تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 461 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه خیر،یکی از دلایلی است که نشون میده هوش مصنوعی فیفا در باطن خیلی خوبه ولی در عمل چون تسک های بیشتری نسبت به بازیهای دیگه داره نمیتونه زیاد خوب عمل کنه...............
    Be A Pro هم زیاد بازی میکنم،مشکل آنچنانی نداره،کدوم مشکلش بیشتر مد نظر شماست؟؟؟
    خوب اون خط اولت رو هم که منم میگم . ولی پلیر چه کار داره به تسک های زیاد بازی که باعث اختلال توی هوش مصنوعی بشه . این از حرفهایی بود که سازندگان فیفا میزنن .
    +
    چطور پرو بازی کردی و مشکلی ندیدی . همه جا دارن به هوش مصنوعی ضعیف هم تیمی ها توی be a pro گیر میدن . یه سرچ بزنی میبینی توی فروم های مختلف گیم چقدر تاپیک واسه این موضوع زده شده .
    واقعا به صورت افتضاحی بازیکنهای هم تیمیت بد بازی میکنن . در حالی که تیم حریف لجندریه و به طرز وحشتناکی هوشمنده .
    من توی دسته سه انگلیس تیم دارم با اینکه قدرت دو تیم مساویه بیا ببین چه بازی میکنه تیم حریف در مقابل تیم ما . در حالی که من پستم ST هست و توی دفاع دخالت ندارم ولی دفاع پشت سر هم گل میخوره .
    حالا هی من گل میزنم هی تیم حریف . معمولا هم بازی رو با اختلاف یک گل میبازیم .
    خواستی توی گوگل در مورد FIFA 12 AI cheating یه سرچ بکن ببین چه چیزایی گفته شده . حتی فیلم هاش هم توی یو+توب موجوده .

یک بازی آنلاین بازی کردم به طرف 6-2 باختم و از این 6 تا گل 5 تاش از روی کرنر گل خوردم و همه رو هم مثل هم گل خوردم
    هیچ کاری نمیتونستم بکنم
    راحت بلند میشد سر میزد
    توی محوطه جریمه فقط دو تا بازیکن داشت و من 7 تا بازیکن اما نمیتونستم جلوی گل شدنشو بگیرم

آقایونی که ادعا میکنن هوش مصنوعی بازی بالاست بگن چجوری جلوی این گل ها رو که با سانتر هستو میشه گرفت ؟
    کامیار تو تا حالا با من بازی نکردی ها نامرد . این همه زور زدم بری دسته بخری از اخر نیومدی بازی . این دفعه ان بودی حتما مچت رو میگیرم .
    میگم یه چیزی تو که توی تشخیص edit ای بودن باید حرفه ای باشی . طرف edit ای نبود ؟
    یکی بود باهاش بازی کردم 7-0 باختم . 7 تا گل با دروگبا فقط زد اونم همش روی سانتر . یعنی پیکه مونده بود که چقدر باید بپره تا توپ به دروگبا نرسه . یه شیوه خاصی داره این سر زدن من توش موندم .
    Last edited by Gregar; 21-03-2012 at 22:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اعتیاد
    مخدر
    مواد
    جنس
    خورده شیشه
    خوبی؟
    آقا بیخیال
    این دوستمون به این خوبی این همه برای شما توضیح داد، اون وقت شما فقط همون جمله ی اخر رو دیدید ؟

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام
    معضرت میخوام فکر نکنم جای این سوال اینجا باشه . ولی چون تاپیک 2011 رو نیافتم اینجا می پرسم .
    دوستان من چه طور تنظیمات بازی مربوط به controller یا همون دستگیره رو درست تنظیم کنم که مثل بازی pes بشه . یعنی به عبارتی دایره سانتر باشه و مربع شوت .
    اضافه کنم که من این کار رو برای دسته یک با تنظیم دستی در فایل کانفیگ و انتخاب حالت کلاسیک برای دسته در داخل بازی انجام میدم . اما برای دسته دوم ( که با یک usb مشترکا ) به لب تاپم وصل شده ، اعمال نمیشه .
    ایا راهی برای تنظیم صحیح این تغیرات برای دسته دوم هم هست . کلافه شدم .
    ممنونم ؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این دوستمون به این خوبی این همه برای شما توضیح داد، اون وقت شما فقط همون جمله ی اخر رو دیدید ؟
    شما مثه اینکه تازه به این بحث ها ورود کردی و باید بگم که خیلی تکراریه و قبلا بحث شده درضمن خودمم گفته بودم که مقایسه سبکهای مختلف باهم اشتباهه خب حالا باید چیو ببینم؟ البته یادم میاد قضیه اعتیاد و زدن یک تایپیک برای ترک اعتیاد فیفارو هم خودم اولین بار پیشنهاد دادم و اون جمله ی اخر رو به شخصه از من پرسید و من هم پاسخ دادم و اینکه پستهامون حالت گپ دوستانه داره و تو خیلی چیزها باهم توافق داریم شما هم جدی گرفتیا یا شایدم دلت دعوا میخواد؟

دوستان من لجندریو میبرم ولی در مقابل ضعیف ترین دوستام کم میارم دوستای من اصلا با لجندری نمیتونن بازی کنن ولی من بهشون میبازم خیلی پول سر این قضیه دارم میبازم چه تاکتیکی رو باید پیش بگیرم؟ حتی من کلاسیک رو هم برمیدارم از رئالشون هم میبازم یعنی چی مقابل human چه ترکیب و تاکتیکی اتخاذ میکنید؟ جالب اینجاست که دوستام اصلا اهل ترکیب و تاکتیک و تکنیک هم نیستن
    1- من فقط با cpuبازی کردم
    2- اونا با هم خیلی بازی میکنند
    سریعا توپ هام لو میره اصلا دستمو میخونن البته اونا دسته دارند و من با کیبوردم فکر نمیکنم مشکل این باشه چرا اینقدر درمقابل human ضعیفم؟ اونم نه یوزر حرفه ای
    Last edited by SevenCity; 22-03-2012 at 10:33.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    معضرت میخوام فکر نکنم جای این سوال اینجا باشه . ولی چون تاپیک 2011 رو نیافتم اینجا می پرسم .
    دوستان من چه طور تنظیمات بازی مربوط به controller یا همون دستگیره رو درست تنظیم کنم که مثل بازی pes بشه . یعنی به عبارتی دایره سانتر باشه و مربع شوت .
    اضافه کنم که من این کار رو برای دسته یک با تنظیم دستی در فایل کانفیگ و انتخاب حالت کلاسیک برای دسته در داخل بازی انجام میدم . اما برای دسته دوم ( که با یک usb مشترکا ) به لب تاپم وصل شده ، اعمال نمیشه .
    ایا راهی برای تنظیم صحیح این تغیرات برای دسته دوم هم هست . کلافه شدم .
    ممنونم ؟
    شما از این استفاده کنید تا 4 تا دسته هم میتونی تنظیم کنی
    لینک تو امضام

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه قربونت ما که با هم دعوا نداریم . یه بحث دوستانه شد راجع به هوش فیفا .
    در واقع نتیجه ای که من گرفتم این بود که هوش فیفا یه سری ضعف هایی داره و یه سری نقاط قوتی . حالا این ضعفهاش واسه بعضی ها مثل ما مشکل ایجاد میکنه که باعث میشه به چشممون بیاد و احساس نارضایتی بکنیم .
    اما واسه بعضی مثل چندتا از دوستانم این چیزا دیده نمیشه . چون سبک بازیشون فرق میکنه و اصلا به همچین باگ هایی توی هوش مصنوعی برخورد نکردن .

شما مثه اینکه تازه به این بحث ها ورود کردی و باید بگم که خیلی تکراریه و قبلا بحث شده درضمن خودمم گفته بودم که مقایسه سبکهای مختلف باهم اشتباهه خب حالا باید چیو ببینم؟ البته یادم میاد قضیه اعتیاد و زدن یک تایپیک برای ترک اعتیاد فیفارو هم خودم اولین بار پیشنهاد دادم و اون جمله ی اخر رو به شخصه از من پرسید و من هم پاسخ دادم و اینکه پستهامون حالت گپ دوستانه داره و تو خیلی چیزها باهم توافق داریم شما هم جدی گرفتیا یا شایدم دلت دعوا میخواد؟

دوستان من لجندریو میبرم ولی در مقابل ضعیف ترین دوستام کم میارم دوستای من اصلا با لجندری نمیتونن بازی کنن ولی من بهشون میبازم خیلی پول سر این قضیه دارم میبازم چه تاکتیکی رو باید پیش بگیرم؟ حتی من کلاسیک رو هم برمیدارم از رئالشون هم میبازم یعنی چی مقابل human چه ترکیب و تاکتیکی اتخاذ میکنید؟ جالب اینجاست که دوستام اصلا اهل ترکیب و تاکتیک و تکنیک هم نیستن
    1- من فقط با cpuبازی کردم
    2- اونا با هم خیلی بازی میکنند
    سریعا توپ هام لو میره اصلا دستمو میخونن البته اونا دسته دارند و من با کیبوردم فکر نمیکنم مشکل این باشه چرا اینقدر درمقابل human ضعیفم؟ اونم نه یوزر حرفه ای
    یه چیز طبیعیه . سبک و روش هر کی مختص خودشه . فیفا یه بازییه که سبک هر کی رو میتونه بپذیره و اجرا کنه .
    الان دقیقا منم مثل توام . یعنی لجندری رو میبرم (البته 50 درصد مواقع) ولی تا حالا خیلی کم پیش اومده که بتونم human رو بزنم . واقعا هم موندم مشکل کجاست .
    انلاین که بازی میکنم این همه تکنیک میرم و ... ولی اون دوستم که هیچی نمیره بازی رو میبره . تا حالا من فکر کنم توی انلاین 2 یا 3 بار بیشتر نبردم . یعنی شده 3 تا گل از طرف جلو بودم ولی از اخر مساوی کردم .

