حمید جان من با شما موافق نیستم.
ضمن احترام به چلسی و هوادارانش (چون اسمش اینجا مطرح شد) تیم ما منچستر یونایتد هست ، تیمی که افتخاراتش چندین برابر تیمی مثل چلسی هست و چیزی حدود 30 سال قدمت بیشتری داره. منظورم اینه که هر تیمی شرایط خاص خودش رو داره ، ما نباید فراموش کنیم جایگاه واقعی باشگاه ما کجا بوده و هست، یا چه تاریخچه و افتخاراتی داریم. در مقام مقایسه ما همیشه می تونیم خودمون رو با تیم های بهتر یا بدتر مقایسه کنیم که نتیجه مشخصی بدست نمیاد.
فن خال مربی بزرگی هست و نمیشه گفت در منچستر قطعا ناموفق بوده، ولی انتظارات رو هم در سطحی که باید برآورده نکرده. همونطور که دوستان هم قبلا گفتن ممکنه ما با فن خال جامی نبریم ولی مربی بعدی یه تیم خوب رو تحویل خواهد گرفت. (اگه اما و اگر نیاریم) این می تونه تمام دستاوردهای ما از فن خال باشه.
رومرو دروازه بان ضعیفی نیست ! یا کلی تر بگم تیم ما از نظر بازیکنان چیزی کم نداره. شاید حمید جان شما با این حرف فن خال موافقی که باز هم باید خرید بازیکن انجام بشه و تیم بازیکن کم داره؟ تویه این مدت فن خال چقدر خرید داشته؟ و آیا فرصت کافی و هزینه کافی برای خرید اون بازیکنانی که مد نظرش بوده رو داشته؟ فکر می کنم جواب تا حد زیادی مثبت باشه.
در مورد رونی (که برترین گلزن تاریخ انگلیس هست) ، نکته و سوال اول اینکه چرا فن خال اینقدر در بازی دادن بازیکنی که "یه یار به نفع حریف" هست اصرار داره ؟ وظیفه سرمربی پس چی هست؟ قطعا سرمربی در ریکاوری یه بازیکن از افت خودش می تونه تاثیرگذار باشه و من موافق این نیستم که سرمربی در قبال یه تیم ناآماده و گل نزن هیچ مسئولیتین داره ، بلکه مسئولیت مستقیم تیم با سرمربی هست. تعریف شرح وظایفش هم جز این نیست.
دلیل انتقاد از فن خال الان دیگه کاملا واضح و مشخص هست و اکثریت کارشناسان و هواداران نظرشون همین هست. مشکل مصدومیت و محرومیت و ... مختص ما نیست، همه تیم ها این مشکلات رو دارن و توقع فن خال برای اینکه همینطوری به تیم بازیکن اضافه بشه از نظر من بی معنی هست چون مشکل اصلی تیم نبود بازیکن نیست بلکه تصمیمات عجیب و غریب فن خال ، سبک بازی تیم و رابطه اون با بازیکنان هست.