در ضمن زبون گزارشگرمم عوض نمیشه. قفله رو انگلیسی. نمیدونم چرا.
در ضمن زبون گزارشگرمم عوض نمیشه. قفله رو انگلیسی. نمیدونم چرا.
با PC بازی میکنی
احتملا دیگه زیادی از سروته نسخه ای که داری زدن
همین که گزارش انگلیسی رو حذف نکردن هم خوبه
یه نسخه دیگه بگیر![]()
منظورم از اون جمله کنایه از این بود که هیچ تکنیک خاصی هم ندارم و این همون دریبلهای معمولیه باکلیدهای جهت (left arrow right arrow) که تو فوتبال واقعی به دریبلهای کشویی معروفند
با بازیکنایی که skills moves بالایی دارند و همچنین دریبلر هستند تا نزدیکیه یار حریف میرم بعد به راحتی به راست یا چپ سوییچ میکنم لجندری هم مثل احمقها پاشو پرت میکنه برای دفاع (stand tackle) بعد جا میمونه حالا فکرشو بکن این نوع بازیکنت (که برنده ی همیشگیه 1 به 1 هست) رو بزاری نوک حمله فارغ از اینکه بازیکنت مهاجم هست یا هافبک این بازیکن براحتی با یک دریبل میتونه تک به تک بشه
یک سوال: دیوید ویا و فورلان به راحتی میتونن از پشت محوطه شوت هایی رو گل کنند که با RB گرفته میشه (همون بغل پای خودمون) بارها همچین گلهایی رو زدم با همه ی بازیکنا هم میشه اما بازیکنای خاصی هستند که 90 درصد این شوتارو گل میکنند میدونم دیوید ویا ویژگی distance shooter داره اما هر بازیکنی که distance shooter داره نمیتونه این شوتارو همیشه گل کنه میخواستم بدونم چه ویژگی ای داره که با دیگران متمایزش میکنه تو این شوت ها؟ و چه بازیکنای دیگه ای میشناسید به جز مسی و رونالدو که همچین شوتایی رو همش گل میکنند
یکی به من بگه چطور می تونم ترکیب ها رو طبق نقل و انتقالات زمستونی آپدیت کنم؟؟
سلام دوستان
اقا کسی می دونه نحوه استفاده از Creation master12 چجوریه؟
ممنون
خوب شد گفتی اشتباه بوده وگرنه داشتم تا مرز خودکشی میرفتم .
من موندم چرا هی کی با هر چی غیر از دسته خفن 60 تومنی بازی میکنه بازیش بهتره . من خودم فیفا 11 رو که با کیبرد بازی میکردم خیلی بهتر بازی میکردم .
الان پسرخالم دسته معمولی داره . از اونایی که هیچ فرقی با کیبرد ندارن . چنان راحت دریبل میزنه بدون skill move . حتی تو سر توپش رو هم همون جهت مخالف میگیره میزنه .
حالا ما با این دسته ها حتی تو سر توپ رو هم نمیشه بزنیم . مگه اینکه X و A رو بزنیم . واسه دریبل معمولی خیلی سخت میشه زد . چون تغییر جهت به نظرم به صورت ناگهانی نیست و به صورت انالوگه .
حالا سوال تو . بعضی بازیکن ها تریت Finesse shot دارن . مثل اینیستا . کمی هم long shots توش تاثیر گذاره به همراه curve .
دسته ی 60 تومنی منظورت دسته ی اکس باکسه؟
سلام
فیفا رو میشه سه بعدی بازی کرد روی پی سی؟
ممنون![]()
سلام تو کریر باید چیکار کنی که تیم های قوی بهت پیشنهاد مربیگری بدن ؟
شما اگه خوب تو تیمتون پیشرفت کنید و موفقیت به دست بیارید باعث میشه که تیم های خوب دیگه بهتون پیشنهاد بدن...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)