تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 461 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

برا ایکس باکس پوینت میخواد؟
    نه نمیخواد...................

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آفلاین؟ منظورت اینه که از نت دانلود کنی و روی ایکس باکس استفاده کنی دیگه بدون اینکه به لایو وصل بشی درسته؟

بله میشه فقط باید jtag باشه دستگاهت من DLC های آلن ویک رو همینطوری دانلود کردم خدا به کنسول جی تگ شده برکت بده مفتی دی ال سی می زنیم به بدن

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

آفلاین؟ منظورت اینه که از نت دانلود کنی و روی ایکس باکس استفاده کنی دیگه بدون اینکه به لایو وصل بشی درسته؟

بله میشه فقط باید jtag باشه دستگاهت من DLC های آلن ویک رو همینطوری دانلود کردم خدا به کنسول جی تگ شده برکت بده مفتی دی ال سی می زنیم به بدن
    به داش آرمین
    برادر دقیقا منظورم همین بود...ولی کنسول ما که جی تک نشده...
    راهی نـــــــــــــی؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اه خاک بر سر فیفا کنن با این هوش مصنوعیش .

بعد از کلی اعصاب خوردی به نتیجه رسیدم که بازی عادی فایده نداره .
    گفتیم بریم بعد از چند وقتی Be a pro بازی کنیم . کریر رو شورع کردیم . virtual pro ی من قدرتش 84 هستش و توی خط حمله است .
    یه پا مسی شده واسه خودش . یعنی توپ بیاد دستش 50 درصد گله .
    حالا اومدیم توی یک تیم 1 ستاره که مثلا کله گنده تیم ماییم . حالم بهم خورد از این هوش مصنوعی هم تیمی ها .
    کاملا اینو فهمیدم که هوش مصنوعی تیم ما اصلا برابر تیم حریف نیست . حالا ما هم که خط حمله ایم و به دفاع کار نداریم .
    تیم حریف هم چنان حمله میکنه و تیم ما دفاع . کل بازی تماشا چی بودیم . مگه 3 تا موقعیت که کلا نصیبم شد و هر دوتا رو گل کردم .
    ولی چه فایده که قبلش حریف سه تا گل زده بود . اونم چه گل های مفتی که وقتی خودم کل تیم رو داشتم لااقل همچین گل های نمیخوردم .

نمیدونم چه کار کنم . کسی تا حالا کریر player زده ؟ الان من بهترین بازیکن تیمم و اقای گل لیگ . اما به لطف گل هایی که خوردیم هم توی لیگ اون اخرای جدولیم هم من امتیاز کلیم به خاطر باختهامون اومده پایین .
    حالا چجوریاست . چجوری میشه یک بازی خوب کرد وقتی تیمت فرط و فرط گل میخوره . فکر هم نمیکنم اخر فصل کسی منو بخره چون امتیازم اومده پایین .
    یک فوتبال کاملا غیر واقعی . اقای گل باشی و قدرتت هم از تمام بازیکنهای توی لیگ بیشتر باشه اما امتیازت پایین باشه و بازیکن بی ارزش باشی .

عجب شبیه ساز فوتبالی دادن دست ملت . شبیه سازی که نصف کارهاتو cpu انجام بده و خیلی بد هم انجام بده بدرد خود EA میخوره . شرمنده دیگه اعصابم از فیفا خورد شد .

راستی کسی نداره برای اولین بار بازی کنیم ببینیم چی هست اصلا . ایا فوتباله ؟ (میدونین که چیه دیگه)

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

میگم از کدوم قسمت باید بریم برا دانلود این گزارشگر عربی؟!
    من میرم تو مارکـــــــــــت پلاس همش تریلر های فیفا12 هست خبری از این دی ال سی نیست...!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اه خاک بر سر فیفا کنن با این هوش مصنوعیش .

بعد از کلی اعصاب خوردی به نتیجه رسیدم که بازی عادی فایده نداره .
    گفتیم بریم بعد از چند وقتی Be a pro بازی کنیم . کریر رو شورع کردیم . virtual pro ی من قدرتش 84 هستش و توی خط حمله است .
    یه پا مسی شده واسه خودش . یعنی توپ بیاد دستش 50 درصد گله .
    حالا اومدیم توی یک تیم 1 ستاره که مثلا کله گنده تیم ماییم . حالم بهم خورد از این هوش مصنوعی هم تیمی ها .
    کاملا اینو فهمیدم که هوش مصنوعی تیم ما اصلا برابر تیم حریف نیست . حالا ما هم که خط حمله ایم و به دفاع کار نداریم .
    تیم حریف هم چنان حمله میکنه و تیم ما دفاع . کل بازی تماشا چی بودیم . مگه 3 تا موقعیت که کلا نصیبم شد و هر دوتا رو گل کردم .
    ولی چه فایده که قبلش حریف سه تا گل زده بود . اونم چه گل های مفتی که وقتی خودم کل تیم رو داشتم لااقل همچین گل های نمیخوردم .

نمیدونم چه کار کنم . کسی تا حالا کریر player زده ؟ الان من بهترین بازیکن تیمم و اقای گل لیگ . اما به لطف گل هایی که خوردیم هم توی لیگ اون اخرای جدولیم هم من امتیاز کلیم به خاطر باختهامون اومده پایین .
    حالا چجوریاست . چجوری میشه یک بازی خوب کرد وقتی تیمت فرط و فرط گل میخوره . فکر هم نمیکنم اخر فصل کسی منو بخره چون امتیازم اومده پایین .
    یک فوتبال کاملا غیر واقعی . اقای گل باشی و قدرتت هم از تمام بازیکنهای توی لیگ بیشتر باشه اما امتیازت پایین باشه و بازیکن بی ارزش باشی .

عجب شبیه ساز فوتبالی دادن دست ملت . شبیه سازی که نصف کارهاتو cpu انجام بده و خیلی بد هم انجام بده بدرد خود EA میخوره . شرمنده دیگه اعصابم از فیفا خورد شد .

راستی کسی نداره برای اولین بار بازی کنیم ببینیم چی هست اصلا . ایا فوتباله ؟ (میدونین که چیه دیگه)
    من هم همین مشکلات رو داشتم
    از وقتی فیفا استریت بازی میکنم اصلا همچین چیزایی ندیدم
    ورلد تور ش عالیه
    تازه بعضی وقت ها هم دونفره میزنیم که خیلی بیشتر حال میده
    من که پرونده 12 رو بستم

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

من دفعه اولم هست دارم FIFA 12 آنلابن میرم توی قسمت Head to Head Seaosn
    میخواستم بپرسم راهی هست که اونجا سیستم دفاعی رو بکنم یLegacy یا نه ؟
    آخه وقتی میرم روی Tactical قفل کرده

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من هم همین مشکلات رو داشتم
    از وقتی فیفا استریت بازی میکنم اصلا همچین چیزایی ندیدم
    ورلد تور ش عالیه
    تازه بعضی وقت ها هم دونفره میزنیم که خیلی بیشتر حال میده
    من که پرونده 12 رو بستم
    واقعا خوش به حالت که لااقل داری با یکی دیگه حال میکنی . این فیفا دهن ما رو که سرویس کرده . شاید دورش رو خط بکیشم . حیف 25 تومن که واسش دادم .

سلام

من دفعه اولم هست دارم FIFA 12 آنلابن میرم توی قسمت Head to Head Seaosn
    میخواستم بپرسم راهی هست که اونجا سیستم دفاعی رو بکنم یLegacy یا نه ؟
    آخه وقتی میرم روی Tactical قفل کرده
    نه نمیشه . چون ناعادلانه است . legacy سیستمش اسونتره . پس بازی راحت تر میشه . نمیشه عوض کرد . باید تاکتیکال رو یاد بگیری .

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا خوش به حالت که لااقل داری با یکی دیگه حال میکنی . این فیفا دهن ما رو که سرویس کرده . شاید دورش رو خط بکیشم . حیف 25 تومن که واسش دادم .

نه نمیشه . چون ناعادلانه است . legacy سیستمش اسونتره . پس بازی راحت تر میشه . نمیشه عوض کرد . باید تاکتیکال رو یاد بگیری .
    داداش میه فرق تاکتیکال با لگیسی رو توضیح بدی؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •