حامد میبینم که امضا های قشنگ قشنگ میذاری!راستی حال p1 باکرت چطوره
بیا هکش کن حسرت
به دل موندیم که تو اینو هک کنی!
![]()
حامد میبینم که امضا های قشنگ قشنگ میذاری!راستی حال p1 باکرت چطوره
بیا هکش کن حسرت
به دل موندیم که تو اینو هک کنی!
![]()
ما مخلصـــــم.حامد میبینم که امضا های قشنگ قشنگ میذاری! راستی حال p1 باکرت چطوره بیا هکش کن حسرت به دل موندیم که تو اینو هک کنی!
امضا چه قابل داره.نام کاربریم پیشکش.
P1 من هم دست بوسه.هنوز آک هست.دلم نمیاد نابوش کنم.چپ و راست مشکلات هک رو میبینم.در کل خیلی هم برام کاربرد ندارن که ازشون استفاده کنم.مد ها رو میگم.
حامد انقدر اون دوشیزه باکره رو لوسش نکن بیارش تو کاره هک
اونوقت معلوم میشه ظرفیت داره یا نه
شاید یکی ببینتش بیادش خواستگاریش
این جوری که کسی خاستگاریش نمیاد![]()
دادشیاااااااااااااااااااا ااااااااا یه حالی بدین و تم ایفون و psp رو برام بذارین. همه جا رو گشتم. همشون ناقص هستن مخصوصا iphoneممنون میشم
@نمیدونم واله.ببینم چی میشه.همینطوری خاطر خواه زیاد داره.این روزا هم دنبال همچین کیسهایی هستن.
=========================
@آقا تمش رو میخوای یا آیکون هاش رو؟
حامد جان ممنون که جواب دادی. بلاخره منم از گروه نوکیا اومدم این طرف. پسر این p1 خیلی با حاله . با مموری اصلا تغییری تو سرعتش نکرد. من هم آیکوناشا می خوام هم تم. ممنون
سلام
ممنون از تاپیک مفیدی که زحمتشو کشیدید
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم که گوشی
با گارانتی سیتادل چقدره تو تهران و شیراز؟
با گارانتی کامتل چطور؟
ممنون
من تاپیکو تا صفحه ی 70 خوندم فعلا که عالی بوده
خواهشا زودتر جواب بدید اخه میخوام زودتر بخرم
مرسی
محسن p1 جنتلمن مناز قبل زنبیل گذاشته یه 2.3 باریم رفتیم اما سرکار خانم گفتند از آیکن هات خوشم نمیاد ما هم این دفعه یه پک ریختیم که هیچ کس نداشته باشه
![]()
خواهش میکنم.
ایول.کار خوبی کردی.
تفاوتها زیاده.خودت میبینی.فقط فعلا هکش نکن.
این هم تم و آیکون PSP:
1:2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید================================================== =کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس چی فکر کردید.میگه اصلا ازدواج فامیلی رو دوست ندارم.حالا اگر X1 باشه....ای....شاید......محسن p1 جنتلمن من از قبل زنبیل گذاشته یه 2.3 باریم رفتیم اما سرکار خانم گفتند از آیکن هات خوشم نمیاد ما هم این دفعه یه پک ریختیم که هیچ کس نداشته باشه
Last edited by hamed1297; 24-11-2008 at 13:02.
راستی این MiniOpera جدید Beta چرا اصلا وصل نمیشه همش error Network میده کسی این مشکل داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)