سرعتش بد نیست من میگم خوبههر کیلوبایت 2 ریال هستش . آره می ارزه الان که MMS فعال شده!! الان همراه اول به فکره Gprs اوفتاده ؟
شما میتونید راحت عکس کلیپ آهنگ هم بفرستید با ام ام اس
سرعتش بد نیست من میگم خوبههر کیلوبایت 2 ریال هستش . آره می ارزه الان که MMS فعال شده!! الان همراه اول به فکره Gprs اوفتاده ؟
شما میتونید راحت عکس کلیپ آهنگ هم بفرستید با ام ام اس
سلام دوستان کسی هست مموری 4گیگ رو گوشیش باشه؟
میخواستم بپرسم سرعتش نسبت به مموری اصلی که 512 یا 1 گیگ بوده کمتر شده یا نه اگه بله چقدر کم شده؟
اختلاف سرعت بین 4 گیگ و 2 گیگ چقدره ( موقع فیلمبرداری مشکلی نداره اگه روی مموری ذخیره بشه مکث نمیکنه؟ ) موقع کپی از کامپیوتر به گوشی و برعکس چطور؟
ممنون
Last edited by p6tr; 25-11-2008 at 19:11.
سلام یه سوال داشتم.
من تو سایت همراه اول برای gprs ثبت نام کرم. تنضیماتش رو هم انجام دادم. یه sms هم برام اومد با این متن:
مشترك گرامي ، سرويس GPRS شما فعال گرديد.تنظيمات بوسيله پيامك ارسال ميگردد.
خلاصه تو internet accounts ام MCCI INTERNET رو به عنوان اولین اولویت برای ارتباط با اینترنت انتخاب کردم.
هیچ اکانت دیگه ای هم نداشتم .
بعد گوشی رو خاموشس کردم سیم کارتم رو در آوردم یه سیم کارت ایرانسل جاش گذاشتم.
بعد بدون ایکه تنضیمات رو تغییر بدم از این اکانت برای ارتباط با اینترنت استفاده کردم.
الان یه جورایی گیج شدم نمیدونم من از چه شبکه ای برای ارتباط با اینترنت استفاده کردم؟
چون سابق بر این نتونسته بودم با سیم کارت ایرانسا به اینترنت وصل شم.
مموری کارت با حجم بالا انداختن روی این گوشی فرقی به حال گوشی نمیکنه. یعنی فرق 128 مگابایت مموری کارت
با یک کارت 8 گیگابایتی در حد صفره. مسئله ای که اینجا مهمه و ممکنه در کارکرد گوشی مثلا موقع عکس گرفتن و
یا فیلم برداری مشکل اینجاد کنه اینه که شما از چه نوع مموری کارتی استفاده کنید.
مثلا وقتی شما گوشی پی1 رو خریدی اولش اکثر اطلاعات در مورد پی1 رو فهمیدی. مثلا دونستی که رمش چنده...
سیستم عاملش چیه... آیا تعداد اس ام اس ها در این گوشی نامحدوده یا نه؟ حالا یک همچین اطلاعاتی هم برای
مموری کارتها وجود داره.
بعضی از مموری کارتها سرعت نوشتن و خوندنشون کمه و در نتیجه ارزونتر از بقیه مموری کارتها هستند. اما اونهایی
که سرعت خوندن و نوشتنشون بالاست گرونترند.
اگر سرعت نوشتن و خوندن مموری کارت 4 گیگی که در گوشی ریختید مثلا 4 مگابایت بر ثانیه باشه اونوقت وقتی
یک فولدر 2 گیگابایتی از موزیک رو میخواهید از طریق مدیا پلیر پی1 آپدیت کنید ممکنه که 10 دقیقه طول بکشه
اما اگر همان مموری کارت 4 گیگابایتی را اما با سرعت 12 مگابایت بر ثانیه در گوشی استفاده کنید آپدیت
شدن فولدر موزیک ها که حجمشون 2 گیگ هست شاید به 3 یا 4 دقیقه بکشه.
در ضمن پی1 میتونه تا 32 گیگابایت مموری کارت رو پشتیبانی کنه و خودم هم مموری 8 گیگ بر روی گوشیم
استفاده میکردم و مشکلی هم باهاش نداشتم.
پس در موقع خرید مموری کارت سعی کن مموری کارت با سرعت خوندن و نوشتن بالا بخری و همچنین سعی
کن از مارک SanDisk باشه. البته اگر در ایران این مارک رو هم کپی نکرده باشند و به جای مارک اصلی به
مردم نفروشند.
در مورد مارکش دوستان ایران فکر کنم بهتر راهنمایی کنند چون من ایران نیستم.
اگر از بچه های تهران بپرسی بهتر میدونن.ببخشید.اطلاعاتم کامل نیست در این مورد.thanks a lot
ديگه مهم نيست رفتم خريدم
ما هم p1 دار شديم
![]()
من شیراز هستم و تست که کردم خوب جواب میداد.هزینه هم نسبتا کم بود.1.3 مگابایت دریافت داشتم 180 تومان کم شد.چیه اون دزد اول.البته من خودم گیرشم.سلام
دوستان p1 دار که ایرانسل دارن لطف کنین بفرمایین هزینه و سرعتش چقدره؟
می ارزه یکی بگیرم (آخه این gprs همراه اول قراره ایشالاه موقع ظهور آقا توسط ایشون افتتاح بشه واسه ما شهرستانیها)
خوب شما هر سیم کارتی رو بگذاری با همون وصل شدی دیگه.برای اینکه حسابش رو جدا داشته باشی 2 تا اکانت بساز.سلام یه سوال داشتم.
من تو سایت همراه اول برای gprs ثبت نام کرم. تنضیماتش رو هم انجام دادم. یه sms هم برام اومد با این متن:
مشترك گرامي ، سرويس gprs شما فعال گرديد.تنظيمات بوسيله پيامك ارسال ميگردد.
خلاصه تو internet accounts ام mcci internet رو به عنوان اولین اولویت برای ارتباط با اینترنت انتخاب کردم.
هیچ اکانت دیگه ای هم نداشتم .
بعد گوشی رو خاموشس کردم سیم کارتم رو در آوردم یه سیم کارت ایرانسل جاش گذاشتم.
بعد بدون ایکه تنضیمات رو تغییر بدم از این اکانت برای ارتباط با اینترنت استفاده کردم.
الان یه جورایی گیج شدم نمیدونم من از چه شبکه ای برای ارتباط با اینترنت استفاده کردم؟
چون سابق بر این نتونسته بودم با سیم کارت ایرانسا به اینترنت وصل شم.
بسیار ممنون از پاسخ کاملتون
راستی نرم افزاری وجوداره که مثل تست ram در کامپیوتر ، سرعت مموری کارت رو تست کنه؟
سلام
آقا یه تبلیغی هست توی اینترنت یه پکیج میفروشن 15000 تومن 2 تا سیم کارت رو برش میدین میذارین توش اندازه یه سیم کارت میشه و گوشی رو دو خطه میکنه
اینو که تو تبلیغش میگه . حالا من سئوالم اینه کسی استفاده کرده روی p1 یا گوشی دیگه ؟
آخه من شماره همراه اولم رو دادم به همه نمیخوام هم دو تا گوشی این ور اون ور ببرم میخوام هم یه ایرانسل واسه اینترنتش بگیرم . چیکار میتونم بکنم ؟ ممنون میشم پیشنهادهاتون رو در مورد مشکلم بدونم
Last edited by p6tr; 25-11-2008 at 23:59.
با اون کیت ها فقط میشه در آن واحد از یک سیم کارت استفاده کرد وبرای تغییر خط باید ریستارت بشه گوشی..فرقش فقط این هست که نمیخواد گوشی رو پشتش رو باز کنی و مدام سیم کارت عوض کنی.این توضیحی هست که فروشنده به من داد.
كي بود دنبال كيبورد مجازي براي شماره گيري ميگشت؟
خود گوشي نداره ولي نرم افزارش كه هست خيلي هم باحاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)