فکر کنم تلسم شدم

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خوب اون خط اولت رو هم که منم میگم . ولی پلیر چه کار داره به تسک های زیاد بازی که باعث اختلال توی هوش مصنوعی بشه . این از حرفهایی بود که سازندگان فیفا میزنن .
    +
    چطور پرو بازی کردی و مشکلی ندیدی . همه جا دارن به هوش مصنوعی ضعیف هم تیمی ها توی be a pro گیر میدن . یه سرچ بزنی میبینی توی فروم های مختلف گیم چقدر تاپیک واسه این موضوع زده شده .
    واقعا به صورت افتضاحی بازیکنهای هم تیمیت بد بازی میکنن . در حالی که تیم حریف لجندریه و به طرز وحشتناکی هوشمنده .
    من توی دسته سه انگلیس تیم دارم با اینکه قدرت دو تیم مساویه بیا ببین چه بازی میکنه تیم حریف در مقابل تیم ما . در حالی که من پستم ST هست و توی دفاع دخالت ندارم ولی دفاع پشت سر هم گل میخوره .
    حالا هی من گل میزنم هی تیم حریف . معمولا هم بازی رو با اختلاف یک گل میبازیم .
    خواستی توی گوگل در مورد FIFA 12 AI cheating یه سرچ بکن ببین چه چیزایی گفته شده . حتی فیلم هاش هم توی یو+توب موجوده .

کامیار تو تا حالا با من بازی نکردی ها نامرد . این همه زور زدم بری دسته بخری از اخر نیومدی بازی . این دفعه ان بودی حتما مچت رو میگیرم .
    میگم یه چیزی تو که توی تشخیص edit ای بودن باید حرفه ای باشی . طرف edit ای نبود ؟
    یکی بود باهاش بازی کردم 7-0 باختم . 7 تا گل با دروگبا فقط زد اونم همش روی سانتر . یعنی پیکه مونده بود که چقدر باید بپره تا توپ به دروگبا نرسه . یه شیوه خاصی داره این سر زدن من توش موندم .
    حالا کی گفته من Edit بودن رو خوب تشخیص میدم ؟
    این رفیقت علی حتما بهت گفته
    هنوز دست از سر ما برنداشته ها
    من نوکرتم داداش
    هر وقت خواستی بیا بازی کنیم
    من 99 درصد Head To Head بازی میکنم و اونجا چون Online Squad هست کسی ادیت نمیتونه بکنه
    طرف ادیتور نبود البته بازیش خوب بود ولی همه گلاش روی کرنر بود و تو فیفا گل از روی سانتر و کرنر خیلی راحت شده
    توی 100 نفر اول حدود 40 بود رتبش . حدود 60 پله از من بالاتر
    توی Friendly هم اگه میخواین طرف ادیت نکنه موقع Invite دادن Squad رو روی آنلاین بزارین
    اینجوری کسی نمیتونه ادیت کته

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

شما از این استفاده کنید تا 4 تا دسته هم میتونی تنظیم کنی
    لینک تو امضام
    کدوم عزیزم
    چیزی تو متنت نیست ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

حالا کی گفته من Edit بودن رو خوب تشخیص میدم ؟
    این رفیقت علی حتما بهت گفته
    هنوز دست از سر ما برنداشته ها
    من نوکرتم داداش
    هر وقت خواستی بیا بازی کنیم
    من 99 درصد Head To Head بازی میکنم و اونجا چون Online Squad هست کسی ادیت نمیتونه بکنه
    طرف ادیتور نبود البته بازیش خوب بود ولی همه گلاش روی کرنر بود و تو فیفا گل از روی سانتر و کرنر خیلی راحت شده
    توی 100 نفر اول حدود 40 بود رتبش . حدود 60 پله از من بالاتر
    توی Friendly هم اگه میخواین طرف ادیت نکنه موقع Invite دادن Squad رو روی آنلاین بزارین
    اینجوری کسی نمیتونه ادیت کته
    علی که خودش یه بار گیر داده بود به من که ادیت کردی . یه بار با چلسی کوبوندمش بعد اومد گفت ادیت کردی . حالا ما هم اصلا اهل ادیت و ... نبودیم . چون گیم رنجری نبودیم و از ادیت چیزی نمیدونستیم .
    از اون موقع به بعد به من شک کرده همیشه میزاره روی online squad . بدیش اینه که توی دوستانه طرف شاید لازم باشه کلی دانلود کنه .
    این head to head هایی که میزنی لگ نداری ؟ من head to head میترسم بزنم به خاطر لگ یا ببازم یا dc بشم . خداییش ریسک بزرگیه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •