کارشو بسازید........این عصبانیتی که از خطای شما روی روح و روان طرف شکل میگیره واقعا براتون مفیده........

اولا اینکه سعی کنید بازیکنی که باش خطا می کنید دفاع وسط نباشه چون در ادامه با مشکل مواجه میشید......اما ارزش داره با هافبک وسط خطا بزنید و حتی طوری باشه که کارت بگیرید............سودش بیشتر از ضررشه.....تازه میتونید نیمه دوم هافبک وسطتتون رو تعویض هم بکنید و جا برای خطای بعدی بوجود میاد..........

ثانیا سعی کنید بازیکنی که میزنید سرعتی و شکننده باشه،هم ممکنه مصدوم بشه هم اینکه اگر یه بازیکن کند قدرتمند باشه ارزش نداره بزنیش چون دوباره بلند میشه و یه کارت الکی میگیری..........

معمولا کاکا زود مصدوم میشه،تا میتونی بزنش!!!!!!!!!!

من نمیگم همیشه از این روش استفاده کنید......ولی خیلی مفیده........

مورد بعدی استفاده از تاکتیک ‏posession هست که بازدن دکمه ی end و انتخاب گزینه ی posession این تاکتیک در تیمتون اعمال میشه....حالا حسنش چیه؟؟!!

خود کلمه معنیش یعنی مالکیت توپ در فوتبال........در واقع مفهمومش اینه....این تاکتیک به شما کمک می کنه بازیکن ها جاگیری خوبی داشته باشن برای پاسکاری و از دور خارج کردن بازیکنان حریف......میتونید امتحانش کنید،این قدر قشنگ بازیکناتون جاگیری می کنن وسط زمین............اگر میخواید از این روش استفاده کنید دیگه بازی هوایی رو باید تعطیل کنید و فقط رو زمین.......در ضمن هافبک وسطتتون باید قدرت پاسکاریش بالا باشه..........

مالکیت توپ (Possession Football) : در اختیار داشتن توپ و تسلط کامل به آن یکی از راه های موثر و مفید برای رسیدن به دروازه ی حریف است. این شیوه ی بازی کردن پاس های کوتاه و سریعی را بین بازیکنان طلب می کند که با تکیه بر آن می شود نظم تیمی حریف رابر هم زد و بازیکنان حریف را مجبور کرد تا برای بسدت آوردن توپ تلاش بیشتری انجام دهند. جا به جایی بازیکنان حریف و بر هم خوردن نظم تیمی آنها برای تصاحب توپ این موقعیت را به تیم مقابل خواهد داد تا با استفاده از روزنه های ایجاد شده به قلب دفاع حریف بزنند و با استفاده از پاس های تودر و سریع برای خود ایجاد موقعیت گل کنند.

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم....

2. 5 کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

پيش فرض

با سلام به تمامي دوستان فيفا باز

داخل پست ها ميخوندم كه خيلي ها با دوستانشون سر باخت مشكل دارن اول اينكه خب عزيز من بازي برد و باخت داره چون كه از قديم گفتن دست بالا دست زياده پس هيچكس نميتونه بگه كه من نوب نوبم يا سلطان فيفا واما توصيه هاي من به شما :
    سعي كنيد اول بازي يه خورده توپ داخل زمين خودتون بچرخونيد يه خورده تيكي تاكا بازي دربيارين :دي حالا چرا ؟ به خاطر اينكه هم بازيكنان حريف و خسته مي كنيد هم ببينيد شيوه ي بازيش چطوره هم اينكه كلافه ميشه از اين پاس كاري ها سراسيمه حمله ميكنه واسه دفاع - نكته بعدي اينكه بيشتر سعي كنيد از مغز و هوشتون استفاده كنيد تا يه روش كليشه اي يه نكته ي حياتي ديگه كه خيلي ثواب داره :دي استفاده از دكمه LB براي ايكس باكس هست حالا دقيق دكمه ي معادلشو روي پيسي نميدونم سعي كنيد همينجوري كه بازي مي كنيد همه حواستون به بازكني كه دارين حركت ميكنين نباشه با گوشه چشم يه نگاهي به بقيه بازيكن ها و فرار اونا داشته باشيد. استفاده از دكمه ها و به كار بردنشون تو بهترين موقعيت خيلي موثره سعي كنيد بازيكنارو هدفمند حركت بدين بيخود خستشون نكنيد يه چيزي هم كه بي تاثير نيست با حريفتون جنك رواني راه بندازين ((عيدتون هم مبارك))

4. 2 کاربر از orgimagi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با سلام به تمامي دوستان فيفا باز

داخل پست ها ميخوندم كه خيلي ها با دوستانشون سر باخت مشكل دارن اول اينكه خب عزيز من بازي برد و باخت داره چون كه از قديم گفتن دست بالا دست زياده پس هيچكس نميتونه بگه كه من نوب نوبم يا سلطان فيفا واما توصيه هاي من به شما :
    سعي كنيد اول بازي يه خورده توپ داخل زمين خودتون بچرخونيد يه خورده تيكي تاكا بازي دربيارين :دي حالا چرا ؟ به خاطر اينكه هم بازيكنان حريف و خسته مي كنيد هم ببينيد شيوه ي بازيش چطوره هم اينكه كلافه ميشه از اين پاس كاري ها سراسيمه حمله ميكنه واسه دفاع - نكته بعدي اينكه بيشتر سعي كنيد از مغز و هوشتون استفاده كنيد تا يه روش كليشه اي يه نكته ي حياتي ديگه كه خيلي ثواب داره :دي استفاده از دكمه LB براي ايكس باكس هست حالا دقيق دكمه ي معادلشو روي پيسي نميدونم سعي كنيد همينجوري كه بازي مي كنيد همه حواستون به بازكني كه دارين حركت ميكنين نباشه با گوشه چشم يه نگاهي به بقيه بازيكن ها و فرار اونا داشته باشيد. استفاده از دكمه ها و به كار بردنشون تو بهترين موقعيت خيلي موثره سعي كنيد بازيكنارو هدفمند حركت بدين بيخود خستشون نكنيد يه چيزي هم كه بي تاثير نيست با حريفتون جنك رواني راه بندازين ((عيدتون هم مبارك))
    میبینم همه جمع شدن نکات اموزنده یاد میدن . دسته همه درد نکنه بابت این نکات عید شما هم مبارک

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بتونید سریع به رادار بازی نگاه کنی به جاهای میرسید مثل پاس های تو عمق و هوای که خیلی عالیه جاتون خال دیشب یه کاپ شرکت کردم همه حریف ه رو در هم کوبیدم مخصوصا تو فینال یارو برزیل رو اورد اصلا نمیدونم چطوری اومده بود تو بازی تا دقیقه 20 دوتا گل زدم از هم پاشدی با 6 به 1 پیروز و برا اولین بار یه جام رو بردم از 4 کاپی که شرکت کرده بودم
    دوستان همیشه حواستون به بازیکنان بدونه توپ باشه که خیلی کار میده دستتون

راستی کسی اموزش حرفه ای دریبلهای بازیکنان رو نداره من میبینم بعضی از بازی کنان باهاشون بازی میکنم یه دریبلهای باحالی میزنن که خیلی هم کارسازه یادمه واسه فیفا 09 یه کلیپ بود الان یه کلیپی نیست دان کنم و ببینیمش مخصوص فیفا 12
    با سپاس

8. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا یه سوالی اینجا من دارم که کمتر کسی به اون پرداخته....تو کنسول و با دسته ی ایکس باکس...اون دکمه ی چپ بالا و پایین که یکی استراتژی رو تعیین می کنه((team pressing و اون یکی هم چهار تا انتخاب دیگه مثل افساید گیری و...کلا فلسفه اش چیه....ایا مثلا میخوایم ضد حمله بزنیم فقط تو اون لحظه ایی که احساس میکنیم واسه ضد حمله مناسبه گزینه counter attack رو بزنیم یا از همون اول بازی این گزینه رو فعال کنیم....مثلا custom tactic رو باید فعال کرد...که مشخص میکنه سرعت بازی و ریسک پذیری شوت ها و پاس ها...اینو که فعال می کنیم دیگه بقیه گزینه ها رو نمیشه فعال کرد؟

10. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقا یه سوالی اینجا من دارم که کمتر کسی به اون پرداخته....تو کنسول و با دسته ی ایکس باکس...اون دکمه ی چپ بالا و پایین که یکی استراتژی رو تعیین می کنه((team pressing و اون یکی هم چهار تا انتخاب دیگه مثل افساید گیری و...کلا فلسفه اش چیه....ایا مثلا میخوایم ضد حمله بزنیم فقط تو اون لحظه ایی که احساس میکنیم واسه ضد حمله مناسبه گزینه counter attack رو بزنیم یا از همون اول بازی این گزینه رو فعال کنیم....مثلا custom tactic رو باید فعال کرد...که مشخص میکنه سرعت بازی و ریسک پذیری شوت ها و پاس ها...اینو که فعال می کنیم دیگه بقیه گزینه ها رو نمیشه فعال کرد؟
    فکر نکنم طولانی مدت باشه احتمالا واسه یه مدت انی باشه ولی کاستوم تاکتیک تا اخر بازی اعمال میشه

ولی امروز تو یه سایت رفتم یه اموزش های گذاشته بود خالی از لطف نبود و براتون گذاشتم که تو عکسش اسم سایت رو نوشته خودتون میتونید برید و اگاهی بیشتر رو کسب کنید

خب در اینجا منظورمون شیوه صحیح دفاع کردنه
    وقتی یه مهاجم حریف در این حالت میبیند دو تا روش داره برای پاس (به گفته سایت) ولی به نظر من سه تا نوع پاس میتونه بده که میتونی خیلی خطر ناک ظاهر بشه اول از خود نوشته سایت شروع میکنم
    همیشه نزدیک ترین بازیکن که میخواد توپ رو توسط پاس دهنده بگیرید یعنی همون بازیکن رو برای دفاع نتخاب که دروش نوار قرمز هست اینجوری سریع تر میتونید حمله رو بلوکه کنید اگه به بالا پاس بده به احتمال 70 درصد توپ توسط شما گرفته میشه ولی اگه توپ سالم به دست مهاجم دیگه برسه از سرعت حمله میکاهه و شمارو اماده تر میکنه واسه دفاع کردن
    ولی تو یه حالت دیگه متیونه بازیکن حریف عمل کرنه که بهتره من بودم این کار رو میکردم با بازیکنی که تو پایین صفحه هست پاس میدادم ولی قبل از پاس دادن دکمه lb رو چند بار میزدم این کار باعث میشه بازیکن پاس دهنده سریع به جلو و زود به حالت حمله بره اینجوری حریف نمیتونه همزمان دو مهاجم رو اداره کنه و با یه پاس تو عمق کارش ساخته هست
    یا یه روش دیگه هم برای این پاس هست ولی یه مقدار فرد کاردان و باهوش میخواد تو اون لحظه تصمیم بگیره به همون بازیکن حمله سفید رنگ وقتی پاس میده وقتی قبل ز رسیدن توپ میتونه دکمه rb رو بگیریه اینجوری دفاع میاد زود پرس کنه حریف توپ رو با استفاده از نگه داشتن دگمه ذکر شده میتون از بین پاهای خودشو دفاع عبور بده به نوعی جاخال میده خیلی خیلی جواب میده چون اکثر بازیکنان خیال میکنن شما به بالا یا به پایین میاید اینجوری درصد توپ از دست دادن کم میشه پس باید دفاع رو زود به حالت پرس در میارید باید یه کاور و پشتیبان داشته باشید
    در عکس دوم موضوع به بحث کاور گیری (همون پشتیبان گیری هست)

در اینجا دو حالت ممکن هست برای بازیکن پا به توپ و باید هوشیار باشید
    اولین حالت تو صحنه هست بازیکن به بازیکن دوم پاس میده در این حالت شما باید رو اون بازیکنی که نوار و حاشه قرمز هست با انالوگ راست سویچ کرده و سریع رو به طرف بازیکن مورد نظر برده و پاس رو قطع یا پرس کرده
    در این حالت میتونی یه عقب گرد کنه و سریع به پشت خودش چرخش کرده و کافیه یه سانتر کنه یا باید تو محوطه و به همون بازیکن که علامت گذاری شده پاس رو به بیرون بده و یه فنی بزنه و خلاص
    مثل رضا مارمولک که گفت راه های رسیدن به خدا زیاده
    راه های رسیدن به گل م زیاد ولی فرق میکنه یکی با سر یکی با پا و یکی با .......
    ببینید همیشه درمواقع ضروری تکل بزنید بیخود و بی جهت این کار رو نکنید بعد میبینید چه کار انجام دادید
    یه بازیکن حرفه ای باید با انالوگ راست راحت کار کنه و سریع سویچ و دریبل بزنه و......
    سریع تصمیم گیری و انجام بده

12. 6 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببین این پستی که در جواب شما میدم فقط نظر خودمه........ممکنه درست باشه،ممکنه غلط،.....

