نسخه pc رونمیدونم ولی تو ایکس باکس و ps3 هم المانی داره هم فرانسوی............ .
نسخه pc رونمیدونم ولی تو ایکس باکس و ps3 هم المانی داره هم فرانسوی............ .
اونم بستگه داره به ریجن که مثلا من نه آلمانی دارم و نه فرانسوی ولی اسپانیایی اسپانیا و پرتغالی پرتغال و پرتغالی برزیل رو دارم
اسپانیاییه خیلی باحاله
ولی هیچی انگلیسی گروه دوم نمیشه![]()
نسخه عربی رو پس تجربه نکردید که اینطوری حرف میزنید،اگه 2 نفره بازی کنید و گزارشگرم عرب باشه یه جوری گزارش میکنه که حرارت بازیتون میشه 100 درجه،انقد با حال گزارش میکنه فقط دوست دارید بازی کنید...................
یه دستور العمل واسه بهترین و بهینه ترین نحوه ی سانتر کردن دارین بدین بخونیم؟
من که هرکاری کردم نتونستم گزارشگر عربی رو توی نسخه اصلی فیفا نصب کنم...همش پیغام خطا میده
ظاهرا گزارشگر عربی فقط روی نسخه خاصی جواب میده نه روی همه نسخه ها
واسه سانتر نزدیک دو تا دایره
واسه سانتر دور یه دایره
واسه سانتر زمینی سه تا دایره
البته به نظرم روی semi manual خیلی بهتر از assisst هست![]()
من که حالم از این لهجه عربا وقتی صحبت میکنن بهم میخوره چه برسه به گزارش با حرارت 100 درجه .
شاید چون بیشتر ما ایرانی ها توی ماهواره فوتبال ها رو با گزارش عربی میبینیم عادت کردیم بهش
ما که اصلا ماهواره نداریم ولی چند وقت پیش ال کلاسیکو رو که دانلود کردم گزارش گرش عربی بود حالم بهم میخورد از گزارشش .
بعد نسخه فکر کنم شبکه Sky بود یاد نیست دانلود کردم معرکه بود فقط . بعد ما میشینیم گزارش مزدک و خیابانی رو میبینیم . باز فردوسی پور خوبه . ولی همین که صدای ورزشگاه حذف میشه خیلی بده . کلا هیجان صفر میشه .
بستگی به رجین بازی شما داره...................
رو بیشتر نسخه های PS3 هست به صورت پیش فرض،روی پال 360 هم باید از لایو دانلود کنی،برای PC رو نمیدونم...............
cpu هم دیگه تکراری شد رفت
الان بهترین راه برای بازی انلاین نسخه کرک شده کدومه
نت 2مگ
پینگ نه چندان جالب
برا ایکس باکس پوینت میخواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)