توی تاکتیکال باید خودت بری دنبال توپ و با تکل یا اسلاید تکل توپ رو بگیری،اما تویه لگاسی یه دکمه رو میگیری و بازیکن میره دنبال توپ و خودش هم اونو از حریف میگیره.....................
توی تاکتیکال باید خودت بری دنبال توپ و با تکل یا اسلاید تکل توپ رو بگیری،اما تویه لگاسی یه دکمه رو میگیری و بازیکن میره دنبال توپ و خودش هم اونو از حریف میگیره.....................
واقعا؟ حیف پول ندارم اما 1 ملیون تومن هم برای خرید این بازی کمه
به نظر من فیفا12 بهترین بازیه که تاحالا اومده بهترین بازی
البته بازیهای منتخب دیگران و بهترین هارو هم بازی کردم
PORTAL 2
L.A.NOIRE
و بتمن و تو هاردم کلی بازی روز دیگه هست اما من فقط فیفا12 بازی میکنم لطفا یه سر به بازیهای دیگه هم بزن و بعد از هوش مصنوعی فیفا ایراد بگیر حتی از گرافیک فیفا هم نمیشه در مقابل بازیهای افتضاح امسال ایراد گرفت
Assassin's Creed: Revelations پرطرفدار رو بازی کردی؟ هوشش وگرافیکش کرکر خندست گیم پلیش هم از نظر من داغونه البته اشتباهه بازیهای سبکهای مختلف رو با هم مقایسه کرد اما ایراد شما همیشه ادر مورد هوش فیفا بود لطفا در صورت خلاف نظر من یک بازی نام ببر که هوش مصنوعی بالاتری نسبت به فیفا12 داشته باشه
دوستان طرفدار بازیهای دیگه این یه کری و کل کل نیست فقط همراهی کردن بحث و یک نظر شخصی از طرف یک طرفدار فیفاس
دیگه فکر کنم همه اینجا میدونن که من از فنهای فیفا هستم و توی عمرم بازی فوتبالی جز فیفا بازی نکردم . هر وقتم مقایسه میکنم فیفا رو با خودش مقایسه میکنم نه با رقیبش .
تمام اون بازی هایی رو هم که گفتی بازی کردم در حد دو سه بار هر کدوم رو .
واسه هوش مصنوعی که گفتی یه چیزی میگم خودت قضاوت کن .
توی بازی های دیگه غیر از فوتبال هوش مصنوعی چقدر واست مهمه نسبت به گیم پلی و گرافیک ؟
حالا واسه یه بازی فوتبالی مثل فیفا که داره ادعای شبیه ساز بودن میکنه چی ؟ معلومه که هوش مصنوعی بالاتر از گیم پلی و خیلی بالاتر از گرافیک مهمتره . هر کی مخالفه بگه .
کاملا مقایسه فیفا با یه بازی مثل assassin یا بتمن اشتباهه . یعنی بیشتر خنده داره .
من خودم هر سری اساسین رو سه بار بازی کردم (غیر از سری اخر) . هر سری بتمن رو هم دوبار بازی کردم .
هوش مصنوعی این بازی ها هم همینقدر هست که به خاطر گیم پلی عالی و داستان عالی و چیزای عالی دیگه شون بازیکن رو جذب کنه .
اما فیفا چی ؟ کافیه یک باگ تو هوش مصنوعیش پیدا بشه . که معمولا هم توی فیفا این باگ ها مربوط به تیم خودیه که بدجور باعث نارضایتی پلیر میشه . حالا فرق داره بعضی ها صبورترند و تحمل میکنن .
حالا هر چقدر هم گیم پلی عالی باشه فقط باعث میشه شخص به این بازی معتاد بشه یا حتی طرف به خاطر این گیم پلی عالیش قید گرافیک پایین رو بزنه . ولی هیچ باعث نمیشه که ضعف در هوش مصنوعی دیده نشه .
شما که میای بازی ای مثل بتمن رو با بازی ای مثل فیفا مقایسه میکنی و میگی هوش مصنوعی فیفا میارزه به اینا خوب منم بیام بگم گرافیک اونا و داستان اونا (که فیفا اصلا داستان نداره) میارزه به فیفا .
یا حتی بهتر بگم . توی بازی های دیگه من میام درجه سختی رو میبرم بالا . در نتیجه مثلا خون دشمن ها بیشتر میشه یا دمیجشون بیشتر میشه . شایدم هوششون کمی بیشتر بشه .
پس فیفا هم بیاد توی درجه لجندری قدرت همه بازیکنها رو بکنه 99 و به اصطلاح خودش بازی رو سخت کنه . هر چند توی لجندری هم همچین کاری میکنه ولی شدتش کمتره . چون با هوش مصنوعی خالی عمرا نمیتونه human رو شکست بده .
پس همچین مقایسه ای اشتباهه .
نظر کلیم اینه که : هوش مصنوعی فیفا اگه داره ادعای خدایی توی فوتبال رو میکنه باید بی نقص باشه . چون من به فیفا اعتیاد دارم و اعتراض به فیفا بدجور وارده .
بگو ببینم اصلا دوست داری به یک مخدر معتاد بشی و بعد جنسش توش خورده شیشه داشته باشه ؟ ها ؟
Last edited by Gregar; 20-03-2012 at 20:30.
اعتیاد
مخدر
مواد
جنس
خورده شیشه
خوبی؟
آقا بیخیال![]()
هوش مصنوعی فیفا بدون شک یکی از بهترین نوع هوش مصنوعی بین تمام بازیهاست،چون تویه زمین مسابقه شما فقط کنترل یک بازیکن رو در اختیار دارید ولی هوش مصنوعی باید 21 بازیکن دیگه رو کنترل کنه،اونم به 2 نوع مختلف Home & Away که هر کدوم از این ها هم پست و کار بخصوص خودشون تویه بازی رو دارن،پس زیاد از بازی ایراد الکی نگیرید و یه خورده هم کوتاه بیاید،هنوز تکنولوژی به اونجایی که شما انتظار دارید نرسیده...............
الان این حرفت یکی از دلایلی بود که باید هوش مصنوعی فیفا بالا باشه که اونقدرا هم بالا نیست حداقل واسه من یکی .
در هر حال این درجه هوش مصنوعی واسه بازیکنهای خودی منو راضی نمیکنه . شما بشین یه دست be a pro بزن میبینی چی میگم . کاری جز کوتاه اومدن هم نداریم . چون به دعای گربه سیاه بارون نمیاد .
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
![]()
اقا راست میگن باید بازی ها رو با توجه به نوعشون با هم مقایسه کنیم
ولی خدایش بگذریم من چندین بازی دارم ولی چیکار کنم فقط فیفا بازی میکنم اونم فقط ساعت 11 شب به بعد و انلاین دیگه ایکس باکس خالی تا فردا شب ولی خدایی بازی توپپپپپی هست
با سپاس
سلام
به نظر شما در مجموع FIFA 12 بهتره یا Pro Evolution Soccer 2012 ؟
نه خیر،یکی از دلایلی است که نشون میده هوش مصنوعی فیفا در باطن خیلی خوبه ولی در عمل چون تسک های بیشتری نسبت به بازیهای دیگه داره نمیتونه زیاد خوب عمل کنه...............
Be A Pro هم زیاد بازی میکنم،مشکل آنچنانی نداره،کدوم مشکلش بیشتر مد نظر شماست؟؟؟
یک بازی آنلاین بازی کردم به طرف 6-2 باختم و از این 6 تا گل 5 تاش از روی کرنر گل خوردم و همه رو هم مثل هم گل خوردم
هیچ کاری نمیتونستم بکنم
راحت بلند میشد سر میزد
توی محوطه جریمه فقط دو تا بازیکن داشت و من 7 تا بازیکن اما نمیتونستم جلوی گل شدنشو بگیرم
آقایونی که ادعا میکنن هوش مصنوعی بازی بالاست بگن چجوری جلوی این گل ها رو که با سانتر هستو میشه گرفت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)