فرقی که قسمت custom tactic داره با اون تاکتیکی که در حین بازی می چینید میتونه این باشه:

شما مثلا تاکتیک counter ‎attackرو حین بازی اتخاذ می کنید.....تغییری که اعمال میشه کلی هست،یعنی میل بازیکنان تیم شما در هر موقعیتی به بازی به سبک ضدحمله هست.........فرضا تیم شما در حالت دفاع هست مثلا اشلی یانگ رو در گوش چپ دارید بازی میدید،کسی که سرعتش بالاست اماده ی استارت و ضد حمله میشه..........خب الان شما فرض کن تاکتیکت ضدحملست و تو دفاع هستی ، فیفا با توجه به دستور counter attack ی که از شما دریافت کرده،یانگ رو میاره جایی میذارتش که توپ رو حریف تا لو داد شما برسونید بش و ضد حمله رو اغاز کنید........این فقط یه نمونه و مثال بود........خب یه نگاه کلی دوباره میندازیم به قضیه و نتیجه میگیریم:
    شما دستور counter attack دادید،کاری که فیفا کرد چی بود؟؟مهیا کردن شرایط و راه های رسیدن به هدف مذکور که همون ضد حمله باشه با استفاده از اعمالی شبیه اون چیزی که مثال زدم................

امیدوارم منظورم رسیده باشه....

بقیه ی روش ها هم کار فیفا تقریبا همینه.....منتها هر روش به اقتضای خودش...کلیتش همونی بود که اشاره کردم...

اما در مورد custom tactic باید بگم نوع چینش بازیکنان برای انجام تاکتیک ها رو تغییر میده........مثلا شما تعیین می کنید تعداد سانتر های تیم زیاد باشه،خب اینو دیگه مهاجمتون وظیفشون این هست که اماده میشن برای استفاده از موقعیت های سانتر و جایگیری می کنن البته این فقط یه موردشه.......چند تا کار دیگه هم انجام میشه توسط خود فیفا که برای اون تاکتیکی که اتخاذ کردید مناسب باشه........

نمیشه زیاد در مورد این مسائل صحبت کرد،ی کتاب میشه اونوقت .....براهمین به یه مثال اکتفا کردم.........

اگه جایی منظورم خوب نرسید بگید دوباره توضیح بدم........

امیدوارم کمک کرده باشم......موفق باشید

14. 3 کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فکر نکنم طولانی مدت باشه احتمالا واسه یه مدت انی باشه ولی کاستوم تاکتیک تا اخر بازی اعمال میشه

ولی امروز تو یه سایت رفتم یه اموزش های گذاشته بود خالی از لطف نبود و براتون گذاشتم که تو عکسش اسم سایت رو نوشته خودتون میتونید برید و اگاهی بیشتر رو کسب کنید

خب در اینجا منظورمون شیوه صحیح دفاع کردنه
    وقتی یه مهاجم حریف در این حالت میبیند دو تا روش داره برای پاس (به گفته سایت) ولی به نظر من سه تا نوع پاس میتونه بده که میتونی خیلی خطر ناک ظاهر بشه اول از خود نوشته سایت شروع میکنم
    همیشه نزدیک ترین بازیکن که میخواد توپ رو توسط پاس دهنده بگیرید یعنی همون بازیکن رو برای دفاع نتخاب که دروش نوار قرمز هست اینجوری سریع تر میتونید حمله رو بلوکه کنید اگه به بالا پاس بده به احتمال 70 درصد توپ توسط شما گرفته میشه ولی اگه توپ سالم به دست مهاجم دیگه برسه از سرعت حمله میکاهه و شمارو اماده تر میکنه واسه دفاع کردن
    ولی تو یه حالت دیگه متیونه بازیکن حریف عمل کرنه که بهتره من بودم این کار رو میکردم با بازیکنی که تو پایین صفحه هست پاس میدادم ولی قبل از پاس دادن دکمه lb رو چند بار میزدم این کار باعث میشه بازیکن پاس دهنده سریع به جلو و زود به حالت حمله بره اینجوری حریف نمیتونه همزمان دو مهاجم رو اداره کنه و با یه پاس تو عمق کارش ساخته هست
    یا یه روش دیگه هم برای این پاس هست ولی یه مقدار فرد کاردان و باهوش میخواد تو اون لحظه تصمیم بگیره به همون بازیکن حمله سفید رنگ وقتی پاس میده وقتی قبل ز رسیدن توپ میتونه دکمه rb رو بگیریه اینجوری دفاع میاد زود پرس کنه حریف توپ رو با استفاده از نگه داشتن دگمه ذکر شده میتون از بین پاهای خودشو دفاع عبور بده به نوعی جاخال میده خیلی خیلی جواب میده چون اکثر بازیکنان خیال میکنن شما به بالا یا به پایین میاید اینجوری درصد توپ از دست دادن کم میشه پس باید دفاع رو زود به حالت پرس در میارید باید یه کاور و پشتیبان داشته باشید
    در عکس دوم موضوع به بحث کاور گیری (همون پشتیبان گیری هست)

