تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 461 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

علی که خودش یه بار گیر داده بود به من که ادیت کردی . یه بار با چلسی کوبوندمش بعد اومد گفت ادیت کردی . حالا ما هم اصلا اهل ادیت و ... نبودیم . چون گیم رنجری نبودیم و از ادیت چیزی نمیدونستیم .
    از اون موقع به بعد به من شک کرده همیشه میزاره روی online squad . بدیش اینه که توی دوستانه طرف شاید لازم باشه کلی دانلود کنه .
    این head to head هایی که میزنی لگ نداری ؟ من head to head میترسم بزنم به خاطر لگ یا ببازم یا dc بشم . خداییش ریسک بزرگیه .
    بستگی به پینگ داره دیگه
    اگه پینگه 4.2.2.4 از 200 کمتر باشه لگ نیست

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من اینترنتم 64 کیلوبایت هست هر شب این خارجی ها رو داغون میکنم خدایش اخرشه پینگن هم ماشالله خوب بوده از این مخابراتی ها گرفتم
    بخش seassion هم تا دیوژن 3 رفتم ولی ادامه ندادم
    دوستنا کسی انلاین بازی میکنه گیرم تک رو بزار یا مال من رو اد کنه
    khelane
    گیمرتک من هست

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما مثه اینکه تازه به این بحث ها ورود کردی و باید بگم که خیلی تکراریه و قبلا بحث شده درضمن خودمم گفته بودم که مقایسه سبکهای مختلف باهم اشتباهه خب حالا باید چیو ببینم؟ البته یادم میاد قضیه اعتیاد و زدن یک تایپیک برای ترک اعتیاد فیفارو هم خودم اولین بار پیشنهاد دادم و اون جمله ی اخر رو به شخصه از من پرسید و من هم پاسخ دادم و اینکه پستهامون حالت گپ دوستانه داره و تو خیلی چیزها باهم توافق داریم شما هم جدی گرفتیا یا شایدم دلت دعوا میخواد؟

دوستان من لجندریو میبرم ولی در مقابل ضعیف ترین دوستام کم میارم دوستای من اصلا با لجندری نمیتونن بازی کنن ولی من بهشون میبازم خیلی پول سر این قضیه دارم میبازم چه تاکتیکی رو باید پیش بگیرم؟ حتی من کلاسیک رو هم برمیدارم از رئالشون هم میبازم یعنی چی مقابل human چه ترکیب و تاکتیکی اتخاذ میکنید؟ جالب اینجاست که دوستام اصلا اهل ترکیب و تاکتیک و تکنیک هم نیستن
    1- من فقط با cpuبازی کردم
    2- اونا با هم خیلی بازی میکنند
    سریعا توپ هام لو میره اصلا دستمو میخونن البته اونا دسته دارند و من با کیبوردم فکر نمیکنم مشکل این باشه چرا اینقدر درمقابل human ضعیفم؟ اونم نه یوزر حرفه ای
    عزیز دوستان راست میگن هر کس یه سبک داره ولی بعد از یه مدتی راحت بازی میاد دستت بخصوص اگه چند نفر رفیقت باشن چون اصولا با دو سه نفر بازی میکنی نوع بازی و سبکشون میاد دستت
    اول برای اینکه بازیت قوی بشه باید زیاد با دوستانت بازی کنی ولی فعلا شرطی بازی نکن خب من الان با منچستر بازی میکنم چون لیگ بازی نمیکنم همه بازیکنان رو با هجومیترین میزاریم راحت میرسم به گل
    من با منچستر 4-3-3 میزارم اونوقت دوتا مثل والنسیا و گیگس و یه هافبک قدرتی رو میزارم رو نمیکت که وقتی بازی رسید به دقیقه هفتاد سه تاشون رو میارم تو بازی یه بازیکنی مثل والنسیا رو با هرناندس تعویض میکنم و میزارمش نوک حمله چون دفاع حریف خسته هست خیلی راحت از بینشون در میره تو بازی که باید ببری و قصد داری رو کم کنی کنی باید اصول رو بزاری کنار فرضا تو لیگ شما باید طوری برنامه ریزی کنی که بازیکنات بازی بدی و نفشون هم خوب باشه برای بازی بعد ولی تو این بازی ها باید نفشون رو بگیری اینقدر بازی کنی اگه با ایکس باکس بازی میکنی و در حین دفاع هستی این پیشنهاد ها رو مثل یه دوست از من بپذیر
    اول مستقیم نرو جلو برای دفاع مگر در مواقعی که یار اضافی باشه دوم تکل های بی مورد خیلی کار دستت میده پس مواظب باش سوم وقتی یه نفر رو اوردی دنبال بازیکن پابه توپ و نتونستی ازش بگیری کافیه دکمه rb ور بگیری تا دوتا بازیکن سویچ کنه و همزمان دوتا بازیکن بیاد دنبال بازیکن خاطی بعد با انالوگ راست رویکیشون سویچ کنی اونیکی خودکار میره دنبال توپ و این کیکی که دست خودته بهتر میتونی حریف رو قفل کنی
    در مواقعی که دوتا بازیکن حریف جلو دروازه هست و شما یه دونه بازیکن داری و یه دروازه بان بهترین کار اینه که دروازه بان رو بیاری به طرف بازیکن پا به توپ و بازیکن خودت رو به سمت بازیکن بدونه توپ ببری
    من انلاین زیاد بازی مکینم چون جریف میخواد گل صد در صدی داشته باشه ریکس نمیکنه و این گزینه که به بازیکن دومی پاس بده رو انتخاب میکنه که خیلی راحت تره من بارها و به کررات این کار رو کردم جواب هم گرفتم
    در بعضی مواقع هم تک به تک میشم دروازه بان رو تا نصفه بیرون میارم بعد ولش میکنم میره دروازه وقتی جلو میاد حریفت خیال میکنه دروازه بان تمام میاد بیرون یه دونه چیپ میزنه که اینجوری حریفت رو مبهوت میکنی دروازه بان در نیمه راه بر میگرده و توپ رو میگیره ولی در بعضی مواقع حریفت خیلی قوی باشه دقیق تر و سریع تر چیپ یا میزنه قوی تر ها هم راحت دریبل یا فنی میزنن و دیگه گللللل

در حمله هم اول راحت ترین کار و مطمئن ترین کار رو انتخاب کن رو سانتر ها اگه بازین هایسر زن داری برو ولی بستگی به خودت داره همیشه باید طوری عمل کنی که دوستت فکرشو نکنه فرضا تو مواقعی که پاس بهت میدنه دوستت اگه چند دفعه باهاش بازی کردی میفهمه به محض رسیدن توپ در موقع گردش به کدوم طرف میره بجای این کار میتونی rb رو بگیری که توپ رو از بین پاهای خودت رد میکنه و یه جاخالی میده و به دوستت یه حال میده

ولی اصولا شما باید بازیتون رو عوض کنید چون دوستانتون راحت بازی شما رو میخونن من بعضی از بازی هام چون لگ یا لتنسیم بالا هست راحت بازیم رو میخونن تا دقیقه پنج میام بیرون
    پس اول ببین تاتکیتک خوب بعد برو بازی خوب رو انجام انشالله میبری یه تیمی مثل بارسا بازی رو از وسط های زمین انجام بده راحت تره یه تیمی مثل رئال خیلی قدرتی هستنید هم وسط و هم کناره ها واسه سانتر عالیه

خب انشالله کمکتون کرده باشم
    موفق باشید

4. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیفا 12 رو میشه بدون نسخه اورجینال آنلاین بازی کرد ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه ایکس باکس داشته باشی باید انلاین پسس بخری که 800 پوینت میخواد در قبالش
    ولی کامپیوتر باشه باید از طریق خودش یعنی تو بخش بازی های انلاین اموزش هست

7. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه نمیشه . باید سی دی کی ارجینال داشته باشی بعد بری با اریجین بازی رو دانلود کنی .

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

وای خدا من یکی که دیگه موندم چه کار کنم .
    شیوه بازیم رو عوض میکنم چند تا بازی میبرم میگم خوبه دیگه همیشه همین شیوه رو به کار ببرم .
    باز بعد چند وقت میبینی دیگه این شیوه جواب نمیده (نمیدونم چرا جواب نمیده . حریف که cpu هستش و من هم که منم)
    باز بر میگردی به شیوه قبلیت میبینی این از اون یکی بهتر جواب میده ولی باز هم میبازی .

فیفا دیگه مارو هم اینجوری کرد

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    یکی برام تنضیمات دسته رو بگه که چطوری مثه pes کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام
    دوستان من با یکی از دوستام بازی میکنم و همیشه میبازم !!!

راهی ، پچی ، ترفندی هست که ببرمش ؟!

لطفا راهنمایی کنید !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

از اساتید محترم یکی برام تنضیمات دسته رو بگه که چطوری مثه pes کنم.وقتی میخوام شوک های دسته رو روشن کنم تا با جهت ها وrs دریبل بزنم جهت ها کار نمیکنن و باید با شوک ها هدایتشون کنی و دریبل بزنی حالا یکی از دوستان جواب بدن جطوری جهات هارو راه بندازم تشکر

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من با یکی از دوستام بازی میکنم و همیشه میبازم !!!

راهی ، پچی ، ترفندی هست که ببرمش ؟!

لطفا راهنمایی کنید !
    فکر نکنم اندازه من تو عمرت چیت زده باشی ولی بهت بگم به هیچ جا تو زندگیت گیم ات نمیرسی فرضا بردی چه حالی میده هنری اصلا نکردی با چیت ضمنا این دوستت هم که فرضا قبول کرد چیت داشته باشی یا اصلا نفهمه شما چیت دی خدایش بازیت رو راحت میخونه واسه این میتونه ازت ببره با ده تا چیت هم داشته باشی همه ی بازیکنها غول هم باشند بازم میبری چون با همون سبک قدیمی بازی میکنی و تو حملات هم حتما مثل قبل گیج میش نمیتونی به کدوم پاس بدی
    بهترین کار همون که باهاش بازی کنی و ببازی و لی بزرگان گفتند و خود قران هم گفته بدنبال هر سختی راحتی هست من اولین بار فیفا 12 رو بازی کردم نتونستم با تیم های قوی تو حالت پروفشنال بازی کنم هی گل میخوردم الان تیم هرکول تو دسته دوم اسپانیا رو اوردم تو لیک لایگا با حالت لجندری فقط از 10 بازی از دو تیم بارسلون و رئال(که اینم تو دقیقه 90 رونالدو یکی نثارم کرد) وگرنه همه تیم ها رو اوردم وقتی من با سی پی یو بازی میکردم بازیم یه حالت بود اما سه ماه میشه انلاین بازی میکنم تازه اون وقت فهمیدم اصلا فیفا بازی نمیکنم و پلیر استاندارد نیستم واقعا شوکه شدم بازیم من کجا و بازی کسای که ان یا با دوستانشون بازی میکنن کجا چون من با کامپیوتر بازی میکنم و یه حالت بازی میکنم ولی چون با افراد مختلف بازی میکردم تو این سه ماه الان بعد از 40 باخت انلاین که واسم ابروریزی بوده 60 بازی رو بردم و تا الان بعد از اون 40 باخت فقط 3 تاباخت داشتم باور کن اینقدر سخت نیست ولی باید بعد از هر اشتباهت یادبگیری مه اون حرکت رو اگه بازم انجام میدی کمترش کنی باید نوع بازیت رو عوض کنی تمرین کن رو ضربات هوای تمرین کن تو حملات هجومی من الان از هر سه تا کرنر که دیشب انلاین بودم هر سه تاشون گل کردم چون خیلی رو کرنر حساسم و بازیکنای مثل فردیناند ویدیچ و اسمالینگ خیلی عالین و بازیکنی مثل رونی و پارک و کاریک تو پشت محوطه واسه ریباند خدای شوت هستند تو این مواقع شما با دوستت وقتی بازی میکنی نمیتونی مستقیم بازی کنی باید بازی رو به کنارهها و ظربات ایمتسگاهی ببری چون کسی که نتونه مستقیم بازی کنه چاره ای جز این نداره مطمیئن باشه
    ببین شما چن بار با دوستت بازی میکنی و باید از هر بازی یاد بگیری دوستت کدوم حرکت رو بیشتر میره با این نوع بزی دیگه میتونید تا کمی از حملاتش بکاهی
    ضمنا خودتون رو باید قوی کنید تمرین های زیاد و سویچ کردن همزمان رو دو بازیکن و بسته کردن راه حریف عکس العمل هاتون رو تا جای که میتونید ببرید بالا اونوقت با حرص و جوش بازی میکنید و میبرید انگار فتح بزرگی کردی و خیلی حال میده و مقدمه ای واسه به خاک نشوندن دوستت میشه
    موفق باشی

وای خدا من یکی که دیگه موندم چه کار کنم .
    شیوه بازیم رو عوض میکنم چند تا بازی میبرم میگم خوبه دیگه همیشه همین شیوه رو به کار ببرم .
    باز بعد چند وقت میبینی دیگه این شیوه جواب نمیده (نمیدونم چرا جواب نمیده . حریف که cpu هستش و من هم که منم)
    باز بر میگردی به شیوه قبلیت میبینی این از اون یکی بهتر جواب میده ولی باز هم میبازی .

فیفا دیگه مارو هم اینجوری کرد
    ببین cpu تو حالت لجندری خیلی سمج هست وباید زود نری رو پاشون باید صبور باشی تو حالت لجندری باید پاسهای زیادی بدی تا به گل برسی عنصر تک مهاجم مثل مسی نمیتونه خودش به تنهای کاری کنه مگر در مواقعی که با یه بازی کن در حین کورس یا روبروش باشه میتونه کاری کنه
    سعی کن دوتا تاکتیک داشته باشی یکی تو حالت نرمال و یکی تو حالت هجومی که مثل شما یه گل عقبی تو دقیقه 85 باید یه تاکتیکی داشته باشی بتونی تموم بازیکنات نهایت استفاده کنی مثل 352 یا 343 بتهرینه تو این مواقع من خودم تو حالت نرمال تو 4-3-3 میزارم و یقینا هم میبرم هیچ مشکلی هم ندارم عزیز بازی سی پی یو خیلی راحت میشه فهمید بعد از یه مدت نمیدونم شما چطوری من در بالا هم گفتم خداشاهده اینقدر از این سی پی یو گل میخوردم که از ترس اینکه برادرم و و پدرم بهم کنایه نزنن وقتی بازی میکردم که اونا نباشن ولی الان یه چیزی دیگه شده بازیم واقعا 180 دره فرق کردم شما میتونید بازیتون رو بای یه تیم قوی تو حالت پروفشنال بازی کنید شاید گل زدن راحت باشه ولی به فکر گل زدن نباشید به فکر راه حل های گل زدن جدید باشید یعنی مثل یه تمرینی باز ی کنید اینجوری صدرصد در های جدید به روی بازی شما وباز میشه خودم من این کرنر های که میزنم رو همینجوری یاد گرفتم
    همیشه cpu نقطه ضعفهای داره بادی پیداش کنی ولی تو حالت هیمون(با دوستانتون ) چون تا دقیقه 20 دوستتون رو محک میزنید نمیتونید دقیق از نقاط ضعفش پی ببرید و باید صبورانه جلو بردید از اول هم اگه تونستید مجوج حلمات رو تو دقائق اول ابزی زیاد کنید چون همیهش من بازی کردم حریف های من هم دوستان و هم دیگران تو همون دقائق اول بازی رو زیاد گرم و حساس نمیگرین و اگه تونستید تو همین دقائق کار خوردتون رو بکنید که بعث میشه اعصاب رفقیتون رو بهم بریزید
    Last edited by khelane; 25-03-2012 at 11:55.

14. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •