آقا من تو بازی برایاینکه از دکمهها استفاده کنم بایدAlt رو بزنمهمش چیکار کنم مستقیم بشهاستفتده کرداز دکمه ها یکی قبلا گفته بود هر چی گشتمنتونستم پیداکنم یه setting هست ×
توی بعضی از بازی هاهم تیک می زنه بگین اشکال ازچیه؟
آقا من تو بازی برایاینکه از دکمهها استفاده کنم بایدAlt رو بزنمهمش چیکار کنم مستقیم بشهاستفتده کرداز دکمه ها یکی قبلا گفته بود هر چی گشتمنتونستم پیداکنم یه setting هست ×
چه رنگيه ؟ اين مموري ها چند رنگ داره ، تا اونجايي كه من ديدم رنگ مشكي و 2 مدل رنگ آبي ( آبي كمرنگ و پر رنگ )در ضمن پی1 میتونه تا 32 گیگابایت مموری کارت رو پشتیبانی کنه و خودم هم مموری 8 گیگ بر روی گوشیم
استفاده میکردم و مشکلی هم باهاش نداشتم.
پس در موقع خرید مموری کارت سعی کن مموری کارت با سرعت خوندن و نوشتن بالا بخری و همچنین سعی
کن از مارک sandisk باشه.
کسی نیست جواب
بده؟
SanDisk M2 8GB
سرعت نوشتن 3 مگابایت بر ثانیه.
سرعت خواندن 10 مگابایت بر ثانیه.
نحوه بسته بندی...
Sony M2 ---8GB
سرعت نوشتن ... 3 مگابایت بر ثانیه
سرعت خواندن ..10 مگابایت بر ثانیه.
![]()
alt رو 2 بار پشت سر هم بزن ببیین جواب میده.آقا من تو بازی برایاینکه از دکمهها استفاده کنم بایدalt رو بزنمهمش چیکار کنم مستقیم بشهاستفتده کرداز دکمه ها یکی قبلا گفته بود هر چی گشتمنتونستم پیداکنم یه setting هست ×
اقا مهران این 8گیگ ها توی ایران هست؟؟؟
اگه هست قیمتش چنده؟؟؟
مثله این که معلومه سیاهش اصله
من که چنین بسته بندی اصلا توی بازار ندیدم.
سلام
چرا تو پي1 ويدئو ها را بدون تصوير نشون ميده نميشه كاريش كرد مثل كا800 و... با صوير نشون بده؟
منظورم وقتييه كه ميري توي ليست ويدئو ها نميدونم متوجه شديد يا نه
خیلی سخت گفتی ولی فکر کنم متوجه منظورت شدم.
میخوای این رو بگی که وقتی توی file manager میری اونجا یک preview از اون ویدئو نشون نمیده؟
این دیگه بر میگرده به سیستم عامل.
سلام این گوشی دسته دومش رو با رم 512 خریدم 215
البته تمیز هست
میارزه این قیمت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)