در اینجا دو حالت ممکن هست برای بازیکن پا به توپ و باید هوشیار باشید
    اولین حالت تو صحنه هست بازیکن به بازیکن دوم پاس میده در این حالت شما باید رو اون بازیکنی که نوار و حاشه قرمز هست با انالوگ راست سویچ کرده و سریع رو به طرف بازیکن مورد نظر برده و پاس رو قطع یا پرس کرده
    در این حالت میتونی یه عقب گرد کنه و سریع به پشت خودش چرخش کرده و کافیه یه سانتر کنه یا باید تو محوطه و به همون بازیکن که علامت گذاری شده پاس رو به بیرون بده و یه فنی بزنه و خلاص
    مثل رضا مارمولک که گفت راه های رسیدن به خدا زیاده
    راه های رسیدن به گل م زیاد ولی فرق میکنه یکی با سر یکی با پا و یکی با .......
    ببینید همیشه درمواقع ضروری تکل بزنید بیخود و بی جهت این کار رو نکنید بعد میبینید چه کار انجام دادید
    یه بازیکن حرفه ای باید با انالوگ راست راحت کار کنه و سریع سویچ و دریبل بزنه و......
    سریع تصمیم گیری و انجام بده
    بیشتر اینایی که گفتی مال مبتدیهاست که حتی نمیتونن روی semi pro بازی کنن . یه چیزی نداری در حد لجندری ؟ مردیم از بس دروازه این cpu رو به توپ بستیم اما نتیجه رو باختیم .

ولی من هنوز تو کف این تعویض بازیکن به صورت منوال و با RS موندم . خداییش خیلی سخته . یعنی اگه روی بازیکن مورد نظرت سوییچ نشه کلی حواست پرت میشه که به کدوم بازیکن سوییچ کرد و هول میشی .
    کلا به نظرم کنترل منوال فیفا خیلی خطا داره . توی همه چی . مثلا دوتا بازیکن کنار هم رو به سختی میشه با RS سوییچ کرد . با LB هم که ممکنه دیر یا اصلا اشتباه سوییچ کنه . این سوییچ کردن بازیکنها توی دفاع هم که به نظرم مهمترین عامل توی دفاع هست .
    من گذاشتم روی auto و شاید یک درصد مواقع از LB استفاده کنم . دیگه یه جورایی باهاش کنار اومدم ولی خیلی از این سوییچینگ مینالم .

راستی یه سوال . دیدین بعضی وقتها توی مود انلاین دقیقا وقتی چندتا گل جلو هستین و بردتون حتمیه dc میشین ؟
    چرا بعد از عمری باید توی یه بازی انلاین نتیجه به نفع من باشه ولی دقیقه 80 dc بشم . اخ که سوختم
    (اینو باید به "تا حالا دقت کردین ... " اضافه کنن)
    Last edited by Gregar; 26-03-2012 at 22:22.

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

بچه ها من تو بازی صدای توپ ندارم....واسه شما هم همینجوریه؟یعنی بازیکنا بهم پاس میدن صداش خیلی خیلی کمه...

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اما سخته که مثلا تو زمین خودت در موقع مثلا کرنر حریف توب رو در اختیار گرفتی و میخوای ضد حمله بزنی سریع اون گزینه ضد حمله رو فعال کنی....اینجوری ادم زمانو از دست میده.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •