نه نمیخواد...................
نه نمیخواد...................
آفلاین؟ منظورت اینه که از نت دانلود کنی و روی ایکس باکس استفاده کنی دیگه بدون اینکه به لایو وصل بشی درسته؟
بله میشه فقط باید jtag باشه دستگاهت من DLC های آلن ویک رو همینطوری دانلود کردم خدا به کنسول جی تگ شده برکت بده مفتی دی ال سی می زنیم به بدن![]()
به داش آرمین
برادر دقیقا منظورم همین بود...ولی کنسول ما که جی تک نشده...
راهی نـــــــــــــی؟
اه خاک بر سر فیفا کنن با این هوش مصنوعیش .
بعد از کلی اعصاب خوردی به نتیجه رسیدم که بازی عادی فایده نداره .
گفتیم بریم بعد از چند وقتی Be a pro بازی کنیم . کریر رو شورع کردیم . virtual pro ی من قدرتش 84 هستش و توی خط حمله است .
یه پا مسی شده واسه خودش . یعنی توپ بیاد دستش 50 درصد گله .
حالا اومدیم توی یک تیم 1 ستاره که مثلا کله گنده تیم ماییم . حالم بهم خورد از این هوش مصنوعی هم تیمی ها .
کاملا اینو فهمیدم که هوش مصنوعی تیم ما اصلا برابر تیم حریف نیست . حالا ما هم که خط حمله ایم و به دفاع کار نداریم .
تیم حریف هم چنان حمله میکنه و تیم ما دفاع . کل بازی تماشا چی بودیم . مگه 3 تا موقعیت که کلا نصیبم شد و هر دوتا رو گل کردم .
ولی چه فایده که قبلش حریف سه تا گل زده بود . اونم چه گل های مفتی که وقتی خودم کل تیم رو داشتم لااقل همچین گل های نمیخوردم .
نمیدونم چه کار کنم . کسی تا حالا کریر player زده ؟ الان من بهترین بازیکن تیمم و اقای گل لیگ . اما به لطف گل هایی که خوردیم هم توی لیگ اون اخرای جدولیم هم من امتیاز کلیم به خاطر باختهامون اومده پایین .
حالا چجوریاست . چجوری میشه یک بازی خوب کرد وقتی تیمت فرط و فرط گل میخوره . فکر هم نمیکنم اخر فصل کسی منو بخره چون امتیازم اومده پایین .
یک فوتبال کاملا غیر واقعی . اقای گل باشی و قدرتت هم از تمام بازیکنهای توی لیگ بیشتر باشه اما امتیازت پایین باشه و بازیکن بی ارزش باشی .
عجب شبیه ساز فوتبالی دادن دست ملت . شبیه سازی که نصف کارهاتو cpu انجام بده و خیلی بد هم انجام بده بدرد خود EA میخوره . شرمنده دیگه اعصابم از فیفا خورد شد .
راستی کسینداره برای اولین بار بازی کنیم ببینیم چی هست اصلا . ایا فوتباله ؟ (میدونین که
چیه دیگه)
میگم از کدوم قسمت باید بریم برا دانلود این گزارشگر عربی؟!
من میرم تو مارکـــــــــــت پلاس همش تریلر های فیفا12 هست خبری از این دی ال سی نیست...!
من هم همین مشکلات رو داشتم
از وقتی فیفا استریت بازی میکنم اصلا همچین چیزایی ندیدم
ورلد تور ش عالیه
تازه بعضی وقت ها هم دونفره میزنیم که خیلی بیشتر حال میده
من که پرونده 12 رو بستم![]()
سلام
من دفعه اولم هست دارم FIFA 12 آنلابن میرم توی قسمت Head to Head Seaosn
میخواستم بپرسم راهی هست که اونجا سیستم دفاعی رو بکنم یLegacy یا نه ؟
آخه وقتی میرم روی Tactical قفل کرده
واقعا خوش به حالت که لااقل داری با یکی دیگه حال میکنی . این فیفا دهن ما رو که سرویس کرده . شاید دورش رو خط بکیشم . حیف 25 تومن که واسش دادم .
نه نمیشه . چون ناعادلانه است . legacy سیستمش اسونتره . پس بازی راحت تر میشه . نمیشه عوض کرد . باید تاکتیکال رو یاد بگیری .
داداش میه فرق تاکتیکال با لگیسی رو توضیح بدی؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)