سلام
نمیشه کاری کرد که وقتی گوشی silente زنگ ساعتش فعال باشه؟
سلام
نمیشه کاری کرد که وقتی گوشی silente زنگ ساعتش فعال باشه؟
دوست عزیز شما هر گوشی جدید که بگیری و بعد Upgrade بکنی از نظر زبان فارسی بخصوص دریافت و ارسال اس ام اس مشکلی نخواهی داشت اما در مورد آنتن دهی باید بگم که گوشی من که آخرین ورژن رو داره گاهی وقتها مشکل انتن دهی داره و واقعا آدمو عصبی میکنه یعنی بعد از چند لحظه صحبت کردن حتی با تلفن ثابت ارتباط قطع میشه و میبینی آنتن رفت.
به نظر شخصی من مشکل انتن دهی گوشی نرم افزاری نیست و یه مشکل سخت افزاریه که یا خود گوشی داره و یا با شبکه تو بعضی جاها بهش دچار میشه.
موفق باشید
نه ظاهرا من هرچي ميگم باز شما حرف خودت را ميزني.من ميگم با يك عوض كرن تاريخ گوشيم درست شد بايز شما رفتي سر خونه اول ميگي مشكل از شماست كه همه نرم افزار ها رو بايد با ساين نصب كني.واقعا كه خنده داره.
شما هم از اين به بعد لطف كن قبل از اين كه بخواد بهت بر بخوره همه پست ها رو بخون بعد بيا حرف بزن
هر چقدر هم كه سخت بوده باشه به اندازه هك كا800 و ... نبوده برو يك بار روش هك گوشي هاي سوني را بخون ببينم چي ميفهمي؟
آره همه مهندسن فقط نميدونم چرا اونايي كه كار تخصصي شون اينه نفهميدن.
مشكل من اصلا ربطي به هك نداشت كه بخوام اونجا مطرح كنم جاش دقيقا همينجا بود
رو ویبره فقط میشه گذاشت تازه خوده ویبره ادم رو از خواب بلند میکنه
ولی اهنگ بزنه اصلا امکان نداره
اگر می خواهی میتونی گوشی رو رو حالت flight mod بزاری که در این صورت کل ارتباط رادیویی قطع میشه(خاموش)
برای شبها اینطوری بهتره!
دوست عزیز من جواب اون دوستمونو کامل دادم و اگه مشکلی در آنتن دهیه کلی گوشی های p1 باشه حتما مطرح میشه آپدیت های جدیدم هیچ مشکلی از نظر آنتن دهی ندارن مگر مشکل به قول شما سخت افزاری باشه که این موضوع هم موارد زیاد و تاثیر گذار خودشو داره
هر چقدر هم كه سخت بوده باشه به اندازه هك كا800 و ... نبوده برو يك بار روش هك گوشي هاي سوني را بخون ببينم چي ميفهمي؟
آره همه مهندسن فقط نميدونم چرا اونايي كه كار تخصصي شون اينه نفهميدن.
مشكل من اصلا ربطي به هك نداشت كه بخوام اونجا مطرح كنم جاش دقيقا همينجا بود
همین که شما مطالعه کردین کافیه ما بهره میبریم
شما لطف کنید مسیر تاپیک به Spam نبرید و سوالاتتون در همون گوگل پیدا کنید براتون بهتره . درسته اینجا کسی چیزی نمیدونهولی شما با اون سرچ گوگلت همه چیز میدونی
و مشکلت هر چی که بود باشه این که اینجا جواب نگرفتی , نباید که توهین کنید به بچه های p30world . و اینکه کسی اینجا بلده یا نه اینم بهت بگم اینجا دوستانی که تلاش میکنند و زحمت میکشن از همه بیشتر میدونن ولی حتما که نباید پاسخ درست دیکته کنند همون جوریم که توی پست قبلیم گفته بودم احتمالات و نظریه های مختلف بوجود میاد و کسی 100٪ نگفت آقا اینکارو بکنید درست میشه ! گفت؟
من اينجا به كسي توهين نكردم خودتون اسمش را گذاشتيد توهين به هر حال من ديگه اينجا نميام شما هم راحت باشيد.لازم نيست ديگه جواب بدي چون واسه ديدن جواب هم ديگه تو كلوپ پي1 نميام
يه سوال ؟ شما براي حل مشكلت اومدي اينجايا براي دعوا كردن ؟
اگه دعوا داري كه جا براي دعوا زياده پس لطف كن اينجا بر اساس قوانينش حرف بزن ، از شما كه اين همه ستاره رديف كردي انتظار نميره كه با چاقو و قمه بياي و جواب بحث ها رو بدي .
من گفتم مشكل از گوشيته نه خودت ، با اين همه ادعايي كه داري بايد ميفهميدي اين ارور براي چيه ، ما كه خودمون فهميدم .
فكر نكنم اينجايي جايي براي ادامه اين بحث باشه .
در هر حال از بچه هاي اين كلوب معذرت مي خوام كه بحث به اينجا كشيد![]()
یه فایل رو از طریق بلوتوث به صورت ناقص گرفتم.الان توی قسمت beam مونده.نه save میشه,نه delete میشه.نه میشه اجراش کرد(فایل mp3)
با روشن خاموش کردن گوشی هم مشکل حل نشد.الان هم وقتی فایل جدید از طریق بلوتوث دریافت میکنم,علاوه بر فایل جدید,اون فایل ناقص کماکان توی beam جا خوش کرده!توی این یه سال و خورده ای که این گوشی رو داشتم تا حالا به این مورد بر نخورده بودم.کسی راه حلی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)